- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
válasz
Tothgera30 #8851 üzenetére
Azért a 4890 es még a mai napig erős vga .
A firefox meg a Cpu-z az tényleg nem használja ki -
zolisx4
őstag
válasz
Tothgera30 #8848 üzenetére
Ha nem játszol akkor felesleges ,,,de azért jó ha van egy jó vga a gépben soha nem lehet tudni
A CuCore azt kerüld az 5770es ből a rev2 tojás hűtős 5770 az nagyon jó volt nekem ,.de már van jobb de ezt olvastad már.
Nekem volt referencia hűtésű 4890 es
És 4890 New Design mindkettő jó kártya volt nagyonvarsam
Nagyon jók szerintem ettől jobb csak a viz lehet -
zolisx4
őstag
Olvastam a hűtéscserédet ,és a képeket is láttam grat jó lett nagyon Heidi hűtés nagyon ott van árban csak hőfok képet nem találtam
Tothgera30
Miért akarod elcserélni a 4890 est nem az igaziUndoroid
Ezt a melegedést igy nem mondanám nemrég volt egy 5770es CuCore de a 90 fokot simán verte ,van belőle jó is ami tényleg hatékony hűtésű -
zolisx4
őstag
Ha nincs semmi venti a házban ,akkor a referencia is be melegiti a házat rendesen ,mert azért annak is kell lég mozgás , jobb választás a referencia ebben az esetben, de a hátra berakott venti egyedül semmit sem, ér vagyis keveset, nagyon meleg lesz a vga .
A ház szellőzéséről gondoskodnod kell ,a referencia modell esetében is elég nagy hőtermelésű kártya a 4890 es -
zolisx4
őstag
Gyakorlatilag a New edition más a panelja más a VRM része nem olyan forró mint a referencia kártyán 4890es ből nem volt vapor-x em de képek alapján vapor-x panelra rászereltel egy másik hűtést ,és ennyi nagyon jó hőfokai vannak a kártyának tudom mert nekem van 1 ebből ,
De ebből egyből jön a hátrány hogy a házba melegit nem fújja ki hátul a meleget New edition hoz egy jól szellőzött ház kell .
És halkabb mint a referencia ,nagy vonalakban ennyi az eltérés -
zolisx4
őstag
d1601ez a hőfok de nem ezt irta Jano156
hanem d 601ezt ez pedig az áramellátásra jelez
[link]
itt igaz 4870 es van de pont ugyan az a jelzése ha referencia
Ez nem zárja ki az amit mondasz hogy túlmelegszik ,nem is azért irtam ,csak megjegyeztem hogy nem ugyan az a két jelzés -
zolisx4
őstag
d1601 az valóban a hőfokra utal
de neki di 601 ilyen jelöléssel világit ez pedig a kevés feszültségre utal
Akkor neki melyik világit??
De szerintem az első lessz és simán túlmelegszik a VRM része ha referencia kártyáról van szó de nem biztos -
zolisx4
őstag
4890 Vapor-x itudom hogy neked az van vagy volt de az nem számit
HSM nek is 5850 es van hétfőn énis belépek a klubba egy 5850 es el de 1 db 4890 es megmarad énis maradok itt is
Az egyik 4890 es em meghalt gariba kérhetek 5850 et és 470 fermit persze a rá kell fizetni de maradok az 5850 nél erre 10 et kell ráfizetni ,5830 at adtak volna cserébe de az nem kell inkább rádobok egy 10 est
4890 New Desing ezt viszont megtartom még megy,ez jó kártya
-
zolisx4
őstag
válasz
égimeszelő #8408 üzenetére
Igen általában aki válaszol a kérdésekre annak biztosan van 4890 es vga és van valami ismerete a kártyáról kinek ez kinek az
De kérdezhetsz a kártyáról attól hogy nincs 4890 es ed lehet hogy ilyet akarsz venni és azért kérdezelDe szoktak ide irni azok is akinek 5850 es van
-
zolisx4
őstag
válasz
xEon1337 #8406 üzenetére
Hát igazad lehet ezt nem tudom nem volt 285 nekem soha de azt tudom hogy az egy nagyon erős kártya ,de 260 és a 4890 van kb egy szinten hol az NV hol az ATI jobb ez játék függő .
Nem is tudom hogy az ati mit szánt ellenfélnek a 285 el szemben ,de annyit nem tud a 4890 es biztosGTX 285-höz képest érhezi csalódás csak mert azért a 4890 es nem egy gyenge szerkezet
-
zolisx4
őstag
válasz
Quan-Chi #8392 üzenetére
Igen gyakorlatilag nagyon jó paraméterei vannak az 5770 es nek de 4870 kicsit erősebb a 256 bit néha előjön előnyként pár FPS el a 4890 erősebb de ennek megvan az ára a zaj és a hő .Erősek az 5850 esek ,de drágák ,a Fermi is nagyon erős lett olvasgattam a topikot és nem is olyan meleg mint írták először ,jó vga lett ,reméljük az 5xxx széria olcsóbb lesz ,,,
Ajánlom figyelmedbe [link] azt a topikot ha veszel egy atit akkor a mostanit érdemes meghagyni -
zolisx4
őstag
válasz
Quan-Chi #8386 üzenetére
Felejtős az 5770 es mi kipróbáltuk HSM kolegával elég keményen és nagyon sok tesztet kipróbáltunk én az 5770 es ö pedig a 4890 es el és összevetettük elég gyenge ,rádáaul akkor volt még egy 4870 es vapor-x em is ithon és összevetettem azzal is nem érte el a 4870 es szintjét ugyan abban a gépben ..nálam gyengébben szerepelt mint a PH teszteben
-
zolisx4
őstag
válasz
Ace Ventura #8376 üzenetére
SAPPHIRE HD4890 1GB DDR5 PCIE (New Edition)
Ez a vga van a gépembe eddig szinte mindegyik 4870 és 4890 es vga volt már messze ez a legjobb ,azért van még megalapon nincs hangja magasabb furdulaton teljes terhelésnél meg jön a hangja de simán elmegy ,a vapor-x től halkabb
ghostmat
Igen rá lehet rakni a vapor-x re az általad emlitett hűtést de a VRM hűtést azt rajta kell hagyni tökéletes a gyári ,csak a gpu hűtést kell cserélni ,ha kell egyáltalán egyik legjobb hűtésű vga picit hangos de jó
-
zolisx4
őstag
válasz
Ace Ventura #8356 üzenetére
Az egyik legjobb vga ami kijött a 4890 es ből pár fokkal melegebb mint a hasonló felépitésű,
HD4890 "New Design, de magasabb is az órajele és erősebb is ,erhelés nélkül 2D ben alig hallani a hangját 3D ben már megjön a zúgás de nem vészes és jól hűt de ez nagyban függ a háztól is amibe szereled -
zolisx4
őstag
válasz
ghostmat #8345 üzenetére
A sapphire felirat alatt van a VRM hűtés ,azt nem szabad leszedni az kell rá .
Ha hűtést akarsz cserélni akkor azt rajta kell hagyni és a GPU hűtést kell cserélned ,ha akarsz .
A Gpu-z a vapr-x kártyán nem méri a VRM hőmérsékletét amit látsz a GPU különböző részein lévő hőmérséklet .
Itt jól látni hogy neked azt a részét kell leszedni a hűtésnek ahol most is a ventilátor van azt 4db csavar fogja oda, a másik oldaláról bontható.
Ez a mutatvány garancia ugrásával jár ha észre veszik . -
zolisx4
őstag
az lesz az
ghostmat
H vapor-x ed van akkor nem kell a VRM hűtéssel külön foglalkozni ugyanis a gyári ami van rajta az tökéletes ,egyszerűen rá kell rakni a gpu ra a hűtést .
Egy buktatója van lehet hogy nem fér el a VRM hűtőborda Accelero Rev2 alatt ,
de az Arctic Cooling Accelero Twin Turbo alatt elfér az biztos mert ha lepattintod a sappir feliratú lemezt a vrm hűtésről akkor összecsúszik mert Twin Turbo nál kicsit másképpen van elhejezve a hőcső . -
zolisx4
őstag
válasz
Ace Ventura #8312 üzenetére
igazából hallottam ilyen vga-t működni engem nem zavart a ventilátor hangja és jól is hűtött ,de a hang az egyénileg változik ,kinek mi hangos
-
zolisx4
őstag
válasz
Ace Ventura #8306 üzenetére
Mika1227 Fórumtársunknak van ilyen vga-ja őt zavarta a hangja a hűtésnek és lecserélte Accelero S1 Rev2 re és ha jól emlékszem 2 db 12 cm ventit rakott rá
-
zolisx4
őstag
válasz
alientwo #8302 üzenetére
Küldtem egy privit ott nézz szét ott vannak jó cuccok de azért nézz szét mert mindig jön valami új hűtés és a régebbiek máris olcsóbbak ha normálisan akarod akkor 10 ből nem jön ki sajna
Igazából én egy forintot nem költenék rá még két ventit sem két normális venti sem olcsó ,egyre olcsóbbak az 5xxx szériák ,
Szétnézhetsz a PH apróhirdetésekben is hátha van valami jó cucc szerintem találsz -
zolisx4
őstag
Van nem rég variáltunk egy vapor-x el [link]
Ugye ez a GPU hűtése a VRM en van kűlön egyszerűen levettűk a műanyag burkolatot róla és egy másik ventilátort rácsavaroztunk ,ez a legolcsóbbIgaz ez barkácsolás
De azért ettől van jobb megoldás is csak az már többe kerül ,Mindenképpen érdemes lecserélni az egész hűtőbordát és másikat rárakni ami jó a 4870 től felfelé bármit tehetsz rá,
csak arra kell figyelni hogy ne legyen túl alacson mert akkor a VRM hűtés esetleg nem fér el alatta Accelero TWIN TURBO pont elfér és nagyon csendes ,az előbb irtam hogy tettünk rá egy ventit akkor nem volt pénze a srácnak Accelero TWIN TURBO ra de már azóta ez van rajta és tökéletes -
zolisx4
őstag
Na kezdjük előröl .ebből 2 fajta van
Neked ez a tipusú panel van [link]
Ebből adódóan referencia eddig irtam az akkor jó ha nem igy néz ki a nyáklap .
Amin hűtést cseréltem az nem ilyen volt ,
Ezt a tipust jobb nem bolygatni mert 6 hőcsöves hűtése és nagyon jól megoldott a VRM hűtése ,és a memória is a hőcsöves részhez kapcsolódik [link]
Ne szedd szét mert hővezető paszta csak a gpun van a memórián és a VRM 2 mm vastagságú hővezető van amit nem lehet szinte semmivel pótolni ,
A leg egyszerűbb megoldás ha csak a ventilátort cseréled le , mert az egyész hűtés cseréje KB hirtelen is 20 ezer lenne fele a vga értékének ennyit nem ér -
zolisx4
őstag
Le irtátok már egyszerűen le kell szedni a ventilátort róla a hűtőborda marad rajta teljesen jó a gyári ,annyi van hogy 9,2cm ventilátor az ami méretben jó rá de viszont abból 2db rá megy és már abból is van nagyon csendes ,és nagy légszállitású ez a legolcsóbb megoldás egy folyadékcsapágyas ventikkel tökéletes lessz
A 120 as ventilátor nem fér el rajta vagyis rálehet tenni de nem szép
Azért jó a 9,2 es venti mert a hűtőborda nem egyenes a vga-n bemarások vannak rajta a kis ventilátorok helyén az emlitett ventilátor pont rámegy nem lesz ferde és hasonló -
zolisx4
őstag
válasz
alientwo #8287 üzenetére
Hát először a kártyád az neferencia ,tehát amit kinéztél zalman hűtő az nem jó rá és nem is kell mert a gyári ami van az tökéletes egyszerűen a hűtést kell lecserélni
varsam
Arra a kártyára nem lehet rárakni azt Thermalright HR-11.és nincs is rá szükség mert más a nyáklap nem referencia ,,,
Viszont a gpu ra Thermalright HR-03, az tökéletes .alientwo
Még mielőtt olyan dolgokat megveszel amit nem tudsz használni .
Leirom még egyszer .
Nem referencia panelja van a vga -nak ebből adódóan a VRM hűtésen külön borda van azzal nem igazán érdemes foglalkozni mert jó a gyári is .Neked a GPU hűtéséről és a memória hűtésről kell gondoskodnod mivel a memórián gyárilag sincs hűtés ,azzal sem kötelező de ajánlott ram süniket rárakni amit adnak a hűtéshez ,a VRM -hez nem kell nyúlni .
Thermalright HR-03,
Artic Cooling Accelero TWIN TURBO
Scythe Musashi,
ezek jó választások a GPU ra a zalman amit linkeltél elég hangos -
zolisx4
őstag
válasz
Daniford #8278 üzenetére
Kis tápegység topic
Fenét nem is szoktunk a tápegységről beszélni , néha ritkán ,veszélyes valamit is mondani mert az egyik legfontosabb alkatrész én mindig linkelem A melyik tápegységet vegyek topikot ott azt is tudják milyen szinű a kondi belsejede az NV ről is volt itt már bőven szó ,ami nem baj mert azért sok ATI és úgy 4890 es tulaj is érdeklődik a Fermi iránt .
-
zolisx4
őstag
Ha megfigyelted oda raktam a linket hogy ott kérdezze meg azért mert a tápokban nem nagyon vagyok otthon ,lehet nem jól fogalmaztam lehet hogy nem jól működik a tápegység arra gondoltam hogy nem ad le akkora teljesitmányt mint kéne most W nélkül,
Ettől vannak jobb tápegységek azért
-
zolisx4
őstag
válasz
KalozoneR #8273 üzenetére
Először itt kérdezd meg a tápegységet ők tudják hogy elég e mert azért hogy 400w os az nem jelenti azt hogy 400w ot le is ad [link]
De a 400W os tápegység simán elég én használtam gyengébb minőségűt mint ami neked van és jó volt nem ált le a gép.
A gép le állás ,,és utána be birod inditani a gépet ,általában valaminek a túlmelegedése okozza ,meghűl és be tudod inditan , -
zolisx4
őstag
válasz
fsb1000 #8253 üzenetére
Nem javult meg most jöttem haza 10 perce az IPON ból hát a garancia az nem lesz egyszerű mert nincs 4890 es nekik .
Laraxior
A memóriát én is le szoktam venni a ccc ben 490 MHz re a gpu meg ugye 240 re veszi vissza magától ,én nem vettem észre semmit néha még elfelejtem vissza venni a memóriát és úgy szoktam játszani a GTR 2 ben észre sem venni. -
zolisx4
őstag
válasz
Laraxior #8218 üzenetére
nem normálisan ment a vga autómata ventivel ment, mert a referencia vga volt benne, ennek van hűtése a memórián ,
tesztelésre ezt használtam mindig lehet nem szerette a tesztet állandóan nagy terhelés de nem valószinű
mikor vettem ezt a kártyát akkor is csinált már hasonlót de abba hagyta .
Idáig jó volt ,nem baj van gari rajta
csak mit adnak helyette ? -
zolisx4
őstag
[link]
közben megkerestem ő irt először erről az akadásról .Közben kipróbáltam ezt a OCCT bench progit szerintem megölte a vga-m
-
zolisx4
őstag
-
zolisx4
őstag
Ebbe a topikba irtam azt hiszem le, hogy nekm a GRID volt ilyen hogy dettó azt csinálta mint a FurMark, de az F4 es bios felrakása után megszűnt teljesen GA-MA790GP-DS4H
lapról beszélek ,biztosan van köze a bios hoz meg valami CPU ID amit nem tudom hogy micsoda de benne van a bios frissitésbe mindig . -
zolisx4
őstag
Vinyót azt a megoldást választom amit mondtál
csak a tipust még nem tudom .
Igen a 3 GB ram kevés lehet ,de megbeszéltem van lehetőség a kicserélésére ,amit meg is teszek hétfőn csak el kell menni a boltba ,
Nekem akad a Dirt2 mikor kanyarodok és sok kocsi van a képernyőn
fsb1000
Igen valószinűleg én ezt vettem észre amit montálEzt az 5770 es topikban olvastam csak nem tudok angolul érti ezt valaki??
[link] -
zolisx4
őstag
válasz
Mika1227 #8176 üzenetére
Értem mit akartál mondani ,azért raktam ezt a jelet
mert mást szerettem volna de nem futotta rá ,
A másik gépem is megmarad netezni próbáltam eladni de nem adnak annyit érte mint amennyit ér de ez mindig igy megy nem éri meg eladni .GA-MA790GP-DS4H alaplapon van integrált vga igy a 4890 es kijön belőle ,
A másikat csak játékra használom majd ,a vga az még kérdéses vagy bele megy mind a két 4890 es em CF be vagy eladom és veszek ,5870 es vagy az uj NV ezt még nem tudom egyen lőre biztosan CF lessz mert nem tudni mit tud majd az NV szerintem nem lessz rossz vgaNekem mindig AMD volt de valahogy az Intel jobb tesztek ezt mutatják meg az ismerősöknek is ez van és nagyon elégedettek ,
Nincs semmi bajom a géppel , -
zolisx4
őstag
válasz
Mika1227 #8174 üzenetére
Még nem az új gép sajna,de már csak egy vinyó és a ház kell amit jövőhéten meg is veszek ,
ma tápegységet vettem 750W Scythe, még a házon variálok nem találok ami tetszik vagyis van csak az nagyon drága .
Nem gyengékremélem jó lesz egy darabig nem akarok egy darabig gépre költeni ez is borzasztó drága volt ,és ettől sokkal jobb cuccok vannak.
-
zolisx4
őstag
válasz
Mika1227 #8172 üzenetére
Én is most hagytam abba 2 perce csak még felkukkantok
Na szóval nekem csak akkor van benne a recegés ha több autó van a képernyőn és viz és derékszögű kanyar
Nekem több az FPS em 70 körül mozog , a menüben 110 felett szokatt lenni de én bekapcsolom a vertikális szinkront és úgy annyira nem látni a recegést de a 60 FPS az megvan folyamatosan ,szóval játszható rendesen . -
zolisx4
őstag
Hú ez a fogyasztás ,hát ha havi szintre kiszámoljátok pár száz forint .
-
zolisx4
őstag
A FurMark akadása az lehet ettől is hogy csak 1 magot használ ,
Gyakorlatilag akár hova állítom akkor is akad H.A.W.X ,és állandóan teker a vinyó amit már irtam is , a Grid az teljesen simán fut full maximumon és annál is ugyan úgy teker a vinyó és nem akad , DIRT2 szépen megy addig a pillanatig ,még nem kanyarodok éleset és több kocsi is van mellettem előttem de csak kanyarban egyenesen lehet akármennyi kocsi is nem szaggat ,mindjárt csinálok egy stalker benchmark ot hogy milyen pontokat ér el ,Mi az a CPU ID ?? tudja valaki
-
zolisx4
őstag
Igen nagyon le esik le esik 14 FPS re ugy kab 100 körüli fps ről .
ennek a játéknak nem szabad 14 fps re leesni,
Kipróbáltam a készülő gépemmel az asztalon nincs még másik házam , az Í7 el ugye másik alaplap másik memória másik 4890 es csak a vinyó és a tápegységet vettem ki a gépből ugyan az a jelenség 2 db 4890 es nem lehet rossz ami ugyan az a két gépben az tápegység és a vinyó , -
zolisx4
őstag
válasz
#35434496 #8091 üzenetére
Kétféle monitoron is kipróbáltam ,egy 17" -1280x1024 ben itt is szaggat és 22"os 1920x1080 monitor tól függetlenül szaggat ,
Valami nem stimmel nincs akkora gépigénye a játéknak hogy darabos legyen ,az az érdekes hogy van benne ez a benchmark rész amivel a beállitást tudod ellenőrizni ott teljesen tökéletes de ha a játékba lépsz akkor darabos főleg ha füst vagy közelmész a földhöz ,esetleg még forogsz is közben szaggat -
zolisx4
őstag
Tom Clancy's H.A.W.X alatt és a Need for Speed Shift alatt látni nálam nagyon a DIRT2 nél látni mikor több kocsi van és kanyarodok derékszögű kanyarban , ha egyenesen megyünk és több kocsi is van nem csinálja ,és hiába veszed le a részletességet akkor is meg van .
stuttering ez nem tudom hogy mia furmark alatt nekem is jól látni ,nem tudom mit lehet csinálni ellene
De én kipróbáltam már xp vista 32-64 bit meg ugye a win 7 ugyan az mindegyiken -
zolisx4
őstag
Mika1227
Azt várom mikor lessz itt a PH valakinek hogy csinálna már egy othoni tesztet de valószinű hogy az NV lesz a befutó meglátjuk.rup1u5
GTX- lehet hogy kár volt érte ,pedig ennek a vga -nak is jónak kell lennie valami megoldás biztosan van ,azt ia eltudom képzelni hogy más összetevők miatt van ez az FPS ingadozás ,Azt tudom mikor megvettem a gigabyte lapot 1-1,5 éve akkor nagyon sokáig nem tudtam a GRID -el játszani , akkor 4850 es vga-m volt szépen ment az nagyon de bizonyos időközönként megált egy pillanatra ezt folyamatosan csinálta ,egyszerűen meg ált a kép 1 másodpercre mindig megvettem a 4890 es vgat hát azzal is pont ez a jelenség volt ,akkor adtak ki egy Biost az alaplaphoz frissitettem és jó lett hogy mit csináltak a biosban azt nem tudom azt sem sikerült kideriteni hogy miért volt de utánna teljesen megszünt elég érdekes
De azóta előjött egy másik gond hogy több játék alatt is azt csinálja mint az uj FurMark alatt hogy apró szaggatások vannak mondjuk Tom Clancy's H.A.W.X hogy miért van ezt nem tudom -
zolisx4
őstag
válasz
Mika1227 #8069 üzenetére
Nem használok CF et ,próbáltam ,de amivel én játszom ahhoz teljesen felesleges GTR2 ahhoz 1 db 4890 es is bőven elég
A fogyasztással soha nem foglalkoztam .
Az az igazság hogy készül a másik gépem ,és eladásra kerül mind a 2 vga és 5870 es ben vagy az uj Nv lesz a 4890 es helyett még ezt nem tudom ,a mostani gépem is meg akarom tartani de ezen van integrált vga és netezni az jó .Az új gépet a 0 ról épitem ezért elég sok dolog hiányzik még de a főbb alkotórészek megvannak már .Amúgy régóta 2db 4890 es vga van nekem .
-
zolisx4
őstag
Elég valószínűtlen amit mondasz, nekem alap órajelen minden, a procit is bele értve 13870 pontot ad a 3DMark 06 a 4890 esre ,ebből adódik hogy a 4870 vapor-x em ami volt az nekem csak 9979 pontot kapott, a Gigabyte 260 oc 216 sp kártyám többet kapott a 4890 es nél 14350 pontot ,azon az órajelen amin megy a provid nem fogsz többet kapni és az általad emlitett 2 vga sem lehetett jobb ,4850--4870 a 260 as kaphatott 1-2 szász pontal többet .
Lehet 18000 ezret is kapni csak ahhoz 4000 MHz körüli proci órajel szükséges minnél több maggal.
Nagyából ennyit tudok mondani,neked -
zolisx4
őstag
Igen lehet hogy segitene egy újra telepités ,én nem tudom nekem csak benne van és minden megy rendesen ,én nem állitok semmit rajta ,vagyis a Need for Speed Shift az ugy szaggat hogy borzasztó de nem tudom miért ,azt nem is játszottam,a GTA4 hez meg gyenge a procim meg nem árt 4gb tól több memória sem
-
zolisx4
őstag
valami nem jó biztosan azt nem tudom hogy mi de a 2gb os vga- nak és 1000 MHz el gyorsabb procivel kevesebbet csinál mint nekem ez nem lehet
-
zolisx4
őstag
-
zolisx4
őstag
igen az enyém még kevesebbet teljesitene abban a felbontásban amit te használsz 1920x1080 nekem a monitorom nem tudja ezt a felbontást ,ezt szoktam mondig mondani hogy amit a tesztekbe irnak és képek vannak semmit nem ér amikor berakod a gépedbe és megnézed akkor derül ki hogy fele nem igaz,stabilabb az NV
én igy jártam az 5770 es vgat mikor megvettem hát nem volt meg sokáig -
zolisx4
őstag
válasz
MPowerPH #8017 üzenetére
Azt énsem hiszem hogy 2 gb miatt lenne kevesebb fps gondolkoztam és leirtam
Simán igazad van de nem tudom az okát miért lehet rup1u5 azért vette szerintem hogy GTA4 játszon és nem jó ,pedig nem az lenne a logikus hogy 2 gb os vgan jobban megyde lehet ez a játéktól holnap kipróbálom én is
Igen az amit irsz hogy pont ez nem az ati kártyára csináltákSonky egyikre sem optimalizálták csak konzolátirat vagy mi???
-
zolisx4
őstag
válasz
MPowerPH #8000 üzenetére
Fenébe összekevertem a 2 vgat
HIS HD 4890 1GB+Accelero Mika1227 kártyájára gondoltam hogy mit csinál alapórajelen hogy nincs vissza véve 100/200MHz re .
És én a te kártyád tipusát irtam véletlenül .
Hát azt nem tudom hogy lehet feljebb venni ,de a két azonos tipusú vga között is lehet eltérés ,
A pasztázás 1-2 fok max szerintem ,de kitudja -
zolisx4
őstag
válasz
MPowerPH #7994 üzenetére
igen valószinű az is benne van
nekem ez a furmark terhelve
ez üresjárat
nekem meg ezt mutatja
MSi OC nek megint egy más típus panelja van azért van eltérés szerintem már kezdem eltéveszteni a fonalataz én vga-m alapon hozza azt a hőfokot nem sok eltéréssel mint az MSI 100/200 Mhz en
arra kiváncsi lennék hogy az alapon mit mutat -
zolisx4
őstag
válasz
MPowerPH #7989 üzenetére
Na közben azért szétkaptam a vga mat a Radeon HD 4890 New Design maga a nyáklap ugyan az mint a vapor-x é csak az enyémen van még 1 csatlakozó a monitornak de minden alkatrész pont ott van mint a vapor on de a hűtés az nem egyforma a vapornak nincs hőcsöve az enyémnek teljesen más 4 hőcsöves a hűtése azért van jobb hőfokom mint a vapor kártyának
HSM ha jól emlékszem te mondtad
-
zolisx4
őstag
válasz
Mika1227 #7970 üzenetére
Tudod te is hogy volt pár 4890 es em eddig ez a legjobb
alapon semmi hangja nincs nem hallom ,Furmark alatt azért megjön a hangja de simán elviselhető ,
Azt hozzáteszem hogy volt aki meg pont erre panaszkodott hogy 90 100 fokos a vga de szerintem az hibás lehetett vagy valami,ja és sokat számit milyen házba van benne én mindig magamnak csinálok házat amiben én alakitom ki a ventilátor helyeket méretet és stb stb -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Gigabyte Geforce RTX 4080 SUPER 16GB GAMING OC GDDR6 Alza garancia
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest