-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
steve1977 #102988 üzenetére
En nem fuznek nagy remenyeket a Jiayu S4 hez. Ez az S sorozat flagship meg octacore killer ..... nem nagyon jott be Jiayuéknak. Mondom ezt S2 tulajkent. A G5S-ed meg mindig tartja az arat. Erzik ok hogy sz@r ami sz@r Arrol nem is beszelve a Jiayuk ara bo fel inkabb egy ev utan all be a valos arra. szvsz.
-
DaemonX
aktív tag
válasz
steve1977 #89113 üzenetére
Csak ragaszkodok a 2GB RAM-hoz. De végre sikerült megtalálni, mi legyen. Úgy döntöttem, kompromisszumot kötök. Volt itt haverom ma, és elhozta az 5.0"-os Doogee DG2014 Turbo telóját, ami HD kijelzős. Mivel már ez is tűéles volt, nem hiszem, hogy érdemi különbség lenne ekkora kijelzőn a HD és a Full HD között, tehát nem fogok emiatt DG900-at venni. Továbbá, mint láttam, a DG900 csak Mali 400-as.
Rátaláltam viszont a Coolpad F1-re (amit már mellesleg több kolléga is ajánlott nekem az előző hozzászólásokban, ezúton is köszönet nekik), ami Mali 450-es, 2GB RAM, 8 mag, szóval minden, ami kell nekem. Meg hát gondolom, a HD kijelző alapból nem terheli le úgy a telefont, mint a FULL HD, plusz a GPU is jobb, szóval elviekben ezzel pl. sokkal jobban tudok majd játszani is. Mert hát nyilván azt is szeretnék
Meg ezt találtam itt PH-n 50 ezerért, ami igencsak jó ár érte, és még készleten is van -
MAC72
tag
válasz
steve1977 #75865 üzenetére
Nálam egy UMI X1-et váltott. Valóban, épphogy kicsit hosszabb, viszont keskenyebb.
Az UMI GPS-e nálam sem működött rendesen. Ez viszont tényleg használható. Végig jól navigált kis utcákban is. Az országúton nagy sebességgel haladva is elindítottam a hárombetűst és pillanatok alatt megtalálta a helyzetem. -
-
csubuka
addikt
válasz
steve1977 #67207 üzenetére
Az anten az olcsó cuccok azért elővigyázatosságot igényelnek... legalábbis most már saját bőrömön tapasztalva bizonyos esetekben lehet, hogy tényleg a "maradékot" szórják ki... Ettől függetlenül az árát a maradék is megéri, ha olyan, csak lehet, hogy épp lesz vele némi "extra" meglepi...
-
-
Upo
addikt
válasz
steve1977 #66732 üzenetére
Szerintem is Cappa félét rakd fel, az az xda-s az csak a droidtools-os kényszer-cwm.
ITT is megtalálható.
Én UMI X1S 20130520-220931 verzióval kaptam , ahogy néztem ez a legértelmesebb rom verzió, a 0528-on nem megy a cwm, a needromon ami fent van júniusi gyári az is állítólag vacak.Csináltam egy friss jbartos magyarítást a 0520-ra, most megy fel egy cwm-es frissítő csomag az előbbi helyre, a gyári romra kell felrakni. Annyit csináltam még benne hogy a systemben levő baidu alkalmazást törli (a többi kínait az alkalmazás menüben lehet uninstallálni), módosítottam az userdata csomagot hogy factory resetnél ne kerüljenek vissza a kínai dolgok, a beépített cd image-n nem a microsd pdf van hanem mtk6589 driverek, és a build.prop-ban az alapértelmezett nyelvet magyarra állítottam.
Mobileuncle toollal fel kell tenni a cappa cwm-et, telefonra felmásolni a magyarítás zipet, újraindítani recoveriben, ott install zip from sd card menüben kikeresni a zipet és telepíteni. Cache és dalvik-cache törlés van benne, elvileg belakott telefonon is kellene mennie de legtisztább egy factory reset a magyarítás után. Akkor már magyar nyelven indul a varázsló
-
csubuka
addikt
válasz
steve1977 #64834 üzenetére
A Jiayu-store mennyire megbízható forrása e készülékeknek? Nekem ugyan jöhetne gsm is wcdma mentesen... csak ki kell találnom, hogy mennyi ideig használnám (ha amortizációig akkor nem kell soha értékesítenem, így jó lenne az is)... A Hongmin amúgy fém nincs nem? Az maradt a G3c és G2F Jiayu sajátsága ezen árkategóriákban? (az anyagválasztás fontos szempont nekem pl...)
Nem ráz ár a jiayu-store? Eredeti telókat adnak? (Mostanában merült fel a Jiayu ha,misítása...
már ha ez valós)
-
Xabi78
aktív tag
válasz
steve1977 #59770 üzenetére
Mivel a Lenovonak és a ZTE-nek is van magyarországi hivatalos forgalmazója, így nyilván ezen mobilok behozatala (ha a gyártóval akarnak közvetlenül üzletelni) nyilván bonyolultabb, az esetleges forgalmazói kizárólagosság okán.
Mindenesetre az üzleti modell szimpatikus, remélem, bejön Nekik (és most, hogy gyakorlatilag a telefonok nagy részét vámolják, így egy legális vállalkozás kisebb hátránnyal indul a piacon, mint pl. egy évvel ezelőtt).X.
-
Neck
veterán
válasz
steve1977 #58712 üzenetére
Jól hangzik. Viszont most találtam akciós Xiaomi-t (ja, egyébként unokatesómnak nézünk telefont, még mindig
) és az ugye nálam bevált
Szóval, találtunk akciós Hongmi-t, 189 USD-ért, csontra ugyanannyi, azaz 189 a G4T.
Ti melyiket vennétek?
Nálam a Xiaomi hajszállal nyomja lefelé a mérleget, szerintem annak a 8MP-s kamerája, meg a MIUI jobb, mint a G4T. Illetve, szerintetek is hasonlít picit a G4T a szifonra?
Csak mert unokatesóm kicsit egyedibbet szeretne (ami a Xiaomi-ra igaz is)
-
-
válasz
steve1977 #53131 üzenetére
Köszönöm szépen!
@(#53169) Victoryus
Hege21 is ezzel küzdött [link], de aztán ez volt a baja [link]Ettől függetlenül lehet, hogy a partíciókiosztás más.
Ez miatt érdemes az MTKDroidtools-os mentést megcsinálni, ott ki fog derülni, hogy az aktuális partíciókiosztás egyezik-e a rendszerben tárolt alapinformációval.
Ha nem egyezik ugyanis, akkor az MTKDroidTools két scatter-t is létrehoz. Egy normált és egy -PMT megjelölésűt. Ráadásul írja is, hogy a PMT kiterjesztésűt akkor használd, ha 4032 vagy 8038-as hibát ad a flashtool. -
fa4hu
őstag
válasz
steve1977 #52209 üzenetére
No, kis beszámoló a magyarítással kapcsolatos tapasztalatokról, külön köszönet érte Steve-nek.
Szóval:
1. MTKDroidTools-ban is rootolni kell a CWM telepítéséhez a telefont, nem csak a Framaroot-tal.
2. Az MTKDroidTools-ban Steve telefonja segítségével Cappa által készített CWM-t a "Root and recovery" gomb-bal kell feltenni, és az első feljövő ablakot cancel-ezni, majd a következőben betölteni a CWM zip-jét.
3. Nekem a CWM-be csak úgy lép be, ha először a bekapcsolás + hangerő fel gomb-bal a flasht indítom el, majd annak a menüjéből kikapcsolom, majd jöhet a bekapcs + hangerő le. De az is lehet, hogy hogy csak rossz időpontban engedem el / tartom tovább nyomva alapból a bekapcs + hangerő le-t.
4. Steve magyarítása nem valós ROM, hanem csak a magyarított alkalmazásokat cseréli le, így előtte nem javasolt wipe-olni. Emellett nekem az általa készített magyarításban lévő billentyűzet program állandóan elszállt. Ezért én a saját telefonomból magam magyarítottam a ROM-ot. -
fa4hu
őstag
válasz
steve1977 #51805 üzenetére
Mindig a legfrissebbet használd. :-)
Kiegészítő tapasztalatok a Haier W718(J)-hez:
- meg lehet akasztani, de alapvetően elég gördülékenyen fut,
- a képernyő felbontása elégséges, teljesen élvezhető, de a képernyőt megdöntve először elég hamar fakulnak, majd invertálódnak a színek,
- Morelocale2-vel sok app alapból magyarul indul, magyar nyelven jelenik meg,
- a GPS 3 perc alatt 5 műholdat látott 16 láb pontossággal fél égtájról árnyékolt teraszon. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
steve1977 #51803 üzenetére
● USB debugging legyen bekapcsolva (beállítások, fejlesztői eszközök)
● Töltsd le, és telepítsd a drivereket
● Tömörítsd ki az MTK6589 Auto Root mappát
● Kösd össze a telefont a PC-vel
● Futtasd a run.bat fájlt a kitömörített mappából
● Nyomj meg egy gombot, és várj
● Ha kész, újraindul a telefon
● Ellenőrizd, hogy sikerült-e, pl. Root Checker programmal (Ha sikeres, akkor gratulálni fog a program.) -
RVR400
veterán
-
Rawulf
őstag
válasz
steve1977 #49964 üzenetére
Sörnél csak be kell tartani a sör-telefon útmutatót.
Kevésbé drasztikus burkolattal ott a Lenovo, Huawei és Haier.
Vagy beleteszed a telefonodat egy megfelelő tokba: -
csibe1
addikt
válasz
steve1977 #49550 üzenetére
Az a 25 ezer egy kicsit sok a 85$-os telefonért.Maximum húszezerből kijön, és akkor már 230Ft/$ árfolyamon néztem, amúgy meg most 221Ft/$ a vételi árfolyam.
Lenovo A760 kijönne 24 db ezresből, ez talán jobb vétel lenne, ha 25 rá a keret;
és tudja a 900MHz-et is 3G-nél. -
smilecat
aktív tag
válasz
steve1977 #8161 üzenetére
Hello!
Mivel jön DHL vagy free?
Mert ha free akkor kb 40 nap mire ideér és nem a posta miatt. Én is ezektől rendeltem.
A singpost 6 nap, a processing time 9 az már 15, és szépen ülnek a seggükön egy darabig.
Viszont ez tényleg megjön, atom csomagolásban. Csak noszogatni kell őket. Ne hagyd élni a supportot...
A visszajelzéseket meg kozmetikázzák a főoldalukon.
Nézd meg itt mit írnak legalul: [link]Jó árakon dolgoznak, de bitang lassúak.
Iris aránylag képben van Mandy-t hanyagold...
-
válasz
steve1977 #5889 üzenetére
Már kifejtettem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Motoros topic
- Apple MacBook
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Synology NAS
- DOOM - The Dark Ages
- Crohn betegség
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged