- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
strebacom #4688 üzenetére
Annyira azért nincs nagy gond...1db 4890 OC azért maradt a gépemben.Vannak olyan játékok amik azért pc-n jobbak ill. játszhatóbbak lesznek. Ez az arány sajnos igen alacsony, ezért váltam meg a CF-től.
A csajommal olyan jót szórakoztunk ma Boxon a Spyro-val hogy hihetetlen. 2 player mód van benne, egyszerre irányítható a 2 karakter, és nem osztott képernyős. Hihetetlen jó szórakozás volt egyszerre rájönni a megoldásokra, és együtt küzdeni a gonoszok ellen.Most is a Crash Bandicoot-ot nyomja, holott pc-n sosem játszott, túl macerás volt neki. Amióta meg itt a box le sem lehet vakarni róla.
A PC-nél a kényelmetlenség is szerepet játszott a Box-ra váltásban. Sokkal kényelmesebb a kanappén hátradölve lábat feltéve eldebeszkedni és úgy játszani, főleg egy 720p 94cm tévén.
Osztottam szoroztam...ha nem vettem volna Box-ot, tuti beleugrok az 5870 CF-be, és megint csak az lett volna hogy ölni és ölni a lóvét a gépbe.Meguntam. Ha látnám hogy azért a PC a legszebb és a legjobb akkor talán maradok only PC gamer. De olyan maximalizmussal ahogy én álltam a dolgokhoz, nem érte meg a high end szegmens.
De még így is 1db 4890 birtokában elég lesz full HD-be még egy darabig arra az 1-2 játékra amit érdemesebb lesz pc-n kitolni.
Egyébként driver szinten sosem volt gondom a CF-el.Mindig hozta a CF a minimum 90% skálázódást, ahol ment a CF...az esetek 80-90% pedig ment.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
strebacom #4408 üzenetére
Az eddig bejelentett DX11-es játékok: Dirt 2, Aliens vs Predator 3, BattleForge (patchel)
DX11-re tervezett játékok (ezeket később jelentik be ... NDA meg ilyenek, de nyílt titok az egész): Battlefield: Bad Company 2, Crysis 2, F1 2010, Race Driver Grid 2
DX 10.1 játékből jelenleg 5 darab van: Far Cry 2, S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky, Tom Clancy's H.A.W.X., BattleForge, Stormrise
Év végére még érkezik pár, de nem nagy figyelem kíséri őket, mert a DX11 most már a szenzáció, a DX10.1 alappá válik. Egyébként főleg az Ubisoft-tól várd a DX10.1 játékokat, illetve a Battlefield 1943, és az új S.T.A.L.K.E.R. is az. De ezt nem tőlem halottad.A DX11 egyébként gyorsít a feldolgozáson kb. 15% plusz várható a DX10.1 módhoz képest.
A DX10 módhoz nem éri meg hasonlítani, mert képminőségben is sokkal szebb lesz a DX11 és minimum 40%-kal gyorsabb is a feldolgozás. Ez nem tűnik parasztvakításnak. -
tdd587
őstag
válasz
strebacom #3644 üzenetére
Hasonlót néztem, az Aerocool S9 Pro-t, abban is 40cm a venti. Azt hittem befelé fújja a levegőt. Kérdés, ez mennyire halk megoldás? Gondolom kihallatszik minden frankón...
Amúgy tegnap megint szórakoztam éjjel és kb. 90 fok környékén fagy ki a VGA zárt házban (GPU-Z log szerint). Az az érdekes, hogy a benchmarkot kibírja, 3Dmark-ot kibírja, ha viszont játszanék, akkor elég hamar túlfűti magát (még mindig crysis).
Ja és megnéztem az elvileg visszahívott 4890 vapor-x szériszámát, és ez a kártya is bele esik. Az enyém nem produkálja a "cold boot problem"-et. Ilyenkor mi van? Szóbaállnak velem egyáltalán a kiskerben? A durva az, hogy a hivatalos AMD fórumból tegnap törölték a témát, tehát igen nehéz lenne valamire hivatkozni, ami nincs is ott, ráadásul a kártya is megy rendben. A sapphire oldalán ugye a büdös életben nem lesz fent nagy betűkkel, hogy szar a kártyánk, hozzátok vissza, egy guru3D fórumra meg aztán hivatkozhatok akármelyik boltban...
-
Digitalis
senior tag
-
MmDorian
őstag
válasz
strebacom #3495 üzenetére
Win7.
Viszont, nektek nem b@szódott a driverrel ? Leszedett valamit magának a win, aztán mondom fölrakok egy újabbat, de most már végképp nem megy. Csak 800*600 van...volt már rendszer visszaállítás, 4x raktam újra a ccc-t, meg csak a drivert külön, és semmi... ötlet ?
-
lala42
őstag
válasz
strebacom #1753 üzenetére
(#1658) lala42
Itt van néhány kép az egyik fajtából. Igazából még nem teszteltem, de eddig amit láttam nem rossz. Az is igaz, hogy amivel játszunk ( Én és a Fiam ) Arra a 4850 512/256 Gainward is elég volt, de most jóársítotttam és érdemes volt cserélni. ( A másik is volt vagy 4-5 hónapos.)
Szerintem nem kellene felülni ennek a szóbeszédnek, hogy ez jobban romlik, mint az. Az előző Gainwardom úgy lett, hogy a Shappire már gyárilag memóriahibásan jött ki. Na akkor mi is az ábra? Az utolsó karim ami tökéletesen működött a Gf MX 200-as volt.Előtte pedig valami 1 Mb-os PCI-s
, Igaz abban az időben nem volt ilyen meghajtómizéria. Adtak 1 floppyt, rajta néhány fájl, oszt uccu neki. ( megjegyzem az MX-hez Cd. dukált
rajta tesztprogi, stb.) még meg van.
Ami most van ez PowerColor jónak tűnik. De majd az idő megmondja. Húzni? Minek, amit nem bír el a gyári órajel, arra ott a következő generáció. -
Beowulf_78
addikt
válasz
strebacom #1757 üzenetére
Az MSI OC-ben tuti van CF híd.
A privire meg azért nem válaszoltam mert nem érdekelnek a hackelt szebb pályák a Crysis1-ben, ill. olyan szinten biztos nem, hogy megnézzem miért megy 20-30fps-el másoknál. Egész nap privizünk, és ez nekem már sok...semmire se marad időm ha mindenre válaszolok. Nincs gondom veled, félre ne érts, csak ez a privi mennyiség nekem már sok. Csak ha nagyon sürgős valami, és még nem írtam le, akkor írj pü-t...ha kérhetem. -
PowerBuldog
veterán
-
keIdor
titán
válasz
strebacom #1715 üzenetére
Pedig nem adódik össze. 1GPU-nak 896MB van.
Az ilyen SP2 szar SP1 jobb az XP-nél is eljátszották párszor. SP3-al is... mind user error, de nem is akarlak meggyőzni, mert nincs hasznom belőle. Akkor használj SP1-et és a Windows-t se frissítsd, mert véristvánéknál lassú.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
strebacom #1514 üzenetére
Jelenleg attól függ, milyen kártyád van. Az AMD már teljesen elkészült a Win7 driverekkel, így a Win7 profitálhat a WDDM 1.1-ből, ami átlag 2-7%-os gyorsulást eredményez egyes játékokban. Az NV-t nagyon szorítota az idő, így ők nem fejezték be a Win7 driver optimalizálását. De gyanítom ők is tudnak majd ennyit nyerni a WDDM 1.1-ből.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
strebacom #1499 üzenetére
Megnézem a Riddick-et...csak eddig azért nem tettem, mert visszaraktam Norton Ghost-tal a mentést, szóval fel köll telepítenem megint.
Valami beállítás gond lesz nálam...remélem csak annyi, amit Abu is említett.
Win7 alatt még nem néztem a Riddick-et. Majd ennek is eljön az ideje. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
strebacom #1508 üzenetére
Szerintem Beo nem találta meg a texture beállításokat. Elsőre én is azt hittem, hogy az AO sor után már nincs semmi, de tévedtem.
Egyébként én inkább AO buzi vagyok, mint AA. Bár kétségtelen, hogy jó lenne, ha 2009-ben mindkettő aktiválható lenne egyszerre.Komolyan ... még ha DX9-es lenne a játék, akkor elfogadnám érvnek, hogy nincs lehetőség rá az API-ban, de könyörgöm OpenGL alatt simán lehet Shader alapú AA-t írni.
-
Beowulf_78
addikt
válasz
strebacom #1265 üzenetére
Ez a másik blama... az elmúlt 1 napban annyiszor írtam le a "blama" szót nV-vel kapcsolatban, hogy kezdem azt hinni, erősen rajtam volt a zőőd szemellenző nV tulajként.
És most hogy lekerült, fény derül elég sok furcsaságra, és megmagyarázhatatlan dologra.
nVidia
The way it's meant to be "blamage"...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest