Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
anonym1s
üzenetére
Azt hiszem, az egyik elő ember vagyok az itt fórumozók közül, aki Neo telefont vett, így nincs semmi előítéletem a Neokkal szemben, de tudom, hogy jópáran idegenkednek ezektől a márkáktól. Akik így vannak vele, azok számára is jó választás, valamint azoknak is, akik kicsit többet is hajlandók fizetni a cég múltja, háttere miatt (ez nem csak az Alcatelre igaz, hanem pl ZTE, Huawei, Lenovo, Zopo készülékekre is).
anonym1s
A Chinapadmall.com oldalról én még csak jókat hallottam. Még nem rendeltem tőlük, de nem félnék onnan vásárolni (most épp onnan nézett ki egy lelkész társam egy tabletet, valszeg meg is fogjuk venni)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- LEGO klub
- World of Tanks - MMO
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Okos Otthon / Smart Home
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Hegesztés topic
- MIUI / HyperOS topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi