- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
dangerzone #5570 üzenetére
Köszi!
Vajon melyik progi az amelyik nem látja jól? -
boogie84
veterán
válasz
marcus.fenix #5516 üzenetére
-
boogie84
veterán
válasz
marcus.fenix #5490 üzenetére
Nincs infó a gépedről! Lehetséges h ehhez a kártyához kevés a procid.
-
boogie84
veterán
válasz
zolisx4 #5363 üzenetére
Sztem nem gyenge a gép. A játékkal nincs rendben vmi!!
Zack tapasztalata.
Nemtom h a 4 magot jobban támogatja e mint a 2-t. -
boogie84
veterán
Azért lassul be mert konzolról lett átírva. Anno tárgyaltuk, h Zack kollégának a CF rendszerén épp kétszer annyira, de belassult a játék. Akkor mértem 18 22 25 fps-t, Zack pedig a dupláját.
Véletlenül nem a Pagani Zonda F-es széria az ami ilyen? Nálam azon a pályán volt gond. + Talán a játék legelején.Anno XP sp3-on volt ez. Vista x64en az előző mentésemmel mikor épp vezetni akarok akkor jön az ablak h bezárom h infót küldök...
Elkezdtem előröl a játékot, Az első versenyszériában már ugyan ezt tapasztaltam
Lehetséges h a 64bit nem tetszik neki?? Azt hiszem egy gyors próba win 7 x64 en is volt ugyan ilyen sikerrel.
Lehetséges h másnál működik a 64bit csak nálam nem? -
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
Megy: cod4, men of war, red faction (sajnos ez már nem hibátlanul
) , wolfenstein (elsőre megfagyott, rendzergazdaaként újra elindítva megy asszem, de sokat nem játszottam vele, csk pár perc, mert nem tudom hol vannak a mentései, elölről nem kezdem el ), pkr online game, grid hibátlan (de hát tufjuk h az egy nagyszerű játék!), batman
Nem megy: crysis megfagy indulásnál, motogp08 menüben fagy, shift amikor vezetném akkor
Egyenlőre ezeket próbáltam...
-
boogie84
veterán
sziasztok
milyen wondows-t használtok? próbálom a win7 ult x64et de nemnagyon mennek vele a játékok.programok között is van olyan ami nem megy... de az kevesebb.
tudnátok ajánlani vmi jó wint, amivel jól mennek a játékok, esetleg dx10ben... bár már azon gondolkodom h visszateszem az sp3at... -
boogie84
veterán
félreértitek! egy egy pályán, pályaszakaszokon esik vissza az fps. ezért írtam egy konkrét példát, 4. szint pagani zonda f.
egyébként megy rendesen, de nem tetszik h jön a napocska, van 16 autó a pályán és belassul
én 1680ban játszom...
-
boogie84
veterán
Elég érdekes, azt hittem h ezzel a karesszal még menni fog fullon a Shift. Van olyan pálya 4. szint Pagani Zonda F sorozat, bakker indulásnál 25 fps, van mikor 14, viszont van 60 is... ki érti ezeket a játékkészítőket...
Lehet h mégis csak húznom kell a kártyán -
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
válasz
HoloPainen #4226 üzenetére
aha, olvass vissza, ki van tárgyalva
-
boogie84
veterán
válasz
Daffni2 #4063 üzenetére
nem teszt, hanem statisztika. de nem vészes a hátrány, ugyanakkor mindegyik márkában lehet hibás darab...
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
válasz
Tutivesztes #3647 üzenetére
Nekem is kétszer csinálja, de csak akkor ha lekapcsolom a tápot is. Ha csak ki van kapcsolva de fesz alatt van (tehát már egyszer be volt kapcsolva és nem lett áramtalanítva) akkor csak egyszer csinálja...
de inkább ne sz.d le, büdi lesz.. -
boogie84
veterán
válasz
PowerBuldog #2972 üzenetére
sorry!
ti nem találkoztatok ilyennel cod4-ben?
-
boogie84
veterán
válasz
AirBooms #2893 üzenetére
vitatkoznék én azzal a jobb hűtéssel... ugyanis a refi hőtű kifújja a meleget a házból, míg a vapor nem 100%-ban kifelé fújja..
lehetséges hogy a GPU-t alacsonyabb hőmérsékleten tartja, de a teljes rendszert nézve jobb a ref hűtő. sztem.
linkelj egy tesztet ahol összehasonlítják... -
boogie84
veterán
EP45-DS4- ben menne 2 db 4890?
1db PCI-E ×16 van... hogy működik ez a dolog?? 2db ×16-os csatlakozó kell h egyformán menjenek? ergo nekem ebben a lapban felejtős a CF?
-
boogie84
veterán
Nem tudom mitől, de mostanában a Demigod alatt párszor megfagy és újraindul a gép. (mondjuk olyan lusta voltam, hogy nem telepítettem fel új windows-t). Elején nem volt semmi baja.
Gondolkodtam a tápegységes sztoryn, érdekes, és van benne igazság, hogy a tűimpulzusok tönkre tehetik az érzékenyebb alkatrészeket. Úgy tudom a HX520-ban van túlfesz védelem. az kilőve... viszont hallom a pc hangfalon ha testvérem felkapcsolja a villanyt a másik szobában...
Lehet h muszály lesz új rendszert feltenni -
boogie84
veterán
válasz
PowerBuldog #2248 üzenetére
jaja, azt hittem hogy valami full rezes banda lesz a nyákod, vmi jó kis ventivel. erre csak egy bordácska...
-
boogie84
veterán
válasz
PowerBuldog #2219 üzenetére
lehetséges h hibás a hőmérője...
én gariztatnám! -
boogie84
veterán
válasz
leonaprofi #2206 üzenetére
mi pedig utólag is leírjuk h olvass!
-
-
boogie84
veterán
miért jobb a vapor hűtés? a ref elszállítja a házból a meleget.
nagyobb lenne a hőleadó felület a vporon? én nem látom h az lenne. -
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #1616 üzenetére
nekem is olyan dobozom van, mint neked, sztem mién az oc, és a 2.0
-
boogie84
veterán
-
boogie84
veterán
ma 2× restartolt magától a gép cod4 játék alatt
milyen stabilitási tesztet érdemes futtatni??
furmark jó ? -
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #1195 üzenetére
főleg azért ,mert ez a hűtő lehet h a GPU-t jobban hűti, de a hő egy része marad a házban, az meg kinek kell?
gyári refi hűtő ami kiviszi a házból a meleget, sztem jobb... -
boogie84
veterán
azért nem tartom jobbnak a gyári hűtőnél, mert ez a házon belül tartja a meleget, és nem szállítja el...
sztem csak felfűti a házat, és onnantól kezdve egyre melegebb van..
úgy tudom h a tesztek nagy része egy úgy történik h összeraknak egy alaplapra gépet, és ház nélkül tesztelik... javítsatok ki ha tévednék.. -
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #1118 üzenetére
ATI-s képet átküldhetnéd mailben
-
boogie84
veterán
köszi az infókat. annyira nem tetszett h még egyszer végig játszam, csak kíváncsi voltam a vga teljesítményére..
nem ment, uh letöröltem... -
boogie84
veterán
Beowulf, Papi: próbáltatok NFS Undercover-t?
nem tudom mi lehet a gáz, 1680ban majdhogynem maxon játszom kb 30mp-et, vagy 1 percet utána belassul a játék 8fps-re
XP-t használok...
nálatok mi a helyzet ? -
boogie84
veterán
egyáltalán nem bántam meg!!
sajnos nincs összehasonlítási alapom gtx275-el, de jó a kártya.
vga tuninggal kapcsolatban viszont segíthetnétek. 880-ról 900ra próbáltam meg beállítani az órajele, és 15mp játék után fekete kép, és hibaüzenet gridben.
nem csak a gpu órajelét kell állítani?? vele párhuzamosan a memó órajelét is, vagy feszt is kell neki adni? (azt nem akarok, játszani akarok még sokáig)
-
boogie84
veterán
válasz
Beowulf_78 #1017 üzenetére
lassan adhatsz rájuk télikabit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest