- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vin99
csendes tag
válasz
betyarr #73351 üzenetére
Sziasztok, anno volt JiayG3-am, amit kintről rendeltem, most kb 1,5 év távlatában melyik telot ajánljátok jó ár/érték arányban? A mai elvárásoknak megfeleljen a kijelzője, proci, mem + dual sim, jó aksi, és jó vaku/fényképezővel rendelkezzen (márha van ilyen a kínai telok között) 40-80eHUF-ig Köszi
-
RVR400
veterán
válasz
betyarr #39820 üzenetére
Vodafon:
Márkaüzleteinkben vagy viszonteladóinknál kérhetsz új SIM-kártyát, amivel ismét használhatod a régi számodat. A SIM-kártya pótlásának díja 7 000 forint, amennyiben a kártya elveszett, ellopták, a felhasználó megrongálta, vagy egyszerűen csak másikat kérsz. A pótlás díját a következő telefonszámládon tüntetjük fel.
Telenor:
Díjmentes („normál” SIM és Micro-SIM kártya esetében is)
programhibás SIM-kártya cseréje
50/100/160 memóriás (régi) SIM kártya cseréje új típusú SIM kártyára
2 évnél régebbi SIM kártya cseréje3 825 Ft
Fizikailag sérült kártya cseréje
PIN/PUK kód letíltása miatti kártyacsere
Normál méretű SIM kártya cseréje MicroSIM-re és fordítva (amennyiben a csere nem tartozik a fenti díjmentes esetekbe)T-mobile:
A kártyapótlás díja bruttó 4500 Ft. Amennyiben lopás vagy elvesztés miatt történő szüneteltetést, és a SIM kártya pótlását még aznap kéri, csak a kártyacsere díját kell fizetnie. A szüneteltetés és a kártyapótlás díját utólag, havi számlájával egyenlítheti ki.
-
fotosjani
aktív tag
válasz
betyarr #30601 üzenetére
Ez pontosan így van.
Sajnos azt írják "Hivatalos ROM nem tökéletes, a félkész termék" hivatalos fórumon az eredeti ROM-ról.
Valószínűleg siettek a megjelenéssel.
Ennek pont az ellenkezője a Jiaju a G4-el. Lassan készült el, de legalább tökéletes.
Több hivatalos frissítés látott már napvilágot az X7-hez.
Legutóbb jött ki a 0520 verzió amiben már "csak" 519Mb használ a rendszer.
Több mindent javítottak benne de messze nem tökéletes még.
Több infó.#30602 Dermesztő "Macerás garanciáztatni"
Sajnos Kínából rendelni lutri, de ezt mindannyian bevállaltuk, ez később sem lesz másképp.
De azért jó esélyekkel indulunk szerintem elenyésző a hibás készülék,
személy szerint nekem még egy kínai mobilommal sem volt gondom, de egy Samsungom volt ami garanciás lett. -
válasz
betyarr #30078 üzenetére
Nem túl sokat bír, sajnos. De arra épp elég, hogy 30%-ról 65%-ra felhúzza.
Azért azzal számolni kell, hogy 3V * 2,4Ah --> 7,2Wh
Ugyanez 5V-on: 5V/7,2Wh --> 1,44Ah
Plusz (inkább mínusz) a veszteségek, tehát max egy 1,2Ah-s akkutartalékról beszélhetünk.Azért választottam ezt, mert szükség esetén akár ceruzaelemmel is megy, ami meg kapható mindenfelé.
-
-
-
-
-
-
FatalEror
addikt
válasz
betyarr #29076 üzenetére
Itt egy
Illetve van egy 980-as vélemény is,ott röviden azt írták,hogy a képe tűéles gyönyörű,az android smooth,nincsen akadás,a kerete a telónak ténylegesen fém,és nagyon jó az anyaghasználata vetekszik az itthon felsőházas telefonokéval is.Egyetlen egy valamibe tudott belekötni,hogy az érintő gombok világítása lehetne fényesebb is. -
válasz
betyarr #28854 üzenetére
Sajnos arra számíthatsz, hogy utána eltűnik a root és a guglipléj.
Ez az miatt van, hogy belpiacos telefonról beszélünk.
Ellenben vannak elvetemült hacker-ek, akik az új verziókkal is megcsinálják a saját ROM-jukat, szóval ez miatt nem érdemes aggódni, csak nem szabad frissíteni a gyárit, inkább várni a gyári módosítást. -
válasz
betyarr #28143 üzenetére
Okés.
Amiről már van tapasztalat, az a 2 hete megérkezett ZTE V970. A rendeléssel kapcsolatos dolgokat (honnan, mennyi idő alatt, ...) beírtam a táblázatba.A ZTE-vel nagyon elégedett vagyok, jó vétel volt.
Egyedül 2 negatív dolgot tudok elmondani, de ezek lehet, hogy csak a főzött ROM miatt vannak (eleve root + custom recovery + custom ROM-al küldték):
- újraindítás után mindig visszaáll a gyári billentyűzetre, de én külön telepítettet használok (nem zavaró, mivel alapvetően nem szoktam újraindítani, csak volt már olyan, hogy kikapcsoltam és utána tapasztaltam)
- kihagyták a ROM-ból az "Email" alkalmazást, ezért nem tudtam még belőni rajta a céges Exchange-t.Üdv,
Sopi -
Micsek
csendes tag
válasz
betyarr #27586 üzenetére
3 napig csak vám elé állítva, postás hozza az adatbekérő levelet. Én email-ban elküldtem a paypal számlát, 2 óra mulva visszaigazolás hogy iktatták. + 2 nap vámhatározat kiadva, postás hozza a csekket kifizeted és viheted. Minideal ,Singpost kombo. Ebben a honapban a második teló. Nagy dobozba érkezett.
-
hippo0315
senior tag
-
peter76bp
aktív tag
válasz
betyarr #27091 üzenetére
Mert a PayPal a vásárlóknak ingyenes az eladóknak viszont kiszámláz X összeget. Illetve nemcsak az eladóknak, hanem lényegében mindenkinek aki pénzt kap. Szóval ha támogatást küldesz PayPalon az után is von le jutalékot és a címzett nem a teljes összeget kapja meg. Aztán van olyan bolt ami ezt bekalkulálja az árba, van aki meg külön kiszámlázza. Csak a sunyibbak ezt nem írják le sehová, csak hozzádobják az adott összeghez aztán vagy észre veszed vagy nem. Ez olyan mint az a free shipping ami az áru kosárba helyezése után rögtön 5$ shipping cost-ot is magával ránt.
-
apeelme
addikt
válasz
betyarr #25902 üzenetére
- ha tényleg komolyan akarsz foglalkozni vele akkor zsigerből elfelejted windows minden verzióját
- csak magyarítással nem tudsz téglásítani, max a rendszer nem indul el...értsd: bootloop. Egyszerűsége ezekkel az automatizált segédprogramokkal gyerekjáték, különleges képességeket nem igényel és windows-on is "elpöfög", ha mást is akarsz módosítgatni, akkor kötelező a manuális módszerek megtanulása, ezekről minden infót megtalálsz google segítségével. -
imis
senior tag
válasz
betyarr #24757 üzenetére
Thl w8-ban nekem jól megy a gps, a 3 betűssel is, osmanddal és navitellel is.
Amit itt a fórumon felfedeztünk, hogy a trackelés nem százas. ill. az érdekesség, hogy ha pl a "saját útvonalak" progival trekkelek, akkor hülyeséget ad meg a rögzített útvonalról, térképen jó a nyomvonal jó, de pl 4,9km helyett 32km ír és 260km átlagsebességet. ugyan abból a fájlból az xperiám jól számolja az adatokat. Szóval ez egy megfejtésre váró anomália.Lassan 1 hónap után is elégedett w8 tulaj vagyok.
tegnap megjött a "tokja" is: -
sasa311
veterán
válasz
betyarr #24759 üzenetére
Sok kínai telefonhoz volt már szerencsém. Úgy veszem észre, hogy magával a GPS-el általában a jobb gyártóknál nincs gond sem HW-es sem SW-es szinten. Ami viszont brutál szórást mutat az a GPS antenna, amit Xin és Juan hajtogat kézzel. Oszt' vagy jó lesz vagy nem.
Nekem a G3-ban pont jó lett. Másnak meg pont nem, ő meg simán hozzáragasztott egy összehajtogatott alufóliát és láss csodát, a korábban 0 holdat látó GPS 8-10 holdat fixál...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest