- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolisx4
őstag
5870 es egy nagyon jó vga lecserélni addig érdemes még ki tudsz szálni belőle rendesen ha tényleg le akarod cserélni,,,,
Én simán lecserélném ,amit meg is fogok tenni de én még várok kicsit mert elég drága ,
Ha eladnám a 2 vga -mat akkor sem tudnák venni hirtelen 5870 de az 5850 beleférne de az meg nem kell
varsamSzerintem csak akkor cseréld, ha kell a dx11, amiből egyelőre csak 1 játék van.
egyenlőre de hamarosan lessz több is.
A 4890 es egy jó vga de előbb vagy utóbb ez is kevés lessz a játékokhoz magas felbontás és full garafika mellett nézd meg a 3850 x2 vgat egy brutális vga volt de már a 4870 es is gyorsabb nála .Azt azért hozzáteszem hogy igazáboól nem lehet tudni hogy amik kijönnek játékok mekkora gépigénnyel fognak rendelkezni
-
varsam
őstag
Szerintem csak akkor cseréld, ha kell a dx11, amiből egyelőre csak 1 játék van. Én is ilyen felbontáson játszom, és semmilyen játékban nem kell visszavennem kicsit sem a graf-t, kétlem hogy nálad is bárhol kevés lenne a vga. Az meg hogy 40 vagy 60 fps-el megy egy játék, szvsz mindegy. Kivéve mondjuk 1-2 játéknál multiba, de ott meg a 4890 is bőven hozza a fix fps-eket.
(#6868) Dusee
próbáld meg nem ccc-ben, azt hagyd, hanem simán win-nel. Win gomb + P tartsd nyomva, itt tudod kiterjeszteni monitorokat. Ezután beállítod a felbontást vezérlőpultba, és úgy használod. Ha nem kell, akkor úgyanígy leválasztod a monitort, majd ha újra felteszed, megjegyzi a felbontást. Én csak lapin próbáltam ezt, de ott szépen megy. -
zolisx4
őstag
[link]
Szerintem ezt nézd meg ez elég sok vga-t összehasonlit viszonyitásnak jó, biztosan jobb mint a 4890 es hogy mennyivelnem tudom én csak akkor cserélném ha van felesleges 40 ezrem ahogy emliteted hogy annyit kell rádobni,az is biztos hogy jövő biztosabb mint a 4890 es .
Saját véleményem én lecserélnémDusee
sajna ezt nem tudom -
GrG1210
aktív tag
ezek elfogadható hőőfokok ettől a vga-tól ? nekem a 4850 IceQ4 alapon 37 fok ,terhelés alatt pedig 60-62 fok , és nemsajnlom a vga-tol a beállÍtásokat 1680×1050 felbontás , és bekepcsolok szinte mindent amit csak bÍÍr a gép ,
vagy a két kártya máár teljesen máás kategória? mert gondolom a 4890-nek máár nagyobb erőt kell kifejtenie és ezáltal jobban is melegszik ? 625/960 hát van különbség. -
GrG1210
aktív tag
Kösz a válaszokat , a Vapor az nem tetszik , tehét az ki van zárva , én eddig HIS párti voltam , báár a sima ref. hűtője ojan mint a többi vga-nak , és 55e. körül van most , de találtam s hardverKER nél Ati Radeon PCI-e HD4890 1Gb Sapphire Toxic 49 625 Ft bruttó
ami elég barátságos ár, egyébként a Toxic milyen hőőfokon mozog terhelés , és terhelés nélkül?
jah nekem egyébként egy E8400 procim van 3.6 -ra húzva , ez kihajtja?
a táp gondolom elég 550W thermaltake. -
Digitalis
senior tag
Hát, ott valami más lehetett. Mert gyakorlatilag ugyan azt kötötted rá csak pepitába. Ha a tápon van két PCI-e jelölésű csati az a tuti. Ez a legerősebb/optimálisabb szétbontott 12V ág, mivel az atx szabvány "csak" max 20A engedélyez áganként. Így 2x20A mehet max. (csoda, hogy ezek a másfél kvadrátos vezetékek egyáltalán bírják tartósan, de valszeg ezért is duplázzák a derótókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest