- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonym1s
őstag
válasz
fateless #39140 üzenetére
Ja, ertem. Akkor te is kiserletezo tipus vagy mint en
En szoktam adni eselyt az olcso, amde jonak igerkezo dolgokert, (es ez a turbo processzoros neo n003 annak igerkezik) aztan ha valoban jo akkor orulok, ha pedig csalodas, akkor adom el.A chinapadmall-rol meg rovidesen tapasztalatom is lesz. Eddig annyit tudok, hogy a kerdesemre hamar valaszoltak, viszont a rendelesem meg mindig "feldolgozas alatt" van, holott amikor rendeltem (ma hajnal 1-kor), naluk mar reggel 9 volt.
Remelem nem lesz semmi gond. -
madrac
senior tag
válasz
fateless #39140 üzenetére
Nem is értem ezt az idegenkedést.
Hisz már az előző N002 típusról is lehet találni a neten épkézláb tesztet(nem sebtiben készített unboxing jutyúb videóra gondolok), pedig gondolom az se mai darab. Nem lehet tudni róla szinte semmit. Ne adj isten több embernek lenne ilyenje, hitelesebb és szélesebb tapasztalattal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Apple IPhone 16 Pro 128GB amerikai modell T mobile függő. 11 akku ciklus!!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű! HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
- 16 GB RTX 4080 SUPER HP OMEN - garanciával
- GYÖNYÖRŰ APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3715, 98% AKKUMULÁTOR
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest