- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Instagram közösségi fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Savanya
addikt
Kérdés akart lenni ,csak már nem tudtam szerkeszteni . Akkor marad , játék alatt meg úgy se érdekel . alapon meg halk és hűvös is / visszavett órajelekkel / . Van itthon egy AC S1 rev.2. és hozzá 2db 10cm-es ventim . Viszont hogy 4870 Vapor-X -et cseréltem le a proci és az északi híd hőmérséklete pár fokkal esett .
-
MmDorian
őstag
Enyémmel sincs baj, csak néha cicereg, most pl restart után tökéletes.
btw megérte a váltást a 4850-től, nagyon is. 30%on a venti, és wolfenstein közbe nem megyek 60 fok fölé, a 4850en volt egy musashi, és azzal voltak 50 fokos értékek, igaz halkabb volt, de ez még bőven elviselhető.
-
Landon
addikt
Mindent próbáltam amit lehetett.
BIOS-ban a PCI-E_16 Gen2 nevezetű opciót raktam HW majd SW switch-re, sikertelenül. Kipróbáltam a lapomba egy másik VGA-t (nevezetesen 8400GS ami háznál volt) hogy kizárjam a lap hibáját, na az ment x16-on. Frissítettem azért a lapon bios-t is, ofc nem oldotta meg.
Írtam Sapphirnak levelet, leteszteltek egy 4890OC-t AMD770-es lappal nekik ment x16-ban. Így elvileg csak a VGA lehet a hibás, ma talán kiderül mert tegnap adtam le ma vitték ha minden igaz vissza nagykerbe és akor gondolom ott mielőtt cserélik tuti tesztelik.
Zolisx4@ a VGA-m vmiért csak x4-es PCI-E sebességen hajlandó menni... -
-
Vistaboy
veterán
-
TazLeacher
nagyúr
Köszönöm. Gyakorlati tapasztalat, hogy a COD4 nagyon hárklis a VGA húzásra. Nálam annó olyan beálíltásokon, ahol minden játék pöccre ment, a COD4 kiakadt, visszább kellett venni.Tehát ha COD4 stabil, nagy gond nem lehet (illetve az az UT3 és a GoW hárklis még a memó húzásra...).
Hálás köszönet.
-
HSM
félisten
Driver nekem semmi kékhalált nem adott, se XP32 sp2, se Vista64 sp1 alatt, hacsak nem hajtottam túl túlzottan vagy a CPU-t vagy a VGA-t. 9.4-et használom hozzá. Próbáld meg a Furmark-ot, vagy a Crysis-t, nekem az kidöntötte, ha túlzottan túlhajtottam. Ja, és ami lehet, legyen alapórajelen.
Csak mert lehet, hibás a karid....
Amúgy a 4890 terhelés alatt +40W a 4870-hez képest, üresben takarékosabb csak, vagy azonos órajelen. A tápodnak szerintem elégnek kellene lennie.
(#1818) lala42: Úgynézem, Nv-s karikat ugyanúgy érinti, szóval nem az Atiék pancserkodtak el valamit.... Pláne, ha eddig a 4850-ed műkdött....
De ha ez volt a para, akkor:
(#1816) boogie84: Nekem szerencsére nagyon csendes a gépem.... Mondtam, elviselhető, de nem halk... Pedig nekem az asztal alatt van a masina...
Mondjuk én még a ventije motorhangját is hallom üresjáratban, olyan 22-23% felett.....
Valamire csak jók a Coolink SWIF 12cm-s ventik meg a házam gyári CM-jei, potméterről hajtva, takarékon....
-
Beowulf_78
addikt
A Win7 játékok listája még nem az build 7100 RC-re vonatkozott még, mint utóbb kiderült. Azt hiszem build 7068-ra csinálták még, azóta pedig sokat fejlődött a rendszer, tehát kicsit csalóka az a kompatibilitási lista, azóta akár a 3x is bővülhetett, állítólag 1-2 régi játék nem megy, ami Vista-n se ment már. Ennyi friss infót tudok.
strebacom: Semmi gond sincs a Vista X64 SP2-vel. Ahogy nézem klasszisokkal jobb lesz Win7 alatt játszani. Legalább is ATi-val...szűréssel nagyon begyorsult.
-
Beowulf_78
addikt
Nagyon impozáns!
Grat. hozzá.
kozi71 Simán lehet hogy fog tudni ennyit single üzemmódban, szép eredmény.
Azért Vantage tesztet eressz rá...
Nem biztos hogy tuti stabil az auto tuning, erre készülj fel. A tuti ha egy Furmark stabilitás tesztet ráengedsz 1h-ra...
Tomate: Megnézném neked, de a CCC nem szereti ha váltogatok single és CF üzemmód között, teljesen begajdult a váltás-vissza váltástól amikor schwartz-nak csináltam a tesztet. Végül is most már elég sokaknak van 4890, biztos valaki megcsinálja.
Tudod mit...megcsinálom neked. Még úgyis mindenki alszik. A rendszerem le van mentve nagy gond nem lehet. -
keIdor
titán
Én azt halottam, hogy az AMD kirúgni készűl a Palit-ot (Gainward). Nem tudom mennyire lehet igaz, de ha ennyit késik a Gainward lehet lesz benne igazság.
De őszinte leszek... rúgják csak ki őket, és jöhetne helyette a BFG, EVGA.
Sapphire, HIS, MSi, XFX, BFG, EVGA Radeon-okon kívül nekem nem is kell más.
Bár Asus se rossz, de amilyen drágák akár fel is dughatják maguknak ennyiért... -
keIdor
titán
Fuh, azokról a PowerColor hűtőkről eddig csak rosszat olvastam.
Úgy gondolom, hogy a 150-200W-os kártyáknál már nem szabad olyan hűtőt használni, ami a házban tartja a levegőt. Egyelőre a referencia, Sapphire Vapor-X, HIS IceQ4 ami bejön, én mást nem vennék. Max kibaszott olcsón, de arra is beszereznék egy refhűtőt.Beowulf_78: DirectX 10.1 hiánya okozza szvsz az a pár recés élt. Ebből is látszik, hogy ideje lenne, hogy alap legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest