- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
old gray
addikt
válasz
PowerBuldog #2646 üzenetére
Ok, így már világos. Sajnos a FRAPS elég barom módon rögzít, nekem a videok tárolásra szánt partíciót ~20perc rögzítés után töredezetté teszi, defragolni kell. Igaz én 90FPS-el rögzítek.
-
old gray
addikt
válasz
PowerBuldog #2644 üzenetére
Érdekes amit írsz tudniillik játékban nekem annyi fps-em volt ahány fps-el a fraps rögzített. És ez nálam eddig minden egyes alkalommal így volt.
Ezért is kérdeztem Croft-21-et, hogy fraps használata esetén van-e 60fps-e.
-
old gray
addikt
válasz
PowerBuldog #2637 üzenetére
Használtál már FRAPS-t?
Ha igen akkor tudhatnád a választ a kérdésedre.
Croft-21: "Hát akkor magyarázd már el h prototypeban mért nem megy 60 fps fölé ezzel a kártyával? v sync nélkül!" Nem tudom megmagyarázni, nem ismerem a játékot. De, hogy a monitorod 60Hz-es beállításának nincs köze az FPS-számhoz v-sync kikapcsolása mellett az is biztos.
MOD: FRAPS használata közben van 60FPS-ed a prototypeban vagy minden esetben?
-
old gray
addikt
UP!
-
old gray
addikt
"Arra viszont fel kell készülni, hogyha bejön az új generáció, akkor hamar eshet a 4800-as karik ára "
Ez engem nem nagyon izgat, miután meglesz a kiszemelt vga jövő év nyaráig a konfig-fejlesztés befagyasztva részemről (bár lehet, hogy egy év múlva röhögni fogok ezen a hsz-emen mint be nem tartott ígéret).
-
old gray
addikt
Alszok még egy párat (lehet jópár lesz belőle) mielőtt meghozom a döntést. Van 30k-m kp (az 2. XFX 4830-ra tettem félre), egy eladó pár napos XFX 4830-am illetve valahol külföldön (állítólag, igazából azt sem tudom hol van és hogy hogyan gariztatják mikor nem is az
) gariztatás alatt egy hangokat kiadó (ilyet) EVGA 8800GTX ACS3 KO vga-m is amihez ráadásul van egy AC Accelero Xtreme...ezektől először meg kellene szabadulni (a kp-t kivéve
). Amúgy nálam a lélektani határ vga-nál 50k, esetleg ha +1-2 ezrest rá kell dobni, mert spéci hűtő van rajta..az még belefér.
Nem nagyon húztam fel magamat az előbb (inkább csak fogtam a fejem) de miért kell Nvidia teszt-eredményt ATI topikba linkelni?
-
old gray
addikt
-
old gray
addikt
Hallod félelmetesen jó vagy 3DMarkban, szeretnék egyszer én is ilyen menő lenni és az ellenfél táborába postolni egy, az egész világ (mit világ? világegyetem!) számára etalon program eredményét. Sajnos ez nekem csak álom, nem vagyok olyan bátor mint te, így inkább leülök egy sarokban és csendben megvárom amíg a mérési kényszerem elmúlik.
Flamelni jöttél vagy gyereknapot tartasz és torta helyett pontokat kaptál?
-
old gray
addikt
válasz
schwartz #1200 üzenetére
"A legjobb vetel most szerintem egy Sapphire HD4870-1Gb Toxic. Lattam 50k-ert ujonnan. (2ev garival)"
Szabadna tudni hol kapható ennyiért? Mert úgy tűnik nekem a CF nem jön össze, XFX 4830 sehol nem kapható... (ezt a sz.pást, nem volt cash egyszerre a kettőt megvenni).
-
old gray
addikt
válasz
philoxenia #1007 üzenetére
Elnézést, ha személyeskednek velem akkor hamar eldurran az agyam.
-
old gray
addikt
válasz
Beowulf_78 #944 üzenetére
Minden CF/CFX beszámolóra kíváncsi vagyok, én a kistesóval (2db XFX 4830) lépek be a napokban a CF-klubba. 1-2 helyen olvastam grafikai bugokról, Crysis alatt semmi ilyen nem volt tapasztalható?
-
-
old gray
addikt
U.ez a problémám az XFX 4830-al. 40%-os venti ford.szám mellett szélzaj nincs, de egy alap kerregő hangot lehet hallani. Ha "feltekerem" 70%-ra ford.számot akkor a kerregés megszűnik, de a szélzaj miatt hangos lesz a cucc.
4890: ~60k
2db 4830 crossfire: ~50kMelyik az ütősebb megoldás? Mert egy 4830am már van, és május elején vagy boldog (remélhetőleg) crossfire tulaj leszek, vagy eladom és veszek egy 4890-et. Néztem a Hexus-féle 4830CF tesztet és meggyőző a teljesítménye a CF-nek, kérdés mennyire hiteles a tesztjük.
-
old gray
addikt
Igen, igaz, hogy játékok alatt nem valószínűsíthető ilyen magas hőmérséklet, az is pozitív dolog, hogy a sz.gép házból kifelé fújó hűtése van, de akkor is elég riasztóak ezek az értékek. Azt hittem az én 8800GTX OC-m egy kazán, mikor gpu caps viewer alatt felmegy a hőm. 75-80fokig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- E-roller topik
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- ASUS routerek
- Mobil flották
- Új szintre emelte a fényűzés fogalmát az ASUS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte Geforce RTX 4080 SUPER 16GB GAMING OC GDDR6 Alza garancia
- Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan,Alza Garancia)
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest