Hirdetés
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Yettel topik
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
benjoe1
üzenetére
splitted thread: különválasztott SMS folyamok (vagyis - értelmezésem szerint - olyan SMS "levelezések" két fél között, amelyek külön üzenetváltásként vannak eltárolva; a "thread" maga az üzenetváltások folyama)
dim level: a képernyő elsötétítésének szintje
dithered background: nem tudom, hogy a "dithering" eljárásra van-e magyar kifejezés, de az a lényege, hogy alacsonyabb színmélységű kijelzők ilyen eljárással tudnak a szem becsapásával a valósnál nagyobb színmélységűnek látszani, és itt arról van szó, hogy le tudod cserélni a Holo hátteret egy ilyenre, hogy a színátmenetek folyamatosak legyenek ("suppress color banding" ~ a színátmenetek folyamatosságának megtörése ellen dolgozni)
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
benjoe1
üzenetére
én a THL-t rendeltem, ami sikeresen vissza is pattant a feladónak (címzési hiba miatt), mivel közben rengeteget olvastam a témában, helyette már a G3S-et rendeltem, igaz drágább volt kb. 25 dodóval, de szerintem megéri: gorilla üveg, fémszerü ház, nagyobb akksi!!, jobb kijelző
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Interactive Brokers társalgó
- Bestbuy játékok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852, 100% Akksi
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest