- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bim
veterán
válasz
Gál István #8963 üzenetére
Ez lap probléma. Gigánál ilyen esetben adni kellett a chipsetnek feszültséget. A lap topikjában biztosan megmondják milyen néven fut a biosban.
-
bim
veterán
válasz
tzsolesz #3906 üzenetére
1600x1200-ban.
Leszarom a teszteket... Az 512-es 70-es tele volt mikroakadásokal amit a teszt az életben nem mutat ki csak érzed...Pl. crysis és necrovision. Ezeknél nem kicsit volt érezhető a javulás. Arról nem is beszélve hogy cry-nál még egy 2x élsimit is meg lehet kockáztatni DX9. natural nod mellett és nem fog akadozni...DX10 minden high mellett játszható csak nálam. -
bim
veterán
Kíváncsi vagyok mire jutsz..
Érdekes hogy mindig kialakul egy csinos kis flém itt...TTomax: Igazából értem is meg nem is az álláspontodat. Tudtad hogy az 512mega vram kevés lesz és mégis megvetted az X2.-t. Én 512-es 4870-ről váltottam 1 gigás 70-re és ég és földa két kártya. Fogalmazunk úgy hogy többet nem veszek 1 giga Vram alatti kártyát. Aki azt állítja hogy elég mindenre az 512 az még nem játszott gigással.
-
bim
veterán
válasz
Barney™ #3329 üzenetére
nem is a saját tapasztalatomat mondtam ....
És nem is flém. Én 2x toltam végig. Először egy 320megás 8800GTS-el valami fos volt...Akadt mint állat és iszonyat texturahibák voltak. EZ rögtön a megjelenés idején volt. Majd végigjátszottam egy 512megás 4870-el minden high-on natural packal élsimi nélkül 1600x1200-ban. Apró mikróakadások voltak.. Most hogy gigás 4870-em van és simán fut rajta. (talán még belefér egy 2x élsimi is csak akkor már 27 körül van a minimum fps.) Most meg már nem érdekel az a 2 éves játék. -
bim
veterán
válasz
BullZeye #3130 üzenetére
ATT-ben nézd meg mennyire lehet levinni a mem és gpu órajelet. Szerintem még mehet lejebb mint amit írtál.. Minnél lentebb tudod szorítani ezeket az értékeket annál hidegebb lesz a kártyád.
Én nem írtam át biosban és tökéletesen kapcsolgatja az ATT. Megjegyzem nekem 4870-em van de sokban nem másabb szerintem a 90-es.. A hűtést meg 3 perc alatt le tudod kapni és meg tudod nézni hogy a plusz ventivel jobb lenne e. Még a gyári légkavaró is lecsavarozható róla ha jól emlékszem.... -
bim
veterán
válasz
BullZeye #3100 üzenetére
Ha refhűtés akkor csavarok fogják rá a műanyagot legalábbis a 4870-en így van..
De nem tudom mit szeretnél elérni ezzel.. ha bedugva hagyod a gyári ventit akkor hangban ugyanott vagy és úgy ahogy tudod hűteni a WRM-et ha viszont kihúzod a gyári ventit akkor bizony a WRM valszeg túlhevül ami azt jelenti hogy a memok is túlhevülnek mivel egy lemezre vezeti mindkettő a hőt. Megjegyzem mivel egy alagútról van szó lehet így is túl fog hevülni a memo/WRM mert megszünteted ezt a légcsatornát... -
-
bim
veterán
-
bim
veterán
válasz
joshua7 #1830 üzenetére
mennyit megy 24/7 stabilan?
engem a vantage nem nagyon izgat.
nekem is ment az MSI OC 4870-em vantage 850-es gpu órajelen, stabilan mégis csak 820 volt a vége. Ebből kiindulva olyan 1040mhz lehet auto ventivel a vége ennek a toxicnak?
Meg tudnád nézni furmarkal hogy meddig megy stabilan? -
bim
veterán
Már van pár toxic tulaj a PH.-ról. Nem volna rossz ha némi infót tolnának a kártyáról...
-
bim
veterán
Belépek valszeg jövő héten a klubba én is . De milyet vegyek?
Kapható már gyári 1Ghz-es 4890 itthon is? -
bim
veterán
válasz
Beowulf_78 #1523 üzenetére
Most már minden rendben van. Idiótán oldották meg azt a menüt. Én is csak véletlenül jöttem rá és ezét gondoltam hogy esetleg nálad is ez lehet a gáz.A víz nagyon ütős! És a fal is rendben van.
-
bim
veterán
válasz
Beowulf_78 #1515 üzenetére
a video menüben ugye billen lévő nyillal lépdelsz lefelé és a textura minőséget itt állítod magasra.
-
bim
veterán
válasz
janos666 #1511 üzenetére
hiába minden. elindul a játék de miközben a fluidmark azt írja hogy van fizikád a mirror's nagy ívben lesz@rja és továbbra sem játszik a 2. kártya.
A végén már kiszereltem mert idegesített hogy sehogy sem tudom munkára bírni...Gondolom az Nv.-nél is olvassák a fórumokat és a kezekre csaptak hogy ejnye bejnye.
szerk: cryostasis-ban sem ment...
Lehet egy okosabb emberke meg tudná oldani mert egy mezei kis gátoló dolgot épített bele az nv. de én ennyire nem értek hozzá.
-
bim
veterán
válasz
PowerBuldog #1503 üzenetére
A rendszer működik! benyomod a tesztet és kiirja hogy hardveres fizikai számolásod van.(fluidmark) Csak közben az Nv. nem a seggét verte hanem az újabb driverekben kiszűri ezt...Van egy működő fizikai számolós rendszered és az újabb driver ami települ mondjuk a mirror's-al az szét is cseszi a rendszered. Ha meg nem engeded telepíteni akkor kiakad a játék és a fizikx nem működik mégsem....
Ha nem lennék lusta elővakarnám azt a sorszámú drivert amivel még megy a fizikx és afölött nem.. Ha belepislantasz egy mostani nv. ndriverbe a physx már magában a control panelban van integrálva ahol alapból engedélyezve van és te csak tiltani tudod. Az ahol pedig meg tudod buherálni ott külön van a driver a vezérlőpultban. Szerinted miért került bele? Szerinted azóta mióta szerves része a driver a control panelnak megy a fiziksz? Na tippelj...nagyon nem érdekel ha elszórjátok rá a pénzeteket csak megírtam a tapasztalataimat.
-
bim
veterán
válasz
janos666 #1493 üzenetére
tapasztalatból mondom hogy ez nem így megy hogy betolok egy nv. karit a radeon mellé és megy a fizikx... mirror's edge -nél a játékhoz települő fizikx driver kiütötte a nehezen összejátszott működő fizikai számolós 8500gt-met. Mert ez nem úgy van hogy feltolod a legújabb drivert és kánaán. Ne hidd!!!! Én most adtam el a 8500gt-t mert nem ment szinte sehol...ha fizikát akarsz tutira számolgatni akkor gyári aegia fizikai gyorsítót kell venned.
De tégy amit akarsz. Csak szólok.
Irhatnék egy fél oldalas hsz.-t a szopásról de zanzásítva a dolgot csak a warmongernél ment rendesen. -
bim
veterán
igazából nem személyre céloztam hanem a jelenségre , hogy nálam nem úgy néz ki mint Beo-nál és gondoltam beteszek pár képet amin esetleg más látható...
szerk: nemsokára nekem is lesz egy ilyen szépség csak haverom még el kell hogy vigye a 4870-et. Nekem inkább az 1giga vram miatt kell ez a kártya mert ami van az néhol kevéske...
-
bim
veterán
válasz
Beowulf_78 #1465 üzenetére
mielőbb mert itt nagyon rá lett mozdulva az atira és úgy éreztem nem jogos... ha jogos lenne nem folytam volna bele a dologba...
-
bim
veterán
válasz
Beowulf_78 #1462 üzenetére
Szerintem semmi különös nincs rajta belőve csak feltelepítettem és ennyi. csak tuning miatt használom hogy vissza tudjam venni az órajelet 2D-ben 100/218-ra.
még AA/AF-et sem állítottam rajta. és kiegyensúlyozotton van az alapértelmezett séma még csak nem is minőségen.(ha jól emlékszem)
-
bim
veterán
válasz
Beowulf_78 #1460 üzenetére
nem használok CCC-t csak ATT-t. De ott sem állítgattam semmit csak a játékban maxoltam ki mindent. Azért is lepődtem meg hogy nálad máshogy néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Videós, mozgóképes topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OTP Bank topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest