- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ssj81
aktív tag
válasz
csendes #82739 üzenetére
Én megrendeltem 1,5hete P6i-t.Nem postázták ezért gondoltam nem várok tovább és beszélek az eladóval.Azt mondta egyenlőre nincs hozzá még jó szoftver és nem megy a gps.Ha jó így is akkor postázza...Inkább visszakértem a pénzt.Megnéztem a needrom-on és tényleg irkálnak olyat,hogy nem megy a gps.
-
ssj81
aktív tag
Umi X1 pro-ja van vkinek?
Vélemény? -
ssj81
aktív tag
Teljesen jó teló.Ezeknek egyetlen hibájuk szokott lenni a beszéd hangszóró gerjed.Van ami már így érkezik van ami x idő után csinálja.Vmikor elég ha csavarsz egyet a kábelén,de van olyan is amiből kihagyják a szigetelést.Alufólia tuning segít neki.Azt nem tudom mennyire frissíthető.
-
ssj81
aktív tag
Ehhez mit szóltok?
-
ssj81
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.Rendeltem kintről egy Bephone I9300-as telot.Sajnos már kicsit használtan érkezett,ezt onnan gondolom,hogy volt rajta jó pár progi telepítve.A gondom az vele,hogyha lezárom a képernyőt akkor maximum 5másodpercig lehet csak visszahozni utána már csak egy 100-ad másodpercre felvillan a képernyő,de nem kapcsol vissza.A gombvillágítás ég és lehet kezelni is csak a képernyő nem kapcsol vissza.Ha 100x megnyomod a bekapcs gombot akkor 100x felvillan,de ennyi.Gyári beállítások visszaállítását probáltam már,de ez sem segített.Gondolom egy rom megoldaná a gondot,de nem nagyon találok és nem is tudom,hogy kell felteni.Vkinek valami vélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest