- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stargun!
tag
Igen.
Kedvencem ezek a mondatok:
"The Zalman cooler that adorns the HD 4890 Ultra Durable pays for itself in spades with some downright impressive numbers. Its idle temperature is particularly impressive when compared to the reference based-cards’ numbers. The best part about this however is that the fan on this card stayed extremely quiet throughout the test."
Nos. Hát azért ez nem így van...
-
Sennalacy
aktív tag
-
HSM
félisten
A hűtés csak a kisebb gond, erre jön még rá az olcsóbb NYÁK, és a szerintem picit gyengébb VRM....
Nem tudom, ezt hogy gondolták....
(Vagy agyatlan mód feszelték a karit) A 4890 nálam is tud ám szépen forrni, kis plusszfesz (1,35V) 930mhz, és olyan tűzhányó lesz furmarkkal, öröm belenyúlni a gépmögött a légcsóvába....
-
HSM
félisten
Pedig ugyanaz a konstrukció, max léptek egy steppinget....
És sajnos tényleg sokkal jobb a GF-os mókuskerék, kisebb zajszinttel, kisebb motorhanggal mozgat meg nagyobb mennyiségű levegőt....
Bár jól végzi a dolgát ez is, mielőtt valaki ezért venne Geforce-ot, mert leszóltam a radeon hűtőjét.... -
gyiku
nagyúr
-
zuchy
őstag
Referencia hűtővel ellátott kártyákon nem hiszem, hogy lesz 1GHz-s kari.
De talán egy komolyabb hűtős kari..., de ennek is kis esélyét látom.(#104) Abu85:Értem, köszi
(#124) olizsoli:Csak ne lenne ilyen szar a forint.
Nyári árakon sokkal olcsóbbak lennének.
De azért remélem az RV870 megjelenésére normalizálódni fog...
-
leviske
veterán
Elnézést, van pár gyártó, aki még nem rakta ki az oldalára a kártyákat (pl: ASUS, JetWay, Gainward, Palit). Ezeknél csak olyan linket adtam meg, amiken a későbbiekben megjelenhetnek a kártyák.
(#4) Bluegene:
(#6) CHIPman: Össze lehet kötni, de az alacsonyabb órajeleken üzemelő kártya vissza fogja húzni... nincs értelme összekötni, csak, ha van egy 850/900MHz-en ketyegő RV770-es kártyád. Ami meg elég ritka.
Amúgy CFX topic, első hozzászólás CFX része.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Interactive Brokers társalgó
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Xbox Series X|S
- SoundBlaster X-Fi
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest