- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikk
senior tag
válasz
PowerBuldog #2060 üzenetére
Tyutyutyuuu... Kérdésem volna!
Fel lehet frissíteni a 7100-ás Buildet 7201-re vagy full reinstall kell hozzá?
Köszi a választ előre is...
-
Nikk
senior tag
Ha nem húznád a gépet akkor:
ASRock AOD790GX (ez CF-es alaplap és húzás nélkül egy szinten gyors kb. a Gigabyte lapokkal)
Vidkariból ha veszel és hosszú távra, akkor valami turbósított hd4890-et vegyél, amin jó csendes a hűtő.
A 940-es Phenom meg 940-es Phenom... Azon nincs mit tovább taglalni...
-
Nikk
senior tag
Szerintem nem érdemes bevárni ezeket a tuningos karikat. Hacsak nem emelt feszültséges változatok...
Ha nem akarsz emelt fesszel dolgozni, akkor a sima is megteszi. Akkor meg pláne, ha később veszel rá rendes (értsd ez alatt: Thermalright, Scythe) hűtőket, amik azért kategóriákkal jobban teljesítenek, mint a gyártók által ráapplikált csodák...
-
Nikk
senior tag
Hogy őszinte legyek, nekem idáig nem sokszor volt szerencsém ilyen hardwer dolgokban. Ez az első gépem végre, amiben minden úgy működik, ahogy azt elképzeltem. Idáig az általam vásárolt cuccok fele hibás volt. Gyakorlatilag csak az ember szerencséjén múlik az, hogy milyen darabot fog ki a többezres kupacból.
A gyárakban is úgy megy, hogy minden 100. darabot kiveszik a futószalagról, megnézik, hogy az korrektül működik-e és abból feltételezik, hogy a további 100 darab is megfelelő lesz. Ha pedig kifognak egy hibás darabot, akkor a 100-as csomagból vagy 10-et vagy 50-et, de lehet, hogy az egész pakkot fogják és visszaküldik az elejére, hogy van egy hibás széria. Namost néha néha becsúszik egy olyan darab, mikor a 100-as széria eleje hibás csak és a másik 50 meg hibátlan. Akkor az ott képződött hibás darabokat is viszik tovább, anélkül, hogy tudnának a hibáról. De lehet pont fordítva is. Hibás a széria vége, és kidobálnak belőle X darabot, amiről feltételezik a hibás mivoltot. Aztán lehet, hogy rossz volt a feltételezés és több hibás darab volt benne mint kellett volna.
Persze a nagy számok törvénye alapján ez igen csak minimálisra fogható. Ha megnéznénk a kiszállított páldányokat országokgra szétbontva, akkor valószínű volna, hogy bizonyos helyekre több hibás darab került ki, máshova meg kevesebb. Az is lehet, hogy nálunk a Sapphire-ok vannak nagyobb számban egy hibás szériából, a Gigabyte-ok meg mondjuk lehet, hogy a hibátlanokból kerültek hozzánk.
-
Nikk
senior tag
Hát nem tudom... Nekem Gigabyte-om van és hogy őszinte legyek idáig nem volt vele bajom. Amúgy a referenciakátryákat szerintem az AMD gyártja és csak leszállítja a viszonteladó cégeknek (pl.: sapphire-nak, gigabyte-nak stb...), akik aztán felplecsnizik őket a saját matricájukkal nem?
Mindenesetre nekem idáig nem sok bajom van vele... Annyi, hogy csak (910/1100-ig bírja a tuningot), bár ugye ez nem számít hibának...
Viszont 3 év garit adnak rá, ellentétben a Sapphire 2 évével.
-
Nikk
senior tag
válasz
PowerBuldog #1747 üzenetére
Mondjuk teljesítmény szempontjából ezexerint nem sokat vesztettél akkor...
-
Nikk
senior tag
válasz
PowerBuldog #1744 üzenetére
Természetesen 7100. Beta-t nem rakok fel... Ez meg már RC. Innentől kezdve már nincs sok hátra, úgyhogy talán nem olyan BUG-os...
-
Nikk
senior tag
válasz
PowerBuldog #1744 üzenetére
Már jó.
Csak elírtam a kis és nagy "t" bötüt... kis t-vel van a link és nem naggyal...
-
Nikk
senior tag
válasz
PowerBuldog #1742 üzenetére
No itt van HoCbenchel is: U.ú. Airport:
[link] -
Nikk
senior tag
válasz
PowerBuldog #1731 üzenetére
Amúgy ez milyen karival volt?
-
Nikk
senior tag
válasz
PowerBuldog #1731 üzenetére
Nálam még be volt kapcsolva Adaptive Antialiasing és a MipMap detail is volt volt húzva max-ra... Nem tudom ez mennyit számít, de elképzelhető, hogy ez picit lejjebb húzta.
-
Nikk
senior tag
Ezek volnának az eredmények:
8x
2009-05-24 18:04:29 - Crysis
Frames: 649 - Time: 30000ms - Avg: 21.633 - Min: 19 - Max: 244x
2009-05-24 18:11:29 - Crysis
Frames: 786 - Time: 30000ms - Avg: 26.200 - Min: 24 - Max: 282x
2009-05-24 18:07:50 - Crysis
Frames: 907 - Time: 30000ms - Avg: 30.233 - Min: 26 - Max: 330x
2009-05-24 18:00:44 - Crysis
Frames: 1007 - Time: 30000ms - Avg: 33.566 - Min: 29 - Max: 36A teszt FRAPS-el készült. Warhead legelső animációja volt a tesztalany a hangszalagos felvétel után, mikor sérült csávókánkat kiszedi a repülőgép üléséből főhősünk. Az ez után következő 30 mp -et mértem a programmal. A driver 9.5-ös Catalyst és Win7 64bit az OS.
Le lehet vonni a konklúziót...
U.I.: lemaradt, hogy a tesztek 1024x768-ban készültek... Ennyit bír a régi CRT-m nem szemkifolyatós módban...
-
Nikk
senior tag
válasz
Beowulf_78 #1724 üzenetére
No minnyá csinálok egy tesztet... Kíváncsi vok, hogy tényleg nem csak képzelődtem...
-
Nikk
senior tag
Elég csúnyácska szegény... mondjuk amúgy sem rajongok a filmadaptációktól...
-
Nikk
senior tag
Szerintem nyugodtan tégy közző screenshot...
-
Nikk
senior tag
No picit belepofázok a dologba...
16xMSAA-nak akkor van értelme, ha kisebb felbontásban játszol (pl.: 1024x786). Hozzá kell tegye, hogy Edge-Detect elég hasznos funkció, mivel nem szottyasztja meg a képet.
Nagy felbontásokban, meg elég a kisebb is. Ott már úgy sem fogod észrevenni a különbséget...
Ez a lényege a dolognak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Microsoft Excel topic
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest