-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
devast
addikt
Van ám, és működik is. Biztosan tud pirosan és zölden világítani (és narancssárgán), más színt eddig még nem láttam.
Van háttérvilágítás, és tapasztalataim szerint csak sötétben kapcsol be, világosban nem. Minden működik rajta úgy, ahogy elvárná az ember egy márkás készüléktől (gps nagyon jó, 3g térerő úgyszint, wifi térerő is). Kamera kicsit gyenge, de talán javítanak rajt szoftveresen majd egyszer... -
sajtjani
tag
Szevasztok!
"Belinkeltél egy képet a telódról, amin volt I-go. Ergo warez sw volt/van a telódon"
Ez így ebben a formában nem igaz! A playen sokszor van fenn free verzió amit én is le szoktam tölteni, pl. iGO Primo israel free. Nem beszélve egyéb próba verziókról. Persze nem lehetsz naprakész free sw-kből.
Folyamatosan radírozod innen a sd kártya témát is, pedig igenis fontos itt; milyen gyártmányú, méretű kártyákat szeretnek az általunk kibeszélt telefonok. Ezt nem lehet átvinni máshova!!!
Sokszor indokolatlan a szigorítás, de ti tudjátok. -
Dyingsoul
veterán
Hát akkor meg pláne! Szóba sem hoztam az általad említett szoftvert ezek szerint, akkor ilyen esetekben ki kell takarni ha valami olyan van a képernyőn? Lassan már a rootolás témát is lehetne tiltani akkor mert az meg garivesztéssel jár és az is 3rd party téma... De befejeztem a témát mert neked van igazad, csak szar dolog úgy beszélgetni valamiről hogy még azt is tiltjátok ami szóba sem kerül.
-
-
-
tolvaj!
őstag
-
Nem úgy rakták ki, hogy "in stock", hanem "out of stock" kiírással, tehát nem csinálnak olyat, mint más kínai boltok, hogy átvernek ezzel. Ez inkább arról szól, hogy lásd, náluk is lesz, mentsd el a könyvjelzőbe, vedd fel a "wish list"-re, akkor ők is tudják mekkora az érdeklődés a készülék iránt és úgy rendelnek, meg te is kapsz értesítést, ha megjelent, ráadásul remélhetőleg náluk veszel.
megint én:
várjuk a beszámolót!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drón topik
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Hobby rádiós topik
- Reklámblokkolók topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Spórolós topik
- FOTÓS beárazás
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- IPhone 16 Plus 128GB One függő 2025.12.17. Apple jótállás
- IPhone 12 64GB gyári független szép új akku!!
- IPhone 12 128GB gyári független gyári 99%-os akku
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged