- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Blizzardking #137232 üzenetére
Nekem is volt thl t6s és t6pro is.
-
matta2003
tag
válasz
Blizzardking #137152 üzenetére
Ez jó ötlet.
Köszi! -
Nikaré
őstag
válasz
Blizzardking #137060 üzenetére
Ez jóóó volt!!!
Hidd el teljesen mindegy, hogy mi az értelme kérdéseknek és válaszoknak, de ez az írásod pont ütős volt! -
zsoltzsolt
addikt
válasz
Blizzardking #137060 üzenetére
Autista?? 🤔
-
psg5
veterán
válasz
Blizzardking #137034 üzenetére
Ja de ott csak a mobilt hasznalo simet mutatja. Azt hogy mobilnetet melyik, na azt nem. Azt valoban beallitasokban be kell allitani mindig.
-
svgyula
addikt
válasz
Blizzardking #136995 üzenetére
Szia! Én sem gondolkodnék rajta ha anno' volt pénz az One +1-re akkor most sem adnám alább. A saomi kb most tudja azt amit az teló anno' tehát ez nekem nem lenne kérdés. Azért egy 4 éves zászlóhordozó szintjére most kezdenek elérni az "egyszerűbb"(nem rossz!) gyártók.
-
válasz
Blizzardking #136993 üzenetére
Jah, akkor OK.
-
válasz
Blizzardking #136991 üzenetére
Mit csináljak, ha olcsóbb, mint a OnePlus?
Még egyszer leírom, ár/érték arányban akart előrelépni...
-
válasz
Blizzardking #136989 üzenetére
Ő ár/érték arányban akar előrelépni...
Jó, akkor Xiaomi Mi 8. -
Upo
addikt
válasz
Blizzardking #136839 üzenetére
Nem lehet kizárni hogy lesz, amit most árulnak az még a kínai belpiacos, a global-ba azért illene hogy visszapipálják a b20-at is. Európában is terjeszkednek, ott használatban van a B20. Illetve olvastam hogy USA felé is erősen kacsintgatnak, ott meg szeretik ha minél inkább worldwide használható a készülék, a business réteg elég utazgatós a globalizáció miatt.
Ha lesz global SE akkor szerintem nem várnak vele túl sokat, talán a stabil global miui10 megjelenésekor számíthatunk rá. -
válasz
Nem valószínű, hogy lesz belőle, de ha nem sürgős, akkor várjátok ki. Most, hogy terjeszkedni kezd a cég, akár még kiadhatják B20-szal is. Jelenleg persze még határouottan drágább a mi8 SE, a 330 USD-s ár 100k körül van, ha nem számoljuk a vámkezelés során fellépő költségeket. Viszont ha lesz B20 változat és az eustock is ráharap, akkor jó ára is lehet.
Csak ugye várni kell arra, hogy a sok "ha" esetleg ténnyé váljon... -
citkar
addikt
válasz
Szerintem abból nem lesz (aztán ki tudja), úgy vannak vele, vedd a drágább verziók egyikét, azokban van B20.
-
válasz
Blizzardking #136827 üzenetére
Vess egy pillantást erre is.
Létezik pirosban is, de nem tudom, van-e itt. -
Ájvé
veterán
válasz
Blizzardking #136827 üzenetére
Xiaomi esetén Redmi 4X óta nem volt kompakt B20-as készülék tudtommal.
Killerlaca:
Redmi Note 5 -
Surda-
őstag
válasz
Blizzardking #118186 üzenetére
Belinkelnéd,hogy egészen pontosan hol állítottam én azt,hogy számomra "melyik az egyedüli elfogadható" ?
Ez engem nagyon,de nagyon érdekelne.(#118193) beg Tényleg nem így van,semmi trollkodás nincs abban,hogy jó kamerájú mobilt keresek.
Picit,ha megengeded a topick kritikája is,hogy ezekről senki egy szót sem írt,hiába kérdeztem.
Kis utánajárással találtam kettőt is.
Pl Asus Zenfone 2 Laser és Huawei P8 Lite.
Teljes félreértésben vagytok kamera ügyben,nem is értem ezt hisztit -
Peary79
újonc
válasz
Blizzardking #117750 üzenetére
Szia!
Nem vártam holnapig.:-) Az említett régi típusú kártyát raktam csak be felváltba a két slotba.
Egyik esetben sem működik az adatkapcsolat..... Úgy néz ki ő a ludas és így talán egyszerű a megoldás...A
-
Peary79
újonc
válasz
Blizzardking #117750 üzenetére
Szia!
Nem, a csak egy kártya legyen benn opciót még nem próbáltam, előbb próbáltam szándékosan generálni a hibát kártyák felcserélésével, az adatkapcsolat váltogatásával és a 3g váltással. Viszont hétvégén tesztelem.A
-
hunaqua
addikt
válasz
Blizzardking #105107 üzenetére
Nincs ebben semmi különös.A Lenovo csinálja azt,hogy nagyon magas áron kezd,azután pedig esik rendesen.
Mennyiről indult a pl. a Vibe x2? Most tart az 200usd.-nél,de megy az még lejjebb is. -
janaman01
addikt
válasz
Blizzardking #105105 üzenetére
Persze én ezt értem de azt se felejtsük el hogy kb 150 $ különbség is van
Itt legtöbben kb annyiért keresnek telót -
beg
veterán
válasz
Blizzardking #103134 üzenetére
Teljesen mindegy, mert minden esetben is te leszel a hibás
-
kcsa
veterán
válasz
Blizzardking #85647 üzenetére
Az én voltam. Szerintem igenis egy osztás.
Kijelző mérete 16:9-es esetén: (16x)^2 + (9x)^2 = (átló inchben*25,4)^2 -> vízszintesen 9x, függőlegesen 16x a méret, mm-ben megkapod a fenti képlet alapján.
Majd készülék alapterületével (mm2) elosztod a kijelző területét (mm2) aztán jónapot. Csak egy dolog "nehéz" a kijelző méretének a kiszámítása, de ennél van egy egyszerűbb dolog: vonalzó
-
Mottie
őstag
válasz
Blizzardking #85647 üzenetére
Nincs benne egy osztás sem.. csupa szorzás (meg egy összeadás
)
-
Laza...
addikt
válasz
Blizzardking #84513 üzenetére
Ahhoz képes még várni kell egy cserére
Persze ezt is szigorúan szerintem
-
Laza...
addikt
válasz
Blizzardking #84510 üzenetére
A 4400 sokkal jobb választás. Az 5000-es egyszerűen nem ér annyit. Baxhatod a 100k antutut ha úgyis lagol, meg melegszik mint állat (sőt, süt), a kamerája is jobb a 4400-nak.
-
Moleman
addikt
válasz
Blizzardking #84502 üzenetére
A legkevésbé sem, de nálam helyettesítő termékek.
Eközött a kettő között kell most döntenem (most épp a ZTE javára billenek 85%-ban).
-
Paci27
csendes tag
válasz
Blizzardking #83682 üzenetére
Próbáltam újranyittatni, de eddig kevés sikerrel.
-
Paci27
csendes tag
válasz
Blizzardking #83344 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #83593 üzenetére
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #83350 üzenetére
Nem kértelek számon eszem az ézékeny lelked.....csak kiváncsi voltam miért akarsz összehasonlítani 3100 at az 5000 el....
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Blizzardking #83344 üzenetére
5000 mAh contra 3100 ezen mit kell összehasonlítani????
-
tolvaj!
őstag
válasz
Blizzardking #83090 üzenetére
Az mtk varázsa, hogy simán ki lehet cserélni a recoveryt root nélkül. Spflashtoolból fel lehet flashelni.
-
Moleman
addikt
válasz
Blizzardking #82935 üzenetére
Igen, nekem 5" lenne a preferenciám, de bizonyos előnyök miatt hajlandó vagyok lemondani róla.
A OnePlus One volt az első ilyen, de a Vibe Z is meggyőző az ár-érték arányával (plusz mindig is szerettem volna egy felsőkategóriás Snapdragont az MTK helyett, bármennyire is bivaly már a nyolcmagos).
-
Mottie
őstag
válasz
Én a
Lenovo K910 -> Ár
ZTE Nubia Z7 Mini -> Méret
Huawei Honor 6 -> Hardwareközött vacilálok most, illetve mivel még sosem rendeltem Kínából nem tudom hogyan lássak neki, van némi kísértés, hogy várjak szeptemberig a rendeléssel és akkor már Angliába érkezne (csak úgy kellene cserefon, ha sikerülne eladni az Xperiát)
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Sok múlik azon is mekkora házat építenek a kijelző köré....
-
Moleman
addikt
válasz
Blizzardking #82905 üzenetére
Mivel most 4.3" van, én is szerettem volna egy közbülső lépcsőt az 5" személyében, de reménykedek, hogy együtt tudok élni 5.5"-lal is.
Most megveszve bújom a teszteket, a Lenovo kameráját nem dicsérik, viszont a glonass nagyon nagy pluszpont.
-
Moleman
addikt
válasz
Blizzardking #82901 üzenetére
Köszi a választ!
A Zopo csak azért játszik, mert hónapok óta nézegetem, nehéz elengedni.Amúgy teljesen igazad van, egy tulaj is írta, hogy naponta 3× tölti.
Viszont a másik fórumban ajánlották a Lenovo K910 Vibe Z-t, a nem bővíthető tárhely kivételével tökéletesnek tűnik, még az ára sem fáj annyira.
Tehát az új kérdés, THL 5000 vagy Lenovo K910. -
Damwise
csendes tag
válasz
Blizzardking #82803 üzenetére
Van egy olyan hogy tap tap app, azt felraktam, azzal fel tudom oldani a zárat, de a gomb továbbra sem megy. Eddig magától megjavult, most tegnap óta kakukk.
-
Damwise
csendes tag
válasz
Blizzardking #82803 üzenetére
Felraktam de nemigazán sikerült működésre bírnom. A képeken lévő beállításokat nem tudom elérni, gondolom a full verzióba vannak.
-
7Sony7
addikt
válasz
Blizzardking #82599 üzenetére
Ezek mind "nagyágyúk", és nem olcsók, ezért kevés a tapasztalat.
Keress gazdákat, vagy saját topicot.
Annyit tudnék hozzátenni, hogy a thl 4400 at mintha jobban ajánlanák, mint az 5000 et, és mintha a gps is jobb lenne benne.
Snapi fogyasztás: nekem snapi s4 van 2*1500Mhz krait maggal, szerintem eléggé kajál, viszont nagyon gyors. ( két maggal 16xxx antutu) -
kgymac
őstag
válasz
Blizzardking #81891 üzenetére
Volt az már [korábban] is, de nem segített. XDA-s módi (hw-audio-bt-param12 állítás)+FD off+mtkbt.apk (1.06 update zipből, aminek a scriptje a /system helyett /protect_s-et formáz
) csere minimalizálta, ami ugyan elég ritkán, de néha eldobja a sim-et.
-
Terentius
őstag
válasz
Nos választ valóban nem kaptam, ezért magamnak kellett megoldást találnom ami mint később kiderült csak félmegoldás lett,mert 3 napra rá megint eldobta a jelet és az akku kivét oldotta meg ismét.Ezt azóta is eljátssza 2-3 naponta,viszont lassabban merül az biztos.
Viktor0610: a config FD alatt tudod kikapcsolni.
-
válasz
-
Upo
addikt
válasz
Blizzardking #81815 üzenetére
Így még jobban.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Blizzardking #81427 üzenetére
Az enyémben 6589 van, de egy 720p-s epizódrész megnézésének a végére van hogy kellemetlenül meleg már a hátlap...
-
beg
veterán
válasz
Blizzardking #81420 üzenetére
Az a két nap teljesen helyes ilyen hardver mellett ha intenzíven használják. Én is le tudom meríteni egy nap ha nem kímélem. De legalább őszinte és nem írja, hogy két hétig megy.
-
válasz
Blizzardking #81391 üzenetére
A hsz első részére.
Pont ez a lényeg.
Ha tud bánni akármilyen fotós eszközzel, jó képet készít vele. Innentől kezdve értelmetlen összehasonlítani.Ami pl, a saját készülékem fényképezőjében tetszik, azok a színek, meg a részletgazdagság. Nekem tökéletesen megfelel.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Blizzardking #81357 üzenetére
Ezt csak úgy az előzményekhez kapcsolódva.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Blizzardking #81354 üzenetére
-
tyuli76
tag
válasz
Blizzardking #47993 üzenetére
tegnap uton voltam,most meg korán van,nem találom az infocentert
ja és nincs notificastion led,A830bár tudok élni nélküle
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest