- Akciófigyelő: Komoly kedvezmény a 70mai 4K Omni autós kamerára
- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Poco F7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
válasz
benjoe1 #44977 üzenetére
splitted thread: különválasztott SMS folyamok (vagyis - értelmezésem szerint - olyan SMS "levelezések" két fél között, amelyek külön üzenetváltásként vannak eltárolva; a "thread" maga az üzenetváltások folyama)
dim level: a képernyő elsötétítésének szintje
dithered background: nem tudom, hogy a "dithering" eljárásra van-e magyar kifejezés, de az a lényege, hogy alacsonyabb színmélységű kijelzők ilyen eljárással tudnak a szem becsapásával a valósnál nagyobb színmélységűnek látszani, és itt arról van szó, hogy le tudod cserélni a Holo hátteret egy ilyenre, hogy a színátmenetek folyamatosak legyenek ("suppress color banding" ~ a színátmenetek folyamatosságának megtörése ellen dolgozni)
-
Turbobacsi
senior tag
válasz
benjoe1 #34890 üzenetére
én a THL-t rendeltem, ami sikeresen vissza is pattant a feladónak (címzési hiba miatt), mivel közben rengeteget olvastam a témában, helyette már a G3S-et rendeltem, igaz drágább volt kb. 25 dodóval, de szerintem megéri: gorilla üveg, fémszerü ház, nagyobb akksi!!, jobb kijelző
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Xiaomi Redmi 15C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3460, 94% Akkumulátor
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest