- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wanax
csendes tag
A táp tényleg kimaratt: Thermaltake 750W (W0116 -os széria)
Ha codegenem lenne télleg bese kapcsolnám a gépetDe előrelátóan vettem egy nagyobb tápot, így alapból ezért se említett a leírásban hogy tápra gondolnék.
Furmak különben kihuzza belőle a 100+ fps-t, akkor megy a venti hangosabban, és rendesen ki van huzatva a kártya az everest szerint...
Ha meg csak a proci lenne a bánata, akkor azért a CoD1-et igazán vihette volna rendesen... -
-
Landon
addikt
Nyilván, egyértelmű.
Csak tudod ilyenkor az ember már kíváncsi, hogy másnál is hogy van ez.
Mert az egy dolog, hogy nem ismeri fel de akkor visszavett órajeleknél meg 100%-os ventinél miért nem jelez... bár mondom, véleményem szerint az OC-s változatokkal lehet baja a proginak. Egyébként valóban játszani kell vele, de hát tudjátok ilyenkor már cseszi az ember csőrét.
-
szasanyi
félisten
Láttam már jól kinéző hűtőt. aztán nem is volt olyan jó, mint az alapján gondoltam. Vagy mégis, cserébe jó hangos volt. Én jónak tartom az MSI kártyáit, mert több is volt, és nem volt egyikkel sem problémám. Ha a pénztárcám is lehetővé tenné, az elsők között lennék, akik ilyen kártyát vesznek. Amúgy ez a hűtő is MSI SuperPipe technológiájára épül, ami a hagyományos rendszerekhez viszonyítva - egy vagy több hőcső esetében - nagyobb átmérőt jelent.
"A vállalat mérnökei szerint a megnövelt vastagságnak köszönhetően a hőcsőben felgyorsul a hőelvezetés folyamata, így a hűtőrendszer összességében nagyobb hatékonyságot érhet el." -
Croft-21
őstag
"valamit nem jól állítasz be"
Ja főleg h minden defaulton van.
de már azt is próbűltam h a CCCben kikapcsoltam a v syncet meg játékban is és pl prototype alatt így is-úgy is 60 fps a max.
szóval sztem te nem érted az én gondomat.
"Videofelvételnél meg nem számít, hogy le van korlátozva 60fps-re."
ja, azért esik le 30ra.... frapsban 60ra van beállítva (mielőtt visszakérdeznél) -
GuB3Ra
aktív tag
A pnkbstra/b -t windows xp kompatibilitási módban kell futtatni.
Van a windows könyvtárban is pnkbstra/b és ott is ezt kell beállítani és már jó is.
Mióta megycsináltam nem dob ki unknown windows api-val
(Persze ez nem cod hanem americas army de ez sem ment szóval tuti jó lesz)
-
TazLeacher
nagyúr
Szerintem meg a 2-szer olyan gyors az hülyeség...a légnyege, hogy X kártyával Y felbontáson játszhatatlan, Z kártyával játszható... lehet csak 40% a különbség, de akinek X kártyája van az egyáltalán nem játszik, akinek Z, az meg igen...ilyenkor rögtön a 0% és a 100% között dől el a verseny...
-
Nikk
senior tag
Szerintem nem érdemes bevárni ezeket a tuningos karikat. Hacsak nem emelt feszültséges változatok...
Ha nem akarsz emelt fesszel dolgozni, akkor a sima is megteszi. Akkor meg pláne, ha később veszel rá rendes (értsd ez alatt: Thermalright, Scythe) hűtőket, amik azért kategóriákkal jobban teljesítenek, mint a gyártók által ráapplikált csodák...
-
schwartz
addikt
Hogy melyik a jobb az nem vita targya.
Beo banolasat illetoen pedig itt olvashato a hivatalos allasfoglalas.
-
Beowulf_78
addikt
Ezért nem vettem volna 4770 CF-et.
Mert a 2x512 VRAM nem adódik össze, ezért nem túl sok a létjogosultsága a 4770 CF-nek 1920-as felbontásban. Ezért hasaltak el a 9800 GX2-ök is az újabb kártyákkal, és játékokkal...kevés a 2x512 VRAM nagy felbontásban. Persze a maga idejében jó volt, de kicsit több VRAM-mal még időtállóbb darab lett volna.
-
-
HSM
félisten
A GTA4-el nekem személyesen semmi bajom nincs, szerencsére, jól működik, igaz, nincs kiengedve netre, nekem ne frissítgessen ész nélkül...
Nekem újkora óta jól működik, igaz, az 1.0 óta felraktam az 1.03-as patchet. Az meg, hogy a bencsmark része kuka, az meg nagyon nem zavar, egész addig, amíg valaki nem azzal akarna mérni...
Amúgy az alumínium rúd+elég süni egész jó ötletnek tűnik, bár nekem az a külön kapható zalmi borda tűnik a legtutibb megoldásnak.... Esetleg egy kis esztergálás után egy moddolt P4 hűtő, felcsavarozhatóvátéve...
(#726) old gray: Szerintem arra gondolt, hogy ne legyen teleszemetelve, ne fusson rakás felesleges process, stb... Bizonyos esetekben sokat javíthat, bizonyos esetekben szinte semennyit.
-
HSM
félisten
Igen, csak a VRM-re ráragasztott ramsüni a leggyorsabb módja a kari kinyírásának.
1. Nem nyomódik rá elég erősen, rossz a hőátadás.
2. Alapból gyenge rá a süni
3. Kicsi a felület, szarul ragad fel, leesés jóeséllyel, utána a kari halála igen valószínű rövid időn belül.Az S1 amúgy kitűnő hűtő.
-
hoolla
aktív tag
A procilimitben én sem hiszek, mert eddig is 1920x1080-s felbontást használtam majd minden játékban a 2 magos procimmal, és szeretném ezt a felbontást használni továbbra is.
Az i7 920 meg nem tud annyival többet nyújtani a játékokban, mint amennyi pénzösszegbe fájna.
Kösz a válaszokat! -
hegti
aktív tag
szia
akkor nekem sem kell tápegységet cserélnem?
már egy ideje le szeretném cserélni a mostani vgat (inno8600gt 256mb)
csak nem tudok dönteni
gépem: p35-ds3, E6420, 320gb, 2*1 gb, 1 db dvd iró, tv tuner kártya, fsp 400w
különbség kb mekkora a két vga között? teljesitmény
még kellene 15" crt-t is lecserélni egy 22"samsungra tft-re
válság van -
PowerBuldog
veterán
200$ nálunk = 200€ ~ 59k
Azon még nincs se áfa, se céfa se tréfa.
Szvsz Dubmaster ára verhetetlen. 65k-ért
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Óra topik
- Medence topik
- Autós topik
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- EAFC 25
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ALIENWARE Area-51 R5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest