- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
válasz
fecg21 #55348 üzenetére
Benne van a témaösszefoglalóban is, de ez a topik linkje.
-
osztraksajt
őstag
válasz
dethroner #53651 üzenetére
Nagyjából 5 dolláros szórással mindenhol ugyanannyi lesz, nagy csodák nincsenek, esetleg ilyen 5-10 dolláros promo kuponnal lehet még lefelé tornászni, de ritka. Én még esetleg javaslom a banggood oldalát, igaz 180usd, viszont alapból DE (aka dhl, de nem a futár hanem német posta) post-tal küldik ami elég gyorsnak számít és erre az oldalra még talán nincsenek annyira rákapva a vámnál.
Kavarja a dolgot hogy ugye van ahol G3S maradt T procival, hol G3T-nek hívják a T procis változatot. Ahogy én látom nem mindenhol van benne magyar nyelv, főleg ott nem ahol G3T-ként árulják. Nekem vámon áll egy, a héten megkapom és tudok biztosat mondani róla. Igaz én még másfél hónapja a Dhgate-ről vettem és azóta utazik China posttal, mert pont visszament az SG posttól akksi miatt és ezzel küldte újra.
De mivel elvileg a G3T-re felrakható elvileg az összes G3S rom, így gyakorlatilag semmi jelentősége nincs, merrt abból annyi magyar van mint égen a csillag, needromon nézz körbe.
-
osztraksajt
őstag
válasz
hungobungo #30216 üzenetére
Nekem megvan az autoroot package.
-
osztraksajt
őstag
Azért ez így merész kijelentés és félig sem igaz. Masszívan mind anyagilag mind szürkeállománnyal beleszáll a fejlesztésekbe. És pl a procija is saját egyedi fejlesztés csak hogy a hardvernél maradjunk, de anyagfelületkezelési technológiák, csatlakozók (lehet bármennyire is nem szeretni) is mind saját megoldás. Mondom ezt úgy hogy Kínai telefonom van és a dolgok jelen állása szerint sosem volt és nem is igen lesz iphone-om mielőtt valaki elfogultsággal vádol, és ennek nem anyagi akadálya van.
-
osztraksajt
őstag
válasz
CoolBoy323 #28763 üzenetére
Ábrákat meg chartokat nem kérsz esetleg?
-
osztraksajt
őstag
válasz
CoolBoy323 #28753 üzenetére
Hát dönteni nem tudunk helyetted.
Nekem az A820 van. Azt viszont biztosan állíthatom hogy rosszul nem jársz vele, nagyon minőségi mind fogásra mind kinézetre. Nekem bejön ez a régi HTC Desire szerű színezése is. Egy fekete nillkin tokkal tökéletes kombó.
-
osztraksajt
őstag
válasz
CoolBoy323 #28075 üzenetére
Tessék szorgosan olvasgatni az oldal tetején található összefoglalót. Ott szépen le van írva.
-
osztraksajt
őstag
Volt egy szerencsésünk. Jól, járt, megérdemelte.
-
osztraksajt
őstag
válasz
kosturica #27738 üzenetére
Pl ha híváslistában bóklászol akkor lenn van hogy kártya 1,2 amelyikre ráböksz arra szűkíti pl a híváslistát. De pl minden helyen ahol van értelme ott szépen lehet kártyaforgalomra szűrni, nem csak ömlesztve van, hozzá lehet rendelni egy számot egy kártáyhoz egy kis pipával, nem kell az opciókat túrni hozzá.
Össze van gyúrva a névjegyzék, híváslista és üzenetkezelő alkalmazás, azon belül lépked, nem nyitja meg külön az adott alkalmazásokat. 2 hétig azt használtam, de a gyári alkalmazások használata egy kínszenvedés az után, a DW dialert feléve valamennyire enyhül a dolog, de ott sem valami jó kiforrott a két kártya kezelése.
-
osztraksajt
őstag
válasz
alexw801 #27735 üzenetére
Köszönöm uram.
Ha minden igaz és belepakolja akkor lesz egy 100%-ig magyar rom a lenovo A820 készülékre ami ténylegesen a lenovo gyári felületét és programjait tartalmazza, nem pedig egy más telefonról visszaportolt alap holoUI rom. Amivel semmi baj sincs természetesen, Cappa72 fantasztikus munkát végzett vele most is azt használom.
Csak vagyunk páran akiknek bejön a Lenovo rom, nagyon kellemes lehetőségeket rejt, a két kártya kezelése pl nagyon profin van integrálva. Semmilyen más telefonon nem láttam még hasonlóan kézreálló megoldást, még a HTC-é is egy utólagos fabrikálásnak tűnik mellette.
-
osztraksajt
őstag
Keresnék valakit aki beszél oroszul, ezt a mondatot kellene lefordítani nekem:
Извините, я забыл. Добавлю. Вы больше ничего не правили?
Egy orosz oldalon az általam fordított magyar nyelvet szeretném belerakatni a Lenovo A820 modRom-ba, csak visszakérdezett egy ilyet az ürge.
Sajnos az utóbbi 20 évben az orosz tudásom megkopott.
Google fordítót ismerem, nem segített, még mielőtt valaki belinkeli.
-
osztraksajt
őstag
válasz
sasa311 #27405 üzenetére
Hozzáteszem nekem is 2 telefonom és 3 tabletem jött tőlük és nem volt semmi gond, kb mindegyik 2 hét alatt bekocogott SG posttal, igaz ott kérnek érte 2-6 dollárt súlytól függően.
Ennek ellenére én is olvastam a negatív tapasztalatokat, bár személyesen semmi ilyesmit nem tapasztaltam, sőt. Nekem az egyik telefon bekrepált 2 hónap alatt még tavaly év közepén, visszaküldtem és kiérkezést követő 3 nap múlva akadékoskodás nélkül refundolták az árát.
Nekem inkább az a bajom velük hogy az utóbbi időben igencsak elszálltak az áraik.
-
osztraksajt
őstag
válasz
kosturica #26701 üzenetére
Semmi gond. Cappa72 nekem többször is felhívta a figyelmem a "DA DL All with Check sum" opció használatára.
Lehet Gwent1 tényleg profi, de én azért csak olyan tanácsot fogadnék meg ha már valami félrement akinek biztosan tudom hogy van előélete a fórumon vagy már más módon meggyőződtem a szakmai múltjáról.
De no offense. Szerintem rossz dolgot vagy hibás lépést nem javasoltam, és csak nem akartam hogy esetleg még nagyobb kárt csináljon egy esetlegesen ellenőrizetlen tanács hatására.
-
osztraksajt
őstag
válasz
Gwent1 #26691 üzenetére
Aha és a "DA DL All with Check sum"-ot nem kéne kipipálni szerinted?
Szerintem tényleg várja meg egy profi tanácsát. Itt már valami félrement, amiről még pontosan azt sem tudjuk micsoda. Lehet a recovery belenyalt egy másik tárterületbe, de lehet nvram törlődött, vagy a kiskutya ráfolytatta a nyálát.... De simán előfordulhat hogy a flashelés sem fogja megoldani, akkor viszont csak egy felesleges kockázatot vállal.
-
-
osztraksajt
őstag
Jól támogatott 2 magos Lenovo A789 szerintem az egyik legjobb választás ebben a kategóriában. Az olcsóbbakkal én már nem biztos hogy foglakoznék.
-
osztraksajt
őstag
-
osztraksajt
őstag
A "lockscreen" hogy van magyarul?
-
osztraksajt
őstag
válasz
RVR400 #25808 üzenetére
Igen, letöltött térképszeletre, nem vagyok ostoba, tudom.
Viszont pl azon nem kereshetsz poi-t mert ahhoz már adatkapcsolat kell mindenképpen. Februárban USA-ban kínlódtam 1 hetet ilyen szállodában wifiről előre letöltött térképszelvényekkel, az ellenségemnek sem kívánom, tudom miről beszélek.
-
osztraksajt
őstag
válasz
RVR400 #25801 üzenetére
Próbálj meg a Zempléni hegységben maps-al navigálni, kb Erdőbényénél bemész és akár egész nap autózhatsz úgy hogy nincs egy fikarcnyi térerőd sem.
Meg külföldön is felettébb hasznos lehet egy offline navi. De tény és való hogy egyre jobban kiforrja magát a maps.
Dolgozom egy Lenovo magyar repón (elsősorban A820-hoz mivel nekem az van, de gondolom más modellekhez is használható) és lassan értékelhető stádiumba kerül, kb 50-60%-ot már lefordítottam illetve a Lenovo common textek is nagyjából kiderültek amik sok alkalmazásban benne vannak és nem kell újrafordítgatni. Van valakinek kedve csatlakozni fordítási munkához? Esetleg valami fordítást támogató weboldalt is javasolhattok ahová fel tudom tolni a cuccot hogy többen is tudjunk rajta dolgozni párhuzamosan. Asszem "Vegyszer" fórumtárs már javasolt egyet, csak nem találom hirtelen.
-
osztraksajt
őstag
válasz
bigbuda #24945 üzenetére
Karavánnal jön a selyemúton.
Ez másoknak is szól:
Alapvetően erre van a "Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás" topik, mint ahogy az első hszben is le van írva.
Azért emberek ne rinyáljunk már 6 nap után hogy hol van a csomag.
Elhiszem hogy mindenki nagyon várja a telefont, de ott van az első hozzászólásban egy rakat infó, meg egy kicsit használhatnátok a keresőt is, van már egy csomó postai nyomonkövetés log is ebben meg a másik fórumban is, már csak ha beütitek hogy "bejövö küldemény vámkezelve" dob annyit amiből már ki lehet matekozni hogy mi a normális beérkezési idő.
Bele kell kalkulálni hogy 2-3 hét a beérkezés Kínából normál postai úton, mindenki leírja ha hamarabb jön az egy ajándék és nem elvárás. Ha ennyire sürgős akkor be kell vállalni a DHL meg vámolás felárát, és nem telesírni itt a fórumot. Amúgy is kb minden nap előkerül hogy idézen "Hány nap a signpost? Akkor most a HK vagy az SG post a jobb? Mivel kerülöm el biztosan a vámot? Melyik boltot ajánljátok? Úristen az van írva hogy vámkezelés alatt akkor most vámot kell fizetni? Mit írassak rá a csomagra? XY cégtől rendelt már valaki? XY modellt rendelt már valaki, tényleg IPS panel van benne?". Egy szimpla kereséssel simán választ lehet rá kapni a kérdések 99%-ára, ha nincs válasz akkor meg nagy valószínűséggel nincs is. Nem ismeri senki a huszadik gyártó százhuszonötödik modelljét ami ráadásul még csak preorder szinten létezik, arról már biztos rengeteg tapasztalat gyűlt össze.
Baromi időrabló és unalmas ezeket olvasni nap mint nap hónapokon át, hogy egyszeri felhasználóknak nyilván csak annyi hogy néhány hozzászólást ideszórt, de az aktív fórumtagok érdemi eszmecserére is használnánk és fontos infók elvesznek a rengeteg lényegi infó nélküli hozzászólás között.
-
osztraksajt
őstag
válasz
vegyszer #24706 üzenetére
Mondjuk ha elolvasod amit írtam neked akkor választ kapsz a kérdésedre.
Ha angolra van állítva akkor sok kínai app is átáll angolra, de nem mind, míg ha magyar nyelv van beállítva akkor mindenképp "tyúknyelven" próbálnak kommunikálni. Gondolom "angol" és "nem angol" beállítással vannak leprogramozva.
-
osztraksajt
őstag
válasz
vegyszer #24700 üzenetére
A szilikon tok passzentos, pontosan illeszkedik, szépen követi a körvonalát, a kivágások pontosak. A kamera nem lóg ki a síkjából, egro asztalra letéve nem ér hozzá a kamera a felülethez (asszem ezt is kérdezted). Viszont a gombok baromi nehezen kezelhetőek ezzel a gyári tokkal, nincs nyomáspontjuk és nehéz megnyomni őket ráadásul. Idővel biztosan cserés lesz ha jön valami másik tok hozzá. A funkcióját betölti.
-
osztraksajt
őstag
Teszteltem közben az A820 GPS-t.
Adatkapcsolatom van, úgyhogy agps-t biztosan használt.
Életében először bekapcsolva mindenféle mókolás nélkül fél perc alatt pontos poíciót adott, pontosság 2 méter a google maps szerint, de térképen gyalog mozogva is tökéletesen követtett az utakhoz viszonyítva, a 2 méter teljesen reális, ránézésre szerintem még pontosabb is volt, már 1-2 lépést is észrevett.
Elégedett vagyok vele, kellemeset csalódtam benne az eddig olvasott kínai teló tapasztalatok mellett.
-
osztraksajt
őstag
válasz
sirály69 #24252 üzenetére
Ha akarjátok levideózom, csak nem értem minek. Pint ugyanolyan mint a képeken. De ha mondjátok mire vagytok kiváncsiak akkor azt is felveszem.
Amit még megfigyeltem hogy nagyon pontos az érintője, az evo3d kb ugyanekkora kijelzővel pontatlanabb volt, pedig az sem egy gagyi teló.
-
osztraksajt
őstag
Mobileuncletools-sal le tudom menteni a gyári romot meg a recoveryt?
-
osztraksajt
őstag
Nem vagy te egy kicsit hogyismondjam?
Bár van benne némi igazság, de azért nem mindenkinek lövik fel tízkor kötelezően a pizsit mint egyeseknek.
Lenovo A820 hogy a kereső is megtalálja.
Na beüzemeletem a telót, eddig teljesen jó. Nagyon minőségi és igényes a kivitelezés, a kijelzője ezzel a felbontással is pazar az én megítélésem szerint. Egyenlőre tele van kínai szofttal, látszik hogy tényleg belpiacos alapból, Baidu search, map, Lenovo backup, security stb, és természetesen mind kínaiul. De majd erről leszoktatom.
Minideales sajátosság gondolom hogy magyar nyelv van benne és rootolt. Play áruház és google account kezelést viszont tartalmazza.
Elég sok maradt benne az angol, de jellemzően csak az almenükben amik egyediek és nem az alap android részei.
-
osztraksajt
őstag
Na nekem is meghozta a postás az A820-at. Unbox videó 1 óra múlva elkerülendő a vitás dolgokat, este pedig részletes beszámoló.
-
osztraksajt
őstag
válasz
tboy93 #24161 üzenetére
Nem gond a chipsetnek a qhd (960x540) sem, amiatt ne aggódj.
Fehér felhozatal igencsak megcsappant, a Jiayu G2-k amik 4 colosak és van bennük 1 giga ram, de most "out of stock" sok helyen, úgyhogy lehet a többiek is csak kamuznak hogy raktáron van.
Azon kívül 512 rammal ezt tudom esetleg javasolni ami belefér a specifikcióidba és nagyon minőségi darab, és én a bordót is megmutatnám.
Ennek csak a hátlapja fehér, viszont olcsóbb.
-
osztraksajt
őstag
válasz
citkar #24074 üzenetére
Postázási cím alapján szokták belerakni a töltőt, nekem eddig alsó hangon 15 rendelésem jött több helyről is, de eddig mindhez jó töltőt adtak, hiába volt a képeken mondjuk USA szabványú. De sok terméknél láttam megjelölve hogy csak usa töltőt tudnak hozzá biztosítani, szóval inkább az van feltüntetve ha nem tudnak mégse adni megfelelőt. Ha megjegyzést írsz akkor "EU plug" néven hivatkozz rá, úgy ismerik.
-
osztraksajt
őstag
válasz
hungobungo #24056 üzenetére
Ok köszi, akkor a TWRP-t fogom szeretni.
-
osztraksajt
őstag
válasz
hungobungo #24052 üzenetére
A Lenovo A820.am remélem megérkezik hétvége előtt (ujj keresztbefon
), mi lenne a javaslatod recovery témában a CWM vagy a TWRP? Orosz oldalon mindkettő megtalálható, de nem vagyok tájékozott a téren, CWM-mel utoljára a T Pulse-n találkoztam.
Volt sajnos egy 2,5 éves időpocsékló ballépésem egy Samsung Wave-el, utána meg HTC evo3D-m volt, azt meg nem kellett hekkelni úgy volt jó ahogy volt, így kimaradt pár évet ez a custom rom dolog.
-
osztraksajt
őstag
válasz
citkar #24044 üzenetére
Erről részletesebben tájékozódhatsz az ezzel foglalkozó fórumban.
-
osztraksajt
őstag
Na a Lenovo A820 vám elé állítva, remélem hétvégére a kezemben lesz ha a királyi posta is úgy akarja.
-
osztraksajt
őstag
Én meg megkérnélek téged hogy az egyszeri saját tapasztalatod alapján ne vonj le általános következtetéseket és ne oszd az eszet mert te láttál egyszer valamit. Úgyhogy a te tapsztalatod alapján ne általánosítsunk, mert van rá ellenpélda is.
Nekem a Waze a kocsiba félig meddig beépített T-Mobile Pulse készüléken megy mindenféle probléma nélkül, pedig abban brutális 192Mb ram "dühöng", de sosem záródott be a waze és a régebbi 3 betűs navi memóriahiányra hivatkozva. De tovább megyek a nejem 512mb rammal szerelt 6577-es procijú Bedove i5 telefonján sem találkoztam sosem memóriaelfogyás jelenséggel, pedig live wallpaper, e-mail szinkronizáció, viber, skype, árfolyam monitor is fut folyamatosan, és persze sokszor netezem, gmapsos navigáció is előfordul.
-
osztraksajt
őstag
válasz
Maximum1 #23644 üzenetére
Én azért már elég sok hónapja aktív tagja vagyok ennek a topiknak, az előző telóról is beszámoltam, de pont ezt az általad is említett hozzáállást már én is nehezményeztem...
Amint ideér 1 napon belül részletes beszámolót kaptok ígérem.
De GIJoe is régi motoros itt szerintem ő sem fogja magában tartani az infókat.
-
osztraksajt
őstag
-
osztraksajt
őstag
válasz
citkar #23611 üzenetére
Esetleg barátnőnek még fehérben a lenovo A800 is megfontolandó alternatíva.
-
osztraksajt
őstag
válasz
gipsztigris #23614 üzenetére
Van hozzá kupon amivel 180usd a minidealnél (19ABED), én is úgy rendeltem, és semmi plusz költség nem jön erre az összegre mint pl paypal fee stb, és alapból SG posttal küldik ami frankó. De amúgy magyarítani sem nagy kaland, van hozzá CWM és needrom-on is fenn van többféle rom ami hungobongo-nak köszönhetően (ezútom is
neki) kb 10 percces munkával magyarítható.
Úgyhogy végülis onnan rendeled ahonnan jólesik, de majd én is feldobom a fórumra a minideales többnyelvű romot ha megérkezik a teló és rátoltam a recoveryt.
-
osztraksajt
őstag
válasz
Novicsok #23601 üzenetére
Még nagyon húzós. 230 usd körüli áron már jó lehet majd pár hét/hónap mulva. Lehet elkapkodtam a lenovo 820 megrendelését? Na mindegy, az 5" amúgy sem az én világom még. Már a 4,3-as htc-met is egy kicsit nagynak éreztem, de nem vészesen. Viszont igazán jó telót meg nem találtam a 4-4,3 kategóriában.
-
osztraksajt
őstag
válasz
vegyszer #23578 üzenetére
Nem a 3G van kivéve belőle, csak az Európában honos GSM 3G-t nem támogatja, T-SCDMA szaványt tud ami ha jol vettem ki valami kínai rendszerű 3G.
Valóban drágább, de ez szerintem csak az újdonság miatt van, majd lemegy az ára, nem is értem igazán mért kerül be a webshopokba. Bár a fekete hátlapot elfogadnám róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest