- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
shadeofme
tag
válasz
Alister71 #8652 üzenetére
Na igen, én is ezért ezt rendeltem és nem azt, ahol eleve fehér 6 pin-es kép volt belinkelve.
De hát így higgyen az ember a képes hirdetéseknek.
A legközelebbi (kb. 15km) kisvárosban levő számtech. boltokban nem volt, 2 * 30 km-t meg nem autózom a köv. nagyobb városig, inkább netről rendelek. Annak meg ez a vége. -
Tomate
veterán
válasz
Alister71 #2071 üzenetére
Jah, ez szép és jó, csupán a végén nekem nem azt írta ki, hogy inítsa újra a gépet, hanem azt, hogy failed... Szal csinálhatom az egész bios mizériát én is...
(4770)
szacsee: Ha magvan a boot pendrive, az atiflash és a bios is ami kell, hogy varázsolom fel a kártyára?
-
Vistaboy
veterán
válasz
Alister71 #2071 üzenetére
Köszi, már megoldottam, és ezzel tényleg megszűnt a probléma.
Ellenben fentebb valaki pont az ellenkezőjét állította, miszerint a WinFlash-t kerülni kell.
Én is azzal próbáltam, de hibával elszállt mindig (Olvass vissza pár hsz-t, linkeltem képet).
A Floppy-s megoldással 10 perc alatt elkészültem (Még egyszer köszönet a leírásért a kollégának).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest