-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fotosjani
aktív tag
válasz
Dermesztő #30599 üzenetére
Mivel verseny a legjobban sikerült képeket látjuk, de ezek szerint az optika rendben van csak beállítás kérdése. Ez legtöbb mobilra szintén igaz, alap beállítással ritkán sikerül szép kép.
Csak a RAM optimalizálási hibáról tudok, abban bízok hogy lesz rá egy jobb ROM előbb-utóbb.
Kijelző hiba bármeilyk kínai mobilnál előfordulhat, de szerintem minimális eséllyel.
Ma a G3-asok közt is feltűnt itt a PH-n egy kijelzőhibás darab sajnos. -
fotosjani
aktív tag
-
fotosjani
aktív tag
válasz
Dermesztő #30583 üzenetére
Csak hogy nehezítsem még a dolgod
Nekem formailag jobban tetszik az iOcean X7
és 5mm-el keskenyebb is mint a W8 ami szerintem komoly különbség.
X7-hez rendelhető 3000mAh akku, szerintem ez nagyon hasznos lehet.
RAM használattal lehet vannak gondok ezt nem tudom megítélni,
de lesznek még ROM-ok írva az X7-re.
Kínában most zajlik a X7-re kiírt ROM fejlesztő pályázat.
Talán lesz használható köztük...
Az X7 készült képek is számomra meggyőzőek. -
peter76bp
aktív tag
válasz
"LED töltés alatt folyamatosan pirosan világít, ha teljesen feltöltődött akkor zölden világít. bejövő e-mail, SMS, emlékeztető stb. esetén zölden villog, ha az akku 15% alá merül akkor pirosan villog."
Szilikon tokot venni lehet hozzá de csak színes-mintás van. Hátlap meg nem csúszósabb mint egy S4 pl. Én még soha nem ejtettem ki a kezemből
Ehhh, annyira pontosan akartam idézni, hogy erre beelőztek
-
hippo0315
senior tag
válasz
Töltésnél pirosan világít, ha feltöltődött és még töltön tartod, akkor zölden világít.
Ha nem fogadott hívás, olvasatlan e-mail vagy sms-ed van akkor zölden villog.
Ja és pirosan világít akkor is ha a pc-re csatlakoztatod usb kábellel.Szilikon tok még nincs hozzá.
Fényes a felülete a hátlapnak.
Nekem mindkét készülékhez adtak flip-es hátlapot is, meg kijelző védő fóliát.Részeletesebb infókat peter76bp cikke tartalmaz.
-
-
covek
csendes tag
válasz
Dermesztő #30315 üzenetére
Hello!
Nézzem erősen mi lenne a jó választás. Alig igazodok el a rengeteg készülék között.
Ennek az akkuja elég meggyőző azt hiszem. A HD felbontás sem rossz. Persze
felvetődik bennem, hogy ha már ennyit költök rá akkor nem egy FHD és GG kombot
kellene, hogy válasszak?! -
Peaceliker
addikt
válasz
Dermesztő #30339 üzenetére
2 hónapja nyúzom, teljes megelégedéssel. Én 90 %ban netezek játszom, és alig telefonálok, így nekem tökéletes. Volt tábla + teló kombóm, de így csak 1 eszközt kell cipelnem és így olcsóbb is. Noti led sajna nincs, de már nem is hiányolom. Úgyis nyomogatom egész nap, látom ha van vmi, ha meg épp nem piszkálom, akkor amúgy sem erdekel mi történik rajta xD
-
Peaceliker
addikt
válasz
Dermesztő #30322 üzenetére
Ez ahogy nézem egy az egyben az s7589 em... az akkuja bazi jól bírja (bár nekem csak 3200 ra írták
).
Méretben elég brutál, de én már el sem tudnám képzelni az életem kisebb kijelzővelAmúgy hamar megszokható, hogy ekkora, összes nadrágomban zsebre is tudom tenni és még le is tudok ülni
(#30323) gipsztigris
eddig utcán csak "nem idén barnult" barátaink néztek irigykedve...ők ugye szeretik a nem kicsit feltűnő dolgokat
-
gipsztigris
addikt
válasz
Dermesztő #30322 üzenetére
Nem kicsi!
Legyen annyi elég, hogy nincs akkora zsebed (hacsak nem állandóan öltönyben jársz) amibe bele tudnád gyömöszölni.
Csak zakó belső zsebébe, vagy táskába fér el a telefon. Értelemszerűen BT kihangosítóval használandó, különben erősen meg fognak nézni az utcán, hogy egy féltéglát tartasz a füledhez.Concodre SmartPhone 5700-as volt nálam tesztre pár napig.
A nagyságától eltekintve nagyon kellemes készülék.
(#30324) Peaceliker
Persze, ez szubjektív dolog. A Concorde-os srácoknak is csak ezt az egy negatív dolgot tudtam mondani, hogy nekem személy szerint telefonnak nem kellene. Második készüléknek igen. -
SUPREME7
őstag
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Dermesztő #29758 üzenetére
majdnem olyan hideg van, h hó essen mondjuk...
nagyobb akksit igazából még egyik THL-hez sem találtam [link]
Azt lenne jó tudni, hogy pl. a W8 akksija jó-e bele, de mondjuk nem érne semmit, mert az is csak 2000mAh-ás
szóval nem látok rá esélyt, hogy lesz nagyobb akku -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Dermesztő #29752 üzenetére
akkor ő biztos langyos
(vicc volt, ne vedd sertésnek
)
nekem előbb nagyobb akksi kellene, majd utána a szilikonmelltokde a "sima" G3 csak 2 magos, így nem játszik...
@tardkk: attól függ, mint tud a telefon! a legtöbb egyik kártyára érkező hívás esetén a másikat "kikapcsolja", így csak az átirányítás működik... a dual standby ami tudja azt, h mind a kettő egyszerre "online"
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
Dermesztő #29723 üzenetére
na ezt én is szeretném tudni
túl sokára
tokot adnak hozzá, nem olvastad a blogomban gg72?
bár most nézem, már nincs az a kép minidealen fent, ahol a csomagban látszódik a tok
de ez legyen a legkevesebb...na de hol vannak azok a "hidegek" a THLről? A levonóról sokkal több van...
-
-
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Dermesztő #27664 üzenetére
Sehol nem találtál róla leírást? Hát ez meg micsoda akkorMost látom kicsit megcsúsztam ezzel a válasszal
-
SzaChe
tag
válasz
Dermesztő #27389 üzenetére
Tekintve, hogy alapvetően kicsi a kezem és a mérethatár 4 volt, de ott nincs 4 mag ezért a 4.5 col is mintha húznák a fogam, úgyhogy nem hinném hogy kicsi lenne
(#27386) Tmall, Ante, Minideal, mindegyik megbízható, mégis 30 $ a differenciál, ezért érdeklődtem emiatt, mert nem akarok szop*roller versenyző lenni..
-
Dreimus
senior tag
-
Dreimus
senior tag
válasz
Dermesztő #26999 üzenetére
Sziasztok,
Ma reggel ez fogadott a posta oldalán, iocean x7:
2013.05.04
13:56
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2013.05.10
08:31
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2013.05.10
08:32
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customsJövő héten kézhez is kapom a kicsikét, szerintem szombaton már meg is lesz a teszt logout-ra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest