- Felkészült a Redmi 15C
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Hát figy, vagy odaadják a megrendelt árán, vagy nem vagy köteles átvenni, ha nem tévedek. Velem eddig ott mindig nagyon korrektek voltak, és mindig a rendeléskori árán kaptam meg mindent... Sőt, egyszer valami 1 órával a rendelés után zuhant 4K-t, és írtam egy levelet, és újrarendelték nekem a cuccot új árán... Szóval szerintem maximálisan korrektek, minden tőlük telhetőt megtesznek... Sajnos az itthoni nagykereken is múlik a dolog, lazán kitalálják egyik pillanatról a másikra, hogy ide +3K, oda +3K....
-
Rexcor
őstag
Nekem XFX 4890-es kártyám van,de vissza kellett küldenem az első használati nap után,mert zörgött és nagyon hangos volt. Az egész házban lehetett hallani a hangját.Még nem kaptam vissza a karit pedig már 2 hete elvitték,de ez a probléma a kártyával nem az XFX hibája. Szerintem ez alapból hibás volt.
Azon a napon mikor használtam nagyon jó volt. Minden game-t maxon vitt.Még a Crysis is very hight + 8X élsimítás.
Én MA770UD3 lappal használom és Phenom II X4 920-al
Szerintem ez egy nagyon jó kártya és már alig várom hogy újra használhassam. -
zack
nagyúr
És mennyivel fog még...
A benzin árát mindenbe beépítik. Amit galambokkal hozatnak abba is. És mint tudjuk júliustól sanszos a 320ft benzinár jövedéki adó emelés után.
Az pedig már csak hab a tortán hogy mennyivel lesz drágább a megélhetés Magyarországon, ergo VGA-ra is kevesebb fog jutni. Persze most nem a felső 10000-ről beszélek. -
lala42
őstag
semmiképp sem huznék a procikon.
Celeron 1,7 Gh. S 478 foglalatu lapban
( de jó a FCPGA-s lap is Cerka 667-es prockóval) Azt sem kell húzni
Basszus amire pénzed van. Ha nem húzod, teljesen mindegy.
Melyiket vegyem ez értelmetlen kérdés. Te tudod mire akarod a gépet használni. Ha csak szövegszerkesztés, némi NET-el fűszerezve, Játékokból az Admirális, akkor elég egy kis teljesítményű. Ha FarCry, Crisys Cod 4-5, GTA4 akkor meg ezeket úgy sem árt egy kissé megpiszkálni. -
Nikk
senior tag
Ha nem húznád a gépet akkor:
ASRock AOD790GX (ez CF-es alaplap és húzás nélkül egy szinten gyors kb. a Gigabyte lapokkal)
Vidkariból ha veszel és hosszú távra, akkor valami turbósított hd4890-et vegyél, amin jó csendes a hűtő.
A 940-es Phenom meg 940-es Phenom... Azon nincs mit tovább taglalni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- EA Sports WRC '23
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Óra topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest