- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- MIUI / HyperOS topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
beg
veterán
válasz ADAM1337 #109632 üzenetére
Totális kudarc az Amazon Fire Phone
Noha a készüléken néhány tényleg érdekes megoldás is feltűnt, mint például a Mayday app, amely több mint százmillió tárgyat volt képes felismerni, majd az Amazon online áruházában megkeresni, a vállalat által kínált ökoszisztémának nem sikerült elcsábítani a felhasználókat az Android és iOS rendszerekről. Ezek után nem lenne meglepő, ha a vállalat lemond a második generációról.
Amazon Fire OS v3.5 lesz a gyenge pontja, ha mégis megveszed. Frissítés? Bugfix? Támogatás?
[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
-
SaGa59
őstag
válasz ADAM1337 #106884 üzenetére
Ilyet hol lehet venni? Érdekelne, de idehaza, sőt kinti oldalakon is csak 1 kártyásat láttam belőle. Biztos rossz helyen keresgélem.
Egy két kártyás 32 gigás érdekelne szolid áron, megfelelő garanciával, akár külföldről is.STALKER modok: https://drive.google.com/folderview?id=0B_PtTRL86S2UQllOam9MUWZ1ak0&usp=sharing
-
citkar
addikt
válasz ADAM1337 #30279 üzenetére
Jó kis telefon, szerintem (de ez szubjektív) a legszebb, legdizájnosabb.
Az összeszerelés jó, az anyaghasználat sem rossz, összességében jó, szép elfogadható telefon.
A 2000-es akkuval sincs gond, így hogy nem játszok vele az akku 1 nap 2 óra után kicsivel 50% fölött van.(#30280) Bagira01 : nem "műanyagszerűbb" mint más műanyag telefon.
-
ityam
őstag
válasz ADAM1337 #16596 üzenetére
Hát én egy djuicés mobil netet használok vele és elfogadható sebessége van. nem valószínű hogy csak 2G lenne.
Amúgy szerintem teljesen jó a telefon. Nekem csak 512 MB ramos. Hirtelen én nem érzem a több ram hiányát. Ha viszont szeretsz sokféle alkalmazást futtatni egyszerre akkor célszerű az 1GB os változat.Mert ha minden igaz az android alapból nem swappol és ha elfogy a memó akkor a háttérben futó cumókat kikilleli.
-
iMaverick
addikt
válasz ADAM1337 #16485 üzenetére
Gondolom drágább is... Nem biztos, hogy minden pénzt megér a sebesség. Ezek az MTXXXX-es procik eléggé olcsóak és a sebességük nem annyira gáz (illetve semennyire sem). Ár/érték arányban szerintem jobb az MT6589.
"Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)
-
helltp
aktív tag
válasz ADAM1337 #16481 üzenetére
És mi lehet a jobb választás az Exynos 4412 vagy az mt6589? Az Antutu teszteket elnézve az exynos cpu ja erősebb viszont a GPU ja meg gyengébb egy kicsivel az mt6589esnél. Támogatottságra lehet hogy itt jobb lenne az exynos?
Aki másnak vermet ás, az a stack pointer...
-
Male
nagyúr
válasz ADAM1337 #13416 üzenetére
Igen, nekem is szemétmentesen küldték
Merülésre: 0.4 - 0.5% / óra sleepben, 12-13% / óra telefonálás közben. Wifi/játék/GPS részt nem mértem eddig. Mondjuk az enyém még az egymagos verzió.
pmikloska: Szerintem a vége nem kell hozzá, elég leírni azt, hogy mit is csinálnak, és mi az előnye (magyar a felület), és mi a hátránya (PayPal védelem nincs ilyenkor), és mi egyezik (vám kockázata, mást küldenek kockázata, gari, stb.). Aki akarja végiggondolja, vagy rákeres a topicban. Így nem lehet belekötni, de felhívja rá a figyelmet, hogy mi is zajlik ott.
[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
-
hunaqua
addikt
-
Male
nagyúr
válasz ADAM1337 #11152 üzenetére
Nekem x26i van, ez egy magos.
- Összeszereltség: teljesen korrekt, engem meglepett egy kínai tab után. Pontos illesztések, semmi recsegés, stb. Egyedül a három alsó LED ami nem igazán szép ha világít... pöttyös a festés a jelek mellett, és átvilágítva ez látszik.
- GPS: ezen már jól működik
- Wifi: Van hogy teljesen stabil, van, hogy szakadozik... netezésnél nem gond, nagy letöltésnél, távoli asztalnál már igen
- Sebesség: nekem elég. Játszani nem játszom, minden másban meg elég gyors. Gyárilag 1GHz-re befixálva persze.... most tudtam a root után átrakni, hogy 166MHz - 1GHz között állítgassa magától.
- Kamera: nappal oké, este nem. A LED-es villanóval sem. Két esti kép: bent, kint.
Új hozzászólás Aktív témák
- GTA V
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: mini PC Snapdragon X Elite-tel
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen switch-et vegyek?
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Apple notebookok
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- IPhone 12 mini gyári független megkímélt gyári akku 94%
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB 12GB RAM Dual ÚJ, 2-ÉV GARANCIÁVAL, SZÁMLA + DOBOZ + TÖLTŐ SZETT!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával