- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
Ezt azért cáfolnám, csak azzal, hogy 2Dben levettem 75/175-re 30%al kevesebbet fogyaszt a komplett gép netezés közben, ez azért nem elhanyagolható...és az egész nem tart 3 percig, ha érti az ember mit csinál...ha nem érti, akkor meg kb fél óra...és egyszer kell beállítani, mert windows újratelepítésnél, a profilokat lelehet menteni...és pár katt előhozni őket.
jelenleg a rendszerem q6600 (3200ra húzva) és 1 4890 OC fogyaszt alapjáraton 130 wattot...ha nem nyúl hozzá az ember 170et
egyébként nálunk 45 forint bruttó, mindennel együtt 1 kwh. (hogy mennyibe kerül a gép, fogod 1000-t elosztod azzal amennyit átlagban látsz fogyasztás mérőn...) így most gépem 6~ forint óránként -
HSM
félisten
Pár wattot? Szerintem egyáltalán nem mindegy az a 20W, amit csak a memória-visszavétellel lehet nyerni... Volt más is, aki mgnézte... [link]
Azé nem egészen mindegy, hogy 130W vagy 170W, ha csak netezel, kb....(#3397) MmDorian: Ja, 70 fo körül, de a VRM felmegy alapórajelen olyan 95-100 fokra is... (29 fokos szobában, de jól szellőző gépben) Mondjuk olyan szűk 120-ig jó, szóval bőven nem gáz... Játék alatt meg inkább 70 fok körül van
-
tdd587
őstag
Értem. Egyébként nem lehet valahogy áramtalanítani az egyik kártyát, amikor nem kell éppen? Már anélkül, hogy szét kelljen kapni mindig a konfigot. Az egész CF mizériában az nem tetszik, hogy ha beizzítok egy mozizást, vagy csak nem játszom éppen, akkor nem kell a kályha alá...
-
Landon
addikt
-
Landon
addikt
PhenomII 720? Alapórajelen sehol nem hajtja ki a 4890est.
Erős tuning után... Én 720-al 4870/4890es tulajt min 3500as órajeltől láttam eleddig.
Ill ha vkinek 710-es SB-s lapja van és pont kifog egy olyan 720as-t akkor aktiválhatja a 4ik magot. Na akkor már oké.
Bár azért hozzáteszem ezek 3DMócsing őrülteknek szól leginkább.
Lehet hogy jtékokban annyira ez nem mérvadó de akkor is azért a 4890es megérdemel egy jobb CPU-t.
720 asszem úgyis BE, föl 3500ig min úgy már oké.
+ ha tudja aktiválni a 4ik magot akkor perfect.
De ahhoz elég nagy mák kell...
-
zack
nagyúr
Felejtsd el hogy jobban fut a Wars...pont fordítva van, főleg egy-egy nagyobb map-nél, és 20-30 játékossal.
De ez evidens. Pl. Savanna, Battleground méretű map nincs a Warhead-ben, és olyan akciók sincsenek hogy egyszerre 15-20 robanást, füstöt, és egyéb más számolásigényes feladatot kelljen végrehajtani a VGA-nak. Nem futhat jobban a Warhead, ne is próbáld megmagyarázni.
Mondom ezt úgy hogy 1600 óra játékidőm van a Wars-ban megjelenés óta, és persze megjelenése első napján megvettem 10h00p-kor... -
-
HSM
félisten
Nem. 850Mhz-es karit vettél. A tuningszerencse pedig forgandó. Most nem jött be.
Nem véletlen vannak a gyári OC kártyát, nyilván azokon vannak a potensebb GPU-k...
És még azokon is a legtöbbször feszemelés van, amelyik 900 fölé van belőve....
Volt nekem C2D E6750-em, ami a gyári 2660-ról alig lehetett 3000-re felhúzni.... Az előd E6550-em a gyári 2330Mhz-ével meg röhögve vitte a 3315-öt is.... -
Landon
addikt
-
Landon
addikt
Nem. Én úgy tudom, hogy az XFX 2 féle 4890et gyárt: az egyik a Lite - ami 120% hogy annyit tesz csak hogy a működéshez legszükségesebb dogokat kaptad hozzá mint driver CD, tápcsatik és ennyi. És van egy másik XFX a HAWX Edition amihez kapsz +10k-ért egy orig HAWX játékot. Sztem a Lite sokkal jobban megéri mert uaz a ref 4890 mint bármelyik másik de mivel nincs hozzá sok felesleges xar ezért olcsóbb.
-
p87
senior tag
-
Petya2900XT
aktív tag
Ha tleg Wars-ról beszél akkor,mért ne lehetne....vannak olyan modolt meg eredeti pályák is amelyek nagyon kicsik...és még kevés slotos is...a részleteket nem ártana tudni,mert ha egy modolt 8 slotos szerón volt ami 3*3méter és csak darálni kell akkor előfordulhat,hogy nem hazudik...viszont,ha egy 40 slotos szerón rohangál ami egy nagyobb map van akkor tleg kizárt...
-
Landon
addikt
Namost akkor wars vagy warhead?! Wars az csak MP Warhead meg a kieg. Warhead rosszabbul megy DX10ben sokkal mint a sima Crysis ment anno. Ellenben DX9-ben így gyorsabb sokkal látványos romlás nélkül. de azt h Enthusiast aka Very High 1920x1200 8xAA 30-40FPS azt akkor hinném el kb ha 4xHD4800X2 lenne CF-be kötve lol X_D De tán még akkor sem...
Mert a mellé minimum a legújabb i7-es kéne jól meghúzva. Crysis eléggé cpu igényes játék tudtommal el nem hiszem h alapórajelen nem ütközöl cpu limitbe az E2180-assal... képtelenség.
Bár... 1920x1200ban már inkább VGA limit
-
zack
nagyúr
"Crysis Wars-ban 1920x1200 8xAA , maximális beállítások mellett 30-40 fps"
Lehetséges, de nem very high-ban és DX10-ben.
Ha legközelebb közölni akarsz hasonló adatokat, közöld azt is, hogy DX9 vagy DX10, és minimum,medium, high, vagy very high beállításban.
Így megkíméled magad a magyarázkodástól.
Mert így hogy 8xAA Wars-ban...és feltételezzük hogy very high DX10....így még a 4890 CF rendszerem se megy 30-40 fps-t 8xAA mellett. -
Landon
addikt
Hát ne haragudj, noha nem játszottam még Crysis Wars-al, de a sima crysis-ból és a warhead-ből kiindulva kizártnak tartom hogy egy 4890essel és a CPU-dal 40 sőt akár 30 FPS-t elérje 1920x1200-ban 8xAA(!) mellett... ez kizárt... lehetetlen. Én a mostani cfg-ommal és egy 4870essel értem el csont max 0AA 16xAF minden Enthusiast-en átlag kb 25-30FPS-t. Igaz majd talán most a cpu húzás után meg a 4890essel jobb lesz.
De hacsak a Wars-nak nem vmi optimalizálási csoda motorja van én nem tudom elhinni amit monmdasz mert nagyon "durva". 1920x1200 és 8xAA.... az nagyon sok! Pláne Crysis-ban ami még mindíg reggelire eszi a gépeket és pláne hogy ERŐSEN nVidia függő értem ez alatt, hogy láttam már tesztet amibe a GTX260 ojbb volt crysis warhead alatt mint 4890...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP OMEN 3080Ti
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest