- Magisk
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
benjoe1 #44977 üzenetére
splitted thread: különválasztott SMS folyamok (vagyis - értelmezésem szerint - olyan SMS "levelezések" két fél között, amelyek külön üzenetváltásként vannak eltárolva; a "thread" maga az üzenetváltások folyama)
dim level: a képernyő elsötétítésének szintje
dithered background: nem tudom, hogy a "dithering" eljárásra van-e magyar kifejezés, de az a lényege, hogy alacsonyabb színmélységű kijelzők ilyen eljárással tudnak a szem becsapásával a valósnál nagyobb színmélységűnek látszani, és itt arról van szó, hogy le tudod cserélni a Holo hátteret egy ilyenre, hogy a színátmenetek folyamatosak legyenek ("suppress color banding" ~ a színátmenetek folyamatosságának megtörése ellen dolgozni)
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
benjoe1 #34890 üzenetére
én a THL-t rendeltem, ami sikeresen vissza is pattant a feladónak (címzési hiba miatt), mivel közben rengeteget olvastam a témában, helyette már a G3S-et rendeltem, igaz drágább volt kb. 25 dodóval, de szerintem megéri: gorilla üveg, fémszerü ház, nagyobb akksi!!, jobb kijelző
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Magisk
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Reklámblokkolók topikja
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- kraftxld: Untappd lista
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest