- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terentius
őstag
válasz
KamuMazsola #137235 üzenetére
Vettem hozzá egy ilyen tokot, azóta nem féltem ha leesik: [link]
-
Terentius
őstag
Olvastam a régi szép időkről. Nagyon régen nem jártam ebben a topicban, pedig volt idő amikor napi szinten többször is itt olvasgattam. Eddigi androidos telóim: THL W100, Tronsmart valami, Jiayu G3T, Redmi Note 2 és jelenleg a Redmi Note 5. A Jiayu G3T mai napig működik és Cappa72 cwm-je van rajta
Elrepült az idő
-
Terentius
őstag
válasz
Donki Hóte #136517 üzenetére
Ha jól gondolom, akkor a gyorstöltés az akksi élettartamának szempontjából hátrányos. Mondjuk a Xiaomin nem lepődök meg most sem. Redmi Note 2-nél is kihagyták a Pump Express-t, holott a Helio X10 támogatná.
-
Terentius
őstag
válasz
Donki Hóte #136510 üzenetére
Akkor a redmi note 5 semmilyen györstöltést nem támogat? pl. Qc 3?
-
Terentius
őstag
Ulefone mennyire ajánlott? Nagyon tetszik a Power 3S 185$-ért, és elvileg ígérnek rá 8.1 oreot is, de ahogy olvasom a korábbi készülékekre sem jött ki verzió frissítés. Kipróbálnám csak tartok tőle nem tudom elpasszolni beszerzési áron.
-
Terentius
őstag
Várom, hogy végre megérkezzen a 100 dodós Vernee Mix 2, de december közepe óta semmi hír felőle. Remélem megjön és megúszom nagy hibák nélkül. Ez a hangerőgomb dolog engem a Jiayu G3/S esetébe tapasztalt alsó-felső díszcsík potyogására emlékeztet.
-
Terentius
őstag
válasz
WOT-H-A-C #135330 üzenetére
Meglátjuk! Ha nincs vele komoly baj akkor vagy megtartom vagy megy tovább. 100$-t megér ha bekapcsol
Xda-n elvileg csináltak egy hivatalos rom rebuildet az talán sokaknak segítene, illetve jacky zhou a Vernee marketingese állítólag beharangozott egy OTA-t.#135322 motoflug: Az egyik fórumtárs nyert náluk egy 100 dodós kupont és neki nem kellett.Volt pár köröm a Vernee-vel mire elfogadták a kódot...
-
Terentius
őstag
Gyerekek nekem úton van egy Vernee Mix 2 aliról egy 100 $-os kuponnal csak 99,9 $ volt. Remélem jó lesz, várom már!
Szerintem logoutra rittyentek egy tesztet majd róla -
Terentius
őstag
Sziasztok!
Anyósnak szeretnék valami okostelefont ami terhekkel együtt megáll kb 25 ezerből. Első körben az UMIDIGI G 4G-t. Alap dolgokra használná, első okostelefonja lenne és karácsonyra kell mindenképp.
-
Terentius
őstag
válasz
tibcsi0407 #134539 üzenetére
Erre mennyire nehéz ügy egy jól működő nougatot varázsolni?
-
Terentius
őstag
válasz
west76 #134366 üzenetére
Figyelj, szerintem egy telefon romolgatás nem kvantumfizika, hogy vagy érted vagy nem. Ha valaki veszi a fáradtságot és utánaolvas az alapoknak, aztán megkeresi az adott telefon itteni vagy xda-s topicját és követi az ott leírt folyamatot, akkor simán megtanulható, hogyan kell "tuningolni" a gagyi kínai rommal érkezett egyébként hardveresen jó telót. Nekem most egy Xiaomi Redmi Note 2-m van már lassan 2 éve és azon kívül, hogy nem lesz rá lollinál újabb MIUI, nekem megfelel sebességben, tudásban. Akksi upgrade volt mert az első akksi púpos lett, de ennyi. Szerintem ide a fórumozók többsége azért jár, hogy éppen a legjobb ár-érték arányú telót megtalálja vagy ha vett valami kínait és nincs külön topik rá, akkor segítséget kérjen.
-
Terentius
őstag
válasz
tibcsi0407 #133689 üzenetére
440 $-t nem érne meg nekem.Meg nem úgy van, hogy a LeEco megy a levesbe?Gondolom hivatalos support hamarosan 0 lesz.
-
Terentius
őstag
Épp elgondolkodtam a Vernee Mars Pro beszerzésén, de szöget ütött a fejembe, hogy mi van ha a gyári rom spywaret tartalmaz?Mivel elég noname és gondolom közösség sem lesz mögötte, ezért még abban sem bízhatok, hogy egy biztonságos legyalult romot fel tudok majd rá tenni.A Redmi Note 2 esetében is az volt az első lépés, hogy a gányolt webshopos rom helyett a megbízható Miui EU-t raktam fel. Tartok tőle hogy a hasonló Vernee vagy B kategóriás társai esetében ez esélytelen. A mostani telóm is kielégíti az igényeimet csak az zavar, hogy az android biztonsági hibajavító csomag 2016. decemberi.
-
Terentius
őstag
Sziasztok!
Vernee Mars Pro mennyire ajánlott vétel?Valakinek a márkával van tapasztalata? -
Terentius
őstag
Sziasztok!
Szeretnék romot cserélni a redmi note 2-n és az egyik slotban van egy adat sim amire ha csak egy SMS is érkezik külföldről akkor már rányomnak költséget a kártyára.Ezt el lehet valahogy kerülni ha visszarakom mondjuk a miuit akkor a viber vagy a miui ne küldjön külföldről aktiváló smst a kártyára? -
Terentius
őstag
Doogee X5 Max Pro megér 80$-t?
-
Terentius
őstag
válasz
tibcsi0407 #122703 üzenetére
A Mlais megint ment a süllyesztőbe?Tavaly nagyon aktívak voltak telefon tekintetben,de idén már semmit nem hallottam róluk.Aki emlékszik anno 2013-ban volt egy Star S5/X 920 HTC Butterfly klón telefon amit Mlais néven is kiadtak. Nekem ekkor tűnt fel először a gyártó,majd két évig megint semmi hír róluk.Most megint ez lesz vajon? 😂
-
Terentius
őstag
B3,B7 BRÉKING:
Pécs: 4G megy a blue(tmobil)-on
Pécsvárad: Csak Edge
Hidas: H+
Bonyhád: 4GEnnyi, köszönöm a figyelmet.
-
Terentius
őstag
válasz
janaman01 #116338 üzenetére
Ugyanez volt a tendencia anno a 6589/6589T és a 6582 esetében.Utóbbi gyengébb volt,de a gyártók az előbbi párost nagyon hamar elhagyták és áttértek erre.Ez most nekem is érthetetlen.Talán olcsóbb a 6753 beszerzése és ezen spórolnak.Vagy említhetném a 6732-t.Alig élt szinte szegény Soc,már jött is a jóval gyengébb 6735 és elárasztotta a piacot.
-
Terentius
őstag
A szakértőktől kérdeznék!
A mai naptól a Blue Mobileos SIM-en a Redmin Note 2 4G-t jelez, amit le is mértem speedtesttel, tehát valós (ping 18 ms szemben a 3G 35 ms-val). Azt vettem észre, hogy 4G alatt sokkal lassabban merül az akksi. Ez lehetséges? A Neten keresgéltem és ott pont azt írják, hogy a 4G sokkal többet fogyaszt. Én arra gyanakszok, hogy Pécsett elég jó a telekom 4G hálózata B3,B7-en és a stabil jel miatt nem keresgél folyamat a teló adótornyokat. Ha leváltok 3G-re akkor a következők szerint változik épületen belül: H+,H,3G. Tehát folyamat váltogatja a frekvenciákat és ezért szívja kegyetlenül az akksit.
-
Terentius
őstag
válasz
Surda- #115020 üzenetére
Nekem a Giztopról küldött 7.00.66.00 Stable verzió van fent és nekem megjönnek a messenger értesítések. Nem tartom rossz ROM-nak. Felnyomtam rá egy TWRP-t meg volt egy root, mert az nincs benne és most azt mondom rendben van. Akkut eszi, de olyan 4-5 óra kijelzőidő megvan folyamatos használattal. Antutu 53000.
-
Terentius
őstag
Szerintetek melyik a jobb vétel.Főleg játék részére gondolok.Note 2 alap vagy lenovo k3 note.
-
Terentius
őstag
Van egy Jiayu G3T telefonom. Lehetséges RCA kábellel vagy MHL-el tévére kötni? A régi Nokia 5800-hoz kaptam RCA kábelt és azzal ment.
-
Terentius
őstag
A voip simán megy 32 kbps-en is, csak gondoltam szólok!Lehet nem fogsz normális minőségben telefonálni,de arra meg ott a callback. Onnantól a minőség okés és az 1 percet kivéve ami kb 20 ft 7 ft-ért beszélsz percenként ami a szolgáltatók áraihoz mérve még mindig lófing, havi előfizetési díj, hűség nélkül!
-
Terentius
őstag
válasz
#45553408 #113939 üzenetére
Ebben igazad van, én csak azt mondtam, hogy a jelenlegi felhasználási szokásaimnak a jelenlegi edge is megfelel.Ha menne a 3G én örülnék neki, de semmilyen ROM nem képes rendesen működésre bírni. Aki fizet rendesen a net szolgáltatásért, annak elhiszem, hogy nem mindegy mit tud a mobil. Az én esetemben ez most lényegtelen mert havi 500-at fizetek a bluemobile 100 Mb-os csomagjáért, ami arra amire nekem kell bőven elég még edgen is, korlátozva is! Ha meg otthon vagy máshol van wifi akkor semmi gondom a telóval ilyen téren.
-
Terentius
őstag
Nekem az aláírásomban szereplő mobil csak EDGE kapcsolatra képes és meglepődtem,hogy 32 kbps-re lassított mobilnettel is simán böngészek,facebookozok és ami a legfontosabb,szakadás nélkül beszélek whatsappon! Ha pedig hívnom kell valakit akkor a voip callback funkciójára is tök elég. Naponta pedig többször hallgatok 40 kbps körül streamelt netrádiókat szakadás nélkül.
Ettől függetlenül új mobilt keresek, de nem tudok dönteni a 123 $-os K3 Note és a drágább, de ahogy olvasom üzemidőben és szoftverezettségben "szarabb" Note 2 között.
-
Terentius
őstag
Szerintetek jó vétel a Lenovo K3 Note 123$-ért EU-ból?
-
Terentius
őstag
Az nagyon jó telefonnak tűnik,csak a szokásos Zopo túlárazáson elvérzik.Ennyi pénzért már Helio X10-et tehettek volna bele és akkor ok az ára. Azt árulja el nekem valaki,hogy miért futott ki ilyen gyorsan a 6752?Jött a helyére a jóval gyengébb 6753.Ennek mi értelme volt?Ugyanaz az érzésem,mint anno a 6589/T esetében.Az is jóval erősebb volt mint a 6582, mégis utóbbit tette hamar boldog-boldogtalan a telókba.
-
Terentius
őstag
Az igaz amit a kolléga írt fentebb,hogyha nem USD-ben,hanem brazil reálban fizetek akkor ezreket spórolok meg?
-
Terentius
őstag
Mi a véleményetek a nemsokára elvileg megjelenő alábbi két típusról? B20 miatt érdekel ez a kettő.
-Elephone P6000 Pro
-Doogee X5 Pro -
Terentius
őstag
Mennyivel gyengébb az MTK 6753 a 6752-nél?Elsősorban grafikai dolgokra gondolok.
-
Terentius
őstag
Üdv!
Adott egy Jiayu G3T telefon.Szinte mindig eldobja a térerőt a SIM1 foglalatban ha 3G-re kapcsolok.EDGE kapcsolat oké,de nekem lassú. Szerintetek egy Flashtool-os újrarakás megoldhatja a problémát vagy hardveres a hiba? -
Terentius
őstag
válasz
CoolBoy323 #104562 üzenetére
Thl W100 vagy Jiayu G3T?
-
Terentius
őstag
-
Terentius
őstag
Tessék: Needrom
A hozzászólásokban van még 3 patch azt is tedd fel.A Lenovo safecentert megtartottam,mert hasznos.Ami nekem tetszik:
-Gyors
-Stabil
-Gps hibátlanul megy
-Térerőt nem dobálja el
-Akksit nem eszi, 6-7 óra kijelzőidő
-Kitkat 4.4.2
-Lenovo camera app megannyi beállítási lehetőséggel
-Flash player alapból benne van
-2 Gb Lenovo cloud vagy mi a képeknek ingyér
-Auto fényerő hibátlan szemben az SW10-es Rommal
- Lenovo VibeUI (nekem bejön)
-Játékok smoothabbak mint eddig (Nova3,Mortal Kombat X,Temple Run Oz lag nélkül megy.)
Ezzel a Rommal tökéletes lett a teló.Ennél több nekem jelenleg nem kell, úgyhogy marad a teló még egy ideig vagy ki tudja meddig (3 akksim van hozzá biztonsági okokból) -
Terentius
őstag
Jiayu G3T töltője kalap szar.Thl W100-é elment.
-
Terentius
őstag
Sziasztok!
Feltettem a Jiayumra egy Lenovo P780 portolt romot és fent van alapból a SuperSU,de nincs rootolva teló mégsem és nem megy sem framaroottal,sem más módon.Cwmből telepítettem és a végén a rebootnál a root correction-re no-t nyomtam.Most mit lehet tenni? -
Terentius
őstag
válasz
b0bcat #101684 üzenetére
XDA-n van saját fóruma a Mlais M52-nek és elég harmatos eredmények vannak.Konkrétan 3-4 óra kijelzőidőről számolnak be 8-10-12 óra üzemidővel, plusz az akksi súlya csak 41g. Az én Jiayumnak aminek papíron van 3000 mAh kapacitása, az 52 g.Nem hiszem,hogy valós lenne ezek fényében a 3200 mAh a Mlaisnál.
-
Terentius
őstag
válasz
aytukabozs #101649 üzenetére
Akkor már inkább Lenovo K3 Note, kb. ugyanennyiért. 4G meg van,de csak 1800 Mhz-en.Gondolom városban elég az, vidéken meg megy a 3G.
-
Terentius
őstag
Lenovo K3 Note esetében itthon csak az 1800 Mhz-es frekit használhatom 4G-re,viszont vidéken 3G-t is tud?
-
Terentius
őstag
válasz
sexymusprime #101210 üzenetére
Itthon nem megy a 4G.
-
Terentius
őstag
Mlais M52-ről vagy magáról a márkáról van valakinek valami tapasztalata?Azokat a hozzászólásokat kérem ugorjuk át,hogy szokásos szita művek terméke stb.Olyan érdekel,akinek volt már vele tapasztalata vagy ismer olyat.
-
Terentius
őstag
válasz
aytukabozs #101073 üzenetére
Gearbestről jött?
-
-
Terentius
őstag
Szerintetek ez a Mlais mennyire megbízható márka? Láttam,hogy jön nemsokára a Mlais M52 elég jó áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged