- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem vagyok jártas manapság a dualsimes telefonokban... olyan dualsimes telefon érdekelne ami:
- dual simes
- mindkét sim tudja használni az LTE-s hálózatot is (és nem csak az egyik)
- esetleg jó lenne a dual aktív funkció -
Az fizetős és most nem enged valamiért fizetni
online ...
LGcamera appal lőttem pár képet, de előtte is volt új iconom fent, de most az lgcamerat leszedtem
LG Camer képek:
- [link]
- [link]
- [link]a képek alapján nekem az az érzésem mintha felskálázná a képeket és inkább 4-5 mpxesek lennének az eredeti képek ... nem?
-
valóban nem jók a képek, de facebookra illetve kis méretben elfogadhatóak... Még valami másik camera appot kipróbálok a gyári helyett ...
ja valami fos app rakosgat ki ikonokat a kezdő képernyőmre mit raktam fel amit nem kellett volna? Vagy mi lehet a telefonon amit gyorsan le kéne szednem?
-
-
-
-
Megjott a No1 S6
,
Eddigi használat alapján (kb 30 perc
) Így aksi és GPS próbálgatás még nem volt
Tetszik:
- kijelző
- sebesség
- menü
- mini doboz.
- minőséginek tűnő töltőZavaró:
- az oldalsó gombok kezelése elég nehézkes (nehéz benyomni őket)
- oldalsó gombok kicsit lötyögnek
- egyik sim foglalatom furán működik (nem tudom kivenni a simkártyát belőle ... mintha beleszorult volna)
- nekem nem volt benne headset -
válasz
ekrisztian #41998 üzenetére
Este meg is rendeltem. Elvileg 2 munkanap mulva adjak postara. Legalabbis azt irtak. Kivancsi vagyok milyen lesz
-
válasz
ekrisztian #41963 üzenetére
én most bepróbálkozok, aztán ha még nem tartom elég nagynak akkor jöhet egy 5,7"-os masina, bár ahogy néztem a zopo 990-ese nem sokkal nagyobb mint az 5,7-es telefonok ( 1mm-rel szélesebb és 5 miliméterrel hosszabb), így lehet majd az lesz a következő áldozat
-
két telefon között vacilálok: Thl W9 vagy No1 S6? Szerintetek melyiket éri meg jobban?
-
válasz
Musaka #30104 üzenetére
szerinted szegeden képfeldolgozással kapcsolatos kötprogramot egyetemista még tanuló programozók hány óra alatt csinálják meg? Pl ismerősnek a kézzel vezérelt egér mutató? (fel, le, jobbra, balra, klikk, nagyítás, kicsinyítés)
2-3 fős csoportoknak voltak hasonló feladataik ...
szóval ez pont nem egy túl nagy projekt feladat szerintem, hanem csak egy pvf (Paraszt Vakító Feature)
-
válasz
justaview #29508 üzenetére
ja és azt tisztázzuk, hogy az ali olyan mint a vatera ... több ezer eladó több 100.000 terméke kapható ott. Éppen ezért fontos, hogy jó értékelésű vásárlótól vegyél az alin ... Plusz az alinak fizetsz és ha nem kapod meg a terméket vagy nem az amit rendeltél akkor az alival tudsz egyezkedni ... ha rendben van a szállítás akkor utalnak tovább az eladónak ...
-
miért van az, hogy a Zopo C2 és a Zopo zp980 között laza 100 dollár különbség van?
-
a Zopo 980 és C2 illetve a W7, W7+, W8, W8+ telefonokon van valami gorilla glass szerű cucc?
-
jó lenne 1-2 ilyen THL W7, W8, W8+, HDC Galaxy * ... telefont megtaperolni / megnézni...
-
asszonykám már naponta jegyzi meg milyen jó telefon a galaxy s4 és hogy neki kéne
szóval szeretném megelőzni a 150.000-es kiadást egy kínai telefonnal
szerintetek melyik modellt lenne érdemes megrendelni?
-
van már kínai nfc-s telefon? esetleg a Jiayu G3 nfc-s?
-
Mire lenne érdemes cserélni a G3-at? FHD 5" 6589 ?
-
válasz
hungobungo #24194 üzenetére
szép telefon droiddal lehet vennék ilyet
csak rakhatnának bele 2 giga ramot ... Szerintetek megéri ilyet venni?
-
Szeretném a Jiayu G3-amat jobbra cserélni
... valami note klónra gondoltam, de mind olyan vastag
ha lehet 4 magos legyen 2 2 giga ramos ....
mit ajánlotok
-
olyan gondom van, hogy nem tudom csatlakoztatni a bluetoothos headsetemhez. Másnak is volt hasonló gondja?
-
válasz
feca81 #13741 üzenetére
nem mindenben értek egyet, mert
- a kamera gagyi, kb azt tudja mint a 10 éves nikon fényképezőm tudott 2 mpx-ellel
- a külső hangszóró elég gagyi hangot tud magából kipaszírozni
- a hátlap elég rugalmas müanyagár érték arányban valóban verhetetlen a telefon, de fényképezésre és kihangosított zenehallgatásra nem való... Telefonként szuper, sebességre szuper, kijelzőre szuper
-
Szeretnék mount-olni egy samba megosztást, hogy az mx playerrel tudjak lejátszani filmeket a samba megosztásról. De nincs cifs.ko modulom a /system/lib/modules mappában. Hogyan lehet megoldani, hogy működjön amit szeretnék? Csinált már ilyet valaki?
-
-
talán sikerült haladnom a rootolással :$, mert lett egy supersu nevű program a telefonomon. Most a cwm telepítésnél akadtam el a leírások alapján nem megy a sp flash tool mikor a downloadra bökök látszólag nem csinál semmit
a másik módszernél a telefonba rakott sd kártyát és a telefon belső memóráját sem látom total commanderben
ez ellen mit tudok tenni?
Ja G3-ról van szó
-
válasz
hun_gery #12989 üzenetére
a googlet tudom használni kétféle rootolási metódust is próbáltam, de mindkettő elakadt abban, hogy nincs fent a telefon drivere ... mikrofon egyik linkjével felment a telefon drivere de még mindig nem tudom flashelni a telefont (win7-en és win8-on is próbáltam mind a kettő 64bites) szóval ez a gondom nem az, hogy a google-lel nem tudok keresni
-
valaki ide vagy privátba írja le nekem lépésről-lépésre, hogy hogyan lehet rootolni a jiayu g3-at :$ meg majd jó soft is érdekelne rá
- nekem a magyarítás nem fontos, de az android frissítés igen
-
próbáltam rootolni a telefont Jiayu G3 és nem ment (kétféle módszert próbáltam) szerintem mind a kettő ott akad el, hogy van egy ismeretlen JIG+ (vagy mi ismerelten eszköz - azaz a telefon. Ehhez kellene nekem driver. Azt honnan lehet beszerezni? Életem első rootolása szóval tökre nem értek hozzá....
-
Jiayu G3-on valakinek van ötlete, hogy a GPS-sel mit lehet kezdeni? futtattam egy gps test programot is s nem igazán csinált semmit
1 db műholdat nem látott ...
-
eddig teljesen meg vagyok elégedve a G3-mal smooth rajta a rendszer
-
na megjött a jiayu G3 eddig ok bár lehetne több fém a hátlapján de még így is nehéz nekem egyenlőre (majd megszokom
).... a W-s simbe kell rakni ugye a 3G-s simet? amin netezni szeretnék?
plusz kérdés:
- hogyan lehet beállítani, hogy a simről ne szedjen számokat?
- illetve milyen billt ajánlott telepíteni?
- kínai programokat hogyan lehet uninstallálni? vagy mindet nem lehet?
- amúgy az angol nyelv engem nem zavar -
Tapasztalatok alapján ezután még mennyi idő míg kihozza a posta? Már nagyon türelmetlen vagyok...
2012.11.30
10:55Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination countr -
még mindig semmi hír a rendelésemről ...
19-én indult hongkongból talán (vagy singapureből), s annyit tudok útban a célország felé... Mit tehetek? Tegyek?
-
ha posta.hu-n megjelent a csomag azonosítóm mint célországba elküldve onnan tipikusan hány nap és milyen mozzanatai lesznek még a csomag megérkezésének?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest