-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
steve1977
tag
Poénból beírtam az oldalon a Jiayu G5S törött kijelző javítást (Kínából rendelve ~42$), küldte is az oldal egyből a mailt, hogy 12.990,-Ft de persze ettől eltérhet, ha az oldalukon részletesen megadom az adataimat. Oda is klikkeltem, ott már elég részletes hibabejelentő fogadott, amit ha kitöltök és ráklikkelek, elfogadom a szolgáltatást, aminél csak a bevizsgálás 3.990,-Ft, na itt csuktam be egyből az ablakot. Szerintem a legtöbb kínai teló fizikai sérüléseit a youtube videók alapján meg lehet akár otthon, vagy szerelésben jártas ismerős segítségével is oldani, ha meg nem, akkor a fórumokban tudnak ajánlani sokkal barátibb áron dolgozó, és referenciával rendelkező szakembert is.
-
steve1977
tag
válasz
benceman00 #110360 üzenetére
A látottak alapján jónak tűnik, rendeltem is egyet.
-
steve1977
tag
válasz
Graphics #102896 üzenetére
Szia, járt nálam egy Elephone G2. A pandawilltől rendeltem, miután megjött, és picit nyomogattam, már vitték is, úgyhogy sok tapasztalatom nincs vele. Április eleji softtal érkezett, wifi csatlakozás után 2 OTA frissítést is felajánlott, ami fel is ment gond nélkül. Utána a facebook simán ment, pedig egyik problémaként ezt említették fórumokon. A whatsup alkalmazást is problémásnak mondták, de az engem nem érintett, nem próbáltam ki. Szubjektív véleményem, hogy az általam preferált kis méretben kevés az igazán erős telefon, ezért jó választás lehet. Mivel a manapság kicsinek mondott telefonok jönnek be nekem, így, ha a 4G fontos lenne, beáldoznám a G5S-t. De szerencsére ez nem érint, úgyhogy maradok a jiayunál, és kíváncsi vagyok az S4-re .
-
-
-
steve1977
tag
válasz
Laza... #94384 üzenetére
Szia Laza! Abban teljesen igazad van, hogy a ZTE gyári support sokkal jobb a Jiayu hivatalos támogatásánál. Annyit szeretnék csak megjegyezni e témában, hogy egyfelől a ZTE jóval nagyobb gyártó (és nem csak okostelefonokat gyárt), így szerintem bőven több erőforrást tud a támogatásra fordítani. Másrészt az elmúlt hetekben úgy látom, hogy a Jiayu is próbálkozik, a gyári honlapon külön letöltőoldalt nyitottak [link] , ahol a hivatalos KitKat frissítések elérhetők, december elején felléptek a facebookra is, ahol reagálnak a kérdésekre. Bár még tényleg gyerekcipőben jár, de legalább elindult a gyári support, én szurkolok nekik
Amúgy, ha a ZTE gyártana 4.5 colos, fémvázas telefont, és olyan szépet, mint a G5S
akkor a support miatt azt választanám. Üdv: István
-
steve1977
tag
válasz
CoolBoy323 #93108 üzenetére
Fél év múlva jiayu S4-re.
-
steve1977
tag
válasz
maj-viktor #81237 üzenetére
Mobileuncle tools- reboot to recovery.
-
steve1977
tag
Visszaolvasva a g4s-ről általad írtakat, megnyugodtam, hogy jó döntés volt megrendelnem
A képek egy umi x1s hd kijelzőjén gyönyörűek. A GPSsel a g4s saját topikjában voltak rossz vélemények, de jó, hogy legalább működik, az x1s-hez disputoltam új antennát, de azzal sem megy nálam. Köszönöm, hogy megosztottad itt a tapasztalait!
-
steve1977
tag
válasz
aytukabozs #72885 üzenetére
Kettő magyar
-
steve1977
tag
Bár egykártyás, de elég jó áron Newman n2 (samsung s3 szintű gép) az antelifen fehérben 109.99$ [link]
-
steve1977
tag
válasz
csubuka #66871 üzenetére
Nálam a "vissza" gomb alatti led olyan, hogy ahol kellene csak dereng, viszont fekete képernyőnél jól bevilágít, az előlap és az oldalfal illesztésénél egy helyen snitzerrel vágtam ki a túlcsordult ragasztót, másik oldalt izomból kellett összepattintani a szélét, elég jó rés volt, de ezekkel meg is békélnék az ár/teljesítményt nézve, de azt a q*rva gps-t nem bírom beüzemelni, kértem is paypalon parial refundot vagy egy új gps antennát
-
steve1977
tag
válasz
csubuka #64841 üzenetére
Paypal fizetéssel én bepróbálnám, de mivel náluk úgy rémlik 13$ körül van a sima posta, az alin esetleg érdemes körülnézned, hátha egy ottani megbízható eladó is árulja.
A ma általam a to2c-től rendelt g3c itt alapból 3$-ral olcsóbb, de ott a singpost ingyenes. Bár rájuk is kíváncsi leszek, hogy a múlt héten beharangozott telót tényleg árulják-eHa paypalt használsz, egy próbát mindenképp megér.
-
steve1977
tag
válasz
konigjanos #64749 üzenetére
Már meg is rendeltem
-
steve1977
tag
Sziasztok, állítólag megjelent a Jiayu g3c (mt6582)... gizchina írta, találtam is oldalt, ahol rendelhető [link]
-
steve1977
tag
válasz
Killerlaca #61782 üzenetére
-
steve1977
tag
válasz
mobilamb #59745 üzenetére
+1 mindenképp, és szurkolok, hogy bejöjjön nektek. Ha a sima Kínából rendelés + ÁFA árnál magasabban, de garival, helybéli szállítással és jó áron tudtok belépni a mostani magyar piacra, akkor remélem, lesz jövője a boltotoknak, és engem is a jövőbeni vásárlóitok közt üdvözölhettek. Amúgy mellékesen a zte és lenovo forgalmazását is megfontolhatnátok
üdv: István
-
steve1977
tag
válasz
KurtCobain #55488 üzenetére
Csak ne játssza el a panda, hogy körönként 5-5 darabot dob be...
-
steve1977
tag
válasz
DarknessHope #54872 üzenetére
Szia! Lenovo S750, itt is volt tesztelve [link] Kisebb méretben tudom ajánlani a Haier w718-at. (Mert lenovo A660at elég nehéz beszerezni)
-
steve1977
tag
pandawill mai happy hour Haier W718j 85.99USD [link]
-
-
steve1977
tag
válasz
cappa72 #53121 üzenetére
Processor : ARMv7 Processor rev 3 (v7l)
processor : 0
BogoMIPS : 1993.93processor : 1
BogoMIPS : 1993.93Features : swp half thumb fastmult vfp edsp thumbee neon vfpv3 tls vfpv4 idiva idivt
CPU implementer : 0x41
CPU architecture: 7
CPU variant : 0x0
CPU part : 0xc07
CPU revision : 3Hardware : MT6572
Revision : 0000
Serial : 0000000000000000 -
steve1977
tag
Sziasztok!
Ha a CWM felrakás vmiért nem megy mobileuncletoolssal, akkor itt egy leírás [link] ,hogy MTKDroidTools segítségével hogyan lehet.
-
steve1977
tag
Talán vmi progi, amit feldobtál ami óta ezt csinálja? Uninstalláld, vagy told vissza a CWM mentést a progik nélküli ROMról, ha van... Amúgy nálam egész jól elketyeg a w718, a képernyőn a billentyűzet pontosabb célzást igényel, mint az előző IPS-es ZTE-k (v970, v967), de ezt már meg bírtam szokni, és ma amikor esett az eső, mertem fogadni az utcán egy hívást, nem kellett féltenem a víztől a telót
-
steve1977
tag
Köszi a részletes leírást, nekem már nem volt erőm hozzá. Annyival egészíteném ki, hogy a szgépről betallózott cvm fielnevében benn kell lenni két pont közt, hogy recovery pl: cwm_w718.recovery.img Csak akkor látja és tudja feltenni. A magyarítást a régebbi jbarttal tudtam lefuttatni, w7x64 alatt. Amit itt megosztottam, le is vettem előbb gdriveról, mert fa4ha-nál bekevert, sajnos full gyári állapotról nem készítettem mentést, így nem is tudom azt magyarítani, ez a jövendő w718 tulajoknak lesz feladata, uff.
-
steve1977
tag
A ZTE V967 után, alol tényleg minden általam használt app hasított, picit néha lassú, de nem veszélyesen, annó a voda 845 ránevelt a türelemre
Mivel az előző telóimnál volt egykét pánik, hogy épp esőben kellett volna használnom,vagy épp nem borult rá egy sör, ennél a belassulásokat kárpótolja az IP 67 miatti megnyugvás. Na meg persze az ár, mert ilyen védelemmel elátott hasítós telót (Lenovo S750), kb több, mint duplájáért lehet kapni... Bár, ha vmelyik ismerősöm jó áron megveszi (ami eddig az össz kínai telómmal történt), akkor irány a lenovo
-
steve1977
tag
válasz
CoolBoy323 #51934 üzenetére
Szia, én geekbuyingtól rendeltem, a windows "ABROAD" néven kezeli, a baseband version MOLY.WR8.W1315.MD.WG.V1.P1,2013/07/29 10:06 mtkdroidtoolsal mentettem le az image-ket, terminal emulatorral a szövegfile-ket, ez alapján rakta össze Cappa mester a CWMet.
-
steve1977
tag
Az MTK6572es Haier W718-hoz cappa mester CWMet gyártott: [link] Teszteltem, működik, köszönöm!
-
-
steve1977
tag
válasz
CoolBoy323 #51804 üzenetére
Szia! Köszi, közben rájöttem, a nagy izgalomban az 1.4esssel próbáltam, a legújabb viszi
-
steve1977
tag
válasz
CoolBoy323 #51197 üzenetére
Bizonyítsd, hogy fél óránál kevesebbet pancsoltál, és 1 méternél kisebb vízben
-
steve1977
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged