- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Peaceliker #140042 üzenetére
Írta már, nem szeretne SIM PIN-t.
-
svgyula
addikt
válasz
Peaceliker #140038 üzenetére
Most próbáltuk ki a fiammal és neki nem megy fel a hálózatra addig amíg nem üt be pinkódot(telefonhoz nem a simhez!) Tehát ebben elb@sztak valamit. De már jeleztem a üzenőfalon, hogy ilyen probléma van. Aztán, hogy ezt orvosolják vagy nem az már egy másik történet.
#140037 Digitalpimp
Ugye érzed te is az iróniát ebben! Na meg azt is illő tudni, hogy ott ugye nem a mezítlábas telefonhálózatot használják. Meg ugye biztosan tároltak rajtuk olyan adatokat is ami nem publikus. Viszont egy mezei luzer elveszett/lopott telefonját nem fogja senki keresni.
#140036 fateless
Az nem megoldás, hogy a sim-re is pinkódot adok meg! Pontosan elég a telefonra. A sim pinkódnak semmi értelme és nem fogok minden reggel 2-3 pinkódot beütni ahhoz, hogy bekapcsoljam a telefont. Tehát ez nem jó válasz. -
svgyula
addikt
válasz
Peaceliker #140025 üzenetére
Az lehet, hogy nálad is így van DE mint írtam más telónál nem így működik. Szerintem pedig az a normális! Én a kiváltó okra vagyok kíváncsi mert ez így minden csak nem biztonság! Lehet egy kicsit
"extrém" példa de ha ellopják a telefonodat akkor simán tudják használni pl egy bűncselekménynél. Mert nem fontos az erről indított
hívás ha korlátlan beszélgetés van a másik félnél. A normális az lenne, hogy amíg én meg nem adom a kódot addig se kép se hang! -
Ájvé
veterán
válasz
Peaceliker #139074 üzenetére
Én nem láttam még, biztos igazad van, én csak felhívtam rá a figyelmet, szerintem ez a készülék leggyengébb pontja, ezen kívül biztos nagyon jó.
Én is rejtett notchal használom a Mi 8-am, nekem jobban bejön mint notchal, OLED miatt még teljesen ki is kapcsolja szóval egyáltalán nem világít.
Igen, én se vagyok nagy híve az MTK SoCnak, mondjuk piaci szempontból nem túl jó hogy Snapdragon ennyire vetélytárs nélkül van. -
Ájvé
veterán
válasz
Peaceliker #139071 üzenetére
Ehhez nem kell felbontás nácinak lenni, simán láthatóak a pixelek. Van akinek belefér, de másoknak viszont nem, csak erre hívtam fel a figyelmet. Notch elképzelhető hogy rejthető (nálam Mi 8-al igen de ezen ugye MIUI van még Mi A3-on stock droid).
Hát 52-ért nem nagyon kapsz 6GB RAM-ot, max ilyen B brandes kínaiakat. -
Ájvé
veterán
válasz
Peaceliker #139067 üzenetére
Mi A3 nem az általad soroltak miatt problémás, kijelző HD ez mellett Amoled Pentile is, ez a buktatója, amúgy biztosan jó telefon ha valaki ezeken túl tud lépni.
atee_13:
Nem ugyan az, de nem tud sokkal többet a Pro sem (4k 60 FPS videót tud ha jól emlékszem) fotók tekintetében ugyan azt tudja elvileg egyébként. Mi A3-ban egyébként ugyan az a kamera van mint Mi 9T Pro-ban is IMX586. -
atee_13
őstag
válasz
A 9T nem ugyan azt a szeznzort kapta mint a Pro? Csak azért kérdezem mert elvileg a pro nem teljesít rosszul annyi pénzért.
-
bb71
őstag
válasz
Köszi!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Peaceliker #139011 üzenetére
Ez egyelőre mindegyik kijelzőbe épített ujjlenyomatolvasóra igaz, mármint, hogy sebességben elmarad egy hátlapitól. Ott már kimaxolták a technológiát, itt még csak most forrja ki magát.
Érdemes felvenni 1 ujjunkat 2x is.
Vizes és poros ujjal nehezebb a feloldás.Sőt ezt még a Samsungnál is kihangsúlyozzák:
Kérjük, vegye figyelembe: Az olvasó számára megnehezítheti, hogy felismerje az ujjait, ha túl nedvesek vagy túl szárazak, például nagyon hideg időjárási körülmények között. -
Ájvé
veterán
válasz
Peaceliker #139007 üzenetére
Nincs rajta védő üveg vagy fólia? Lehet befolyásolja, csak tippelek.
-
atee_13
őstag
válasz
Peaceliker #139007 üzenetére
Pedig úgy emlékszem a GSMaréna tesztjében kiválóan szerepelt. Ez plusz pontként szerepelt a 9T nél nálam, de akkor át kell gondolni. Teszik a "fícsör", hogy teljes kijelző+benne az ujjlenyomat, modern hatást kelt nálam, de ha nem működik jól akkor nem olyan szép a történet.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Peaceliker #138897 üzenetére
Ha jól emlékszem ide szoktak rakni. De, ha valaki beír, és épp van olyan kupon, akkor a többiek megosztjak az adott kupont.
-
Nozy82
tag
válasz
Peaceliker #138795 üzenetére
Hát úgy lenne az igazi,környéken voltam három telefon boltba is, de sehol nem kapni :(
-
salaud
aktív tag
válasz
Peaceliker #138795 üzenetére
-
Nozy82
tag
válasz
Peaceliker #138793 üzenetére
A másik tálca a memóriakártya megy bele. De abba nem fér bele a nano SIM...
-
Alabástrom
senior tag
válasz
Peaceliker #138748 üzenetére
az már kissé drága, ráadásul 270usd-ért nem is látok...
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #138599 üzenetére
Meizu 16th?
-
maczera
aktív tag
válasz
Peaceliker #138594 üzenetére
Hasonló árban esetleg a Mi 8.
20-40 eFt-tal olcsóbban nyilván csak olyanok vannak, amelyek ennyivel kevesebbet is érnek, azaz valamiben gyengébbek. Pl. Mi 8 Lite, Redmi Note 7, Samsung A40
A külföldi rendelés szerencsétlen esetben még drágább is lehet, a garanciáról nem is szólva (itthon 2 éves garanciát is kaphatsz)
-
nyisziati
veterán
válasz
Peaceliker #138594 üzenetére
Galaxy A40 vagy nagyobban A50.
-
7Sony7
addikt
válasz
Peaceliker #137320 üzenetére
Az teljesen jó akkor.
De miből van? Megköt, mint a ragasztó?
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Peaceliker #137288 üzenetére
Írtam nekik, hogy tessenek javítani a cikkben írottakat, bemásoltam az oldalt is. Természetesen javították, annyira,hogy "hosszadalmas művelettel lehet csak deaktiválni" vagy valami ilyesmi.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Peaceliker #137284 üzenetére
Nekem Xiaomi.eu van amúgy Mi5-ön, MIUI 10-es és nincs reklám.
De, ha jól emlékszem valamelyik rendszer belakása előtt megkérdezte, hogy akarok-e fogadni ilyen célú reklámokat.Ha meg amúgy letöltök egy ingyenes játékot és mobilnet/wifin vagyok, kb teljesen használhatatlan lesz a játék, szóval monnyon le az összes ingyen játék is a storeban.
-
Blizzardking
őstag
válasz
Peaceliker #137231 üzenetére
+1 Jiayu. Még itt van valahol. G3 vagy mi volt. Meg Tehnolodzsi Hepi Lájf
-
madrac
senior tag
válasz
Peaceliker #136932 üzenetére
Nem lehet, hogy csak nálad van probléma a Note 5 kamera appjával? Én még életemben nem tapasztaltam 3-4 mp-es indítási időt és a topikjában sem emlékszem senkire aki erre panaszkodott volna!
-
trebrona
nagyúr
válasz
Peaceliker #136928 üzenetére
SW hiba xiaominál, nem hw.
Túlszűri a hangokat. -
keszo
őstag
válasz
Peaceliker #136925 üzenetére
Redmi5+-on élvezhetetlen a videó hangja, ebből adódóan nézhetetlen a vele készült felvétel.
-
silver10
aktív tag
válasz
Peaceliker #102024 üzenetére
Gyári rootolt rom. Nem hinném, hogy kéz kérdése lenne. :-) feltettem a CPU Temperature-t. Ha lesz időm a teszt kedvéért egy 15 percnyi DH5 után rögtön megnézem az értékeket. (CPU, Akku C°). Az kevésbé lesz szubjektív...
-
silver10
aktív tag
válasz
Peaceliker #101729 üzenetére
Én sokáig nem érzékeltem ilyet okos telókon, aztán a ZP990-emmel sikerült elérni "kályha állapotot". Pedig az egy 4 magos 1500 MHz-es hardver volt. Ezért van viszonyítási alapom. Eddig viszont (hangsúlyozom eddig)a ZP999-nél komolyabb játékoknál sem(pl. Dungeon Hunter5) volt a hátlap meleg. De még nagyon langyos sem. Ezért ez nekem még új.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Peaceliker #101733 üzenetére
Ami nálad jelentkezik teljessen normális. Amiatt ne aggódj. Egyébként játéknál a tokot nem ajállom. Mégjobban megfogja a hőt!!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Peaceliker #101729 üzenetére
Természetes jelenség! A nagy teljesítménnyel nagy hő leadás jár.
-
devast
addikt
válasz
Peaceliker #53732 üzenetére
Nekem semmi gondom nincs vele
Azt gondolom te is vágod, hogy az mt6592/88-al sem a minőségi gyártók fognak elsőként piacra lépni.... Tavaszra talán már lesz huawei/lenovo/zte-ből is választék.
-
devast
addikt
válasz
Peaceliker #53723 üzenetére
Nem tudom mi érdekel benne annyira.... cpu változást nem fogod észrevenni, max szintetikus tesztekben. GPU valamivel jobb, de ha játékos vagy eleve nem igazán jó választás akármilyen mtk soc.
Nyers erőben valamivel jobb mint az előző, viszont nincs meg a technológiai előrelépés cpu (cortex a7) szinten sem, és gpu (nincs opengl 3.0, stb...) szinten sem. Szerintem akinek 6589-e van, annak ez a mediatek széria nem igazán jelent tényleges előrelépést. Főleg akkor, ha a 6589-hez is lesz 4.4 . Aki meg most akar venni valamit, én inkább az mt6588-at várnám. Sokkal kiegyensúlyozottabb soc mint a 6592. -
Buccer
tag
válasz
Peaceliker #30126 üzenetére
hagyjuk a témát, de itt elsősorban nem a play-re gondoltam, bár ott is lehet veszélyes dolgokat telepíteni....
inkább ez a rom főzés, ilyen olyan rendszer beállításokban turkálás, miért nem megy a gps, stb
részemről ennyi, nincs több vélemény még mielőtt megszólnak -
Buccer
tag
válasz
Peaceliker #30118 üzenetére
szerintem a felhasználók nagy része ilyen, nem programozók és mókolók, hanem használni szeretnék amit vesznek.
Én anno végigjártam egy utat a samu omnia-val, köszönöm elég volt. minden sz--ra fel kellett valamit telepíteni és még utána sem működött normálisan. Szóval a másik álláspont is érthető. -
Groovebaby
tag
válasz
Peaceliker #29153 üzenetére
Utánanézek majd úgyis, köszi
Amúgy nekem pont a skype, viber meg a facebook viszi az adatforgalmam, mert ezen tartok inkább kapcsolatot napközben, meg ha nem vagyok gép előtt. -
Groovebaby
tag
válasz
Peaceliker #29139 üzenetére
Hát akkor lehet, hogy vodánál veszek netet, úgyis jobb áron van, mint a trémobilnál
Jah, jelentem, a 4.2.2 samsungos romnál az Amoin nekem is előjött a gps probléma, elvileg van rá megoldás, de nem igen akar eddig működni a történet :S
Try Mobileuncle Tools -> Engineer Mode -> Engineer Mode (MTK) -> Location -> Location Based Service
under AGPS: Check AGPS enable
under EPO: Enable EPO & Auto DownloadGo Back to YGPS, check the information and wait for a fix...
Na most lát műholdakat, de hiába várok a for fix-re :S kap egy újraindítást, de félek, hogy ez a rom repül a telóról lefele
((
Esetleg van aki próbálta ezt a megoldást már és csak én bénázok el valamit?
-
válasz
Peaceliker #28724 üzenetére
"De ez lassan kiderül, mert ha jönnek a húzott órajeles kernelek 6589-re, akkor csak szoftveres"
Lesz?
Kiadják a forrást MTK-ék, vagy min múlik, hogy eddig nem volt?
Én nem húznám az órajelet. Annyit nem nyerek vele, mint amennyivel rövidebb az akkuidő.... -
Flottamester
csendes tag
válasz
Peaceliker #28179 üzenetére
Én általam a playről frissen szerzett verzió. Hihetetlen ez a telefon, igazi rejtély.
-
kisda
aktív tag
válasz
Peaceliker #28086 üzenetére
Érdekes.. remélem nem átkúrás és tényleg ips lesz az s5. Miz z2 van itt valakinek, az ips? Mivel ugyan az a 2 telefon.
Siraly69: aliról vettem.
-
RVR400
veterán
válasz
Peaceliker #28086 üzenetére
Pedig mindenhol azt írják, hogy IPS. Remélem, hogy a Z3-nál nem átszabás az IPS kiírás. Jah, most néztem rá, otthon vár a teló:
2013.05.08
14:28 (HONG KONG)Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2013.05.10
17:56Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.05.14
19:20Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.05.14
19:31Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.05.15
13:28Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
2013.05.17
12:00 Miskolc Posta Feldolgozó ÜzemKüldemény információ:
Kézbesítés regisztrálva / Delivery registeredKiegészítő információ:
helyettes átvevő
2013.05.17
12:00 Miskolc Posta Feldolgozó ÜzemKüldemény információ:
Kézbesítés regisztrálva / Delivery registeredKiegészítő információ:
helyettes átvevő -
BaginZe
tag
válasz
Peaceliker #27990 üzenetére
minideal kuponnal 155usd (44abed)
-
djnice
veterán
válasz
Peaceliker #27967 üzenetére
-
laslie92
senior tag
válasz
Peaceliker #27966 üzenetére
Rendeltem egy THL w100- tesztelésre! Engem meggyőzött nagyon a telefon! Valakinek majd csaj jó lesz nem hiszem hogy a zopot lecserélem majd erre de kitudja
itt van róla egy teszt video
http://www.youtube.com/watch?v=t4bWPPdxcjM
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #27966 üzenetére
Már nem aktuális mert munkatarsnőm inkább a thl w100 mellett döntött :-) ha vki tud arról vmit hol olcsó ne tartsa magában (köszi ) :-)
-
Deathfolk
csendes tag
válasz
Peaceliker #27731 üzenetére
Vigyáznék rá csak a véletlenek miatt kérdeztem
Jelenleg is figyelek rá hogy abba a zsebembe ahol a teló van ne legyen semmi más, de munkahelyen néha előfordul hogy valami szerszám mellé bedobom, mivel telefont se lehetne bevinni a munkaterületre, nem hogy facebookozni XD így ha főnök jön teló megy a csavarok vagy szerszámok közé... eddig 6 év alatt még egyik iphonomat se sikerült összekarcolni, na jó a 2G-m ami már kb 6éves, mp3-nak még mindig használom azon van pár hajszál karc, meg 1 törés. 3 iphont törtem szilánkosra, de törés előtt a hajszálkarcon kívül komolyabb karcolás egyiken se lett, a törés ellen meg persze hogy nem véd a GG. Viszont amire kitalálták arra tapasztalataim alapján nagyon is jó!
Még sok évvel ezelőtt probáltam fóliát használni, 2 különböző forrásból vetem 2 külön márkát, ráadásul nem is voltak olcsók, de egyiket se tudtam 100buborék nélkül felrakni, így számomra pénzkidobás volt... ha totál láthatatlanul fel lehetne rakni, akkor használnám.. esetleg majd megkérdezek pár telefonos boltot hogy felraknák-e normálisan...
Na mindegy GG nélkül is megrendelem a Zopo C2-öt egyszerűen túlságosan is tetszik -
hunaqua
addikt
válasz
Peaceliker #27851 üzenetére
Már sok helyen van az Ali-n.
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-2013-05-15-New-Arrival-THL-W100-4-5-Inch-960-540-Android-4/915589798.html
-
cicavizio
csendes tag
válasz
Peaceliker #27458 üzenetére
nem előre telepített volt!
-
apeelme
addikt
válasz
Peaceliker #27199 üzenetére
"multitasking nyilván felejtés a RAM miatt" - konkrét példa pl. Blade3 esetében gyári (fos) rom alatt ~8-10! app állandóan a RAM-ban csücsül...nem elég?
Optimalizáció kérdése az egész.
-
Blackmirror
őstag
válasz
Peaceliker #27199 üzenetére
Milyen problémák merültek fel a kijelzőjével?
A minőségét úgy felbontás alapján be tudtam lőni,nincsenek túlzottan nagy elvárások.Aksi meddig bírja?
Külföldről nem szeretnénk rendelni ,még a huawei ascend y300at nézegettem amúgy az is ilyen árban van csak kisebb a kijelző és nem 2 kártyás.dualsimtől még el tudok tekinteni végülis ha annyival jobb választás lenne a huawei. -
hunaqua
addikt
válasz
Peaceliker #27187 üzenetére
Akkor Neked mennyi lenne a 2000-es akkumulátor?
-
Groovebaby
tag
válasz
Peaceliker #26886 üzenetére
de ez volt a vicc, hogy egyik alkalmazást sem jelölte meg annak, hogy nem engedné az alvást (nem ez a progi volt, hasonló) és az akksihasználatnál az Android rendszer volt 57%-on.
-
albinolynx
senior tag
válasz
Peaceliker #26869 üzenetére
Még várok egy picit, hátha más is ír. Feleslegesen nem ölném 6577-be a pénzt, ha mindezt tudja a 6575 is. Bárt hirtelen azt sem tudom mekkora árkülönbség van közöttük. Egyáltalán a megbízható boltokban kapható egyáltalán még 6575-ös. Kiderül.
(Bár tényleg intő jel lehet, ha itthon szolgáltatótól vetted a G300-at és nem kínából.)Mindenesetre köszönöm neked is!
-
RVR400
veterán
válasz
Peaceliker #26656 üzenetére
Ha a Konka jelenlegi árait megnézzük, akkor 500 dollár alatt semmiképpen sem várható, szóval ez inkább hírverés mint hír...
-
FalconKnight
aktív tag
válasz
Én itt találtam
-
DJGABI
addikt
válasz
van is ára "Comes with price 2,499 yuan or about $ 405 USD" [link]
aztán ez még gondolom csak a 'nagyker' ár, halandó ennyiért nem jut hozzá
-
bigbuda
aktív tag
válasz
Peaceliker #26425 üzenetére
nem, ez arra nem reagál, de nagyon baszogatni se akarjuk, nehogy nagyobb legyen a baj, de nagyon remélem hogy ez egy olyan hiba, amit gariban orvosolnak vagy cserélnek... Mert az tény és való hogy nincs odaírva hogy csepp por és ütésálló legyen, de azért ilyet nem szabadna csinálnia egy ilyen telónak... nem?
-
vampire17
addikt
válasz
Peaceliker #26390 üzenetére
Tudtommal azokban meg PowerVR SGX544 Ultra van. A PowerVR Series5XT mar ujabb.ohh sorry en voltam a buta...
Akkor "csak" az emelt orajel es a +1GB memoria jatszik
-
sirály69
őstag
válasz
Peaceliker #25767 üzenetére
Igen, igen...., nem vettem észre.
-
sirály69
őstag
válasz
Peaceliker #25754 üzenetére
Biztos?
" how much? (from: ?)
cost to ship to Romania?
Reply:
DHL, 21 USD. Thanks"
2013 may 2...Az oldal alján olvasható...
Most akkor....? -
vegyszer
addikt
válasz
Peaceliker #25622 üzenetére
Pedig hidd el, ha kijön az Android 5.0, ezrével lesznek, akik vagy venni akarnak új készüléket, "meezmáötpontnulla", vagy pohárba fognak sírni, hogy a noném készülékükre "ménemincsenmáötpontnulla"...
Márpedig nyáron várhatóak az első készülékek.
-
Depression
veterán
válasz
Peaceliker #25622 üzenetére
A főzött rom nagyon jó buli tud lenni. A gyári frissítés engem is inkább csak a hibajavítások miatt érdekel.
-
FatalEror
addikt
válasz
Peaceliker #25606 üzenetére
Nekem se kéne,csak a Zopo C2 az a telefon,ami tényleg tetszik,és nem úgy választottam,hogy jók a paraméterei,meg az ára,a kinézete meg elmegy.Nekem smoth-nak tűnik,de nem tudom,én nem BF3-azni akarok rajta egy 32vs.32-s mappon.
Ami nekem rajta lehet az eset minecraft,hill climb racing stb.Inkább fimeznék rajta meg PH! menne orvérzésig.
-
válasz
Peaceliker #25574 üzenetére
Köszi a pakk-ot! Nemsoká átjön haverom aztán megpróbáljuk rootolni azt a csodát
-
FatalEror
addikt
válasz
Peaceliker #25583 üzenetére
És ezek webshopok milyen székhelyűek?Mármint Amerikában van székhelyük vagy Kínában?Általában mennyi az átfutási idő?Hány hét után kezdjek el gyanakodni?
-
FatalEror
addikt
válasz
Peaceliker #25581 üzenetére
-
FatalEror
addikt
válasz
Peaceliker #25577 üzenetére
Mik a buktatók?Most rendelnék először,igaz én zopohopból tenném,de gyanítom,hogy ott is paypal téma van.
-
FatalEror
addikt
válasz
Peaceliker #25574 üzenetére
Szia!Ha szabad kérdeznem.....
Te paypal fizettél vásárláskor?Nem féltél attól,hogy kamu a dolog? -
válasz
Peaceliker #25428 üzenetére
Ja az összes ugyanúgy néz ki
mondjuk van egy-két kivétel, iOcean pl elég jól néz ki, de nekem a Zopo C2 is bejön
csak hát egyik sincs 5,7"
-
Depression
veterán
válasz
Peaceliker #25293 üzenetére
Bár ott a s7589 is ips panellel van hírdetve, és drágább is, mint az n9589.
Hetek kérdése, és kiderül.
Valójában csak a hangja miatt félek egy kicsit. Tudásával nem lesz baj.
-
FatalEror
addikt
válasz
Peaceliker #25291 üzenetére
fastcardtech írta,hogy csaj 1900-ig tud,most megnéztem máshol ott viszont írta már a 2100-t,de ahány oldal annyi variáció.Na mindegy,sajnos nem nagyon tudok dönteni,hogy C2,vagy X7.
-
Depression
veterán
válasz
Peaceliker #25288 üzenetére
elvileg az s7589 156mm hosszú, az n9589 pedig 152mm. S7589 2x3200mAh, n9589 2x3600mAh.
ezek az adatok tmallboxon vannak, persze lehet, hogy mind kamu.
-
FatalEror
addikt
válasz
Peaceliker #25288 üzenetére
Akkor jobban járok a C2-vel,ha elméletileg az X7,csak 1900-t tud?
-
gps76
őstag
válasz
Peaceliker #25241 üzenetére
Ne vagyodjal az exynosra,mert lehet van teljesitmenye - amit leginkabb csak tesztprogramban tapasztaltam -,de pl.az S3-hoz egy normalis szoftvert alig talalni,raadasul ugy melegszik mint az allat,pedig le van hutve a telefon vazahoz,ami a legszegyenrevalobb,hogy aktiv hasznalat mellett koran reggeltol,delutan mar keri a toltot.Ugyanolyan intenzitassal a ZP810-ben ,estere meg 40% korul van az akkubol. Ez a nem mindegy.
ZP810-et nagyon erdemes venni,mert most mar van javitas a touchscreen erzekenysegere,a touch modositott firmware-jevel,meg a vietnamiak HD4 neven aruljak,akkora foruma van,mint egy markas gepnek. -
FatalEror
addikt
válasz
Peaceliker #25230 üzenetére
És most néztem,több videót is róla,hogy szépen elbánnak az FHD kijelzőkkel,játékok terén,és nem a fruit ninja-ra gondolok,vagy a Temple Run2-re,hanem egész komoly kis gammákat is visznek folyékonyan.
-
sasa311
veterán
válasz
Peaceliker #25230 üzenetére
Az antutu egyrészt egy ... khm szóval nem igazán releváns tesztprogram, másrészt nem egy processzor benchmark.
De ezen nem veszünk össze, akkor legyen 25 ne 20
-
válasz
Peaceliker #25185 üzenetére
backup and restore... choose bakup format... tar.
utana mar tar-ba menti es nem blob-ba. -
válasz
Peaceliker #25182 üzenetére
allitsd at a mentesi formatumot tar-ra.
-
fil
őstag
válasz
Peaceliker #25014 üzenetére
Azokban a folderekben,amelyiket ki akarod ebből zárni, hozz létre egy üres file-t ".nomedia" névvel. A pötty lényeges!
-
válasz
Peaceliker #24970 üzenetére
Azt kéne tapasztalni, hogy ugyanúgy dolgozik, mint eddig, csak már MT6589-es platformon is teszi-e a dolgát.
(mivel az előző verzióban a /system csatolása másként történt, mint a v2-es verzióban.) -
vegyszer
addikt
válasz
Peaceliker #24906 üzenetére
Másik SIM nem segít? Más szolgáltató? Stb
-
hungobungo
senior tag
válasz
Peaceliker #24884 üzenetére
Igen, "sajnos" a két telefon azonos minden tekintetben, nem lehet szoft gond
-
Mateosz
aktív tag
válasz
Peaceliker #24781 üzenetére
Amennyit játszom, arra a defy+ is elég volt!
AB: Star Warsot élveztem. (az első verzió néha szaggatott, ha nem volt full üres a memória, azóta sokkal jobb lett a code.)
Temple Run 1-et nyomtam még, de már nem kötött le.
A logikai játékok meg annyira nem gpu igényesek, mint pl. a Milliomos.Akciójátékot talán jobb pc-n játszani, mert itt nem takarja ki az ujjad a célpontot
-
vegyszer
addikt
válasz
Peaceliker #24772 üzenetére
De hidd el, megpróbálnák!
-
kisda
aktív tag
válasz
Peaceliker #24750 üzenetére
Felvázoltam hogy mit értek ez alatt
Sok más telefonhoz képest halk, torzít, és nagyon sok a magas, mély meg szinte egyáltalán nincs. Táblámban viszont ugyancsak ütősen szól, lehet megkellene próbálni azzal a hangszóróval
-
GIJoe
addikt
válasz
Peaceliker #24738 üzenetére
+1
szerintem a Jiayu, telók árai nem esnek, akkor az agresszív Lenovo árpolitika lerendezi őket..
-
b0bcat
addikt
válasz
Peaceliker #24629 üzenetére
240 dodó, itthon a myaudio 99ezer...
"Akcióban" csak 70 ezerért adták (adják?), és kétlem, hogy buktak volna rajta.
-
helltp
aktív tag
válasz
Peaceliker #24612 üzenetére
Szvsz a 8*A15 kamu, teljesen fölösleges, már 4*A15öt se használja ki semmi se és ígyis r*hadt sokat eszik, ezért tesznek mellé általában 4*A7 et hogy a fogyasztás se menjen az egekbe... De végre beletehetnének már vmeik SoC-ukba egy high-end GPU-t...
-
hippo0315
senior tag
válasz
Peaceliker #24459 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek
-
hippo0315
senior tag
válasz
Peaceliker #24447 üzenetére
Na igen csak a lové nem a Paypal-on volt hanem a számlámon és onnan emeli le a paypal.
Valszeg azért is van zárolt összegként a bankban feltüntetve és hétfőn megy útjára. -
helltp
aktív tag
válasz
Peaceliker #24439 üzenetére
A betűméretet lehet állítani, vannak rá appok.
Ez a kontroller nekem is tetszik, jó lenne kideríteni mivel megy, de a múltkor láttam egy olyan megoldást hogy meg tudtad adni a kontrollernek hogy melyik gomb milyen érintésnek feleljen meg a kijelzőn és hol és így bármilyen játékkal ment, mondjuk az egy tabbal egybeépített valami volt (talán concorde cucc).
-
maross
nagyúr
válasz
Peaceliker #24418 üzenetére
800-hoz kepest nekem nagyon kellett az 1280, a fullhd kerdeses..jo lenne latni egyet eloben. Marha sokat bujok telon forumokat, nem tudom segitene, vagy mar teljesen mindegy lenne, annyira kicsik a betuk. Igazabol azt 10% felarat megeri szamomra, ha igy nezzuk. Meg aztan eladassal is lehet kevesebb gondom lenne
.
Viszont az bantana, ha a jatekok emiatt nagyon belassulnanak, annyit mar nem er
. Forumokra, jatekra, es gps-nek hasznalom a telefont. Utobbirol persze semmit nem talalok x7-rol, pedig donto lehet.
-
dhgm
tag
válasz
Peaceliker #23944 üzenetére
Vám nincs, ill. 0 Ft .
-
válasz
Peaceliker #24328 üzenetére
Biztos PI-t számolt minden maggal
-
sasa311
veterán
válasz
Peaceliker #24328 üzenetére
Gondolom 100% procihasználat + max fényerőn fehér képernyő. Esetleg még a háttérben beizzította a wifi + gps + kékfog kombót is.
-
Peaceliker
addikt
válasz
Peaceliker #24326 üzenetére
...ahogy nézem nem nagy szám ez a pontszám, olyan középmezőny...
egyébként kíváncsi lennék hogy küldte le az az app ennyi idő alatt az aksit, mert komolyabb game-ekkel sem sikerült eddig ilyen gyorsan -
sasa311
veterán
válasz
Peaceliker #24321 üzenetére
Nekem 2,5 GB "elérhető" a 4 gb-ből, ahova csak APPot lehet ranki. Azt ne mondd, hogy ez nem elég. Egy átlag user mennyi appot használ? 20-30-at maximum. Legtöbb app jó, ha 4-5 mb van.
Max a userek 1%-a lehet az, aki 500-600 MB-nál több appot használ. És akkor szerintem még fölé is lőttem.
Maximum a játékok és térkép SW-ek vihetik a tárhelyet, azok meg mind felmennek simán SD-re mindenféle buhera nékül - ahogy a fényképezőt pl nagyon okosan nem is lehet SD nélkül használni.
-
gps76
őstag
válasz
Peaceliker #24303 üzenetére
En meg leghamarabb holnap,mert melozok...
-
Depression
veterán
válasz
Peaceliker #24299 üzenetére
Az n9589-et csak ulefone -ként találom a tmallboxon. elég gyanús, ráadádul még olcsóbb is, mint az s7589.
Minden hsz-ed elolvastam már, hisz Te vagy az egyetlen ilyen telefonnal.
-
gps76
őstag
válasz
Peaceliker #24295 üzenetére
Pont azert kerdezem,mert fogalmam sincs.
-
Depression
veterán
válasz
Peaceliker #24295 üzenetére
Én is s7589-et néztem ki magamnak. lenne pár kérdésem hozzád:
A hátsó hangszóró tisztán szól, vagy dobozhangja van?
Mikor Te rendelted, akkor is ips-ként volt meghírdetve, és úgy kaptál sima tft panelest?
A flip tok tartozék hozzá, vagy külön kell megvenni?
Létezik hozzá külső akkutöltő?
Ha most választhatnál, akkor is ezt rendelnéd meg?
Köszi előre is. Ha minden igaz, este megrendelém.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest