- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sirály69 #126369 üzenetére
Ez a bejegyzés ezt taglalja.
-
PanUser
tag
válasz
sirály69 #117579 üzenetére
Ez ugrott be: Redmi Note 3, biztosan van még pár...
-
oris
aktív tag
-
smkb
őstag
válasz
sirály69 #31843 üzenetére
Nem kell aggresszívkodni, az a tényeken nem változtat. Kevés az SGX544 286 mhzen Full HD-hoz, állíthatsz bármit, Egyszerűen egy combosabb játék a 2,07 millió pixelének megmozgatásához kevés.
Gyönyörűen látszik, mennyire esik a teljesítménye a 720p-hez képest az onscreen tesztekben (és ugye az a lényeg). Ott van mellette egy Tegra3-as HTC One X is viszonyítási alapnak. 720p ben is agybafőbe veri a Tegra3, ami mára már nem épp egy erőgép, és a Tegra3 is elég gyenguska FullHD-ben már, nem hogy ez.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
sirály69 #30646 üzenetére
Fenébe kicsúsztam a szerkesztési időből, így szól a teljes help:
" the shutdown state. While holding down: Power button + volume button + volume key to enter the recovery mode"
De ha nem megy és van root akkor Mobileuncle MTK Tools-nak van reboot to recovery funkciója, vagy ha még root sincs akkor használd ezt
-
peter76bp
aktív tag
-
-
SUPREME7
őstag
válasz
sirály69 #30404 üzenetére
Nekem is jött ma a THL W8 mellé valami de sajnos jönnöm kellett dolgozni, úgyhogy holnap reggel tudom meg, de mást nagyon nem várok, úgyhogy szerintem az lesz az
Kipróbáltad már?Oké először olvasni kéneÉn is holnap tesztelem, és akkor majd írok róla pár mondatot, meg lövök egy-két képet.
-
paolinho
őstag
válasz
sirály69 #27908 üzenetére
Itt már jópárszor megfogalmazták ezt, de mást én sem tudnék mondani. A Tmallbox-tól rendelt telóim hajszál pontosan 16 napra érkeztek meg a rendeléstől számítva házig. A rag-számot általában 2-3 (4) múlva látod legkorábban a rendszerben, de igazából nem kell izgulnod, legfeljebb azon, hogy a "vám elé állítva" státuszból mikor lesz "vámkezelve" státusz. Szerintem hétfőig felesleges izgatnod magad, Justin korrekt eladó a megitélésem szerint.
-
vampire17
addikt
-
-
sasa311
veterán
válasz
sirály69 #26742 üzenetére
Egy sima fehér dobozba átteszik a terméket az eredeti csomagolásából és ajándékként adják fel (amúgy is ajándékként szokták feladni). Tulajdonképpen a világon semmi értelme, mert ha fennakad a vámon a vámhatóság ígyis-úgyis felbonthatja a csomagot. Akkor meg mindegy milyen a csomagolás.
-
HXY
addikt
válasz
sirály69 #26230 üzenetére
Pontos címet már nem tudok, valamelyik német vagy amerikai android fórumon.
Kb. egy tucat ember írta, hogy a pár napos telefonjának már nem jó a kamerája.
Lehet, hogy csak szoftveres probléma, és egy frissítés megoldja, de az is lehet, hogy nem.
Akinek fontos a fényképező, azok helyében egyenlőre ezt a két típust hanyagolnám... -
vampire17
addikt
válasz
sirály69 #25938 üzenetére
Azt lehet mar tudni, hogy a MTK6589T SoC-ban milyen grafikus gyorsito lesz? Azt mar lattam, h ez emelt orajelu lesz a sima 6589-hez kepest (1.5Ghz) illetve itt mar altalanos lesz a 2GB RAM, de milyen lesz a grafikus chip?
Kozben megtalaltam
Mediatek announce new MT6589T processor
Mediatek have now announced the MT6589T, which is a quad-core Cortex A7 1.5GHz CPU. It is an overclocked version of the MT6589 @ 1.2Ghz. , It features a PowerVR Series5XT GPU.It supports up to 13MP camera on the rear as well as a 3D camera image processing, 1080p/30 video processing/playback. It can support full HD screens (like HTC Butterfly), and has a built in 42Mbps DC-HSPA+ / TD-SCDMA-capable dual-SIM dual-active radio
The MTK6589T also supports Miracast technology for multi-screen content sharing and pre-integrates MediaTek's leading 4-in-1 connectivity combo, which supports 802.11n Wi-Fi, BT4.0, GPS and FM. It is low power energy effecient and as mentioned it is a Dual Active phone which means that both sims will now work at the same time. (same as before but even when one sim is in a call the other can still accept calls, something old Mediatek processors could not do)
In benchmarks it is equivalent to Nvidia Tegra 3 processor. We should see dual sim smartphones with this processor soon.
-
gps76
őstag
válasz
sirály69 #25671 üzenetére
Nekem csak s2 és s3-am volt,azokhoz volt szoftver,főleg főzött,de hamar megszabadultam tőlük, a keserves akkuidő,meg az amoled túlszinezettsége miatt.Meg persze a "fűtés",ami hozzájárul a fogyasztáshoz.
Jó egy hete ZP810-esem van a ZP100 mellett,azt kell mondjam leveri az s3-at,minden tekintetben.Akit érdekel kifejtem... -
osztraksajt
őstag
válasz
sirály69 #24252 üzenetére
Ha akarjátok levideózom, csak nem értem minek. Pint ugyanolyan mint a képeken. De ha mondjátok mire vagytok kiváncsiak akkor azt is felveszem.
Amit még megfigyeltem hogy nagyon pontos az érintője, az evo3d kb ugyanekkora kijelzővel pontatlanabb volt, pedig az sem egy gagyi teló.
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
sirály69 #10968 üzenetére
Ez egy aukciós hirdetés, szóval az ár még nem irreális vagy inkorrekt.
Én ha reggelve lennék, kapásból 899 jüanra (kb.35 Ft per jüan) fel licitálnékViszont a hirdetés végefelé fel van tüntetve a szállítás időtartama:
A hirdető úgy tűnik nem gyorspostával (dhl ems..) ,hanem chinaposttal rendeli
-
feca81
aktív tag
válasz
sirály69 #10968 üzenetére
egy 0 értékelésű emberre valószínű rábíznék 70.000Ft-ot
Tudtommal nincs benne magyar nyelv, de rakható bele. Legalább is volt már erről szó,ha jól emléxem... Rootolni tuti lehet!
(#10973) Sanyesz: megveszem!
Amúgy nem lehet állítani az USB kapcsolat módját? a Samsung S+-ban volt,h modem, hátértár, vagy valami más legyen a kapcsolat. valami billentyű kombinációra jött be a menü. Érdemes lenne megnézni a settings-be, lehet modemre van állítva...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- MacSzerez.com - iPhone 14 / 256GB / Midnight szín / Garancia!
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest