- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magyarított Android alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
válasz
bpmcwap #117861 üzenetére
Nem! Az nvdata mappat olyan beszélek. Ennek a recoveryhez semmi köze. Tapasztalatom szerint, az én telefonomon ez történt. Root explorerrel készítesz egy biztonsági másolatot a törlés előtt. Persze csak saját felelősségre. Data/nvram/md/nvd_data mapparol beszélek. Keress rá erre az Inew v3 topikban.
-
Upo
addikt
válasz
bpmcwap #117613 üzenetére
Hát ez az! Egy ekkora méretű optika, ami egy telefonban van, soha nem lesz olyan minőségű, mint egy huszonezres kompakt fényképezőben ami van. Lehet abban akármilyen hiper-szuper szenzor, meg szuperlatívuszokban fogalmazó reklámszöveg, jó kép akkor se lesz belőle soha. A gyenge optikát próbálják szoftveresen kompenzálni, de jó nem lesz, vagy életlen mosott kép sok zajjal, vagy valamivel élesebb kép extra mega brutál zajjal. Az optikák torzítását és aberrációját is próbálják szoftveresen visszatorzítani, az megint sokat ront és még így sem mindig sikerül. A fotózás célja elvileg a valóság leképezése lenne, de még csúcs DSLR gépekkel csúcs objektívekkel is korlátokba ütközünk, a telefonok nagyon-nagyon messze vannak. Valóban találunk olyan telefonokat, amikkel bizonyos esetekben lehet elég szép képeket csinálni, de a valósággal való egyezést ne feszegessük. Az átlag konzumernek elég ha jó tarka a végeredmény és nem túl homályos. Az emlékek felidézésére egyébként simán jó lehet, aki készítette a képet annak máshogy csillog a szeme mert ott volt, látta eredetiben, és az az agyban rengeteget javít az élményen. Egy kívülálló meg csak a végeredményt látja. Én úgy szoktam fogalmazni, hogy dolgok dukumentálására való a mobil fényképező.
-
-
Crytek
nagyúr
válasz
bpmcwap #117600 üzenetére
Néztem 4-5k-s akksi teszteget eleget. 6-8+ órát bírnak folyamatosan bekapcsolt kijelzővel 3G netezéssel (4G meg úgy tudom kevesebbet harap az akkuból)
Nos ez a mostani éppenhogy 2 órásomnál irtózatosan sokkal több.5k-s akkuval lazán kibírnám az egy műszakot a melóba és nem kéne mindig cipelnem a töltőt és 2x tankolnom.
Csak hát mint mondtam az ilyen Ulefone nekem olyan mint a sadida "sántit" és számomra ismeretlen nulla , így félek a vásárlástól.
Lenovo Vibe P1 meg túl van árazva + kb mindenhol lebeszélnek a lenovoról.Upo: Szerintem Xiaominál B20 elvből ki van és lesz lőve jó darabig. Hiába beszéltek itt nagy terjeszkedésről. B20 nélkül semmit nem ér itthon pedig nagyon jó telefonok egytől egyig.
-
Upo
addikt
válasz
bpmcwap #117587 üzenetére
CM13 alatt van a gyorsbeállítások sáv menüben olyan, hogy "érzékeny csempék elrejtése zárolt képernyőnél". Van olyan telefon amiben van ilyen állítási lehetőség, van amelyiken nincs, ez a rom készítőjétől függ. Ja, és van ahol a biztonság alatt, van ahol a privacy alatt, van ahol a képernyőzár alatt volt ilyen jellegű beállítás. És ahol nincs rá beállítás, ott is láttam 2 félét, gyárilag rejti az érzékeny gombokat és nem lehet visszakapcsolni, vagy gyárilag megjeleníti az összeset lezárva, és nem lehet átkapcsolni. Moto G gpe 5.1.1 alatt (aosp android) például a gombokat lehet kapcsolgatni, de a bejövő értesítések rejtettek, pl. facebook, gmail értesítésre csak azt írja hogy tartalom elrejtve, és csak feloldás után látszik maga az értesítés tartalma.
-
-
biccent
csendes tag
-
tibcsi0407
félisten
válasz
bpmcwap #115558 üzenetére
Simán sunyiznak.
Pont most akartam a sógornak rendelni egyet és a checkoutnál láttam, hogy valami nem stimmel. Mi az, hogy registered mail 15-30 nap? Azért (DE) raktárból ne legyen már ennyi.
Elég alattomos megoldás így félrevezetni a vevőt. Szépen végigmész a vásárláson és kínai raktárról megveszed EU áron, mert nem írja, hogy out of stock...
Szóval alul megnéztem a Q&A-t és erre lettem figyelmes: -
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
-
Sanyesz.
őstag
válasz
bpmcwap #112318 üzenetére
Az EU-s raktárból rendelted? Első pillantásra olyan, mintha pl. az akku, mint "potenciálisan veszélyes" árucikk miatt elakadt volna a csomag.
Hektikus a GB, többeknek rendben jön a csomag, másoknak, állítólag a DPD miatt csúszik.A legtisztább, ha a Gearbest topikban rákérdezel.MOD: Látom már megtörtént.
-
-
-
válasz
bpmcwap #78374 üzenetére
150$+áfa nálad. = 190$ , ja meg ha még idehaza rádobnak 4-5ezres ügyintézési költséget. Akkor tuti a buli..
170$-ra meg max jön egy 1000Ft-os posta
, tehát 5000FT ebben az esetben a különbség
ha rádobnak nálad akkor 10000 , végülis...
Talán az a poén, hogy olcsóbban jössz ki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged