- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
istnag
addikt
válasz
okmaci #17385 üzenetére
Igen,olvastam a régi hsz-edet. Köszönöm. Írtam is nekik,hogy mi a helyzet ezzel a kapcsolatban,még senki nem válaszolt.A pandások írtak,hogy nincs rajt magyar,de ugye itt sem tudod,hogy utánajártak,vagy rámentek az adatlapra és leolvasták,hogy nincs.
Nagyon nem értem én ezt az egészet. A youtube-n pár videón van magyar nyelva beállítások közt, a páron meg nincs. -
sajtjani
tag
Köszönöm copyzom befelé.
Egyébként tudtátok hogy a hét eleje óta megy a hang keresés a mikrofonos gugliban?
Azt írták hogy csak a magyar nyelvű droidon működik, de kipróbáltam az angol droidomon.
Először feldob egy ablakot: unsupported language, de ha leokézom rendesen működik. Adtam neki a vakert hogyaszongya: hózentróger, majrévas, mobilaréna, prohardver, időjárás, mozimüsor, etc... , mindent felismer.Beers:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Anime filmek és sorozatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- Subaru topik
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Rábólintott az EU, eltakarítja az illegális termékeket az AliExpress
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest