- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mobil flották
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
válasz
#85619712 #13922 üzenetére
Egy kis segítség mit jelenthet a dual stanby!
Egy normális dual standby telóban, mint amilyen itt a legtöbb, két IMEI számnak kell lennie. Ettől működik megfelelően. Ha valakinek a telefonjában nincs két IMEI az javítsa, mert ez szoftveres hiba és működési zavarokat okozhat (hálózati kizárás IMEI-re, esetleg tel.számra is...)!
Korábban arról is volt itt szó, hogy lehet átírni mind két IMEI-t! -
pmikloska
aktív tag
válasz
#85619712 #13740 üzenetére
A DeskClock nevű alkalmazást próbáltam magyarra fordítani, el is készült az apk, de root hiányában a telefonom nem tudom lecserélni rá, ezért feltenném valahova, ha valaki kipróbálná. Próbának direkt ilyen veszélytelen programot csináltam elször, mint ez az ébresztőóra alkalmazás.
-
mikrofon
veterán
válasz
#85619712 #13555 üzenetére
Ez tanulságos, mert az első hozzászólásban, nem pont ez a link, de szerepel egy másik, ahol pontosan ezt írják a LeWa OS-ről. Ezért a javaslatom, hogy az első hozzászólásban ezt valahogy feltűnőbbe kellene tenni, hogy mindenki egyből kiszúrja. Bár már az is felmerült itt a fórumon, hogy jó lenne kideríteni melyik Lewa OS-re vonatkozik, mert van több belőle. Számomra az lenne a legkérdésesebb, hogy ezen az oldalon fellelhetők biztonságosak vagy nem. Azt hiszem még ma írok egy ezzel foglalkozó felhasználónak és megkérdezem erről! Majd adok tájékoztatást!
-
Sanyesz.
őstag
válasz
#85619712 #13193 üzenetére
OK. Így már világos, hogy az előzményeket nem olvastad. Egy-két hónapja "tömegek" vártak a Jiayu G3 modellre
. Tudtommal volt olyan is, aki már a nyár végén megrendelte, de igazából a dömping októberben kezdődött. Ha megnézed az első hsz-ben szereplő táblázatot, láthatod, hogy mostanra elég sok G3 tulajdonos van.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
#85619712 #13183 üzenetére
Nem történt semmi.
Ismerős feltette, kétkártyával el sem indult a készülék és only kínai billentyűzet volt benne. Gondolom ezen csiszoltak azóta már, de én inkább megvárom belőle a "véglegest", addig maradok a Sanyesz. kolléga által készítettnél. Valahol amúgy azt olvastam, hogy január-februárra "ígérik".
Anno más készülékeken nagyon rossz tapasztalataim voltak a beta ROM-okkal, megszakadó hívások keserítették az életem, időnként random újraindult, vagy szimplán nem voltam elérhető. Aki munkára is használja a telefonját az jobb ha nem kísérletezik ilyesmivel.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
#85619712 #13177 üzenetére
Ne izgasd fel magad.
Köszönjük, hogy felhívtad rá a figyelmünket, de ez a ROM már "ott hever" kb. 2 hete, mint "béta" változat.
Mi is zömmel innen töltünk le ROM-okat, részemről a gyáriakat.
Te kipróbáltad, rendben. Mi néhányan még maradunk a kiforrottabb változatoknál. -
Sir Riccio
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest