- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsa$
tag
válasz
gyurczy #5632 üzenetére
Hát nem tudom driverek kipurcannak alatta. Wireless Dj music system, harmony one, Mx5000 ezeket kapásból nem tudta normálisan kezelni a win7.. Legalábbis eddig. Az alaplapdriverekkel meg a VGA driverrel nem is volt gondom...
De a többi nem 100-as még a wifi kulcsomat se látta meg
Várok kicsit kiforjanak hozzá a szoftverek..
-
Bazsa$
tag
Húhh behúzott a gép 1 hétre! Ez a 4890 hihetetlen jó 1680*1050 -ben minden játék röccenés mentesen fut. Nagyon meg vagyok vele elégedve.
Egyelőre procit sem fogok cserélni mert teljesen jó eddig legalábbis. Igaz csak Win Xp -n néztem.Sajnos felraktam a Win 7 -et de semmi drivert nem talál meg így kénytelen voltam leszedni. Pedig milyen jó lenne ha végre a 8GB memóriámat látná a gép
Alig várom a dirt2 -öt. -
Bazsa$
tag
Aham köszi igazából engem is csak DirectX 10 miatt akrtam feltenni de most gyorsan le is beszéltél róla.
Az a parám hogy eddig NVidia VGA -m volt most meg ugye Ati lett. De jó lenne valahogy nem újra rakni az egész rendszert csessze meg... Ha az nvidia drivereket eltávoltom és úgy rakom fel az atit lehet esélyem arra hogy működni is fog.. ? -
Bazsa$
tag
No megjött a 4890..
Oprencert akarom újrahúzni bűr semmi baja meg nemrég lett újrahúzva. Eddig XP -m volt, gondolkozom a Win7 -en.
Ti mit ajánlotok? -
Bazsa$
tag
A 4890 -et kihajtaja egy X2 6000+ ??
-
Bazsa$
tag
válasz
PowerBuldog #5474 üzenetére
Szerintem akkor maradok a Giga 4890 -nél. Már reggel be is foglaltam a héten valamikor elhozom.. Remélem a Dirt2 meg minden jól fog menni...
Tényleg nem tudsz olyan VGA tesztet ahol a jó öreg 8800Gts és a 4890 is feltünik? -
Bazsa$
tag
válasz
PowerBuldog #5471 üzenetére
Köszi! És teljesítményben? Meg amúgy is XP -m van ami nekem nagyon bevált Vistát alapból nem szeretem, Win7 -en gondolkozom. De nem tudom mennyivel lenne a kártya lassabb Win7 alatt mint XP alatt...
Jó kis X2 6000+ kihajtja a 4890 -et?
-
Bazsa$
tag
Sziasztok!
Elolvastam már sok hozzászólást a jó öreg 8800GTS 640Mb szeretném legyerélni egy Giga 4890OC -ra. Olvastam ilyen olyan észrevételeket, de ha Ati akkor ez lesz a befutó!
De gondolkozok a 275GTX -ben is! Szerintetek melyik a jobb kártya?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest