Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Úgy tudom megy 2db 6pin csatival is, csak az overdrive funkció nem lesz elérhető driverből amihez kell a 8pin, és persze evidens hogy a tuningot se fogja bírni. Full 3D alatt nem tudom mennyire marad stabil 2db 6pin csatival hosszú távon...ki kell próbálni.
Bár még mindig nem egyértelmü mi a kérdés.Sztem PH-User sem értelmezte jól a kérdésedet...
-
HSM
félisten
Az biza csinál hibákat 4890-eken... Nálam konkrétan ha nem veszem vissza a kari feszét 1,25V-ra, akkor le is fagy másodpercek alatt (feket képernyő, valszeg a kari VRM-je kapcsol le a túl nagy áramfelvétel miatt)... Mondjuk mindennapos használat szempontjából az a teszt teljesen irreleváns, mert gyakorlatilag folyamatosan mintavételez a progi, köze nincs a "normális" használathoz... Mondjuk az error-ozás már érdekesebb, mert nálam visszavett fesszel viszont nincs se error, se semmi gond....
850/975Mhz-en is csinálja nálad?
-
strebacom
senior tag
-
zack
nagyúr
Semmi gond...akkor várd a szeptemberi R8xx megjelenést, és az októberi DIRT 2-öt, csak nehogy csalódás (koppanás) legyen a vége.
Vagy aki kártyát cserélne, és azért vár mert te szeptembereztél, és esetleg csúszni fog, azt majd kárpótolni fogod? Mert te kijelentőmódban beszélsz, mintha tényeket írnál. Én feltételezésekről beszélek. A kettő között óriási különbség van. -
zolisx4
őstag
az a helyzet hogy gyakorlatilag másik vga val 4890 el jó a tápegység nem sistereg semmi hangja
de ha az én vga m beletesszük abba a gépbe amiből kivettük a másik kártyát abban nem csinál galibát a tápegységnek nem kezd el sisteregni a táp
vagyis külön külön hangtalan mind a két alkatrész
eggyütt meg nem jó
azért zavar mert 40 % on megy a vga ventilye és hallani a sistergést az már hangos azért és zavaró kicsit ciripelne akkor nem érdekelne -
zolisx4
őstag
montam én hogy felvesznek
ja és nem két fajtát adott ki az xfx hanem 3 mat ha jól tudom
XFX HD4890 LITE piros nyáklappal
ugyan ez fekete nyáklappal és aluminium szinű hűtőlappal
[link]
és azt a tipust ami nekem is van hogy a hővezető lap is piros és xt nevezetű ja és a játék is jár hozzá ezt találtam -
-
HSM
félisten
Hűh, ez fájt, Vapor-X-et semmi pénzért nem vennék...
Mondjuk ez az én hülyeségem, hogy a víz kiver azoktól a hűtésektől, amik közvetlen az alaplapra fújják az 50-60 fokos levegőt... A Toxic még szimpi (azon a műanyag elvezeti a meleget előre-hátra), csakhát az befűt...
Nekem 4850-emen volt AC S1+12cm-s venti, és nem esett olyan jól a gépnek, jobbezígy.
Amúgy a legviccesebb, hogy én pl. 800/3600Mhz-en használom a karit, 1,2V-on...
Mert elég így is az ereje, és így még viszonylag csendben is van....
-
zolisx4
őstag
hát igen a gigabyt alaplap elég gázos nekem rengeteg bosszantó gond volt vele szagattak a játékok nem jól ismerte a memóriát fel de a legújabb bios megoldotta minden gondját azért a lap megérne egy frissitést mert nemrég beleraktam a 4 magos procit azt sem ismerte fel vissza régi proci bios frissités egy próbát megér szerintem
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest