- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
Bjorngolf #134211 üzenetére
Mostanában a Xiaomi Mi A1 a sláger.
-
Dhampir
félisten
Még pár különbség, teljesség nélkül:
V10:
- eltávolítható volt az akksi
- van FM-rádió
- color spectrum
- Gorilla Glass 4
- 5,7" kijelzőHonor 8:
- nem távolítható el az akksi
- nincs FM-rádió
- Gorilla Glass 3
- 5,2" kijelző
- a kisebb méretnek köszönhetően könnyebb a V10-nél -
Dhampir
félisten
válasz
tibcsi0407 #132101 üzenetére
-
Dhampir
félisten
válasz
Rawulf #132006 üzenetére
Zulahamid Muhabir nehézsúlyú bokszoló is azt mondta, hogy "törésbiztos állkapocs nincsen".
Esetleg a kerámiaburkolat miatt törékenyebb? Netán mással vonták be?Más:
Vajon a Mi-szériában miért nem található FM-rádió? (legalábbis egy-két típus specifikációjában nem láttam)
A Xiaomi telók arról híresek, hogy szinte mindenféle eszközt belezsúfolnak. -
Dhampir
félisten
Habár nem jártam utána részleteiben, de eddig azt hámoztam ki, hogy szokás nemzetközileg érthető neveket adni, illetve az adott kultúrához igazítani, lásd például itt a Kínai Rádió (China Radio International; CRI Online) magyar nyelvű adásának néhány munkatársát, akik magyar nevekkel szerepelnek a listán. Innen egy példa:
Zhang Hui vagyok, a CRI magyar szekciójának munkatársa. Magyar nevem János. -
Dhampir
félisten
válasz
tibcsi0407 #131923 üzenetére
A Mall megbízható?
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
válasz
Rawulf #131782 üzenetére
Akinek fontos a kamera minőség, az a legtöbbször Iphone-t vagy Samsung-ot vesz például.
Ennek örülök, akkor szaladni kell megvenni, viszont leírtam abban a hozzászólásban, amire válaszoltál is, és most felidézem aláhúzással kiemelten a fontos részt:
a mobilos szinten elfogadható kameraminőség, ami középkategóriában legjobb áron kihozható
Elnézést kérek, ha érthetetlenül fogalmaztam, és ebből nem volt kivehető a lényeg.
Azért a support sok mindent takarhat. Mit értesz rajta? Fejtsd ki jobban, mert ez is jelenthet mást és mást...
Ma már elérhető hazai garanciáztatás is, lásd példa gyanánt az Eustock--->WayteQ, a Spemall--->Sultan mobilszerviz (
), a Huawei--->TMX Mobile Kft. garanciára vonatkozó magyarországi megoldását.
Röviden ennyit tudok ezzel kapcsolatban írni, de nem kívánok a nagyokkal vitázni, Kis nagy emberként csak meghajtom főmet a megfellebbezhetetlen ítéletek előtt.
-
Dhampir
félisten
válasz
Rawulf #131778 üzenetére
Tudom nagyjából, hogy mire van szükségem, és hát azért van ez a fórum is, hogy segítsünk egymásnak a tájékozódásban.
A Xiaomit is hellyel-közzel évek óta figyelgetem, de nyilván nem minden típussal, friss chipsettel vagyok tisztában.
Nekem egyes szenzorok fontosak, és a mobilos szinten elfogadható kameraminőség, ami középkategóriában legjobb áron kihozható.
Valamennyire eligazodok a mai telefonok között is, de a fejem nem káptalan, és vannak nálam sokkal tájékozottabb fórumtársak is, ezért néha rákérdezek egyszerű dolgokra is.
Egyébként a dolgomat végtelenül leegyszerűsíti az, hogy kizárólag hazailag supportált telóval vagyok hajlandó közelebbről megismerkedni. Régebben volt két kínai direkt rendelésem is, de kösz, soha többet, számomra a viszonylagos "nyugalom", az itthoni ügyintézés fontosabb.
-
Dhampir
félisten
citkar, batai15, kovacsen222
Köszönöm szépen a tippeket!
(#131733) tibcsi0407
alb
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
5" kijelzőméretben melyik Snapdragonos Xiaomi Redmi a legjobb vétel (nem a drágább Mi kiadásokra gondolok)?
Érdemes megvárni a 4X megjelenését, vagy egy korábbi típus jobban megérné?
A nagyobb méretű Note-ok valamelyike (Redmi Note 3 Pro, Note 4X) jobban megéri?
-
Dhampir
félisten
válasz
Komplikato #128040 üzenetére
Köszi a választ, a Pro nekem is jobban tetszik, hátha BF-re lejjebb csúszik az ára.
Húha, az Alis akciós ár nem semmi volt.(#128042) RVR400
Igaz, de ilyen kevés pénzért (nagyon max. harmincezer) is létezik elfogadható kamera?
Nem kell különlegesre gondolni, csak ne mosott, festményszerű fotókat készítsen.Esetleg Alcatel Pixi 4?
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
20-30.000 Ft körüli áron kellene egy hölgynek mobil.
Hazai garancia, jó hangminőség telefonbeszélgetés közben, jó wifi, elfogadható kamera (elég 5 Megapixel is), erős akksi.
Doogee X5 Max DS?
A Pro változat ebből nyilván jobb lenne, de drágább is a keretnél, hacsak Black Friday idején nem árazzák le, bár kétlem.
Mit ajánlanátok?
-
Dhampir
félisten
svgyula és Duliee
Köszönöm, hogy rávilágítottatok!
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Az Elephone S1-ről mi a véleményetek?
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Véleményetek szerint 20.000 Ft-ért kapható olyan telefon, ami a közismerten gyengécske Sony Xperia E4 kamerájánál jobb minőségűvel rendelkezik?
-
Dhampir
félisten
válasz
RVR400 #110207 üzenetére
- Jobb mobilon, mint egy fán függeni - mormolta két sercintés közepette, bagórágástól sárgára színeződött fogai közül a westernhős és napszítta, kirojtozódott cowboykalapját a karimájánál hátrabökve hosszú kabátja rejtekéből előkapva táblagépét elment Farmeramat játszani.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Hallottatok már a "Takee" mobiltelefonról?
Számomra totál ismeretlen ez a márka.
Korábban linkelte egy fórumtársunk ezt a típust.
-
Dhampir
félisten
válasz
Viktor0610 #109359 üzenetére
Ja, csak 1 év garanciával és jól megáfázva, még mindig érdemesebb emiatt kintről rendelni, a garanciális "kockázat" ellenére.
-
Dhampir
félisten
válasz
b0bcat #103604 üzenetére
Korábban már kaptam használtan "új" mobiltelót egy hazai webshopos rendelés után (még saját készítésű fényképek is voltak benne) és ez nem egyedi jelenség.
Például az egyik nagy magyar műszaki bolthálózatról hírlik, hogy neten rendelve többen kaptak már használt telefont és másféle terméket is, viszont újnak az árát kiperkálva, szóval hogy mit csinálnak vele a kereskedők egy esetleges "nem tetszik, amit vettem, ezért visszaküldöm" után, az már csak fantázia kérdése.
-
Dhampir
félisten
válasz
zolipapa66 #103400 üzenetére
Nálam is HK (Firefox).
-
Dhampir
félisten
Nem tudom, hogy megbízhatóak-e, de keresgélés közben véletlenül belebotlottam egy görög EU Warehouse-ba a vickmall.com honlapon.
-
Dhampir
félisten
válasz
aytukabozs #103366 üzenetére
Köszönöm szépen!
Például itt találtam is egyet, de szerintem nem éri meg jobban, mint ha Kínából rendelnék, mert erre a szállítási költség is rájön és kábé ugyanennyi lenne Áfával és kezelési költséggel a kínai webshopokból is.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Infocus M2 a to2c.com-ról rendelve, ehhez hozzáadódik még a szállítási költség is?
Coolicool.com-tól rendelve milyen egyéb költségekkel kell még számolni?
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Az Infocus M2 rendelkezik értesítő LED-el?
-
Dhampir
félisten
válasz
aytukabozs #103303 üzenetére
Elcsodálkoztam, mert még a közismert kínai webshopokban sem találkoztam a bennszülött valuta jelével.
-
Dhampir
félisten
válasz
aytukabozs #103299 üzenetére
¥ Ez a számok előtt álló jel UFO eredetű?
-
Dhampir
félisten
válasz
petrosilov #103278 üzenetére
Nagyon jó kis telefont találtál, annál még elsődleges volt a telefonálási funkció, híváskezelő nyomkodható hardveres gombokkal...
Vannak még hasonlók (lásd például Alcatel OT-2012D, Samsung C3590), de a kagyló tetejéről hiányolom a második kijelzőt.
Sajnos általában olyan belsővel adják ki a klasszikus mobilokat, amin nem futtathatóak Java alkalmazások, még butábbak, mint a régiek.
-
Dhampir
félisten
Véletlenül bukkantam az alábbi telefonra, ezt ismeri valaki?:
Smartphone MEDION® LIFE® X5001 (MD 98499)
2 év garanciával adják a németek.
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
válasz
cs.zs. #100224 üzenetére
Vajon itt miért nem szerepel a kínálatban?
-
Dhampir
félisten
válasz
aytukabozs #99983 üzenetére
Néha SD Maid-et használtam, jópofa alkalmazás volt.
-
Dhampir
félisten
válasz
CoolBoy323 #99665 üzenetére
A redmi a felsorolt telokhoz kepest a fasorban sincs!
Miért?
-
Dhampir
félisten
válasz
Atomcsirke #98457 üzenetére
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
válasz
Graphics #76791 üzenetére
Köszönöm.
Más:
Úgy tűnik, hogy egy bizonyos John Kounoupas eredeti Xiaomi dobozban, de hamis Xiaomi Hongmi Red Rice 1S mobilt kapott. Lehetséges?
Forrás, a VK hozzászólásokban.John Kounoupas
I recieved the package today.
The box and the label of authenticity are totally different than the video and the pics.
Also, the IMEI and S/N don't seem to be authentic.
DID YOU SEND ME A FAKE DEVICE? !!!
2
12 Jun at 8:03 pm
Show all 34 comments
Katherine Wang
i confused by your, can't you check by IMEI or 20 digital number??
Today at 3:12 pm|Reply
Jose Cinnamon
John, they're 2 different versions, you got the old (mtk) version first, the new Red Rice 1S come in those boxes, and I can assure you, they're not fake, I got mine a week ago. You can check if the IMEI of the phone is the same as the one in the box by looking at antutu, for example. Also, if you scratch that silver rectangle, you'll find the 20 digit number to check if it's original on chaxun.mi.com
Today at 3:18 pm|Reply
Evgeni Balinski
This IMEI I received from you after you wrote Facebook..You're telling me you can not deal with me and my search IMEI numbers from the order..Wrote my IMEI number and serial number of your review website This is very incorrect with your buyers.
Today at 3:21 pm|Reply
John Kounoupas
So, the thing is that these guys buy the cellphones from 2 sources:
1. From official XIAOMI website
These devices have valid IMEI and SN which can be checked in the official XIAOMI check page http://order.mi.com/service/imei
...
Evgeni Balinski
Original box with fake phone
Today at 3:58 pm|Reply -
Dhampir
félisten
Na, a kínai mobil "lebuktatása" után most már Windowst sem érdemes használni:
Windows biztonsági funkciót használ fel a BKDR_VAWTRAK malware a biztonsági programok ellen
-
Dhampir
félisten
A Xiaomi Redmi Note-nak lesz majd Snapdragonos, Glonass-os változata?
-
Dhampir
félisten
válasz
Graphics #76769 üzenetére
A hajszálra a Samsung Galaxy S4-re hasonlító, de annak töredékébe kerülő kínai Star N9500 készülék beépített kémprogrammal került a boltokba.
Kontra tavalyi Samsung Galaxy S4 sebezhetőség
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Feltenném itt is a kérdést, hátha hamarabb kapok rá választ. A Xiaomi Redmi Note-ban van FM-rádió?
A Gsmarena szerint nincsen, a webshopok szerint pedig van. -
Dhampir
félisten
Vajon mi történhetett KukkSteve Xiaomi Redmi Note csoportos rendelés oldalával? Már nem jön be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest