Új hozzászólás Aktív témák
-
Landon
addikt
Srácok kéne egy kis help CCC-vel kapcs..
Egyszerűen képtelen vok beállítani, úgy, hogy HDTV-re köve a kép ne legy*en játék közben középre belőve... Desktop-nál már a scaling csúszka maxratolásával sikerült elérni h, rendesen "fedje" az egész TV-t a kép de játék közben változatlanul betolja középre és a GPU scaling inaktív (szürke) tehát vmiért nem tudom kipipálni! Ilyenkor mit lehet tenni ill ez miért van? Korábban nem volt gond a gpu scaling bekapcsolásával.... 1920*1080-as a felbontás.
-
Landon
addikt
Srácok van itt olyan aki Anno 1404-ezik? Mert még az új 9.9-es driverrel is sz@r a játék... nem hiszem ennyire töketlen alakok fejlesztik a Catalyst-ot... 9.8-es driver óta nem megy DX10 alatt normálisan az Anno 1404 kiadtak egy laza 100MB-s hotfixet ami nem oldotta meg mindenki azt remélte h majd a 9.9... hát most jelentem az se! ... fel nem fogom.
-
Landon
addikt
Srácok nekem egy olyan technikai kérdésem lenne, hogy ugye a 4890esen egy 8 és egy 6 pines tápcsati van. Namost a régi tápommal csak 2*6-o kábel tudtam rákötni most mr megy a 8+6-is mert van mind2 féle kábel. De akkor mi a kettő közt a különbség? Biztosabb áramfelvétel?
-
Landon
addikt
Zack@ Te használsz OCCT-t?
Amennyiben igen és egy 5 perc erejéig vissza tudod rakni az OC-s kártyáid órajeleit alapra (901/1000 gondolom nálad is ez az alap az MSI-vel) akkor tudnál futtatni egy 5 perc GPU OCCT-t rajta h nálad is dobál e ki error-okat?
-
Landon
addikt
Arról nem is beszélve, hogy a 4890 DX10.1-et is tud ami egyes játékoknál nagyon jótékonyan hat pl HAWX.
Artifact: Értem. Én annyit tudok/szeretnék csak ehhez hozzátenni, bár biztos ismered, hogy egy 1-2órás furmark burn test után tuti kijön minden artifact.Ha nem vagy biztos benne mi lehet a gond akkor azt még érdemes megnézni. OCCT-t én nem ajánlom mivel, legalább is a 4890OC-val szemben, szerintem abszolút nem megbízható, nem is ismeri fel. Szóval ha teszt akkor furmak vagy crysis.
-
Landon
addikt
Zack: Írtad, hogy semmi másban de Crysis Warsban kaptál artifact-eket, kb mennyi idő múltán jöttek elő? Vagy azonnal?
-
Landon
addikt
Nyilván, egyértelmű.
Csak tudod ilyenkor az ember már kíváncsi, hogy másnál is hogy van ez.
Mert az egy dolog, hogy nem ismeri fel de akkor visszavett órajeleknél meg 100%-os ventinél miért nem jelez... bár mondom, véleményem szerint az OC-s változatokkal lehet baja a proginak. Egyébként valóban játszani kell vele, de hát tudjátok ilyenkor már cseszi az ember csőrét.
-
Landon
addikt
Véleményem szerint ez a 4890es széria, pláne az OC-k kicsit bugosra sikeredtek ha megnézitek... az előzőm csak x4-es PCIE sebessége volt hajlandó menni. A mostani hibátlanul működik semmi gond vele de az OCCT error-okat jelez a GPU testnél az alap OC órajeleken... ami most vagy az OCCT bugja (mert se furmark se ATT artifact tester nem jelzett se semmi más) vagy pedig ennyire nem ellenőrzik az OC-k túlhajtását... ja megjegyzem 100%-os venti mellett az OCCT se jelez de kell a halálnak 100%-os venti... Véleményem szerint az OCCT legújabb 3.1-es verziója a 4890esekhez nem kompetens... mivel sem hőmérsékletet nem jelez ki sem "optimal shader complexity-t" nem jelez ki ergo olyan mintha fel sem ismerné a VGA-t. Akinek esetleg gyári OC-s 4890e van és megnézi ezt annak nagyon hálás lennék.
-
Landon
addikt
Van itt olyan akinek gyárilag OC-s esetleg Sapphire 4890ese van?
Mert ma egy elég érdekes jelenségre lettem figyelmes... megkaptam végre az új VGA-t (az előző rosz volt és csak x4-es pcie-n volt hajlandó menni) és gondoltam csak a hecc kedvéért meglesem OCCT alatt GPU testnél mit művel. Nos az eredmény a következő: az alap 900/1000-res gyári oc órajeleken OCCT alatt (CSAK!!!) hibákat jelez a progi... ami érdekes mert semmi más alatt nincs gond még 1,5 óra kőkemény furmark után sem 8xMSAA-val és burning test-el etc. De OCCT jelzett... ok ezután még két dolgot próáltam ki: 1: visszavettem az órajeleket az alap 4890ére 850/975. Újabb teszt ám ezúttal sikeres OCCT nem jelzett 5 perc után sem ( az előző eseten már k 1 perc után errorokat irogatott). 2: hagytam az alap oc órajeleket 900/1000 de a ventit felvettem 100%-ra, újabb siker, elvileg 100%-os venti mellett még az OCCT se gányol a gyári OC-val... De ez azért érdekes! Jó nem tudom mennyire megbízható ez az OCCT mivel csak ez jelzett... márpedig a 1,5órás furmark után ha avga-nak baja van akkor annak jelentkeznie kéne.
Most vagy a gyártók ennyire nem tesztelik a VGA-kat normálisan vagy az OCCT nem megbízható. Mindenesetre ameddig játéknál nincs gond addig ezt nemhiszem h hibának kéne venni. Ha vkinek van esetleg ilyen OC-s VGA-ja és megnézi neki mit mutat OCCT azt azért megköszönném!
-
Landon
addikt
Nézd én nem akarok vitatkozni és nem mondom, hogy 100% megjelenik szeptemberben sőt akkor itt és most kijelenteném hogy senkit se szeretnék semmilyen módon befolyásolni én csupán azt írom amit én tennék. Illetve én nehezen tudom elképzelni azt hogy megjelenjen egy spec DX11es játék hozzávaló VGA nélkül
Szerintem hasonlóra se volt még példa... Azért az elég ciki lenne. A DiRT2 PC-s verzióját kifejezetten a DX11 miatt tolták el októberre. De majd szeptember végére úgyis meglátjuk, hogy mi jött ki és mi nem.
Mindenesetre valóban, aki nem mer kockáztatni az ne várjon. Nekem anno egy ilyen hibám volt csak azóta rettentő elővigyázatos vagyok: X800Pro és 6800GT közt kellett választanom még a legelején amikor bejöttek. 120e-s árban voltak. Nem tájékozódtam rendesen és nem vártam. Megvettem a TOXIC X800Pro-t. Nos, utána 1,5 évig vertem a fejem a falba kb. amikor sorra jöttek ki az SM3.0-ás játékok, hogy basszus, hogy lehettem ilyen hülye.
Olcsóbb is lett volna a 6800GT és sokkal jobb is.
-
Landon
addikt
-
Landon
addikt
Ezeket honnan szeded? :S Ez a "TSMC 40nm gyártósoraival gond van" ez vmi standard szlogen lett? :S Mert ezt hallom már a 4770es debütálása előtt óta és azóta már kiderült, hogy hülyeség volt vagy ha volt is akkor is megoldódott! :S Google, mindenhol ezt írják, hogy szeptemberbe fog debütálni de ez elég logikus is mivel akárhogyan is de a DiRT2 októberben jön mint zászlós DX11-es game, namost azt vmivel azért ki is kéne használni...
-
Landon
addikt
PhenomII 720? Alapórajelen sehol nem hajtja ki a 4890est.
Erős tuning után... Én 720-al 4870/4890es tulajt min 3500as órajeltől láttam eleddig.
Ill ha vkinek 710-es SB-s lapja van és pont kifog egy olyan 720as-t akkor aktiválhatja a 4ik magot. Na akkor már oké.
Bár azért hozzáteszem ezek 3DMócsing őrülteknek szól leginkább.
Lehet hogy jtékokban annyira ez nem mérvadó de akkor is azért a 4890es megérdemel egy jobb CPU-t.
720 asszem úgyis BE, föl 3500ig min úgy már oké.
+ ha tudja aktiválni a 4ik magot akkor perfect.
De ahhoz elég nagy mák kell...
-
Landon
addikt
Én Zack kolégával értenék egyet, amennyiben ONLY FOR CRYSIS akkor mindenképp GTX275 de ha bármi másra is kell akkor 4890.
Szeptember/októberbe meg majd verheted a fejed a falba, hogy minek vettél most 4890est de ezt mindenki maga dönti el!
Aztán lehet jövőre meg kijön az új nV sorozat és odaveri a DX11-es ATi-kat... (ne szójjatok' be, hogy 2 év múlva meg kijön az ATi 6890-es DX12es csúcskártya és akkor meg az lesz a király
de akkor is én szeretek előre tervezni
- mondjuk halkan jegyzem meg azt a mai PC-s világban nem lehet.
)
-
Landon
addikt
Henker szerintem ezt ne ragozd tovább!
Egy tuti, ne vegyél nV kártyát mert nem éri most meg hosszú távon a DX10.1 hiánya miatt!
Az jól fog még neked jönni DX11 alatt is! Ápropó, muszáj neked MOST VGA-t venned?!
Csak azért kérdem mert a legjoban akkor jársz ha vársz és veszel egy DX11-es VGA-t majd ha bejöttek már.
Vagy mégjobban akkor ha Karácsonyig vársz és addigra már az áraik is lemennek picit.
Jó tudom ennyi erővel várhatnál a DX12-re is de én csak ötleteket mondok...
-
Landon
addikt
De várj warheadról vagy sikma crysisról beszélsz?
Sztem a simáról mert az jobban megy!
Warheadet én toltam 8600on 4870en meg majd tolnám ha végre meglenne 4890en.. hát mit ne mondjak a jelenlegi cfg-omon csak 4870essel minden csont maxon (enthusiast) 1440x900 00AA 16xAF háát azért nagyon sok pályája van a warheadnek amik megölnek bármilyen VGA-t ilyen a reptér, a vonatos, a jeges ahol az anyahajó van... 4890el és 3.2GHz-ra húzott cpu-val még nem próbáltam.
-
Landon
addikt
Nos hát nemtudom már pontosan hol láttam azt a tesztet de amiket most nézek ott mind azért jobb vmivel a 4890es természetesen és inkább a 4870essel jön egy szintre a gtx260 de inkább még ott is a 4870 marad felül. Elnézést lehet hogy pont az a teszt akkor nem volt egy megbízható baread.
Viszont itt egy ami azért elgondolkodtató: [link]
-
Landon
addikt
válasz
Henker2 #3326 üzenetére
Mindenképp a 4890est vedd! Félre ne értsetek!
Csak sajnos az nV-s játékokban aránytalanul és irreálisan jobbak a nV kártyák. Nyilván üzlet...
Fuhh keresni fogok linket ígérem, mert tudom hogy a GTX260 vs 4890 Crysis Waarhead-es dolgot láttam vhol csak kis türelmet mert most mennem kell de megpróbálom gyors megkeresni.
-
Landon
addikt
Az a rossz, hogy a 4890 egy sokkal jobb kártya mint a GTX260 és jobb mint a GTX275 de mivel az nV-nak nagyobb sajbnos a támogatottsága jóval ezért pl. egy Crysisban a GTX260 is odaveri a 4890est.
Tesztek szerint. Vagy nézzük pl ezt a ResidentEvil5 techdemo-t... 4870-nél/4890-nél jobb a 9800GTX...
Pedig az ATi-nak nagy előnye a DX10.1. De hát ez van.
-
Landon
addikt
válasz
zolisx4 #3290 üzenetére
Ilyen régen nekem is volt az X800Pro-mal, hogy Maya modellezés alatt konkrétan "cicergett" a tápom halkan de semmi gáz nem volt belőle.
Viszont azt 3x is gondold meg hogy ilyennel be viszed e garira a VGA-t mert csak pazarlod fölöslegesen az időd/bérleted/benzined!
Gari területén an egy kis tapasztalatom és ez amit te mondasz semmi... visszaküldenek egyszerűen, hogy kevés a táp vagy hogy nem is hiba etc, vagy nagy kegyesen elfogadják, hogy leadd a VGA-d ott fog porosodni x hétig aztán visszakapod hogy semmi baja.
Amíg látványos dolgokat nem művel a VGA-d addig a gariztatást szabhatod sajnos.
Látványos az kb nekik az ha már füstöl
Ill bármiféle program/játék alatt hibázik szemetel etc. Ezért félek én is hogy mi lesz a VGA gariztatásnak most a sorsa...
Keddhez egy hétre már le van adva és egy szót nem szóltak még...
Annyi nekem a mákom hogy ismerős intézi...
-
Landon
addikt
Kicsit OFF ezért elnézést, de te a Wars-t origal játszod vagy a fapados változatot?
Amenyiben az utóbbi akkor értekezzünk már PM-be pls mert én nagyon szeretem a Crysis-t de újrajátszani sokadjára már nincs kedvem egyik se pedig tényleg szeretem.
És ezért nagyon érdeklene ez a Wars...
Köszönöm mindenkinek a gratulációt a továbbtanulással kapcs, nekem is nagy kő esett le tegnap...
-
-
Landon
addikt
-
Landon
addikt
Nem. Én úgy tudom, hogy az XFX 2 féle 4890et gyárt: az egyik a Lite - ami 120% hogy annyit tesz csak hogy a működéshez legszükségesebb dogokat kaptad hozzá mint driver CD, tápcsatik és ennyi. És van egy másik XFX a HAWX Edition amihez kapsz +10k-ért egy orig HAWX játékot. Sztem a Lite sokkal jobban megéri mert uaz a ref 4890 mint bármelyik másik de mivel nincs hozzá sok felesleges xar ezért olcsóbb.
-
Landon
addikt
Érdekes, mindenhol azt írják a Warhead elvileg szebb... de félre ne érts nem bírálni szeretnélek vagy bármi hasonló!
Csak ezt mondogatják... Na majd én is felteszem az eredetit ha végre lesz új VGA-m.
Egyébként majd a Cata9.7-es mérésre kíváncsi lennék nagyon hogy igaz e a gyorsulás.
-
Landon
addikt
Namost akkor wars vagy warhead?! Wars az csak MP Warhead meg a kieg. Warhead rosszabbul megy DX10ben sokkal mint a sima Crysis ment anno. Ellenben DX9-ben így gyorsabb sokkal látványos romlás nélkül. de azt h Enthusiast aka Very High 1920x1200 8xAA 30-40FPS azt akkor hinném el kb ha 4xHD4800X2 lenne CF-be kötve lol X_D De tán még akkor sem...
Mert a mellé minimum a legújabb i7-es kéne jól meghúzva. Crysis eléggé cpu igényes játék tudtommal el nem hiszem h alapórajelen nem ütközöl cpu limitbe az E2180-assal... képtelenség.
Bár... 1920x1200ban már inkább VGA limit
-
Landon
addikt
Hát ne haragudj, noha nem játszottam még Crysis Wars-al, de a sima crysis-ból és a warhead-ből kiindulva kizártnak tartom hogy egy 4890essel és a CPU-dal 40 sőt akár 30 FPS-t elérje 1920x1200-ban 8xAA(!) mellett... ez kizárt... lehetetlen. Én a mostani cfg-ommal és egy 4870essel értem el csont max 0AA 16xAF minden Enthusiast-en átlag kb 25-30FPS-t. Igaz majd talán most a cpu húzás után meg a 4890essel jobb lesz.
De hacsak a Wars-nak nem vmi optimalizálási csoda motorja van én nem tudom elhinni amit monmdasz mert nagyon "durva". 1920x1200 és 8xAA.... az nagyon sok! Pláne Crysis-ban ami még mindíg reggelire eszi a gépeket és pláne hogy ERŐSEN nVidia függő értem ez alatt, hogy láttam már tesztet amibe a GTX260 ojbb volt crysis warhead alatt mint 4890...
-
Landon
addikt
válasz
zolisx4 #3166 üzenetére
Ez rettentően tetszik
"...Mellékesen az Nvidia bejelentette, hogy az ATI-val ellentétben ők kihagyják a DirectX 10.1-es verziót és egyből a DirectX 11-es verziójára koncentrálnak majd...." Ekkora süket hülye dumát... ebben csak az a bökkenő, hogy az ATi-nak az nV-vel szenben már 1,5-2 éve van DX10.1-es támogatása az nV meg cseszheti a DX10-vel jelenleg... DX11 alatt azok a VGA-k nemsokat fognak érni.
-
Landon
addikt
válasz
PowerBuldog #3162 üzenetére
Képminőség alatt mit értesz? Olyan grafikai shader változásokat ill. jelentős különbségeket mint pl SM3.0 és SM2.0 között vagy "szimplán" élesebb szebb vibrálóbb képet mint pl. ha amikor vki áttér 1280*1024-ről 1920x1080-ra vagy hasonló? Mert én attól tartok hogy látványos grafikai megjelenítésbeli különbségek lesznek: konkrét pl-ként megint csak a sm2.0 vs sm3.0-át tudom felhozni... sm2.0-nál ugye no displacement mapping, no HDR (kivéve a valve féle cucc) etc. Vagy pl DX11 alatt látszódni fog a légy segge is a motorháztetőn a DiRT2-ben 10.1-ben viszont már nem.
-
Landon
addikt
Nekem erről a DX11ről az a véleményem, hogy majd meglátjuk... lehet érdemes még várni 1 generációt de a rivális szériát mindenképp ami viszont nem fog idén kijönni állítólag. Egyébként a gyakorlatba átültetve: 1 DX11es játékról tudok eleddig és aza DiRT2.
De amennyire hallottam DX11es gamekben elég jól fognak majd teljesíteni a DX10.1-es vga-k. Bár ezt csak hallottam... nem tudom hogy pl látványban mi lesz a különbség a 2 DX között... ha lesz egyáltalán.
-
Landon
addikt
válasz
zolisx4 #3150 üzenetére
Köszi!
Hát az idővel nem is lenne gond hehe
ON/ Azon filózok mi lehet most a VGA-mal. Mert ugye hétfőn leadtam kedden a srác leadta nagykerbe, gondolom már csak megnézték... ha meg jó lenne akkor meg már szóltak volna, hogy mennyek vissza a fenébe a jó kártyámért és fogjam be a szám.Gondolom... mert azt letesztelni, hogy most x4-ben fut e csak valóban kb 5 perc. De még hétfő óta egy hangot nem szóltak vissza. Remélem minden rendben megy és nem csak nálam rossz a kártya.
-
Landon
addikt
válasz
zolisx4 #3147 üzenetére
Már cserén van csak nehogy kiderüljön teszt közben, hogy minden lapban megy x16-san csak az enyémben nem
(OFF: Holnap húzzák meg a felvéetli ponthatárokat a felsőoktatásban áááá mr hétfő óta tiszta ideg vagyok mert volt 402 pontom de a célenyelven oktatott szakokon a nyelvvizsgát nem veszik figyelembe így ahova menni szeretnék -50 pontal indulok és így hatalmasat estek az esélyeim
Nagyon kész vagyok... BCE Economics & Management-re jelentkeztem, drukkoljatok
Ha bejutok uhhfuhh.... hát nem is tudom mesztelenül végigfutok az utcán vagy nemtom XD)
-
Landon
addikt
válasz
zolisx4 #3141 üzenetére
Hmm hát valóban nem. De lényeg hogy a BIOS megoldotta.
Kb milyen időközönként jön ki új BIOS egy laphoz? Nagyon remélem, hogy az én gondom nem lap specifikus... bár még nem szóltak vissza h máshol jól működne a VGA.
De mást se szóltak... úgy hogy egyenlőre marad a totál bizonytalanság.
-
Landon
addikt
Igen speciel a 4870/4890eseken ezt a dupla slotos hűtést abszolút eltalálták még ha zajos is.
Én se cserélném az tuti pláne mivel sztem ennél a VGA-nál már fölösleges a húzás ha csak vki nem 3DMócsing06/Vantage megszállott.
Nekem mondjuk könnyebb dolgom lenne az OC-vel de sztem totál fölös.
Érdekes, hogy régen mg anno az ősidőkben az X800Pro-m-on volt ilyen hűtő mint most ezeken pedig az TOXIC volt... és ma már ez a ref. hűtés hát hiába fejlődünk na!
Reméljük 1-2 év és a Vapour-X lesz a refkó hűtés lol
-
Landon
addikt
válasz
zolisx4 #3122 üzenetére
Hát nemtudom pontosan milyen lapod van de akkor te nagyon kifogtad mert tudtommal a Giga lapok jók!
Nem véletlen vezető gyártó. Nekem semmi bajom vele, mint mondtam egy másik VGA-t már x16-osan működtette ezért gondolom/nagyon remélem, hogy az én VGA-mmal volt a gond! Egyébként a lapon meg frissítettem BIOS-t.
Azt meg hogy szaggatnak a játékok nem tudom miért okozhatná szerencsétlen alaplap!
Mert "közvetlen" semmi köze hozzá...
-
Landon
addikt
Mindent próbáltam amit lehetett.
BIOS-ban a PCI-E_16 Gen2 nevezetű opciót raktam HW majd SW switch-re, sikertelenül. Kipróbáltam a lapomba egy másik VGA-t (nevezetesen 8400GS ami háznál volt) hogy kizárjam a lap hibáját, na az ment x16-on. Frissítettem azért a lapon bios-t is, ofc nem oldotta meg.
Írtam Sapphirnak levelet, leteszteltek egy 4890OC-t AMD770-es lappal nekik ment x16-ban. Így elvileg csak a VGA lehet a hibás, ma talán kiderül mert tegnap adtam le ma vitték ha minden igaz vissza nagykerbe és akor gondolom ott mielőtt cserélik tuti tesztelik.
Zolisx4@ a VGA-m vmiért csak x4-es PCI-E sebességen hajlandó menni... -
Landon
addikt
Igen ez nekem is rettentő false-nak tűnik... nálam tényleg csontra uazt a pontot csinálta még az OC-s 4890 is mint a 4870 de ennek 2 nyomós oka volt: x4-be ment, alap órajelen a 3DMócsing06-hoz kevés a CPU-m. Játékokba semmi jelentősége de 3DM06 mivel egy kalap sz@r és a tesztek többségénél 1 maggal megy ezért rendesen CPU limitált... mondjuk hozzáteszem 3.2GHz--n már beverte a 4870et a 4890OC még x4-be is... 13800 vs 16300pont. Ha minden igaz akkor még a héten cserélik a VGA-m ha ott is azt látják h x4-be megy és valóban a VGA a hibás.
Hát remélem így lesz kop-kop!
-
Landon
addikt
Van itt esetleg vkinek gyárilag OC-s 4890-e? Ha esetleg még sapphire is az lenne a tökéletes... felemrült ugyanis az a kétely, hogy a gyári OC-s 4890eseknek a sávszéle vmilyen oknál fogva x4-re lett fixálva. Más jobb már nem jutott az eszünkbe. De ezt meg kéne erősíteni sapphire meg b@aszott még visszaírni... de miért is írt volna hisz hétvége van...
Rettentő idegesítő amikor az új gépeddel képtelen vagy mit kezdeni
-
Landon
addikt
Lap BIOS-t oda vissza frissítettem! VGA BIOS-t ugye nem lehet frissíteni mert a sapphire cseszik kiadni bármit is... érintkezési hiba nem lehet mert érdekes a 8400GS jól érintkezik csak a 4890 nem? Minde progi x4-et ír ki. Amiket próbáltam: CPUZ, GPUZ, Everest, CCC ugye az alap... úgyhogy csak azt tudom elképzelni, hogy a kártyával van valami de hogy mi azt nem értem. Bármilyen ötletet szívesen fogadok mert már kifogytam az ötletekből.
-
Landon
addikt
Na ez vmiért dupla post lett csak tudnám miért... Elnézést.
-
Landon
addikt
Sziasztok!
Lene nekem egy nagy bajom: alant látjátok az aláírásom. A gond az hogy a Sapphire 4890 1GB OC VGA-m minden progi szerint CSAK x4-es PCI-E sebességen hajlandó menni a x16 helyett. Nem a lap a hibás gondolom mert betettem egy 8400GS-t és az ment x16-ban! Nem tudom mekkora teljesítmény romlást kéne tapasztalni de alap CPU órajellel (2,5GHz) a vga csontra uazt az eredményt éri el 3DMark06ban mint a 4870-esem azaz 13800pont. 3.2GHz-re húzva ér el 16300-at. Már mindent megpróbáltam de nem lehet a PCI-E-t állítani. Bárhol bárkit kérdeztem ötlet se volt erre hogy mitől van...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest