- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valty
aktív tag
válasz
Gál István #8943 üzenetére
Köszönöm
-
Valty
aktív tag
4890 Vapor-X 2Gb CF-re mekkora tápra lenne szükség?
-
Valty
aktív tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy a Sapphire nem ad valamiféle gyári garanciát? Nem bírom megtalálni a paírokat a kártyámhoz
-
Valty
aktív tag
Fuh, most megkönnyebbültem.
-
Valty
aktív tag
Hi!
Adott egy Sapphire HD 4890 Vapor-X 2GB Megbirkózna vele a 450es Corsair tápom néhány napig?
-
Valty
aktív tag
Nem teljesen ide tartozik, de játszásra mennyire megfelellő a win7 RTM ezzel a vga-val?
-
Valty
aktív tag
Eléggé le vagyok maradva a témában, de honnan a fenéből veszi mindenki, hogy az ATI új VGA-i szeptemberben jönnek?
-
Valty
aktív tag
válasz
TazLeacher #3297 üzenetére
Hát Csehországban elméletileg már kapható, viszont az ára....hm...átszámolva az egész szett kb. 85-90 euróba fog kerülni + 2db 9es venti újabb 20 euró
Megér ez ennyit?
-
Valty
aktív tag
Tuningolt valaki Toxic-ot? Mik azok az értékek, amik feszemelés nélkül még stabilak?
-
Valty
aktív tag
Másnak is irtó meleg a Toxic NYÁK-ja? Mert nekem nagyon, felmelegíti az egész házat..normális ez?
-
Valty
aktív tag
Nem teljesen ide tartozik, de beteszem ide is, hátha tud valaki segíteni: [link]
-
Valty
aktív tag
Nah, beüzemeltem a Toxic-ot, és majdnem hanyatt estem: valami iszonyat halk, azt sem venni észre, hogy benne van a gépben..., akkor sem hallani ha közelebb hajolok hozzá
-
Valty
aktív tag
válasz
PowerBuldog #2238 üzenetére
Hát beüzemelni csak jövő hét pénteken fogom tudni, mert most nem vagyok otthon, a gépem is szét van szedve, és még monitorom sincs
Ha esetleg vársz addig, megírom
zuchy:
Lesz ez olcsóbb is, szerintem
-
Valty
aktív tag
Nah, mától én is ide tartozok, vele együtt
-
Valty
aktív tag
Szeritetek megér a 4890 Atomic a Toxic-hoz képest 30 euró plusz pénzt?
-
Valty
aktív tag
Hello!
A 4890 Toxic és Atomic között a különbség csak a 30 Mhz-es oc, és ennyi?
-
Valty
aktív tag
válasz
TazLeacher #2009 üzenetére
Nekem a Godfather II csinált hasonlókat, annyi külöbséggel, hogy szinte bármilyen húzott órajelre lekapcsolta a monitort
-
Valty
aktív tag
Most olyat láttam, hogy muszáj leírnom... Sapphire 4890 Toxic 224 - 254 euró között
Ez üt mindent
-
Valty
aktív tag
Hm...Nálunk az XFX 4890 Black Edition (1Ghz-es GPU) 271 euro, azt hittem tobb lesz
-
Valty
aktív tag
A HIS márka mennyire jó, milyen kártyákat gyártanak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest