-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
tahepa #122609 üzenetére
Tudod miért van ez így.
Mert ekkora a gyártási szórás.. Az Ulefone-nál is, mert bérgyártás van. Szóval ha szart kaptak, akkor ez van...
Ezzel azért számolj erősen. És ez a B brandeknél van így főleg, hogy a minőség erősen attól függ, hogy milyen gyártópartnert választanak.
A kisebb márkáknál bevett szokás, hogy "napról-napra" élnek, tehát legyártatnak mondjuk 5000-10000 mennyiségeket, majd ha elfogyott megrendelik újra, de elképzelhető, hogy már nem olyan memóriachip kerül bele, vagy netán más kijelző és érintő...
Szóval okok között van ez is.
-
törölt tag
válasz
tahepa #119552 üzenetére
Mit is jelent az, hogy "Vorverkauf"? Nem azt, hogy talán majd küldjük, ha lesz? Szerinted ebből mi lenne a szöszimnél? Megmondom. Vorebéd, meg Vordugás.
punky10
Tisztában vagyok a helyzet súlyával. Azért is írtam, hogy pánik van. Linkeltem neki a hsz. -t, úgyhogy az ajándék teló híre kicsit elodázta a vészt, de innen már nincs visszaút, valamelyik rendelés gombra mindenképpen rá kell böknöm. -
pietrrr
aktív tag
válasz
tahepa #119356 üzenetére
Bár nem teszt, de a hozzászólások között sok érdekeset és hasznosat lehet találni. És messze sem kellett érte menni...
Mellesleg, ha a stílusodon nem tudsz/nem akarsz változtatni, akkor szeretnélek megkérni, hogy tartsd magad az aláírásodban foglaltakhoz, lehetőleg e-mailben. Mindenki jobban jár.
-
Kornel
veterán
válasz
tahepa #119356 üzenetére
Mielőtt még mást is lekutyazol, azelőtt gondold át a hsz-aid szerintem, mert ilyen stílussal sokat nem érsz el, az biztos. Itt főleg nem.
Csak felhívták a figyelmet, hogy a "teszt", amit linkeltel hitelesnek korántsem mondható, erre nekiesel mindenkinek, aki építő jellegű megjegyzést mert tenni.
Gratuláció -
válasz
tahepa #119346 üzenetére
"hitelesebb" tesztre mutató linket
Mert vélhetően kevés teszt van róla.
Azonban a leírtak nem tűnnek elég hitelesnek. Marketingszaga van.
Csúcskategóriát nem jelent a 6753, de valóban nem rossz. Sokkal jobb, mint a piacot jellemzően elárasztó 6735.... linkelt teszt minősítése folyik nem a telefoné...miért is?
Talán ezért. Kevés a tapasztalat róla, de hogy csúcskategória, az enyhe túlzás.
Próbáld meg úgy értékelni a hozzászólásokat - mint ahogyan már leírták -, hogy "köszi, hogy találtál tesztet"!
És ne gondold tovább.
Azonban a 6753 elmarad a 6752-től, nem beszélve a 6795-től (aka Helio X10), ami már elég régóta forgalomban van.Az egyes teszteknek pedig igenis fontos a minősítése, akár a megkérdőjelezése is, hiszen lehetnek benne téves, vagy direkt férevezető információk.
-
guftabi96
addikt
válasz
tahepa #119343 üzenetére
Én kérek elnézést, hogy felhívtam mindenkinek a figyelmét, hogy nem árt óvatosnak lenni ezzel az oldallal. Aki követi neten is az F1 történéseit, és kicsit jobban beleássa magát a dolgokba az tudja, hogy a gplive egy Blikk és társai szintű oldal. És mivel az általad linkelt oldal ennek a testvéroldala, így felhívtam a figyelmet, hogy azért az ott leírtakat nem árt fenntartásokkal kezelni. Ezzel én nem akartam se beszólni, se "ugatni", se kötözködni se semmi.
-
-
nyisziati
veterán
válasz
tahepa #108167 üzenetére
Ja, ezt nézem én is. A voda 3G hálózata sokkal jobb, mint a többieké, lefedi az egész országot. 42 Mb/s pedig mindenre elég. Főleg a mai csomagok mellett. Az 1 GB-os keretemet kb. 3,5 perc alatt ki tudom meríteni, max. sebesség mellett. De még féltempóval is 7 perc.
Valaki meg föntebb írta, hogy a ping ideje még jobb is volt, mint a 4G. Bár ez a bázisállomás távolságától is függhet. -
Enikő92
tag
válasz
tahepa #100656 üzenetére
ezzel próbálkoztam, de vagy én vagyok kevés hozzá, vagy a leírás nem passzol vele. Pl. em találok pl ilyet a flash tool menüjében: choose Option->USB Model,click USB Model
–> Choose Option->DA DownLoad All->Speed->High Speed, click High SpeedMegnyomom a download-ot, akksi ki, vissza. Rádugom. És elkezdi tölteni az akksit..ennyi történik
Pedig ez van a leírásban ...HELP -
Enikő92
tag
válasz
tahepa #100653 üzenetére
Nem csináltam semmi iylesmit . Az előzménye annyi a dolognak, hogy rootolt teló és elkezdtem volna frissíteni ma délelőtt a szoftvert de kiírta a készülék hogy your system was demaged, wireless update is disabled. Erre visszállítottam volna a gyári beállításokat , de már valamiylen rendszer app hiánya miatt azt is elég hiányosan csinálta meg. Pl a középső home gomb sem reagál semmire. Szóval valmilyen flashelés kellene. Kaptam a leagoo topicban egy linket, le is töltöttem, de nem jutok dűlőre. Nem a leírásnak megfelelően megy a dolog. Szóval elég jól kitoltam magammal. A lényeg hogy jó enne egy tök új romot flashelni. Abban nem-e tud valaki segíteni?
-
-
RVR400
veterán
válasz
tahepa #94468 üzenetére
Segítek egy kicsit: róla beszéltek...
-
Klara_
őstag
válasz
tahepa #94364 üzenetére
Koszi, kis gond van vele 3G bol semmelyik ferkvenciat, 4G bol pedig csak a 2600ot tudja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged