- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iGO Primo
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz
SUPREME7 #33480 üzenetére
A komolyabb használat is megtévesztő. Nekem egész nap megy az azonnali levelezés napi 50-60 bejövő levéllel, válaszolok is némelyikre, online vagyok, sokat olvasok vele, sokat telefonálok, üzenetek, határidőnapló, jegyzetelés. Ez állandó, folyamatos használat. Persze nem játszok rajta, mert én a komolyabb használatot szó szerint értem. Játékkal minden készülék lemerül gyorsabban, mint egyéb használattal.
Szóval igen, a játékkal lemerül, de nekem az nem komoly, maximum intenzív használat. Bocs, ez nem egy ellened szóló kritika, de azzal feltételezem mindenki tisztában van, hogy a játék (ez esetben is különösképpen a kijelző világítása) jobban szívja az akkut. -
vertigosbox
csendes tag
válasz
SUPREME7 #33446 üzenetére
Köszi szépen, közben megoldottam...de lenne még egy kérdésem, hátha tud valaki segíteni.
A telefon be és kikapcsolásakor is bejön az etotalk logo (etotalk proffesional smartphone seller - ezt írja), hogy lehet ezt kiszedni hogy se be se kikapcsoláskor ne legyen ilyen üdvözlőképernyő?
örök hálám!! -
beneboy
tag
válasz
SUPREME7 #33414 üzenetére
Nekem is ilyen kérdéseim vannak:
a dual standby ezek szerint azt jelenti, hogy egyszerre áll rendelkezésre a két kártya, de egyszerre csak egyiket tudom használni?
Mi van ha egyiken beszélek, és másikon hívnak:
-amíg telefonálok addig lekapcsol a másik, nincs térereje (ha jól sejtem ez az igaz)
-kicsörög és tudok váltani (mint amikor a másikat tartom 1 kártyán)
-kicsörög, de a másik le kell raknom
-foglaltat jelez és nem csörög ki
-vagy valami amit el sem tudok képzelniTehát ha folyamatos szinkronra van állítva a teló, és A kártyán netezik / netezek, akkor előfordulhat, hogy 20-30 percig elérhetetlen vagyok B kártyán?
Jiayu g4-re gyúrok én is, szintén egyik kártyám ügyeletes lenne, amit mindig azonnal fel kell venni, nem lehet kikapcsolva stb...
-
forgonati
őstag
-
dhgm
tag
válasz
SUPREME7 #31753 üzenetére
LCD screen != Touch screen/digitizer. Külön kell venned kijelzőt.
Nem kéne félretájékoztatni a kollégákat, ugyanis lcd nem egyenllő touch screennel. a toch az ami az lcd előtt van tehát általában az megy tönkre törik be. Ha nincs túlzott behatás az lcd sértetlen marad. Az új fajta ogs kijelző más tészta. ott együtt lehet csak a kettőt cserélni. Telefonfüggő.
-
Dermesztő
aktív tag
válasz
SUPREME7 #30317 üzenetére
Nagyobb kijelzö nyilván többet fogyaszt. De 2 ekkora akku azért odabasz
ha kellően vastag is az az akku páros, akkor esélyes a méret is.(#30319) sasa311)
Jól jön annak aki sokat telefonál, netezik, meg filmezik
Az "5 colltól már nem sokkal nagyobb, és egyfasz ha inkább azt veszik monthogy egy "5-öst 2000-es akkuval -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
SUPREME7 #30110 üzenetére
milyen szülő az ilyen?? én elhiszem, h van pénz szarásig, meg szereti a gyereket, de akkor is
mi van, ha az utcán a réti négerek meglátják milyen telefonja van, és elveszik, netalántán nem adja oda, és bele se gondolok, mit tesznek egy gyerekkel... meg nem is kell gyerek, megkéselik azok akit akarnak...
-
-
-
kosturica
őstag
válasz
SUPREME7 #30051 üzenetére
Más a pixelsűrűség meg egyéb szövegek és más a tapasztalat. Nem egy kínai IPS telefont láttam (az enyémet is beleértve) és láttam szifon 4-et is! A szifon szerintem jobb kijelzőben és tűző napon is marha jól látszik, ezekkel ellentétben. Aztán itt van ugye a másik telefonom, a HTC One X, aminek IPS Super LCD2 kijelzője van. Ez meg fényéveket ver mindegyikre, az Iphone-okat is beleértve!
Attól még nagyon szeretem a Goophone i9-et is! -
RVR400
veterán
válasz
SUPREME7 #30023 üzenetére
Persze, nyilván nem olyantól kell venni, aki féláron kínálja, és még nincs értékelése, ez alapvetően az ember saját hülyesége. Nekem egyszer volt, hogy azt írta a fazon, hogy másnap küldi. Nem küldte, szó nélkül toltam egy dipute-t, kiválasztottam, hogy azért, mert nem küldte időben, 3 nap múlva vissza is jött a pénz a számlámra, ugyanúgy mintha paypalon keresztül intéztem volna a dolgot. Vagyis sokkal rugalmasabban, mivel ott még várnak 48 órát, mire reagál az eladó, aztán még 24 óra, mire elbírálják, és 1 hét mire a pénzem visszajön, főleg mivel ennyi időn belül már egy hétvége is beesik...
Tboy72: szerencsére nem csak én vagyok széles látókörű ember.
-
RVR400
veterán
válasz
SUPREME7 #30012 üzenetére
A lényeg az volt, hogy nem éri meg az Ali, mert drágább, mint a többi. Elsőre kiderült, hogy nem így van. Ergo 1 dollárt kifizetni pluszban azért, hogy a minidealről vegye meg az ember, hát lelke rajta... Én mindenesetre nem megyek át a Coopból a Sparba, hogy drágábban vegyem meg a bükki parasztkenyeret, csak azért, mert Sparos...
-
-
-
zjani007
csendes tag
válasz
SUPREME7 #29033 üzenetére
http://itcafe.hu/tema/android_dual_sim_ket_sim_okostelefonok_topikja/hsz_28910-28910.html
Ezek szerint nincs odaírva, de küldtek.
-
peter76bp
aktív tag
válasz
SUPREME7 #29019 üzenetére
Ne görcsölj ezen. Mindenkinek sima hétköznapi csomagolásban jön a cucc, a kiemelések nem hiszem hogy bármihez köthetőek, leginkább szúrópróba szerűek. Cikkemben láthatod hogy volt csomagolva és mekkora a W8. De a rendelések fórumban ezt mind megtalálod már leírva, itt tényleg nem kellene ezeket újra előhozni, lévén ez volna a szakmai topik
-
peter76bp
aktív tag
-
peter76bp
aktív tag
válasz
SUPREME7 #28961 üzenetére
Nem kötözködni akartam ám, jó teló a W8 és szerintem az akksival sem lesz gondod. Azt kötve hiszem, hogy gyártanának nagyobb akksit hozzá. Nem szokásuk. De ha nagyon extrém használatnak veted alá és nem lenne elég az akksi egy napra akkor vagy veszel egy külső univerzális töltőt és töltöd mindig a második akksit is, vagy egy Power Bankba ruházol be és akkor nem kell akkut cserélgetni.
-
Dreimus
senior tag
válasz
SUPREME7 #28402 üzenetére
Szia,
A GOlauncherkeyboard.apk-t szeretném törölni, más haszontalan dolgot nem találtam az app mappában, de r/w-be váltást sem engedi a rendszer, így a permission sem változtatható, majd holnap jobban belenézek a motorháztető alá.
Az Android mókolással tisztában vagyok mit és hogyan lehet, viszont root jog-t több esetben használtam pl.: MTK tools root shell véghezvitelhez backup végett, tehát ezzel problémának nem kéne lenni, de valamiért a rendszer mégsem komálja, hogy én szabadon garázdálkodjak.
Az auto root-t itt találtam a fórumban és THL W8-t és más egyebeket root-oltak vele.
Dreimus.
-
apeelme
addikt
-
-
laslie92
senior tag
válasz
SUPREME7 #28357 üzenetére
Nagyon jó szerintem a rendszer nagyon jól elvan találva! Ami viszont nagyon meglepődtem az a Játék terén volt! Tesztprogramok is igazolták hogy 60FPS-re is képes a készülék HD felbontás mellet! Ami szerintem nagyon jó! Az akkuval vannak bajok a legtöbb Normál használat mellet 9 óra volt de szerencsére kettőt adnak belőle! Zene terén egy Jó minőségű füllhallgatóval nagyon jó!
A kamera Hát az is meglepett egy kicsit mert szerintem nagyon jó minőségű képeket lehet vele produkálni!
Tapasztalatom szerint ezek egy és ugyan aza készülék 1-2 +- dologgal!
Feiteng h9500 Star n9500 tengda n9500 i9500 ezek szerintem ugyan azok csak ROM és állapot jelző led hiányában kevesebb az egyik a másiknál!
Én ajánlom a készüléket ezért az árrért a THL w8 at leveri! Mint Gyorsaságban ,és Méretben!
A magyarnyelvel nincs nagyobb probléma idáig 3x ütközött nem magyarul lévő részben amit azt mondta soha nem fog használni!
Ha gondoljátok jövöhéten írok róla egy pár oldalt képpekel illusztrálva!
Amiről mostanába tudok majd bővebbet mondani!
THL w100,Zopo C2,Tengda N9500 Feiteng h9500, Ezek maximum 1 héten belül megérkeznek! ( Nem az enyémek a készülékek ne higgyétek de a környéket ellátom teláfonnal
)
-
peter76bp
aktív tag
válasz
SUPREME7 #28337 üzenetére
Biztos rosszul fogalmaztam. Nem azt írtam, hogy csak a fejet kapod a pénzért és a töltőt nem. Hanem hogy nem EU csatlakozóval épített töltőt ad, hanem a képen látható csatlakozót plusz egy EU fejet rá.
A képek alapján a gyári konnektoros dugalj kihajtható a töltőn. Az EU és egyéb csatik meg nem épp hajtogathatóak ...
-
SUPREME7
őstag
válasz
SUPREME7 #28330 üzenetére
Előrelátóan meg is rendeltem, bár nem pont azt, hanem ezt:
LCD Universal Desk Dock Wall USB Battery Charger For Mobile Phone Camera PDA
Ezt lehet EU csatlakozóval rendelni, van rajta pici lcd ami mutatja a töltöttségi szintet, és nem mellesleg szebb is
Mindez mai USD árolyamon 899Ft
-
csibe1
addikt
-
csibe1
addikt
válasz
SUPREME7 #28263 üzenetére
Nem hinném, hogy ez lenne a G5.
A THL is adott ki így telefonokat pl. a W7 kétmagos a W7+ négymagos.
Amúgy csak igérgetnek,jó szokás szerint.
Nekem is úgy mutatták tegnap: Jiayu G3S - minideal
Az oldal alján írja egy srác, hogy majd augusztusba lesz G3S; talán. -
SUPREME7
őstag
válasz
SUPREME7 #28260 üzenetére
Már lejárt a szerkesztési idő.
Ez a G3S a G5 tulajdonképpen? Mert lehet, hogy én fake infókat olvastam. Erre gondoltál? Máshol nem nagyon találtam ilyen néven.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest