- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
Musaka #53357 üzenetére
Téves! Azt írtam, hogy a sony szokásához híven semmit nem bír bent tartani a gyárban!
tudom, hogy más cég is használja a kínai csipeket, ezen mi lenne a meglepő? Szerintem ugyanarról beszélünk. Te valamit nem úgy értettél, ahogy leírtam, és most ugyanarról beszélünk el egymás mellett....
Értsd jól: nem azt írtam, hogy azért lesz CM mert a sony gyárt ilyen SOC-val, hanem azért, mert a sony ilyen cuccot használ, és nem bír ipari titkot tartani! Remélem, így már érthető volt neked is
-
válasz
Musaka #30104 üzenetére
szerinted szegeden képfeldolgozással kapcsolatos kötprogramot egyetemista még tanuló programozók hány óra alatt csinálják meg? Pl ismerősnek a kézzel vezérelt egér mutató? (fel, le, jobbra, balra, klikk, nagyítás, kicsinyítés)
2-3 fős csoportoknak voltak hasonló feladataik ...
szóval ez pont nem egy túl nagy projekt feladat szerintem, hanem csak egy pvf (Paraszt Vakító Feature)
-
Peaceliker
addikt
válasz
Musaka #30107 üzenetére
...na igen. Az ilyeneknek kell 200k ért a sok előre telepített app, mert fogalma sincs, hogy be lehet szerezni bmit...és ezért nem is értem, hogy sokan miért pörögnek azon, ha alap droid jön vmi telón...ééés akkor mivan? Felrakom ami nekem kell és legalább fölösleges cuccokkal sem lesz tele...
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Küszöbön az androidos PC-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- További aktív témák...
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ASUS TUF FX505DU - 15,6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 7-3750H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1660 Ti - MAGYAR
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest