- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feca81
aktív tag
Sziasztok!
jó régóta nem jártam erre, de most muszáj. Egyik ismerősöm, és az én Jiayu G3-am is rendszeresen fagy. Az övé akár hetente többször is, az enyém csak havonta. Tudja valaki,hogy mi az oka?
Tünet: egyik pillanatról a másikra nem reagál a képernyő. power gomb hatására alvóba megy, újboli megnyomásra alól a gombsor világít, de a képernyő már nem jön vissza. Csak akku kivételével javítható a helyzet. Mindkettőnknek novemberi kerneles 4.0.4 van fent. Neki angol, nekem magyar.Kamera helyzet változott? látom ,hogy írtátok páran a 4.1-es beta JB-t. Érdemes vele foglalkozni?
Köszi mindenkinek! -
feca81
aktív tag
sziasztok!
Egy hetes lemaradásom van a fórum olvasásából, és sajnos nem is lesz időm visszaolvasni, ezért inkább kérdezek. Van már előrelépés a Jiayu G3 official 4.1-es android ügyében? Kiadták már? Csak official érdekel, semmi más. Esetleg kamerajavítás az elmúlt egy hétben? Rákerestem a keresővel, de nem találtam ilyen hozzászólást.
-
feca81
aktív tag
Köszi srácok, továbbítom az ismerősömnek. Egyébként valóban Vodás kártyáról van szó... Nekem a telenor és thome-os gond nélkül megy.
-
feca81
aktív tag
Srácok emlékszik még valaki arra,hogy mit kellett csinálni, hogy a Jiayu G3-on működjék a 3G? Egy ismerősömnek nem ártana végigzongorázni,mert akadozik neki.
Köszi -
-
feca81
aktív tag
válasz
csepelball #15206 üzenetére
nem,mert meglévő ledet módosíthatsz. ebben nincs ilyen led. viszont az általam régebben említett zopo 200 led reminder program tökéletes megoldást nyújt.
-
feca81
aktív tag
Kérek minden G3 tulajt, legyetek szívesek nézzétek már meg ,hogy hány mA-es a töltőtök. Sajnos én UMi töltőt kaptam hozzá,nem a gyáriját,és fogalmam sincs. Köszi mindnek!
-
feca81
aktív tag
bagatell kérdés, de még nem jöttem rá a válaszra. A G3, és a W1+ (feltételezem az összes kínai és/vagy 4.0.4-es teló) egyben kezeli az üzenetek csengőhangjait. Magyarul fogalmam sincs,hogy SMS, MMS, e-mail, wifi értesítés, vagy akku merül üzenetet kapok. Van valami mód, hogy külön beállítsam ezeket?
-
feca81
aktív tag
válasz
berigazek #14577 üzenetére
így van, van egy tüske a közepén
tudom mit beszélek, itt van előttem. 3 pin-es, 519329-003 típusú. De mind1, ez nem is idevaló.
stmiklós: nem a töltő utasította vissza a laptopot, hanem a laptop a töltőt. egyszerűen lekapcsolta a laptop magát. A töltő vezetékének nyakában lévő kék led folyamatosan világít.
-
feca81
aktív tag
válasz
buca84 #14456 üzenetére
Nos jó hírem van! sikerült életet lehelnem ebbe a dögbe, megvan a link!
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460
2 telefonnál probléma nélkül működik. (G3, W1+)
Nagyon Off:
Átok a HP-ra, amiért ilyen spéci töltőt használ.4 napomba került, hogy szerezzek ilyenkor egy töltőt a laptopomhoz(nem találtam,meg kellett javítani a régit). Mint kiderült csak a töltő halt be nem a laptopom. Persze az akksit meg otthon hagytam. Tanulság: a Dell töltő hiába ugyanolyan, hiába ugyanaz a feszültség és a csatlakozás,nem jó a HP-hoz...
-
feca81
aktív tag
Van egy jo hirem azoknak, akik hianyoljak a jelzo ledet. A G3-ban ugye alap,hogy van,de a W1+-nal mar nincs. Talaltam egy programot, zopo200 led reminder a neve. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=28269668&postcount=123
a lenyege, hogy az also gombok hattervilagitasat villogtatja. Tehat maga a kijelzo nem kapcsol be,nem eszi az akkut meg. Be lehet allitani a villogas idotartamat es suruseget is, valamint azt is,hogy miert villogjon. Rootolt telefon kell hozza, mar 2 embernek kitunoen mukodik! hasznos kis program elhet,ha nem akarod bekapcsolni a telefont,csak ranezel,es mar latod is,h smsed vagy hivasod erkezett, esetleg epp lemeruloben a telefon.
Egy apro hibaja van, full orosz nyelvu,de jatszi konnyedseggel beallithato... -
feca81
aktív tag
válasz
buca84 #14456 üzenetére
fogalmam sincs sajnos,hogy honnan toltottem le,es meg csak meg se tudom nezni,mert behalt a laptopom,es minden adat rajta volt. ezert is irok most ekezet nelkul... annyira emlexem,hogy kellett egy x-pdas oldalrol letoltott driverrre, es egy scriptre,amiben csak 2-3 gombot megnyomva mar rootolva is volt a telefon. Mindket keszuleknek 100%-os votl a sikeressegi arany!
-
feca81
aktív tag
válasz
csepelball #14338 üzenetére
igen,tudsz. sokan hasznaljak igy,hogy egyikbe a beszelgetos simuk van,mig a masikban csak netezos. Arra kel figyelni,hogy a GSM-et kell preferalni,mert kulonben elmulasztasz par hivast. Ja es az sem mind1 melyik slotba melyik kartyat teszed,mert altalaban csak az egyik kepes a wcdma-ra...
-
feca81
aktív tag
válasz
Sanyesz. #14260 üzenetére
én a noledet találtam meg, de attól félek ez lemeríti az akksit gyorsan, mert ugye a képernyő folyamatosan be van kapcsolva. Olyan appra gondoltam, ami életre kelti a ledet. Vagy javítás, vagy bármi, mert ha ugye töltésnél megy, elméletben semmi nem gátolja, hogy más is használja azt aszerencsétlen kis diódát
-
feca81
aktív tag
srácok! észrevettem, hogy a W1+-on nincs ledes sms vagy nemfogadott hívás jelzés. Van valakinek ötlete, hogy mit lehet ennek ártani? Eszméletlen idegesítő. A light flow nem működik. Azt látom,hogy amíg tölt,a piros vagy narancs led világít. Ha feltölt, akkor semmi. sms, hívás, bármi, semmi.
-
feca81
aktív tag
Uraim! Örömmel jelentem be, megérkezett a családba a második Kínai dual simes telefon egy THL W1+ személyében.
A telefonról:
Gyönyörű kijelző, jófajta rezgőmotor, gyors reakció, egyszóval jó kis gép. Negatívum a műanyag. Az egész ház gagyi recsegős műanyagból van. Kicsit kiábrándító, de hát ez van. 30.000-ért ne várjon az ember alu házat. Azért annyira nem vészes, együtt lehet vele élni, de nem egy Jiayu G3... A vicc amúgy az, h míg az Antutu a G3-nál 5800 pont,addig ennél 6410
A telefonhoz járt 2 akksi, headset, képernyővédő fólia, kábel, töltő, leírás!!! Mind-mind THL felirattal ellátott. Érdekes módon a töltője nagyon jó minőségűnek tűnik, nem könnyű 1 $-os gagyi, hanem szépen megmunkált db. Esküszöm jobban össze van rakva, mint a telefonAli expressről rendeltem. A telefon(kapaszkodjatok meg) valós feladástól számítva 3 nap alatt az országban volt!!! maga rendelés nov 26.-a, és ma vettem át. Sokat vártak a feladással. Eladó: Ugood Electronics CO. 170$ volt és ebből lejött a 30$-os kupon.
Szóval bátran ajánlom mindenkinek.Más: valószínű ezt is rootolnom kell,mert mért ne. Olvasom,hogy mindenki szenved a root-tal. A Jiayu G3 leírásaiban van egy univerzális MTK 6577-es rot egy univerzális mtk6577-es USB driverrel. miért nem azt használjátok?
Valaki próbált már erre CWM-et,másik szoftvert feltenni?
(táblázatot töltöm)
-
feca81
aktív tag
válasz
Sir Riccio #13823 üzenetére
ez a fényerőváltozás érdekes dolog. Az Xperia Pro-m 2.3.4-gyel nem csinálta, majd amikor upgradeltem 4.0.4-re, attól kezdve folyamatosan variált. Azt hittem tönkre fog menni a szenzor vagy a háttérvilágítás...Tehát nm kínai telefonfüggő a dolog,inkább androidfüggő...
leweegee2: az uncle azt írja, hogy addig csináljam,míg 3 alá nem süllyed az érték. eddig 15 volt a max, amit kihoztam belőle. Neked sikerült 3 alá menni? Vagy ez elírás?
-
feca81
aktív tag
stácok, akinek Jiayu G3-a van, észrevettem egy érdekes dolgot rajta. a közelségi szenzor mintha kicsit lassú lenne. már rég elveszem a fülemtől a készüléket ,és kell neki még 2-3 mp,hogy bejöjjön a képernyő.lerakni meg ugye csak képernyőn tudod. Ez nálatok is így van? van erre valami megoldás?
-
feca81
aktív tag
válasz
Sir Riccio #13744 üzenetére
érdekes videó. nem gondoltam volna,h ennyit kibír
a rezgést meg ki nem kapcsolnám,épp azt írtam,h tetszik! -
feca81
aktív tag
Nos írnék pár gondolatot a Jiayu G3-omról, és tapasztalataimról:
3 napja van meg a készülék. Aznap nyomkodtam kicsit, majd fel töltőre, reggel le, és kibírta az egész hétvégét. Vagyis két napig közepes nyomkodással 35%-ra esett az akkuidő. Nálam sztem bírni fogja a 2 napot.
A készülék összeszerelése hibátlan. Szép, és jó. A telefon gyors, könnyedén használható. 3 felesleges app volt, ami könnyedén eltávolítható a megfelelő eszközökkel (pl noBloat).
Aki még nem látott 4,5"-os készüléket,meg fog lepődni. Én konkrétan megijedtem tőle, akkora (2x nagyobb, mint a Sony Xperia Mini Pro-m). A nagysága ellenére a súlya elhanyagolható. Nem fárasztó tartani, használni. A kép minősége kiváló. Egyszerűen tökéletes. Életemben nem láttam ilyen gyönyörű kijelzőt, pedig megfordult már pár lészülék a kezemben (Többek között iPhone 4, Samsung Galaxy S3 is).
Rootolni, CWM-et telepíteni, magyar nyelvet feltenni kb 1-2 óra volt a fórumtársak leírásainak köszönhetően. Bárki elvégezheti minimális hozzáértéssel.
Kamera sztem nem vészes, egész kellemes képeket lehet vele készíteni. Természetesen nem egy Nikon D5100-as, de amire kell, arra jó. Emléknek, vagy bizonyítéknak
hangzás: tiszta hangja van a külső hangszórónak. Ami engem meglepett, az a mély hang. Na nem kell 500W-os mélynyomóra gondolni, de azért szegény próbálja érzékeltetni ezeket a hangokat is.
telefon: mind a mikrofon, mind a belső hangszóró tökéletes. Nekem mindig is bajom volt ezekkel. Halkan beszélek, és félsüket vagyok. Ennél a telefonnál nincs problémám. Recsegésmentesen, tisztán, hangosan hallok, és hallanak. Remélem később is megmarad ez a tulajdonsága...
GPS: az első kapcsolódás Igo Primoval 4 perc volt. A második már 30mp. Mindkét esetben mozgó autóban próbáltam. Előtte a GPS-t nem mókoltam.És most pár negatívum:
a rezgője kritikán aluli. Ismerem ezt a rezgő motort, ez a leggagyibb kínai rezgő, ami létezik. Mintha nem lenne központosítva, és nem olyan lágy, mint pl az Xperiába, vagy a D880-asomba, vagy az iPhone-ba. Az iPhone 3G-mbe most cseréltem rezgőt, és ugyanazt a kínai gagyit kaptam. Rettenetes! Egy ilyen korrekt készülékbe nem tudom hogy lehet egy ilyen filléres alkatrészen spórolni...
A másik a hátlap. "Ócó", gagyi műanyag. Olyan, amire ránézel, és ijedtében megreped. Már meg is rendeltem a silicon tokot, mert förtelmes. Javára legyen írva, hogy az illesztése jó, nem esik le, nem mozog, de mégse a minőséget sugározza.
A harmadik a tárcsázó. Dicséretes, hogy ha a kapcsolat létrejön, rezeg egyet, de nekem nem esik szemre, hogyan kell letenni, meg úgy az egész fura. Hál istennek cserélhető a tárcsázó...
Próbáltam más negatívumot keresni, de még nem találtam. Én a telefonra 10-ből 8-at adnék. Lehetne jobb is, de ár-értékben sztem verhetetlen.Hangsúlyoznám, ezek szubjektív magánvélemények. Biztos, hogy másnak más a véleménye, emiatt nem kell leoltani. Ez fórum, ahol a tapasztalatainkat megosztjuk, nem pedig a másikat szidjuk.(akinek nem inge...) Azért írtam le, hogy ha valaki ilyen telefont akar venni, az kapjon némi támpontot a döntéséhez.
-
-
feca81
aktív tag
köszönöm a válaszokat, este kipróbálom. Sajnos újra kell rootolnom, mert ahogy felraktam a magyar rom-ot a rootjog eltünt. Érdekes módon mindig újra kell telepítenem a cwm-et, mert ha kilépek a cwm menüből, többé már nem tudok újra belépni, mindig a piros felkiáltójeles android baba jelenik meg. Ha újra rakom a cwm-et megint megy 1 alkalommal. Ez természetes, vagy csak nálam működik így?
Amúgy sanyesz a magyarítás kiváló, nagyon tetszik. Hevizms neked meg a cwm leírást! -
feca81
aktív tag
a rootolas megvan, kemeny 5 perc volt. Leszedtem 2 appot, egy kinai betűset, meg egy fogalmam sincs mit, de nem akarom,h itt legyen. Viszont van egy macskas valami rajta. Gyanítom játék. Az appok között nem találom, csak a play áruházban. Ott viszont csak updatelni vagy megnyitni tudom. Van valami ötlet, hogyan lehet leszedni?
-
feca81
aktív tag
Örömmel jelentem be, megérkezett a G3-am! Végül is csak augusztus vége óta akarom megszerezni,nem vészes. November 9-én rendeltem meg fastcardtechtől, ma vettem a kezembe. Elképesztően szép képe van. Sztem szebb, mint az iphone 4-é. Hamarosan töltöm a táblázatot, de előtte még ki akarom rootolni, meg cwm, meg magyar,m eg minden A párom mindjárt hazajön, akkor meg lőttek a telefonbuzerálásnak
majd még jelentkezem... -
feca81
aktív tag
válasz
DaFunk #13468 üzenetére
lényegesen jobb választás, mind proci mind memória tekintetében... ráadásul a gyártó is ismert. A 3 közül biztos ezt választanám, de azért én megnéznék még több tucat telefont. Bár ár-értékben magánvéleményem szerint eléggé kiemelkedő. Hirtelen nem tudnék jobbat ajánlani ebben az árban...
-
feca81
aktív tag
válasz
Nokia12 #13351 üzenetére
Jó hír! végre megérkezett a csomagom Magyarországra tegnap!!! Ma reggel hívott a posta,hogy akkor kiszállítaná nekem,de nem tudja hova,mert nincs címzett, csak név, város,irányítószám, és telefonszám. Az utca, házszám lemaradt
Na most elkezdtem rettegni, hogy vagy nem kezeli a fastcardtech címző progija az ékezetes betűket, vagy szándékosan hagyták ki... Bízom benne, hogy előbbi. Mivel ma nem leszek otthon,ezért nem tudom átvenni (igen,a postás kisasszony azt mondta ma kiszállítják), holnap este a kezembe lesz vagy a telefon,vagy a már untig ismert fólia
Amiért ezt leírtam: figyeljetek oda a címzésre! ha ki lehet hagyni az ékezetes betűt, inkább írjátok ékezet nélkül, nehogy úgy járjatok, mint én! Ha telefonszám nem lett volna a csomagon, akkor becumiztam volna.Ja és asszonypajtás W1+-a is elindult végre!!!
-
feca81
aktív tag
válasz
hungobungo #13127 üzenetére
hát ez nem túl biztató. Már előre látom, h nem lesz egyszerű menet jövő hét pénteken elmagyarázni a PayPalnak, mi a helyzet.
Párom nov. 26-án rendelt aliexpresszes telefonját még fel se adták... -
feca81
aktív tag
válasz
Simon02 #13121 üzenetére
Hasonló cipőben járok. Én 9-én rendeltem fastcardtechtől, és 28-a óta változatlan. Szintén célországba elküldve. A gond az, hogy 2 hét múlva letelik a 45 nap PayPal szavatosság...És ha a te rendelésedből indulok ki, még 8 napig biztosan valahol csücsülni fog. Akkor meg tuti kifutok az időből!
-
feca81
aktív tag
válasz
b0bcat #13088 üzenetére
Erről mindig is sok vita folyt. Egyesek szerint normál GPS, amit segít az adat, wifi forgalom és a cellainformáció. Mások szerint ezek nélkül nem is működik. Tapasztalataim szerint (iPhone 3g) letiltott adatforgalommal, wifi nélkül,
repülő üzemmódbanis megtalálta jelet a GPS! Igaz kellett neki vagy 5 perc, de talált. Magyarul (hangsúlyozom tapasztalat alapján) van benne normál GPS is, csak rettenetesen lassú. Egy 3 emeletes belvárosi polgári társasház 1. emeletén wifivel 2mp alatt talált jelet. Wifi nélkül soha. Szóval erősen támaszkodik a mankókra.
Az eGPS viszont más tészta. Az Xperia Mini Pro-mba az van. Nos az egy álom. Pillanatok alatt minden segítség nélkül talál jelet! Lényegesen gyorsabb,mint az aGPS!Javítás: nem repülő üzemmódban, hanem simkártya nélkül!
-
feca81
aktív tag
válasz
attkaEOD #12652 üzenetére
pár napja a magyar nyelv nem gond. Kis ügyességgel bármilyen mtk procis telefonra (így a G2-re is) rá lehet rakni a magyar nyelvet. Amúgy a pandawillen most happy hourban lesz a G2. lehet ott olcsóbban megkapod!
keress rá itt a topicban a "bart" szóra,egyből ki fogja dobni,hogyan lehet magyarosítani a készüléket. Pénteken volt téma -
feca81
aktív tag
Szia!
Magyarországon főleg a Samsungnak van dual simes készüléke. Abból viszont töménytelen mennyiség. Van alap kivitel (kis kijelző+gombsor), szétnyitható, érintős, és androidos is. Minden csak pénz kérdése. Előfordul Nokia és Sony-ericsson is. Utóbbi készített egy egész használható androidosat, persze nem olcsóért.
Ami igazán megéri mostanában, a kínai típusok. Ezek rendelése nehézkesebb, mint az itthoniak. Kell hozzá türelem, angol nyelvtudás, paypal és türelem. apropó, a türelmet említettem?A kínaiaknak előnye, a tudásuk, és az áruk. Hátránya a support.
A mostani dual simes telefonok legtöbbje dual standby, ami annyit tesz,h egyszerre elérhető (vagyis bármelyikre jöhet be hívás), de ha egyikre bejött a hívás,a hívás idejére a másik lekapcsol. A hívás befejeztével újra elérhető. Ez átirányítással orvosolható. Néhány készülék dual active,vagyis a hívás idejére is hálózaton marad a másik Sim. Ezek ritkák. A Samsung D880 pl dual active, ez tapasztalat,ma is ezt használom.
A 3G forgalom mindkettőn mehet,de csak egyik képes WCDMA-ra, vagyis gyors mobilnetre. Amire te akarod használni,arra kiváló szinte bármelyik dual simes, dualy standby-os telefon. Sokan csinálják úgy, ahogy te szeretnéd.
Röviden ennyi, ha akarja vki majd kiegészíti. -
feca81
aktív tag
válasz
hungobungo #12436 üzenetére
akkor nem is folytatom,te már megcsináltad előttem. Köszönet mindannyiunk nevében
-
feca81
aktív tag
No megnéztem a sanyesz által belinkelt romot, és kibontottam a megfelelő string.xml fájlt az apk changer segítségével. Úgy tűnik a magyarítás egyszerűbb, mint gondoltam.
Itt a teljes, tökéletes leírás hozzá. Én szép lassan elkezdem, de mivel kipróbálni nem tudom (nem ért még ide a Jiayu G3-am), így ez rátok marad. E leírás alapján minden androidos telefon magyarítható!http://www.freeyourandroid.com/guide/how_to_translate_any_rom_to_any_language
-
feca81
aktív tag
válasz
retesz147 #12304 üzenetére
ha nem gond az,hogy nem egyszerre on-line a két sim,akkor jó választás. Ha tud 2-sim online-t az azt jelenti,hogy kapcsolgatja folyamatosan a 2 simet bizonyos időközönként. Magyarul nem online egyszerre a 2
amúgy sztem túl drágák ezek. Lehet érdemes megvenni akkor a Samsung S3 dual simes változatát... -
feca81
aktív tag
Aki a fastcardtechtől rendelt, annak üzenem, hogy hosszas beszélgetés után kiderült, hogy nem küldték még a G3-at senkinek. 12 nap után még mindig semmi. Állítólag van nekik raktáron, de azért nem küldik, mert előkészítik és tesztelik. Indítottak elektronikusan egy tracking number foglalást, ez jelent meg a 4px-en 13-án. Most kicsit kifakadtam nekik, de a szokásos begyakorolt válaszon túl nem sokat tudott mondani. Kedvencem az volt, mikor külön kértem, hogy ne azt mondja, hogy pár napon belül küldik, erre 2x is leírja. Természetesen pontos időt nem tudott adni. Minden kínai bolt ekkora kamugép? ttmalls, antelife, fastcardtechnél még csak ígérgettek, de felmutatni semmit se tudtak pár fényképen kívül...
-
feca81
aktív tag
Hali!
Aki a fastcardtechnél rendeld G3-at, mi a helyzet a rendeléssel? Nyomonkövethető már? Én kaptam 5 napja tracking számot, de még mindig használhatatlan... -
feca81
aktív tag
válasz
HUNpusi #11269 üzenetére
Igazából ez lenne az alap, amit most te kaptál. Gondolom náluk is megnövekedett a csomagok száma, és nem foglalkoznak a részletekkel, csak dobálják ki a csomagokat, hogy haladjanak... Irigykedem kicsit, mert nekem ebben a hónapban tuti nem jön meg a G3,bár így szép karácsonyi ajándékom lesz
-
feca81
aktív tag
-
feca81
aktív tag
Ezért fogjuk mi megcsinálni a világon elsőként
Lementjük a ROM-ot, kiválasztjuk a nyelvi fájlt, pl. a törököt, átírjuk a megfelelő részeket magyarra (súgónak ott lesz az angol,hogy mi mit jelent), visszatöltjük,és kész. Persze tudom, hogy ez nem lesz egyszerű feladat, dehát ott a barátunk, tuti van róla leírás hogyan kell. Ha megérkezik nekem, én belevágok. Aztán ha beletörik a bicskám, hát istenem, legalább megpróbáltam...
Erről jut eszembe:
We have shipped your package on 2012-11-13 16:50:13. úton a G3 -
feca81
aktív tag
válasz
sirály69 #10968 üzenetére
egy 0 értékelésű emberre valószínű rábíznék 70.000Ft-ot
Tudtommal nincs benne magyar nyelv, de rakható bele. Legalább is volt már erről szó,ha jól emléxem... Rootolni tuti lehet!
(#10973) Sanyesz: megveszem!
Amúgy nem lehet állítani az USB kapcsolat módját? a Samsung S+-ban volt,h modem, hátértár, vagy valami más legyen a kapcsolat. valami billentyű kombinációra jött be a menü. Érdemes lenne megnézni a settings-be, lehet modemre van állítva...
-
feca81
aktív tag
válasz
ztibor #10923 üzenetére
Én a Gmailba vettem fel kapcsolatokat, amit aztán egyszerűen szinkronizáltam a telefonommal. lehet képet,emailt,becenevet,milló telefonszámot,e-mail címet,url-t,mindent hozzáadni. egy helyen van, és minden androidos telefonhoz hozzárendelhető. Pár mp alatt megvolt a szinkron, kb. 10 perc alatt felvittem azt a 100 telefonszámot, amit valóban használok is.
-
feca81
aktív tag
most telepítettem a 4.0.4-est a kis xperiámra. Nincs benne alapból ez a feature. Viszont! Jó hír, hogy találtam egy programot, ami még többet is tud! A neve Schedule power. Rootolt telefon esetén tud kikapcsolni, bekapcsolni, restartolni. Sima esetén tudja kapcsolgatni a repülő üzemmódot, bluetooth, wifit. Utóbbikat próbáltam, valóban jó. Sajnos nincs rootolva a teló, mert még garis. Ja és a szoftver ingyenes!
-
feca81
aktív tag
válasz
isti1968 #10804 üzenetére
van benne egy távolságfigyelő szenzor. Ez elméletileg arra jó,hogy ha a fülednél van,akkro a füleddel ne nyomogasd a képernyőt.ha érzi,h eltávolítottad,akkor megjelenik a képernyő. lehet,hogy ki van kapcsolva vagy tönkrement. ezt okolnám első körben. nekem az Iphone 3g-mben ment tönkre, hangerő gombot nyomogatom,h visszatérjen a képernyő...
-
feca81
aktív tag
megjelent a Jiayu G2s presale teljesen jutányos áron
[link] -
feca81
aktív tag
válasz
MotorBoy79 #10503 üzenetére
köszönöm szépen,ez nagyon jó támpont!
pont ilyenre vágytam!
-
feca81
aktív tag
válasz
MotorBoy79 #10420 üzenetére
először is köszönet érte
jó látni talán az első G3-at (M)agyarországon!
a második, ajánlanám figyelmedbe kicsivel korábbi hozzászólásom , hogy mik érdekelnének a telefonnal kapcsolatban. -
feca81
aktív tag
valaki kereste [ezt] a telefont. Itt egész jó áron van...
-
feca81
aktív tag
válasz
hevizms #10327 üzenetére
kézben van a G3-ad, és még nincs semmilyen leírás, fotó, stb.? hát van neked szíved?
úgy megnéznék pár nem retusált, valódi MAGYAR képet a telefonról, meg leírást, esetleg egy cigisdoboz mellé tenni,h érzékeltesd, mekkora is a telefon,mennyire lesz kényelmes telefonálni. + amikor fordítod 90 fokkal a telót, mennyire gyorsan vált át, görgetés akadozik-e, stb. ilyen általános dolgok érdekelnének nagyon! -
feca81
aktív tag
válasz
cappa72 #10142 üzenetére
dehogy! A görög válság, a spanyol és olasz helyzet miatt gyengült az euró a dollárral szemben,és természetesen a forint még az eurónál is jobban gyengült. Nem értek ehhez. Sosem értettem, miért ők vannak sz.rban, és mi szívunk miatta. Mondjuk nem is érdekel, mert csak jobban felidegesíteném magam
-
feca81
aktív tag
válasz
ztibor #10128 üzenetére
mert a bankomban nem bízok
képes addig várni, míg annyira felmegy a $ ára, hogy rosszabbul váltson,mint a paypal. Sajnos nem vicc,már megcsinálta velem. Nem 2-3 nap múlva vonta le,mint ahogy az elő van írva, hanem 1 hét után, amikor már bőven felment a $!!!
(se ünnep,se semmi nem volt,amire lehetett volna hivatkozni)
-
feca81
aktív tag
válasz
fecg21 #10124 üzenetére
abszolute megértem a hozzáállásod,én is ilyen vagyok. csak nekem most már szükségem van egy dual simes, nagykijelzős okostelefonra, mert hamarosan elkezdünk appokat fejleszteni a cégnél mobilra,és le akarom tesztelni azokat. Összekötöm a kellemeset a hasznossal. Lecserélem a samsung D880-amat, és még a melóban is tudom használni a telóm. Sajnos a másik telefonom, a SE Xperia Mini Pro kijelzője nagyon kicsi...
-
feca81
aktív tag
válasz
devast #10121 üzenetére
rengeteget romlott. paypal 232-ben számolja most. 1-2 héttel ezelőtt még 220 alatt...
amúgy a nexus 4 nem 300$, mert az LG nem hajlandó annyiért adni...fecq21: én se akartam többet adni érte,de ha most nem csapok le rá, attól félek kivonják a forgalomból, mielőtt hozzájutnék.
-
feca81
aktív tag
uraim!:
http://www.fastcardtech.com/goods-7418-Jiayu-G3-MTK-6577-Dual-Dore-Dual-Simcard-Dual-Standby-1G-RAM-45-IPS-Screen-8MP-Camera.html
200db g3 in stock!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Opel topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- BestBuy ruhás topik
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged