- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Yettel topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz
cekkk #105043 üzenetére
Idő közben a dollár árfolyama elszállt és 95%-át a telóknak megfogja a vám, szóval +27% áfa-val is számolhatsz, így egyre kevesebb az olyan teló amit érdemes megrendelni mert minőség-megbízhatóság-ár szempontból még mindig jó választás.
Esetleg egy újszerű ZTE V5 2GB-t próbálj lőni aprón.
-
akkor lehet hogy frissiteni kell, vagy eltavolitani az elozoket es utana megint feltelepiteni.
szerk:
@(#94771) cekkk
Azért van, mert csak a preloader kapcsolat felépülése után marad meg. Egyébként leold.
Tehát ha a flashtool-on nyomsz egy download-ot, és utána csatlakoztatod a telefont, akkor épül fel a kapcsolat, és ha felépült akkor a flashtool fenntartja és elkezdi a flash-t. -
-
-
-
üszök
őstag
Na csak kiderül lassan.
És mi lesz ha még azok is ide tévednek akik most a töltött káposztát,és a bejglit eszik,és le írják a véleményüket.Ha nem jön be a W450 mégsem,árában érdekel.
Múltkor akartam venni Pandán de úgy be lassult a Happy Houros bulinál,hogy felidegelt,és ki nyomtam.
-
üszök
őstag
Nem szállok veled vitába mert karácsony van,de Miskolc is vidék.
Magyarországon Budapesten kívül minden vidék.
Vedd meg, vagy vegye meg akinek kell,ha fenn akad a vámon akkor is 30 pénz,ha nem jön be annyiért megveszik.
Jártam már arra,jó bulik voltak a reptéren.Bár akkor még nem volt mobilnetem.
Nem tudom van e ilyen program majd valaki meg mondja ha jár erre.Ha megjön az N2 az asszonyé lesz elméletileg,és az sokat fog tartózkodni Rakamazon az meg hasonló a te városodhoz,sőt még kisebb is.
És ha nem lesz Face rendesen,kapni fogok úgyis. -
üszök
őstag
A tiéd.
Kisebb lefedettségű területeken sugároz a Voda 3g netet tudomásom szerint. De nem volt még itt olyan ember,aki azt mondta volna,hogy itt és itt lehet telefonálni,de net nincs mert csak 2100 3g-m van.(Ha volt nem emlékszem.) Ha megjön a Newman N2 ki próbálom,mert az csak 2100-at tud.
Csak hozzá tenném,hogy én egy kis városban lakok,(Miskolc) Nekem itthon a Vodának lakáson belül meg van a max letöltési sebesség környéke amit a szolgáltató enged,tőlem 1,5 kilométerrel feljebb meg a telefonáláshoz is ki kell menni a házból,annyira nincs térerő. És nem a legcsóribb része ez a városnak.
Lakáson belül nekem például nincs T-s 3G. Telenor megint tudja a maximumot.
vadkörte
(őstag) -
üszök
őstag
Lehet ki bír,de te nem fogod addig használni úgysem.
Az asszony Huawei X3-ja 2 év körül van,az aksi elég halott már,reggeltől estig szűken bírja neki,össze van karcolgatva a hosszú körömtől,de más baja nincs. Pedig a Facét nyomja rajta rendesen.A szerkesztés utáni rész nem fedi a valóságot.
-
Nekem most is két akksim van, de a másikat ki sem bontottam. Pár éve még mindig vásároltam tartalék akkukat. az MTK6589-cel még nem voltam olyan helyzetben, hogy szükség lett volna rá, nagyon takarékos.
covek #33472
Célhardverként nem rossz, de egyébként nem is jó.
Nagyon gyenge az akkuja, a felbontása, kevés a RAM, illetve nincs benne 3G sem (elírás történt az oldalukon).Pl autós GPS-nek, ami mellesleg tabletként is használható, arra jó, de azért nem sorolnám az ajánlottak közé.
-
A Jiayu esetében és a Lenovonál is jó közösség, jó szoftverek szoktak lenni. A Jiayu szögletesebb külsővel rendelkezik, ami nekem jobban tetszik. Van benne minimális fém, ami van akit nem érdekel, más megbolondul érte. Van rajta led fény (a kijelző fehér háttérrel erősebben világít, mint sok led lámpa, az egyetlen kivétel eddig a Neo N002 volt), vannak visszajelző fények eseményekkor, illetve karcsúbb a készülék, valamint arányosabb a felépítése, nagyobb az akkuja.
A Lenovo mögött szerintem több ember áll, olcsóbb, sok jó extra szoftverrel felszerelt, apró praktikus részletek teszik számomra egyedibbé a készüléket, nagyon jó a borítása, a sötétlilás hátlap egyedibb, általánosan jó minőség, jelentősen (közel 10k) olcsóbb.Mindkettő jó készülék, egyikkel sem fogsz mellé.
-
Saccco
nagyúr
Etotalk, máshol nem találtam, vagy nem tűnt megbízhatónak az oldal.
-
SUPREME7
őstag
Na leteszteltem ezt az Endomondo-t. Szerintem a program nincs optimalizálva az MTK procira, mert Runkeeperrel tökéletes eredményeket kaptam, ez a program meg bődületes baromságokat dobott
45perc alatt megtettem 201km-t laza 157km/h átlagsebességgel
Viszont a térképen az utat jól mutatta, az rendben volt.
Úgyhogy szerintem a fejlesztőkön múlik a dolog.
-
Hát nekem éppenhogy. Reggel hatkor lekerül a töltőről, este 11-kor éhes (13%).
De ebben az 5 percenkénti e-mail lekérés sovány 2G hálózaton is ludas lehet, hétvégén akár 1,5 napot is kibír.
GPS bekapcsolt képernyővel, teljes fényerőn 2 óra alatt megeszi az akkut 100%-ról.
Amúgy nagyon elégedett vagyok vele. -
-
vegyszer
addikt
A szoftvert készítők előbb utóbb be kell, hogy lássák, fejlődés van a piacon. Millió számában jönnek ki MTK6589 processzoros telók. Előbb utóbb meg kell oldani ezt is. Állítólag a hiba ott van, hogy nem szabályos úton érik el a GPS adatait a programozók.
Egyébként pont az említett fórumtárs követte el a fordítás oroszlánrészét is.
-
vegyszer
addikt
Szia!
Szerintem valami alakult sport tracker téren mostanában. Az utóbbi frissítés után addig jól követett a Sport Tracker míg a kijelzőt ébren hagytam. Kikapcsolva extra kondíciók jöttek ki belőlem. (120km/h kényelmesen sétálva) A két tracker együtt futtatva érdekes módon más útvonalat látott, de éber kijelzővel a sebesség még jó volt. Szerintem a probléma többrétű. Most az alacsony energia managmant kérdése van soron...
A Lenovo A800 van pár darab már itt. A Lenovo szoftverek fordításához készült új nyelvi adatbázis (igazából az A820 hoz) szerintem beválhat itt is
-
gps76
őstag
Arahoz kepest jo telo,hibajat nem talaltam eddig,egyedul a notif.led hianyzik,a kamera led nem mert nagyon jo fenyerteku optikaja van leveri barmelyik most kaphato telot,raadasul reszletgazdag,zajmentes fotokat csinal.
Akkuidore annyit bir mint a zp100,vagy a ZP810.
Ami meg tetszik benne,hogy maga a telo is gumirozott,nem akar kicsuszni a kezembol mint a feher telok(ThL W100,ZP810),meg adtak hozza egy fekete gumitokot is,ami mindenhol vedi. -
kosturica
őstag
Kár itt kötözködnöd velem és nem véletlenül szerkesztettem meg a mondanivalómat, pont az ilyen jellegű támadások miatt! Gwent elmondta a megoldást, ami ráadásul kipróbált eljárás! Amikor ugyanezzel a sim gonddal kérdeztem itt a "szakértőket" széttárták a karjukat. Ha valakinek kérdései vannak, az szerinted amatőr? Elég érdekes ez! Ahelyett, hogy itt lesipuskás módjára a szavakon lovagolnál, legközelebb majd bemutathatod szakértelmedet te is, de visszaolvasva ez fikció lenne!
-
-
FatalEror
addikt
Mert ha ez igaz, úgy mint ahogy az előbb írtad, miért kérdez, miért nem ő válaszol?
Szerintem ez nem annak a függvénye,hogy profi-e vagy sem,vannak dolgok amiben elég jónak tartom magam,és biztos vagyok a dolgokban,de ha komolyabb dolgokat kell csinálni,akkor inkább kikérem pár másik szakértő ember véleményét,hogy biztosra menjek,mert kérdezni semeddig nem tart,és nagyjából ingyenes,és az okozott kárt,amit el lehet követni,már nem ingyenes kijavítani. -
osztraksajt
őstag
Nem vagy te egy kicsit hogyismondjam?
Bár van benne némi igazság, de azért nem mindenkinek lövik fel tízkor kötelezően a pizsit mint egyeseknek.
Lenovo A820 hogy a kereső is megtalálja.
Na beüzemeletem a telót, eddig teljesen jó. Nagyon minőségi és igényes a kivitelezés, a kijelzője ezzel a felbontással is pazar az én megítélésem szerint. Egyenlőre tele van kínai szofttal, látszik hogy tényleg belpiacos alapból, Baidu search, map, Lenovo backup, security stb, és természetesen mind kínaiul. De majd erről leszoktatom.
Minideales sajátosság gondolom hogy magyar nyelv van benne és rootolt. Play áruház és google account kezelést viszont tartalmazza.
Elég sok maradt benne az angol, de jellemzően csak az almenükben amik egyediek és nem az alap android részei.
-
Sanyesz.
őstag
Esetleg erre gondolsz: needrom.com
-
-
mikrofon
veterán
én p700i-t vettem sógornőmnek etotalkos MOD ROM-mal, így magyarul jött, ami kellett azt rátelepítettem beállítgattam, és azóta rendesen működik magyarul. A programok telepítésénél kellet figyelnem, hogy olyan progikat válasszak, amik tartalmaznak magyar fordítást.... A 2500mAh-s aksi szépen muzsikál benne. Tele telepítette minden vacakkal azóta és az 512MB még ezt is bírja, legalább is nem panaszkodott....
-
Maximum1
őstag
"Nektek mi a tapasztalatotok ezen telefonokkal? A támogatásuk milyen? Érkezik vajon rájuk 4.1 és majd későbbi frissítés? Esetleg lehet találni olyan oldalakat ahol van hozzájuk főzött rom?"
Ez volt az eredeti kérdésed, erre reagáltam, de látom közben változtak az elvárások, asszony stb...
-
Maximum1
őstag
Lenovoban ez a típus van egy pár fórumozó kezében.
Viszont ebben az árkategóriában a V970 is jó alternatíva lehet, itt már 1gb a ram!
Ezekkel biztos nem nyúlsz mellé. -
Peaceliker
addikt
Hidd el, nem elég az 512 RAM!
Egyszerűen, ahhoz, hogy gördülékeny legyen (és az is maradjon a rendszer), kell az 1GB! Próbáltam 6577-es telót (atab5) és tényleg jó volt, jól optimalizált rendszer, de amint be lesz lakva, ha nem is nagyon de be fog lassulni szerintem. Csak maga a rendszer megeszi a felét legalább és akkor 1 luncher, 1-2 widget és már oda is a maradék (az 512 sem 512, huawei g300 ban 390 volt).
(#21202) FatalEror
a vas ugyan az, anyaghasználat jó kérdés (de az STAR nál is az xD). nekem ez azé nem jött be, mert nincs fizikai gomb (ekkora telónál jól jön, mert akkor azzal is fel tod oldani a képernyőzárat, nem kell tapogatni az oldalán) és nekem nagyon nem szimpi a 4 gomb a 3 helyett (tök fölösleges számomra a keresés). Jah és az sem tetszett, hogy a bill zár/feloldás gomb a hangerő felett van. Jobban szeretem ha ellenkező oldalon vannak (de ez megint ízlés kérdése).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest