- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kis telefon hatalmas teleppel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Execute
tag
Üdv Mindenkinek!
Az lehetséges hogy a 4890 Toxic mellett egy másik kártya, mondjuk 8800gts számolja a fizikát? Most lehet orbitális baromságot kérdeztem -
Execute
tag
válasz
HUN]Repa #2353 üzenetére
Nem állítanék ilyet ha nem így lenne... Sajnos azonban el kellett mennem otthonról és mivel az 50. hívásom után sem tudtam beszélni senkivel... így nem jutottam előbbre. Kicsit azért csalódott vagyok tekintve h szinte mindenemet ott vettem,és eddig semmi ilyen gond nem volt
-
Execute
tag
Ha nem cserélik ki én teleszórok minden lehetséges fórumot a "jó" hírükkel...
Tőlük vettem a nyomtatóm, a laptopom, a fél új konfigom....Erre tessék nagyon felhúzta az agyam -
Execute
tag
válasz
boogie84 #2326 üzenetére
Azt hiszem ez lesz, de a telefont tegnap óta nem veszik fel... 50x próbáltam... Hol foglalt, hol kicsöng, de semmi válasz.
Az e-mail amit visszaírtak:
Téma: Re: 34235346565van rajtuk egy átlátszó fólia sztem azt nem vette le a cd meg passz, adunk másikat...
Tisztelt Vásárló!
Jutassa vissza hozzánk a terméket lehetőleg gyári állapotban, összes tartozékával, és egyéni elbírálás alapján dönteni fogunk hogy ki tudjuk e cserélni, függően a termék állapotától, és visszaérkezési idejétől.
A termékhez a főoldalon tudja megrendelni a futárszolgálatot, vagy az alábbi linken keresztül:http://www.ipon.hu/site/guarantee
Tisztelettel:
Rozgonyi László
iPon Computer Kft.ft. -
Execute
tag
válasz
PowerBuldog #2324 üzenetére
Hát van benn igazság amit mondasz, de tudod nem azért adok ki érte ennyi pénzt h egy karcos szarral kibökjék a szemem. Meg ki tudja ki mikor mennyi feszt meg hasonló finomságokat adott már neki...
Am a kártya brutálisan jó szerintem! Csak úgy lestem mikor Crysist hussra pöccre maxon vitteHangja nem vészes egyáltalán! Mondjuk a hőcsövek melegednek elég rendesen! DE csak egy órát volt kb. a régi gépemben. Az meg hangos alapból, úgyhogy majd jövő hét vége felé többet tudok mondani remélem...
-
Execute
tag
Üdv mindenkinek!
Ma jött meg a 4890 Toxicom és király meg minden, de tiszta karc volt a hűtő teteje(fólia sehol és a dobozon a matrica is fel volt szakítva), meg a CD is... Holott iponból rendeltem... Olyan e-mail-t írtak, hogy majd elbírálják, hogy kicserélik-e...
Sztetek mit csináljak visszaküldjem?
-
Execute
tag
válasz
PowerBuldog #2238 üzenetére
Jövő hét csütörtökön én is tudok majd tapasztalatot írni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Sapphire R7 250 1GB
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest