- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
PowerBuldog
veterán
-
-
PowerBuldog
veterán
válasz
ricshard444 #4833 üzenetére
És 58-79 mire nem elég?
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Motion_Blur #4661 üzenetére
THX, már le is tiltottam.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Motion_Blur #4658 üzenetére
Most per pill nem fut, de akkor amikor ez történt ment. Az milyen process (WinSat.exe) ?
-
PowerBuldog
veterán
Nem tudjátok mitől lehet az, hogy a VGA egyszer csak elkezd 99%-on pörögni? Win7 alatt szépen netezgetek, erre átvált basic stílusra, és felpörög a venti. Nézem, a VGA 99%-os terhelésen megy. Aztán egyszer csak visszaáll az Aero felület, és minden rendben...
Tapasztalt valaki ilyesmit? -
PowerBuldog
veterán
Ebben a hónapban jelennek meg. 199-299USD-s áron.
-
PowerBuldog
veterán
Elképzelhető, hogy a VGA tuningba beleszólhat a táp? 500W-os chieftecet lecserélném 620W-os Corsairra az segíthet?
-
PowerBuldog
veterán
A Thermalright hűtőiről nem tud valaki valamit, hogy mikortól lehet majd kapni őket?
-
-
PowerBuldog
veterán
válasz
Croft-21 #2537 üzenetére
Szerintem ha húznád akkor tuti jobban kihajtaná. Ki lehet próbálni. Megnézed pl a 3DMarkok alatt, hogy mennyi pontot/fps-t kap a VGA alap órajeles CPU-val, és mennyit ha rátolsz egy kis tuningot. Mindjárt látni fogod, hogy gyorsul a VGA. AMúgy azért az E8400 már sokkal jobban hajtja mint egy E6420.
De ahogy írták is, nagyobb felbontásnál teljesen jó, alacsonyabban már gond lehet. -
PowerBuldog
veterán
Bocs, hogy ide is beírom, hátha valakit érdekel:
Sürgősen eladó a 4890-em!Lerendeltem egy Toxicot, erre az a gerinctelen paraszt aki 110%-ra mondta, hogy kell a kártya ma visszamondta, mert vett másikat.
-
PowerBuldog
veterán
Ezt a tesztet nézzétek!
20/100 pontra értékelték a Sapphire 4890-et! Azért ehhez csak gratulálni tudok! -
PowerBuldog
veterán
válasz
PowerBuldog #2084 üzenetére
Esetleg valaki foglalkozott már BIOS módosítással? Nekem még mindig felpörgeti a venti sebességét még idle -ben is, pedig a venti sebességeken nem állítottam semmit.
-
PowerBuldog
veterán
válasz
PowerBuldog #2084 üzenetére
Erre tud valaki valami megoldást vagy magyarázatot? Az eredeti BIOS-on megint csak az órajelet nyomtam egy picit feljebb, és megint azt csinálja, hogy ordít a venti rajta.
-
PowerBuldog
veterán
Remélem nem unjátok még a fejemet!
Szóval felraktam az eredeti BIOS módosított verzióját. 900/1000-es órajellel. Semmi mást nem változtattam. A venti mégis valamiért folyamatosan 80-90%-on pörög. Nem tudom pontosan mert a catalyst azt írja, hogy 0%, terhelve meg felmegy 98%-ra. Elég érdekes, és hangos. Valakinek valami ötlet, hogy ezt hogy lehetne kiküszöbölni?
Amúgy a GPU-Z meg ha a BIOS-t módosítom honnan tudja, hogy a default érték 850 volt?
-
PowerBuldog
veterán
Idle amikor a GPU 240mhz-en megy akkor a feszt le lehet venni vajon 0,923-ra?
-
PowerBuldog
veterán
válasz
PowerBuldog #2079 üzenetére
-
PowerBuldog
veterán
-
PowerBuldog
veterán
Aki Win7-et használ az rakja fel a 7201-et!
Látványos javulás van játék alatt!Egyelőre a SupCom
A-t próbáltam ki 1680*1050-ben High minden (shadow off, no VSync )
build 7068-al:
FPS: calls[ 20772] min[ 4.56] max[ 95.67] avg[ 54.268]
build 7201-al:
FPS : calls[ 25349] min[ 9.31] max[ 97.28] avg[ 63.413]
A minimum FPS mindkét esetben a legelején volt, amikor a több száz egységet 1pillanat alatt tölti be a pályára, de még az is gyorsult!
Átlag FPS azért szerintem nem elhanyagolhatóan gyorsabb. -
PowerBuldog
veterán
használd az oldal saját képfeltöltő opcióját. a képfeltöltés.hu-nak ez a variációja nem jó.
-
PowerBuldog
veterán
Van egy PCI-os, de azzal már nem bootolt a gép. Lehet, hogy tönkrement, elég régi. Majd szerzek egy másikat.
Közben megnéztem az RBE progival a saját és a letöltött BIOS-t is. A "Hardware specs string" megegyezik, az órajeleket kivéve persze.
Amúgy BIOS-t meg azért akarok flashelni, hogy ne kelljen mindig állítgatni. -
PowerBuldog
veterán
válasz
PowerBuldog #1947 üzenetére
Franc, addig nézelődtem, hogy lejárt a MOD idő.
Szóval pl ilyen 900/1000-es BIOS gondot okozna egy sima ref kártyán? A gyártó ugyan úgy Sapphire.
-
PowerBuldog
veterán
Ilyen tuning BIOS-okat nem lehet valahonnan leszedni?
Néztem TechPowerUP-ot, ott is a legtöbb csak alapórajeles. Van egyébként valami esély arra, hogy ref kártyára (850) valami tuningosabb BIOS-t rakva nem szálba el a kártya? Vagy az első szérián még nem annyira combos a táp ellátás? -
PowerBuldog
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #1883 üzenetére
4850-ről szerintem mindenképp megéri cserélni. Jóval gyorsabb és 1gb-os a 4890.
Twin Turbo az AC holnapja szerint kompatibilis a 90-essel is. -
PowerBuldog
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ford topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest