- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Mobil flották
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android szakmai topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Simon02
tag
válasz
feca81 #19931 üzenetére
Szia!
Nagyon ritkán kapcsolom ki/indítom újra a saját G3-mat, de fagyást eddig még egyszer sem tapasztaltam. Haveromnak is ez van, és nyilván panaszkodott volna, ha ilyen előfordul. Az innen elérhető magyar nyelvű 4.0.4 van fent. Tudom ez így nem nagy segítség, de ez alapján szerintem egy telepített alkalmazás okozhatja. -
tesopapa
aktív tag
-
ctibor
senior tag
válasz
feca81 #15207 üzenetére
"...az általam régebben említett zopo 200 led reminder program tökéletes megoldást nyújt."
Sajnos a Thl W5 esetében nem tökéletes. Azt vettem észre, hogy csak az egyik (nálam a 2.) SIM-re érkező és nem fogadott hívások esetén villogtatja az alsó gombsor háttér-fényét, a másik SIM-et figyelmen kívül hagyja. Az sms-nél nincs ilyen gond.
Úgyhogy, ha valaki tud hasonló elven, de jobban működő progit, kérem, tegye közkinccsé! Sokunknak segíthet, mert úgy látom a fórumból, hogy az összes Thl telefonból hiányzik a led, illetve csak a töltést jelzi, mást nem, valamint több Zopo telefonnak is megvan ugyanez a problémája.
(A Light Manager és a többi egyébként a Thl W5-ön sz@rt sem ér... -- ezek a progik egyszerűen nem észlelik, hogy a készülékben mégiscsak lakik egy led...)
-
tthom
senior tag
válasz
feca81 #15207 üzenetére
A Led Remindernek van egy érdekessége.. Legalábbis JB-n. Minden egyes értesítéshez root jogot kér. Legalábbis ma futottam bele, merült a telefon és másodpercenként jelzett, hogy root-ot kapott.
Kikapcsoltam az erre vonatkozó részt benne, de akkor is villogott. Persze lehet csak a következőnél hat rá. -
Dominó85
addikt
válasz
feca81 #14852 üzenetére
Szia, ezzel én is szenvedtem egy sort.
Beállítások -> Audió profilok -> kiválasztod valamelyik profilt -> és ott vannak az opciók (beszéd hívás, videó hívás, üzenet, riasztás hangok)
Érdekes, hogy ha nincsen fent semmilyen olyan nem gyári apk, ami kezeli a zenéket, akkor egyszerűen saját mp3-at nem lehet beállítani csengőhangnak. Amióta nekem fent van a HandCent SMS apk, azóta ha a profilnál választani kell a HandCent-re tapizok és bármelyik audió hangot választhatom a sajátjaim közül is! Megjegyzem ez lehet csak az EtoTalk MOD ROM hülyesége is.
-
pmikloska
aktív tag
válasz
feca81 #14560 üzenetére
Hello mindenki, újévi ajándékként angolosítottam a Google Fordító segítségével a LedReminderZP200 alkalmazást.
Én egy HTC Desire S-en próbáltam ki, nekem van értesítő LED, de kíváncsi voltam, hogy villogtatja-e a gomsort, de nem.
Ez csak MTK processzorosokon működik?
Közben rájöttem, hogy lehetne értelmesíteni még a fordítást, de most csak nyomtam, amit a Google ajánlott, ígyis jobban érthető, mint az cirill betűs szöveg. Majd finomítom, ha kell, és magyarosítom is, ha van rá igény.
Innen le tudjátok tölteni, próbáljátok ki. -
ctibor
senior tag
válasz
feca81 #14574 üzenetére
köszi, asszem én is feladom. A cél végül is az, hogy valami figyelmeztessen az elmulasztott hívás/SMS/Email-re. Ezt pedig az említett Led Reminder is megteszi... (Érdekes, hogy LED Reminder-nek nevezte el a készítője, amikor pedig éppen a LED-hez nem nyúl... Helyette használja a gomb-háttérvilágítást.)
-
berigazek
őstag
válasz
feca81 #14567 üzenetére
OFF:
Én tudom ezt a HP és Dell-el kapcsolatos töltővel.A DELL-nek egyedi a csatlakozója :- (
De most keresek Toshiba-hoz,15 V és 6 A -sat és nem találok :-(
OFF Vége.A telefonok ezzel ellentétben ,,cserencsésebbek" :-)
A Missed Call hívás,SMS emlékeztető progit használom,beállíthatod úgy,hogy felélessze a képernyőt vagy ne!
-
ctibor
senior tag
válasz
feca81 #14560 üzenetére
Sziasztok,
lassan két hete használom a Thl W5 telefont, szinte teljes megelégedésemre. Két dolog miatt írtam, hogy "szinte":
Az egyik, hogy a led-je semmi mást nem hajlandó mutatni a töltésen kívül. A #14560-as hozzászólásban említett 'Led reminder' progit én is letöltöttem, és ez sokat segít, mert legalább az alsó soft-gombok háttérvilágításának villogtatásával jelzi, ha elmulasztott hívásom volt, vagy sms-t kaptam. De jobb lenne, ha a piros led villogna, a képernyő fölött. Ha erre tud valaki egy jó progit, megköszönném.
A másik a magyar nyelv, amit egyelőre nem sikerült rá varázsolni. Írtam az Etotalk-nak, hogy megvenném tőlük a mod-ROM-ot (abban magyar nyelv is van), tegyék rá egy SDHC kártyára és küldjék el, de elutasítottak. Ezért kérem szépen: ha valaki itt a fórumban az Etotalk-tól vett-vesz Thl W5-öt, és tud egy mentést csinálni a ROM-ról, tegye meg és töltse fel valamelyik felhő-webhelyre, ahonnan leszedhetném.
Előre is köszönöm!
-
hunaqua
addikt
válasz
feca81 #14104 üzenetére
Igen,egy nagy jó pont a Magyar Postának! Teljesen európai szinten teljesített.
Kínai rendelést,Svéd postával adták fel.Rendeléstől számított 2 hét alatt itt volt. (érdemes rákérdezni rendeléskor,jó alternatíva.)
Volt CN posta rendelésem is,nov.28.-i rendelés,30.-a "számküldés",mégis a csomagon dec.6.-i bélyegző van.
...tehát, hiába van szám,ha nem adja fel.Egyébként onnan gyors volt. -
törölt tag
válasz
feca81 #13824 üzenetére
A fényerőváltozásra van egy megoldás, ami nem túl elegáns, egyszerűen ki kell kapcsolni az automatikus fényerőszabályzást, power controllal lehet állítgatni manuálisan, még menübe sem kell lépkedni hozzá.
A kalibrálásnál szerintem 3-nál nagyobb kell legyen az érték, én elinditom a számlálót és ráteszem az ujjacskám a szenzorra amíg ki nem irja hogy verify succed. kalibrálás közben nekem folyamatosan 1023-at ír ki, de lehet én csinálom rosszul? -
válasz
feca81 #13741 üzenetére
nem mindenben értek egyet, mert
- a kamera gagyi, kb azt tudja mint a 10 éves nikon fényképezőm tudott 2 mpx-ellel
- a külső hangszóró elég gagyi hangot tud magából kipaszírozni
- a hátlap elég rugalmas müanyagár érték arányban valóban verhetetlen a telefon, de fényképezésre és kihangosított zenehallgatásra nem való... Telefonként szuper, sebességre szuper, kijelzőre szuper
-
Sir Riccio
addikt
-
Szekaa
tag
válasz
feca81 #13577 üzenetére
A boot.img ben bele van írva, hogy visszaflashelje magát a recovery, ami alapból egy elég pozitív biztonsági megoldás, hiszen mármi is történik, a rec-hez biztos hozzáférsz. De patchelt boot.img-el megszűntethető ez a "hibajelenség".
innen lehet tölteni a patchelt boot.img-t.
-
-
DaFunk
csendes tag
válasz
feca81 #13467 üzenetére
hát most hogy mondtad,elnézegette,és jó hogy figyelmeztettél
viszont ez,megérné.talánés még belefér az árba
http://www.tinydeal.com/thl-v11-40-touch-google-android-40-wifi-3g-smart-phone-p-59117.html
ja,és az android verzió számít? vagy csak blabla hogy 4.0? (úgyértem,hogy átírt 2.3.6os?)
-
pmikloska
aktív tag
válasz
feca81 #13419 üzenetére
Igen, erre is gondoltam, aztán arra is, hogy ezek valószínűleg nem fizetnek semmilyen adót stb. ezek után, tehát örülhetnek, hogy valaki nem jelenti be őket.
Egyébként úgy képzeltük, ha jól látom, hogy valami ilyesmit lehetne kitenni:
Többször felmerült már az x és y oldalakról vásárlás kérdése. Ezek az odalak -saját bevallásuk szerint is- közvetítő cégek, akik segítenek a hazai, gyakorlatlan internetes vásárlóknak a kínai telefonok megvételében, az ilyen vásárlásoknál közvetítői felárral kell számolnotok, azonban további előnyt nem jelent számotokra, így a fórumozók meglátása szerint gazdaságosabb és a PayPal védelme miatt ajánlott közvetlenül a külföldi webshopokból való rendelés.
Ha valamit máshogy írnátok, pontosítanátok stb. jöjjenek azok a válaszok!!!
-
b0bcat
addikt
válasz
feca81 #13419 üzenetére
Felhívni az olvasók figyelmét arra, hogy az ilyen helyekről történő rendelés valójában* mit jelent, az nem hitelrontás. (Különben is milyen hitelük van ezeknek a vállalkozásoknak azok szemében, akiknek van akár minimális rálátásuk a témára?
)
* Ugyebár semmi plusz szolgáltatást nem kap a vásárló a felárért cserébe, hiszen saját maga is megrendelheti ugyanazt a készüléket Kínából. Sőt, ha valami probléma merül fel, el sem járhat vásárlóként, hiszen jogilag nem ő áll kapcsolatban a kínai eladóval.
Ezeket a szóban forgó cégek sem titkolják, csak alaposan el kell(ene) olvasni a szerződési feltételeket.
(Erről most beugrott a South Park "Százlábú iPad" c. epizódja.
)
-
attkaEOD
csendes tag
-
hungobungo
senior tag
válasz
feca81 #12439 üzenetére
Már korábban ígértem, hogy megosztom, de az volt a tervem hogy online repo maradjon, így ha valamit javítok egyből más is élvezheti. Sajnos külső online repo-t nem lehet megadni a Bart-ban, így marad ez a forma.
Ja még két dolog:
- ha a Bart nem tud valamit fordítani, meghagyja az eredeti APK-t, vagyis nem fogja elrontani.
- Bele fog írni a build.props-ba, és a default nyelvet átírja oroszra. Ezért ezt a fájlt a kész zip csomagból simán törölhetitek, csak annyi, hogy ezután már CWM-ből nem lehet signature check-kel (aláírás ellenőrzéssel) frissíteni, mert már módosítottátok a zip-et és az aláírt verzióhoz képest megváltozott. Ez simán kikapcsolható (toggle signature check), ha jól tudom már alapból ez van megadva a CWM-ben. -
hungobungo
senior tag
válasz
feca81 #12433 üzenetére
Már többször beszéltünk erről, kb. ez a menete, ha Bart-tal akarjátok fordítani (ez per pillanat a legjobb ingyenes tool):
1. szerezetek egy friss ropogós gyári magyar romot, vagy használjátok az én repo-mat - karácsonyi ajándék!
- ez esetben ugorjatok az 5. pontra!
2. Hozzatok létre egy saját repo mappát, ezzel a névvel: AKÁRHOL:\REPO\Hungarian\main.
3. apkchanger-rel bontsátok ki azokat az apk-kat egyenként, aminek kell a tartalma. Ha pl. a Phone.apk-t csomagoltuk ki, a /res/ könyvtárból kell a value-hu*, raw-hu*, xml-hu* vagyis minden -hu tagot tartalmazó (pl. van ilyen is: raw-hu-xlarge) mappát. Ezeket másoljátok át a Repo-ba a \main\Phone.apk\res\ mappába.
4. Ha megvan az a 20-30 apk, amit érdemes magyarítani, akkor elindítjátok a Bart-ot.
5. A Bart zip-pelt romokat tud kicsomagolni/fordítani automatikusan (CWM), ha nincs ilyen, elég, ha becsomagoljátok zip-be a telefonról áthozott fordítandó eredeti apk-kat.
Ezeket javaslom átmásolni a telefonról (* = minden fájl):
\system\app\*
\system\framework\*
\system\build.prop
A system mappát kell zippelni.6. Bart-ot elindítod (angol nyelvre váltasz a beállítások menüben - fogaskerék ikon).
7. ROM translation fül, Android ICS kiválasztása (gondolom mindenkinek ez lesz), Select rom-nál kikeresitek a zip-et.
8. Alatta Select translation service-ben LOCAL-ra váltotok, és kiválasztjátok a REPO mappát (FONTOS!).
9. Let's do it!-ra kattintasz, elindul a folyamat. Érdemes bekapcsolni a Terminál ablakot, abban látszik, hogy éppen hol tart, mit sikerült mint nem fordítania.
10. Ha kész lesz, kiirja hogy Gotovo!
11. A kész magyarított csomag BART DIR\mod\CompleteROM mappába került, ami egy aláírt CWM-mel flash-elhető zip csomag.
12. Ha nincs a telefonon CWM, nem kell megijedni, kizippelitek, és a korábban már leírt módon cserélhetők az APK-k a telefonon is direktben. -
retesz147
addikt
válasz
feca81 #12310 üzenetére
köszi!
nálam nem fontos, hogy mindkettő online legyen...a kapcsolgatás se annyira....tényleg csak annyi, hogy ne kelljen egy héten 4x szétszedni a telót és vigyázni a másik sim-re, hogy el ne vesszem....
sajnos az S3 már túl nagy nekem....már a 4"-tól is félek...de talán azt még bevállalom...csak attól félek, hogy az új rom-ok (ICS,JB) nem fogják kezelni a dolgot....
xda-n már olvasgattam....de nem tiszta 100% a dolog.....ezért kértem itt segítséget, hátha valakinek van tapasztalata...... -
-
devast
addikt
válasz
feca81 #11223 üzenetére
Nem fém, műanyag. Majdnem az egész műanyag, két kis fém van rajta, szinte csak dísznek
Ettől függetlenül, nekem nagyon bejön a formája. A tok... az pont olyan mint egy tok
Olyan mint a képeken, nagyon kemény műanyag, belerakni könnyű, kiszedni belőle már annyira nem. Nem lenne egyébként rossz, de:
1, én kéket kaptam a fekete telefonhoz, hülyén néz ki
2, a bekapcsoló/hangerő gombok alig állnak ki a telefonból. Ha rajt van a tok, annyira nem egyszerű művelet ezeket benyomni. -
sasa311
veterán
-
hevizms
addikt
válasz
feca81 #10333 üzenetére
Elnézést ez félreérthető volt elismerem.
A g3 8-án ért ide és lett vám elé állitva,tehát most per pillanat ez a helyzet.Várom mint a messiást.Reményeim szerint ma vámkezelik és a jövő hét elején megkapom.
Egyébként van már g3 itt fórumozónak.
Sőt Sanyesznek már lehet a kezében is van,hisz ő 2 nappal előttem járt rendelésben és vámolásban is.Neki 8-án vámkezelték. -
ÁrPi2
senior tag
válasz
feca81 #10114 üzenetére
Kedves fórumtársak és a dílerek
!
Hogyan kell érvényesíteni a FCT-nél ezt a mybirthday 5percent-off diszkountot/bónuszt?
Beregisztráltam a Fastcardtech-nél de még nem tudom mikor van a szülinapom,
hát érdemes -e még tudni?(Ha az fct mókázik az N1 versus G3 videóval akkor én a vevőjelölt is mókáznék
((egyébként a nap folyamán pont annyival följebbszaladt fct-nél az ár 195ről 205re...Mókásak)),remember bonusz kédés aliexpresszre: Romlik-e 5dollárt szombatra a forint)
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
feca81 #10113 üzenetére
Köszi szépen a választ. Akkor ha a megjelölt sim kártyán megy a hspa, telefonhívást fogadni és kezdeményezni mindkét sim kártyán lehet, bár a beszélgetés ideje alatt az internet szünetel (wifi esetében pedig talán tovább fut a net).
Valahogy soknak tűnik ennyi minden egyszerre egy készüléknek. Androidom még nem volt, de korábbi csúcsmodelleket használtam már, és ismerem az alkalmazások önkényes bezárásának jelenségét /pl memóriahiányra panaszkodva/. Hosszabb letöltéseket valószínűleg wifin sem érdemes rábízni, ha közben telefonálni akarunk, mert megszakadhat, és vagy képes újraindítani, vagy nem. Hogy eközben mi történik egy esetleg megnyitott, de épp nem mentett dokumentummal, szintén kétesélyes.
Vajon a telefonálás, a két sim egyidejű kezelése, az internet, azon belül mobilnet vagy wifi jelent próbatételt inkább az Android 4nek?
vagy ez nem állapítható meg, és bármilyen multitaskingra egyaránt érzékeny lehet egy határon túl. És vajon mi lehet ez a határ...Például érdekes kérdés, mit csinál, ha épp videót veszel fel, amikor megcsörren az egyik sim kártya.
/nyilván ki lehet akasztani bármilyen rendszert, a cél nem ez, hanem csak látni, hogy 5-6 funkció együttes alkalmazásánál érdemes megfontoltnak lenni, mint user, vagy már kettőnél is érdemes minél inkább mentesíteni a rendszert, mert nem bírja/
-
fecg21
aktív tag
válasz
feca81 #10125 üzenetére
Értem, ha így nézzük akkor végülis neked vissza termeli majd a telefon ezt a vételárat-remélhetőleg. És ha munkára is kell egy ilyen telefon-akkor nem kérdés hogy ez még mindig jobban megéri, mint egy 100 akár hány ezres telefon-ami a te esetedben ugyanazt a célt szolgálná majd.
Csak tényleg azért eljutottak oda a kínaiak hogy kezdenek nagyon elszállni az árakkal, se support, se garancia, se semmi-és bőven 200 dollár felett van egy mtk chipsetes 2 magos teló átlag ára-szállítással mindennel együtt. Nekem egyre inkább nem éri meg...
-
fecg21
aktív tag
válasz
feca81 #10123 üzenetére
Figyelj, én is nagyon sokáig oda meg vissza voltam a G3-ért, nagyon sokáig vártam hogy in stock legyen, aztán egy idő elteltével meguntam. Most jelenleg elérhető-de ezért az összegért köszönöm szépen nekem inkább nem kell(meg nem is lenne miből
)-lesz még olyan teló ami gorilla glass-os, nem is egy, hanem egyre több. És azok az újabb telók már remélhetőleg erősebb gpu-val lesznek majd szerelve mint a jelenleg használatos sgx531-es.
-
fecg21
aktív tag
válasz
feca81 #10117 üzenetére
Én max 40.000ft-ot fizetnék egy G3-ért, többet semmiféleképpen nem...
Jelenleg 224 ft-ért kapsz 1 usd-t. Igen, romlott egy keveset a forint.
Devast: : az egy hülyeség, én nem hiszem el hogy a G3 gyártása annyiból jönne csak ki....nevetséges-sokkal kevesebb összegből hozzák azt ki..
-
fPApi
őstag
Azért én ebben megvédeném LámaZ kollégát, mivel egyrészt az Alapelvek utolsó pontja, hogy "a fórum nyelve magyar", másrészt az ilyen szövegezést nem lustaságnak hívják, harmadrészt azt azért lehet tudni, hogy ezekben a webáruházakban azért ilyen olcsók a dolgok, mert azt kapjuk, amit és úgy, ahogyan...
"Minek vegyek meg valamit dupla áron, amikor szimpláért is megkapom?" Egyértelmű, csak benne van a pakliban, hogy szimpla árért esetleg ez jár.
"tegyen rá 40-60$ hasznot,de ne 80-100-at" Ha emlékeim nem csalnak, akkor a piacgazdaságban ez ismeretlen elvárás.
"A vélemény olyan, mint a s.gglyuk. mindenkinek van, de senki se kíváncsi rá" Ha ezt gondolod, akkor miért is írsz bármilyen fórumba?
-
az aliexpress-en vmerre, már nem tudom
de, h ne csak hülyeségeket beszéljek, ehhez mit szóltok?
most ez nekem nagyon megtetszett...
-
orkester
őstag
Volt egy Haloweenes memóriajáték (azt hiszem az Alibaba.com-on) és onnan volt a kupon. Előtte 2 héttel naponta volt karácsonyi 10$ kupon (azt buktam egy hazudozó, telefont 2 hétig nem küldő eladó miatt). Nem kizárt, hogy hamarosan megint lesz valami. Nov.23.-án pl. itt a Fekete Péntek is.
-
orkester
őstag
Volt 5db, megvették. Pár percig élt az akció. Most én is néztem kíváncsiságból, mert nem rég rendeltem én is egy ugyanilyet 2,75$-al drágábban.
Egyébként Aliexpressen is van 160,19$-ért, igaz egy 0 értékeléses eladónál, így azt is meg lehet próbálni, akinek persze nem sürgős.
Illetve 170-ért : [link] én tőlük vettem, egy 5$-os kuponnal.
Tmallboxnál is 173$, mert rájön a 3$ "postaköltség".
-
motocoder
aktív tag
-
LámaZ
addikt
Az a baj a hozzád hasonló emberekkel, hogy elvárnád a kínai kereskedőtől és gyártótól, hogy neked kiváló minőségű árut szállítsanak a lehető legrövidebb időn belül (+olcsón), de te a saját bevallásod szerint is lusta vagy, és - teszem én hozzá - trehány is.
A dolgok így nem fognak működni (vagy funkcionálni?). -
orkester
őstag
Nyugodtan rendelj, ugyanúgy visszakapod a pénzt probléma esetén, mint a Paypaltól. Csak akkor fizetik ki az eladót, ha minden rendben volt. Nekem is adták már vissza a pénzem, mert nem küldte el a telefont az eladó a vállalási határidőn belül (+még adtam nekik 1 hetet, de addig sem sikerült).
-
hevizms
addikt
Megmondtam én hogy a minideal megbizható korrekt cég.
Nemhiába ajánlgatom már régóta.
Nekem az összes rendelésem amit tőlük rendeltem rendben időben megjött.
Freeposttal rendeltem.
Sanyesz 1 nappal előttem rendelte szintén singposttal 8 napja és már itt van az országban.
Amikor itt irtam hogy 10-12 nap innen,volt aki kinevetett(képletesen).
Pedig nekem mindig megjött 15 napon belül a RENDELÉSTŐL számitva.Remélem ez most sem lesz másképp.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Suzuki topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Három éven belül megelőzheti a szerverprocesszorok piacán az Intelt az AMD
- Mobil flották
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Lexus, Toyota topik
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Samsung DM48E 48" LED Monitor
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest