- Yettel topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Surda-
őstag
válasz
beers #115019 üzenetére
Egy barátomnak vettünk Note 2-t és valahogy ezek a heti frissítések inkább tűnnek marketingnek,mint valós javításoknak. Hetekig nem oldódnak meg problémák (pl viber/messenger értesítések) és mikor az ötödik frissítésnél még mindig megvan a hiba,akkor kezd kicsit berágni az ember.
-
RufuszX
senior tag
válasz
beers #113401 üzenetére
Ugyan ez a hardver 7 $ többért papíron erősebb akkuval a Mlais M9 plus. (de ez is harmatos, tapasztalatból mondom).
De amit inkább ajánlok az a Bluboo Xfire, szerintem megéri a felárat. Akkuban mindenképpen jobb mindkettőnél valamint a GPS is sokkal jobb.
-
válasz
beers #111219 üzenetére
Hát azért ezzel vitába szállnék... Eleve olcsóbb volt, sőt, a Gearbest a Kingzone-os átverés miatt 8e Ft-nyi dollárt vissza is adott, így nekem áfával-kottával-stb.-vel megállt 32 dodóba.
Miközben az aksi min. 4000mAh-s, a hátsó hangszóró jó hangos, ezen már eleve 5.1 van... A kamera rész meg szépen el van sülyesztve a hátlapba=nem kell aggódnom hogy összekaristolódik a lencsét védő plexi...
Az egyetlen közös pont: ugyanolyan agyoninterpolált képet csinál, mint a Kingzone is... Eszem megáll, hogy akkor mi a francért nem hagyják 5, 8 MPx-esnek. Oszt csókolom.
-
-
zolipapa66
tag
-
-
-
-
-
dudikpal
senior tag
Kollégának már fizikai valójában is megjelent
A rootolással kapcsolatban érdeklődtem, mit hogyan mivel kell csinálni, mint abszolút kezdő.
-
-
-
Látom bepróbálod a Gearbest-et... Hmm. Lehet le kéne mondanom a Bang Good-os rendelést?
Végülis még nem léptek semmit.
A package-ben a Back Case az "alap" hátlapot jelenti vagy ilyen plusz hátlapot? (Igazából ezért ragadtam le a Bang Good-nál, mert ők tartanak plusz kijelzővédő fóliát és ilyen felpattintható védő hátlapot.)
-
-
Rendeltem egyet, de még a feladásig sem jutott el eddig. (Múlt hét péntek.)
(#98654) Bendegúz98: ez is jókor... Most már mindegy. A Bang good-nál is volt kupon... A teló+tartalék fólia + szilikontok együtt 45.000Ft-ra jött ki. Igazából már "csak" a vámmal van bajom: ugye igen nagy a sansz, hogy megcsípik, így azért lesz a vége valami 57... Így azért már eléggé húzós.
-
-
-
Neck
veterán
Az én Suzukim is kevesebbet eszik, mint egy BMW...
Ha csak netezgetsz, a Snappy se eszik sokat, ellenben ha játszol, és beindul benne az erőmű, ne csodálkozz, ha lekajálja az akksit...
Az én telóm pl 389MHz-en megy energiatakarékos módban, de game alatt 1700-on viszont eszik rendesen.
-
Al3xT
tag
12 honap utan hasznalat utan rengeteg bosszanto dolog volt a G3-mal:
-lassu a tarcsazo (hivas "inditas" es a telefon "lerakasa")
-GPS szinte hasznalhatatlan (lassu es pontatlan)
-gyenge WiFi (6-7 meterre a routertol szet-szetbontott)
-gyenge GSM/3G vetel
-lassu internet (max 2-3 Mbps, de nagyon nagy ping)
-neha be-belassult, de ezen javitott az Apex ujabb verzioja, illetve kesobb feltettem egy JB ROM-ot, azzal gordulekenyebb lett -
Bagira01
veterán
Fastcardon azt írják a fórumba, hogy nem támogatja az otg-t, holott a videon működik, illetve GG-ra azt írják, hogy az van rajta. Support, meg ha okés a gyári rendszer akko nekem tök mind1, az 512-es jiayu g2-re se nagyon jött frissítés, nem is mókoltam semmit mégis jó volt.
-
peter76bp
aktív tag
Nem egészen ilyen az összes ThL. A W8+ flashelést ma egy tök más kábellel csináltam egy fórumtársnak (amit hozott magával a gyári helyett) és hibátlanul működött vele. Lehet, hogy minimálisan hosszabb a gyári csati, de attól még működnek más kábelekkel (nem mondom hogy mindegyik típusnál, de a W8-nál igen, meg a W3+-om is tudtam más kábellel használni)
-
kisda
aktív tag
Teljesen igazad van! Viszont akkor leírom azt is ha már itt tartunk, hogy kézhezkapás után 1 héttel kisütöttem, majd feltöltöttem okos töltővel (Thunder T6), mivel modellezek és oda elengedhetetlen. Naszóval lényeg az, hogy a 3600-as gyári aksiból 3200 valamennyi volt a kinyerhető. Akárhogy is nézzük, még mindíg nem egy 1500 mAh az a 3200 : )
-
hunaqua
addikt
...hát ez a LENOVO A820
Pro:
-A telefon biztosan jó minőség (ezt tapasztaltam a P770-nél,igaz az sokkal drágább)
-MTK6589
-Kezelhető méret (4.5),szerintem ez a legjobb (nekem)
-Jó az árSemleges:
-Átlagos külső
-Átlagos akkumulátorKontra:
-nincs front kamera
-nincs villanó
-nincs értesítési led...nem sokat kellett volna rakni hozzá,és akkor "Best" lenne,de így nem tudom
-
Landor
tag
Ha nagyon a méretre megyünk (135mm*70mm alatt) és 4 mag, akkor nekem ezek jöttek ki;
Csináltam egy kis táblázatot.
Mit szólsz, szóltok? Még valami szóba jöhet ezen paraméterek alapján?
De ha nem MTK6589ben gondolkozok, akkor sincs nagyon más ahogy néztem..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest