- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Terentius #136513 üzenetére
A QC2.0 nem nagyobb áramot, hanem magasabb feszültséget ad (5 volt helyett 9 voltot), így biztosítva a gyorsabb feltöltést a microUSB porton keresztül is.
A Redmi Note5 QC2.0 kompatbilitásáról nem tudok pontos információt, de abból kiindulva, hogy a Redmi 5Plus a gyakorlatban támogatja a QC2.0 gyorstöltést, abból arra tippelek, hogy a Redmi Note5 is támogatni fogja.
(Azért írom, hogy a Redmi 5Plus a gyakorlatban támogatja, mert ezt a funkciót a Xiaomi nem veri nagydobra, sőt gyárilag olyan töltőt adnak a Redmi 5Plushoz, ami nem is tud felkapcsolni QC2.0 módba. Ha viszont QC2.0 kompatibilis töltőre dugod a Redmi 5Plus telefont, akkor a telefon tudja vezérelni a töltőt, hogy 9 V-al töltsön
)
-
-
-
zebede
őstag
válasz
Terentius #134602 üzenetére
Ha plusz 0,5 col és 5k még belefér akkor inkább innen, ezt.
-
Ájvé
veterán
válasz
Terentius #133563 üzenetére
Nem mondanám gyengébbnek. Mondjuk inkább azt hasonló a teljesítménye.
-
robi1979
aktív tag
-
-
-
silver-pda
aktív tag
válasz
Terentius #114493 üzenetére
Helló!
Mi kerülendő? A bolt vagy a Kingzone K2?
Más: Láttatok-e dual simes telót, ami min 2 Gb RAM és tudja mindhárom LTE itthoni frekit?
16 Gb ROM mellé mindenképp kell a SD kártya támogatás. De olyan legye, amiben nem a 2. sim helyére megy az sd, hanem 2 sim és sd is benne van és használható. Lehetőeg 5" -5,2"-nél ne legyen nagyobb, de 5,5" esetleg lehet még, de jobb a kisebb.
Nubia tetszik, de LTE 800 MHz-t nem tudja, pedig 200 dodóért már rendeltem is volna. -
-
-
svgyula
addikt
válasz
Terentius #112564 üzenetére
Szia! Ha valaki idő az nem azt jelenti, hogy hülye
Én az első 286-os pc-net 91 év elején raktam össze (kicsit túl a 3x-en)az asztalon mindenféle használt cuccból még DOS 5. A telefonokhoz 2011-től kapcsolódok(android). Szokj hozzá ahhoz a gondolathoz is ha valaki idős az többet tud és nem okvetlen a kocsmás leépült agyú emberekkel kell összehasonlítani. Ha nem lenne a mi korosztályunk akkor most is füstjelekkel kommunikálnátok.
-
fudi2002
nagyúr
válasz
Terentius #111878 üzenetére
Valaki akinek van megfelelő kütyüje, mérte már hogy az elephone-okba mekkora akkukat raknak?
Aliexpressről rendeltem egy ilyen mérőkét (persze biztos nem pontos), viszont a Jiayu G4S-em akkujára mért 2930mah-t. Ha ilyesmivel valaki méricskélne telókat, kérném ossza meg itt az értékeket a nagyközönségnek. -
Ájvé
veterán
válasz
Terentius #109372 üzenetére
Talán a magasabb órajel miatt, lehet csak 4 magot használ ki GPU benchmarkban. Órajeleket pontosan nem tudjuk, főleg ilyen butított m változatokban. Itt is azt írják, hogy 720MP4 van benne és egálba van a 760MP2-vel.
Antutut szerintem se nézd, nem mérvadó, ott eleve nem csak GPU-t tesztel, hanem pl RAM-ot meg sok minden mást is (SD kártya írás/olvasás pl ami egyébként szintén nem mérvadó játékok alatt), úgyhogy ott túl sok a lehetséges változó. Konkrét GPU benchmarkokat kell nézni, még itt is számít a CPU órajel és a magok száma is, meg az is, hogy a program mennyi képes ezekből használni (vélhetően azért mindet). -
Ájvé
veterán
válasz
Terentius #109366 üzenetére
Nem gyengébb elvileg. T720 van benne, de MP4-es vagyis több magos, még T760 2 magos, órajel pedig azonos.
-
-
tevfik
tag
válasz
Terentius #103459 üzenetére
Ide pateroltak..
Üdv,
Egy kis segítséget kérnék.
" üzleti " felhasználásra keresnék dual simes mobil-t lehetőleg android rendszerrel.
- Email
- Intenzív telefonálás ( akku teljesítmény )
-Kijelzőméret
Kijelzőméret ne legyen nagy de túl kicsi sem. 4,5' Max ár: 15-20.000
Ő lenne az egyik alanya:
Lenovo A3600 4G LTE FDD Android 4.4 Dual SIM MTK6582M Quad Core 4.5
Lumia 435,530 szintén ( Windows miatt kiesik )
ZTE Blade 25-től és szárnyalunk ami már nem megfelelő. -
b0bcat
addikt
válasz
Terentius #103349 üzenetére
Még egyszer sem sikerült teljes töltöttségről lemerítenem, úgyhogy nem tudok biztos adatot mondani erre, de 5 órát "sima böngészéssel" tudnia kell. Amikor navigáltam vele, akkor elég sokat merült, de ez érthető. Álló helyzetben szinte semmit nem merül (1% egy éjszaka alatt).
Nem próbáltam másik Android verziót. (Nem is fogok. Nem piszkálom azt, amihez nem értek.
)
@iMaverick:
Egyértelműen a Mlais a "jövőálló".
A konklúzióban foglaltak, miszerint nem tudok egyelőre dönteni, abszolúte az én nézőpontomon alapulnak, amelynek egyik fő mozgatórugója az, hogy nem szeretek az indokoltnál többet költeni dolgokra. Ha egyszer elég az MT6582 1 giga RAM-mal, akkor nem fizetek jelentősen többet a dupla erejű prociért, ha más tulajdonságaiban a két kütyü közel azonos teljesítményt nyújt.
-
-
b0bcat
addikt
válasz
Terentius #101687 üzenetére
Akkor valaki hazudik. Vagy nagyon másképpen mértek.
Esetleg a GizChina cikk fizetett hirdetés.
It’s quite difficult to tell if a battery is as large as a manufacture tells us, and while we have heard reports of the M52 battery being smaller than it states (2800mAh claims one reseller), we are still seeing pretty good battery life never-the-less. Screen on time of about 6 hours+ is what we were seeing which is around the same as the iPhone 6+.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Terentius #101651 üzenetére
hát tudod, ízlések és pofonok, de;
kisebb felbontáshoz nagyobb akksi a TCL-ben
5 GHz wifi
NFC
jobb szelfikamera (ez rémfontos)
több szenzor és nem utolsó sorban egy hangyafasznyival rövídebb is (ez viszont valóban számít nálam)
a lenovonál a pro oldalon csak a nagyobb név (?), a lolli rom, a több hálózat kezelése meg a kikapható akksi van ahonnan én nézem...
szerk.:
ja az 1800-at ez is tudja csak a 800-at nem, azért írtam hogy nem 100%-os -
-
-
janaman01
addikt
-
BenszeT
tag
válasz
Terentius #96256 üzenetére
A 64-bitesek ahogy elnézem még drágábbak.
(#96257) KamuMazsola: Nem a 8mag fogott meg
Köszönet a tippekért.
A Leago ki is esett, mert még itt sincs nagyon info róla.
Cubot S200-ról esetleg vélemény?
Szerencsére a mostani telefon még bírja, nem holnapra kell az új.Érdemes az adott weboldalon regisztrálni, vagy bőven elég a PP-s fizetés. Gondolok itt arra, hogy máshogy kezelik-e az egyszeri vásárlót?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
Terentius #96169 üzenetére
Le sem merem írni, de az első (alap) Jiayu G3-at még 230$-ért vettem 2012. októberében a MiniDeal-től.
A közösségéről annyit, hogy még a magyar nyelvű ROM-ot is mi készítettük hozzá. Többek között ez hozta össze a tulajdonosokat. Akkor még nem létezett a needrom sem. Valóban nagy szükség volt a tapasztalatcserére.
Aki most csöppen bele az okostelefonok világába, nem is tudja mennyit változott a világ 2-2,5 év alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest