-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeUS2140
aktív tag
válasz
ekrisztian #67040 üzenetére
Valami volt a droid tools-al. Szürke volt a backup, pedig root-olt a teló ez tuti.
Holnap du lesz kis időm, tiszta fejjel még nekiülök. -
ZeUS2140
aktív tag
válasz
cappa72 #67038 üzenetére
vol up+power.
Elsőnek uncle-val raktam fel a recot. Elvileg hozzá való. needrom. De az uncle is ezt a dátumú, méretű recot találta meg.
adb devices-re látja a telót, mikor vol dn+power-t nyomok "recovery-update" van csak egy fekete képen.
Így pl a spflash nem is látja a telót. Ha fastboot-al akarom feltolni a recot csak kiírja, hogy sending és nem megy tovább.
Driver oke. Az is furcsa már, hogy spflash csak akkor látja a telót ha akksi ki és vissza. Mikor visszarakom morog egyet, a led piros. Akkor jelentkezik be a spflash-ben lent, hogy kicsoda is ő és melyik porton van jelen.
Egyébként ha nem a hozzá való recovery azt is tudnám felül írni spflash-el nem? -
ZeUS2140
aktív tag
válasz
ZeUS2140 #67026 üzenetére
Feladom.
Nincs recovery.
fastboot nem megy. Csak valami "recovery-updated" felírat jelenik meg.
Uncle tools-al akár milyen recot töltök fel ugyan az. Ha recovery-ben akarom indítani bevillan a huawei logo és újra indul normál módban.
spflashtool-al rakok rá recovery-t csak akkor látja a telót, ha kiveszem az aksit és mikor vissza rakom felvillan és feltolja a recovery.img-t, de ugyan úgy nem megy.
kb ennyi. Nincs több ötletem, itt és googleban sem találtam semmi mást, szal' marad a gyári rom...
Mindenhol annyi van, hogy uncle recovery csere és kész.Üdv!
-
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok
Tudna valaki segíteni nekem, mert párom telefonja kezd felmérgelni.
Huawei G610-U00. Nincs neki (vagy nem találom) fastboot módja. Mobile uncle-val nem tudok rátenni semmilyen (rávaló) cwm-et, mert felrakja, újra indítom. Bevillan a huawei logó és újraindul normál start-al.Tudna valaki segíteni, hogy tudnék rátenni egy nyamvadt cwm-et?
Előre is köszönöm!
-
ZeUS2140
aktív tag
válasz
Raqueia #62409 üzenetére
Most jött meg kb 1 hete, azóta hozzá sem nyúltam.
Android system recovery <3e> indul el.
Installation update...
assert failed: apply_patch_check("/system/app/BackupRestoreConfirmation.apk", "sok_szám_betű", "sok_szám_betű")
Installation aborted.
Formatting /cache...Ennyi a történet. Itt megáll és tovább zaklatja páromat a frissítéssel
-
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok.
Párom Huawei g610s telója frissíteni szeretné a sw-t. Le is tölti. Újra indul, de 1: ugyan az a verzió; 2: ugyan úgy a frissítésért nyavalyog. Valami ötlet? Kerestem offline letölthető update-t, de csak a meglévőt, vagy régebbit találtam.
Köszi
-
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok!
A www.chinapadmall.com boltot ismeri valaki, esetleg hallottatok valamit róluk?
-
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok!
Az normális, hogy pont egy hete "Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs" a statusza a csomagnak?
-
ZeUS2140
aktív tag
pandawill-nél az airmail>TNT post-ról van valami tapasztalat/vélemény? Elvileg gyorsabbnak kellene lennie mint a posta és olcsóbb mint a DHL.
-
ZeUS2140
aktív tag
válasz
mobilamb #59745 üzenetére
ZTE-t nem terveztek felvenni a listára?
Amúgy ezt a tmallbox-os +4%-ot leírnád, mert nem értem. Rendeltem már tőlük és annyi volt, mint ami ki volt írva a terméknél. Most z5s mini-t nézegettem este és majdnem náluk a legolcsóbb. Ezért nem értem hol van az a 4%.Üdv!
Amúgy sok sikert. Van benne fantázia
-
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok
tinydeal.com-től rendelnék telót ami ugye ugyan úgy Kína, de teszem fel Német postával rendelem (~4$) akkor ÁFA fizetés hol/hogy van?
Csak ötletelek -
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok.
Tegnap este kicsit gugliztam, de kár volt. Közel 30 fórumba olvastam bele, és most vagyok ám csak rohadtul tanácstalan.
sgx544 vs adreno320?Szerintetek?
Jiayu G4 Advanced 2/32 és a ZTE nubia z5s mini között vacilálok. 1-2 apróbb különbség van egyik, mások oldalra, de a legrosszabb, hogy mindkettő tetszik
-
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok
Megbízható az az oldal, amit Gyuc linkelt? Fura, hogy náluk van G2F, meg van pár érdekes "leárazott" akciós telójuk.
Üdv!
-
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok.
ZTE Nubia Z5S MIni van valakinek ilyen telója, vagy vélemény, hallott információ?
Nagyon esedékes a teló vásárlásom és a Jiayu S1 szerintem vagy soha többet nem lesz, vagy csak a ~400-as áron.
G4T Advanced tetszik, de akkor már a Nubia Mini a hw miatt és a "minimális" árkülönbség miatt.
G2F is tetszetős, de mire kijön addigra szerintem már elfelejti mindenkiElőre is köszi!
-
ZeUS2140
aktív tag
Nem olvasott véletlenül valaki róla, hogy mikor lehet kapni a Jiayu S1-et? Találtam 2 áron is, de mindenhol "elfogyott"
-
ZeUS2140
aktív tag
Először is köszönöm mindenki segítségét. Sikerült zip-et csinálnom. jBart-al bele is tettem (elvileg) a Magyar nyelvet. Viszont a cwm azt írja ki, hogy "Installation aborted.".
Ilyenkor mi lehet a gond?
Ez alapján csináltam az 1.6.4-es verzióval.Előre is köszi!
-
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna nekem segíteni?
Van egy Jiayu G2 telóm. Nincs rajta Magyar nyelv.
Megvan minden leírás, de elakadtam.
Felraktam a CWM-et uncle-ből.
Megvan a jBart is. Viszont nem tudok zip file-ba backup-ot menteni.Két lehetőség van a backup menün belül: dup és tar
- dup-al .img-ket kaptam
- tar-al meg .tar file-okatLényeg, hogy több file-t kapok backup után és még azok sem .zip-ek.
Valaki felvilágosítana, hogy tudok CWM 6.0.1.2 alól zip-ben backup-ot csinálni?
Vagy ha valamit félre értettem akkor kijavítani!
Előre is köszi!
-
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segiteni, hogy mit kapcsoljak ki/be, vagy milyen programot toltsek le, hogy a Jiayu G2 telom talaljon gps muholdat? Mar sokat tkoltem vele, de eddig egy holdat sem sikerult megtalalniElore is koszi!
-
ZeUS2140
aktív tag
válasz
Pachenkoooo #31081 üzenetére
Nem ismerem, nem ezt mondtam, csak hogy manapság majdnem minden kínában készül, szóval az, hogy minden gagyi nem igaz
mint ahogy az sem, hogy hibátlan.
-
ZeUS2140
aktív tag
válasz
Pachenkoooo #31077 üzenetére
"ami nem kínában készül, az hamisítvány"
-
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek van valami ötlete, hogy tudnám a mikrofonom hangerejét beállítani/növelni?
Van egy Jiayu G2 telóm és mindenki arra panaszkodik, hogy rohadt halkan hallanak.
Előre is köszi.Üdv!
-
ZeUS2140
aktív tag
Jiayu G2 akksi: Köszi mindenkinek. Ezt a gsam battery-t megpróbálom, mert a battery booster csak a launcher-t írja 1% fölé. Minden más 0.x %.
Várok akkor még pár napot és reménykedem, hogy legalább 2 napot ki tudok hozni belőle.Apropó romok. Erről az oldalról érdemes leszedni romot, vagy inkább keressek más forrást? Bár nézegettem este és nem is találtam nekem megfelelőt.
Elvileg G2 a telóm. Az akksin és az about-ban G2H van (g2h 20120910-132127). G2 1 magos, enyém 2 magos. Kicsit belekavarodtam én ebbe a Jiayu-baAkinek esetleg volt ilyen telója és szívesen segítene dobhatna egy pm-et, hogy ne itt a topicba értetlenkedjek
-
-
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok.
Van egy Jiayu G2-es telóm és az a gondom vele, hogy kb 1.5 nap alatt nullára merül. Kb 15 perc telefonálás, fél óra zene hallgatás. Dual sim van benne. Netezés szinte semmi.
A battery booster szerint a launcher 3.4%-ban használja az akksit a maradék progik, szolgáltatások 1.5%-tűl 0.1%-ig.
Reggel töltöttem másodjára. Kb 9-kor vettem le a töltőről és most 40%-on van.
Van valami ötletetek, hogy mi zabálja le az akksit, vagy hogy milyen progit tegyek fel amivel ki lehet deríteni, hogy mi a bűnös?Előre is köszi a választ!
Üdv!
-
ZeUS2140
aktív tag
Sziasztok.
Napokban rendeltem meg a Jiayu G2 telefonom és szeretnék előre felkészülni
Egy pár kérdésem lenne. Szét akartam nézni az xda-n is de belevesztem az angol fórum labirintusba
1. ezt is kell particionálni mint a zte 970-et pl? (ha kell ugyan úgy?)
2. van hozzá ajánlott rom (esetleg Magyar?)
3. van valami típus betegsége vagy foltozni való bug?Esküszöm keresgéltem de pH-n csak kommenteket találtam specifikus problémákkal, valamint G3 topicot. xda meg csak keresővel használva totál káosz.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Revolut
- Sega, Nintendo - retro konzolok
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M6800 - i7-MQ I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I K3100M 4GB I Cam I W10 I Gari!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest