- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chinaminman
tag
Minideal rendelés:
Utolsó állapot: célországba megérkezett, ma meg csöngetett a postás -
chinaminman
tag
válasz
banderasz77 #11176 üzenetére
-
chinaminman
tag
válasz
Stiletto107 #9875 üzenetére
Igen 4GB rom, 1 GB ram
Átpartícionáltam a ROM-ot, így most programoknak van kb. 2,5GB szabad hely.
RAM-ból most pont 600 mega szabad, így, hogy csak az alap dolgok futnak. -
chinaminman
tag
Newman N1:
Kezdjük a rendeléssel.
Az etotalkról rendeltem 10.07-én singpost-tal és 11.05-én kaptam meg, mert bezavart a sok ünnep.
Mod. rommal rendeltem, amiben benne volt a magyar nyelv, play, root, felesleges appok törölve. Azóta már az xda-s rom van rajta, köszönet érte gommers-nek.
Bepipáltam a no logo boxot is a rendelésnél (1$) és egy kis fehér felirat nélküli dobozban kaptam, a dobozon gift, értéknek 10 dolcsi és tartalom: LEDA gorilla glasst nem próbáltam, nem volt szívem szöggel nekiesni
, meg rendeltem hozzá fóliát és már rá is raktam. (egy helyen egy kis piszok került alá és ott van egy kis pukli)
Eddig nagyon tetszik a telefon, blade-hez képest piszok gyors, wifi gyorsan kapcsolódik és a jel is erős. GPS első bekapcsoláskor kb. másfél két perc alatt magához tért. Az iránytű ezzel a rommal nem tökéletes, de ez csak szoftveres probléma.
Az akksiról még így 1 nap után nem nyilatkoznék.Hirtelen ennyi, ha van kérdés, akkor válaszolok.
Pár kép:
-
chinaminman
tag
Megjött az N1-em, most is róla irok, beszámoló késöbb, mert most dolgozok,de eddig nagyon tetszik!
-
chinaminman
tag
Off
Ezek szerint lehet olyat csinálni, hogy a netes kártyáról a másik sim-re kéred a callback-et?
Vagyis simán inditasz egy callback-et, miközben csak a másik kártyán van net, utána kapod a hívást és a másik kártyán megszakad a net, de akkor már nincs is rá szükség, mert GSM-en megy a beszélgetés.
Ha hülyeséget írok, akkor bocs, de ez még új nekem.
Válaszolhatsz a másik forumban is, hogy ne legyen annyi off, csak azért itt kérdeztem, mert ugye itt két kártyáról van szó. -
chinaminman
tag
válasz
krisztian07 #9665 üzenetére
+US$25.00 airmail
-
chinaminman
tag
válasz
Gyuszkoo #9648 üzenetére
Pl. etotalk.com, gyors és megbízható is, legalábbis a többi shophoz képest, csak a szállítás kicsit drága.
-
chinaminman
tag
És aki később rendelt, mint én és már megkapta, annak nem volt ünnep?
(Ja és zárójelben írtam, csak vicc akart lenni...)A két akksinak szerintem akkor van értelme, ha elhagyod a civilizációt és áram nélkül maradsz, de csak akkor, ha kapod a telóhoz, ha nem adnak hozzá, akkor én inkább egy powerbankot vennék.
-
chinaminman
tag
2012.10.17
12:58
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad2012.10.27
17:24
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country2012.10.27
17:27
Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs2012.10.31
10:50
Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedureHát nem siették el ezt a vámolást...
Innen még kb. mennyi idő szokott lenni a kézbesítés?
Ugye a héten már nem lesz posta... -
chinaminman
tag
Etotalkon sokan írják, hogy változtassák meg az IMEI-t az országnak megfelelően. Ez miért fontos?
-
-
chinaminman
tag
-
chinaminman
tag
Ezeknél a telóknál van értelme az SD-n az a FAT32 mellett egy EXT3 partíciónak? Blade-en nekem így volt, hogy az appok oda települjenek, mert ott kisebb volt a belső memória.
-
chinaminman
tag
válasz
Stiletto107 #8627 üzenetére
Ha sok időd van, akkor várhatsz az antelife-ra.
-
chinaminman
tag
válasz
banderasz77 #7577 üzenetére
kinek mi...
-
chinaminman
tag
válasz
chinaminman #7423 üzenetére
OTG valaki?
-
chinaminman
tag
USB-s OTG kábel működik ezeknél a telefonoknál? Pl. ha rádugok egy pendrive-ot, vagy esetleg gamepad-et.
-
chinaminman
tag
válasz
Mathiax Rex #7281 üzenetére
Kíváncsi lennék, hogy hány Justin van ott, szerintem inkább a gépet hívják Justinnak, amiről ír a sok kicsi kínai, amit éppen hallani akarsz
-
chinaminman
tag
Sziasztok,
Olyan kérdésem van, hogy blade-ről lementettem az appokat Titanium-mal és ha megjön az N1, akkor ezeket fel tudom tenni rá? Fognak működni? Ugye más a telefon, a felbontás, stb. -
chinaminman
tag
Az antelife-ot senkinek sem ajánlom. Szept. 24-én rendeltem egy Freelander i10-et. Nem kaptam semmilyen e-mailt a rendelésről, írtam nekik, hogy mi van, nem jött válasz. Elindítottam paypal-on egy refoundot, ekkor se jött válasz, három nap után átállítottam claim-re, de semmi. Most írt a paypal, hogy 5 napon belül visszakapom a pénzt.
Közben rendeltem egy N1-et etotalkról mod rommal. Ott válaszoltak minden kérdésemre és elvileg holnap fel is adják.
Jó lenne minél hamarabb, mert eladtam a blade-emet. -
chinaminman
tag
válasz
Mathiax Rex #6748 üzenetére
A bankod váltson, nekem 200 dollárnál kb. 1200 HUF-fal váltott kedvezőbben, mint a paypal.
Persze ez attól is függ, hogy melyik bank.
A tapasztalatok alapján a szingapúri posta a leggyorsabb. -
chinaminman
tag
Aki már rendelt etotalkról, annak kb. hány nap alatt jött meg a csomag?
Milyen postával küldik, mert csak az van írva, hogy Airmail? -
chinaminman
tag
válasz
MotorBoy79 #6181 üzenetére
Én se mentem túl sokra vele. Majd Novicsok megmondja, ő tud oroszul.
-
chinaminman
tag
Az oroszok is tárgyalják már az oldalt.
-
chinaminman
tag
-
chinaminman
tag
válasz
MotorBoy79 #5719 üzenetére
6577 is kint van már régóta és sok telefont még most sem lehet kapni, vagy csak nagyon limitált számban. Miért lenne ez másképp a 658x-esekkel. Így is várok már két hónapja, én nem várnék még fél évet.
-
chinaminman
tag
-Lehet egyszerre több appot futtatni, ha a home gombot nyomod meg az kb. olyan, mint ha windows-on letennéd az asztalra. Nekem még 2.3 van, ICS-ben nem vagyok annyira otthon, majd a többiek leírják, hogy lehet a programok között váltani,
-Az, hogy youtube-on leáll a lejátszás az az app hibája, régebbi verziónál még ment a háttérben lejátszás.
Lehet más alkalmazásokkal is youtube videót nézni és ott nincsennek letiltva.
-Én a dolphin böngészőt használom, ez jött be a legjobban. A honlapokon lehet váltani teljes verzióra, ha először a mobil jön be.
-Zenelejátszásra Mixzinget használok, ingyenes, van benne EQ, stb.Egy rootolás azért nem árt!
-
chinaminman
tag
antelife
Rendelt már innen valaki?
Ha minden igaz itt van Freelander I10. -
chinaminman
tag
Rákérdeztem egy pár helyen a Freelander I10-re, ahol válaszoltak, ott mindenhol out fo stock és nem is tudják, hogy mikor lesz. Úgyhogy aki ilyet rendelne az ne tegye, mert felesleges.
-
chinaminman
tag
Freelander I10
Rendelt már valaki ilyet? -
chinaminman
tag
Freelander i10
Erről tud valaki valamit?
Elvileg ugyanaz, mint az N1, csak más a felirat.
Létezhet, hogy ez van raktáron, az N1 meg nem? -
chinaminman
tag
Etotalkon írják az N1-re: "We are so sorry. The factory delay to shipment again, they will ship the phone on September 15."
-
-
chinaminman
tag
válasz
Stanley-B. #3267 üzenetére
mert sehol se írják.
Meg a w3 videójában a z-device-ben a compass ki van x-elve, vagy az íránytűnek nincs köze hozzá? -
chinaminman
tag
G3-ban és W3-ban tényleg nincs magnetic sensor?
pl. a térképen működik nélküle, hogy arra forgassa a térképet, amerre éppen nézek?
Vagy a skymap?
Ha nem, akkor elég gagyi. -
chinaminman
tag
válasz
ktamas55 #3210 üzenetére
Nekem a gmail-es e-mail-emmel van szinkronizálva az összes kapcsolatom. Így nem kell a kártyán lenni a számoknak, másik telefonnal, vagy kártyával is el tudod érni őket és a böngészőben belépve a gmail-be is tudod kezelni őket.
Nekem blad-en az sd-re is le lehet menteni a számokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest