- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Sok galibát okozhat az NV-ATI driver-váltás... Sajnos... Ajánlott újrahúzni az OS-t... (Pl. sebességgondok, stabilitási gondok, akár fagyások...)
A Win7-nek meg semmi baja nincs szerintem, nekem a netbookomon (!!!!) is az van, és alig-alig lassabb csak az XP-nél, és azt is csak azért, mert kevesebb ram marad szabadon Win7 alatt az 1GB-ból... A Vista-s tapasztalatomból is azt kell mondjam, 2GB rammal tényleg jobb sokkal az XP, de 4GB+ rammal már a Vista is ugyanolyan gyors....
Beállításokra viszont tényleg rá kell szánni egy pár órát, de az az XP-nél is így van, csak ott már hamarabb végez az ember, mert már kitapasztalta, mi merre hol mennyi... -
P100
senior tag
Eddig nekem is XP-m volt, de most feltettem a Win7-t. Alapbeállításokkal szerintem használhatatlan, de fél napi konfigurálás után már teljesen jól megy és a játékok se akadnak rajta (először akadtak).
Nem látok semmi olyat, amiben a Win7 többet nyújt, mint az XP, szerintem teljesen ugyanaz a rendszer, csicsásabb designnal --> nagyobb gépigénnyel. Max. a DirectX 10/11 miatt érdemes váltani XP-ről Win7-re (XP csak DX 9-t támogatja).
-
HSM
félisten
Én egy 720BE-t ajánlanék.
(#5499) marcus.fenix: Ezt kifejthetnéd bővebben, mert olyan, amit írsz, nem létezik. Ha az a kari rendesen megy, 850/975Mhz-en, elméletileg lehetetlen, hogy lassabb legyen...
A 16X-os PCI-e módban hajtja a lapod? Szintetikus teszptogramokban hozza a sebességet? (Pl. 3dmark, ilyenek?) Ami még lehet, hogy tényleg valami hibás a karin.... Ja, és próbáltad tuning nélkül? (Túlzott tuningtól is lassulhat a kari, a belső hibajavítástól, igencsak...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 3080Ti
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest