- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone Air - almacsutka
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
anonym1s #39122 üzenetére
Azt hiszem, az egyik elő ember vagyok az itt fórumozók közül, aki Neo telefont vett, így nincs semmi előítéletem a Neokkal szemben, de tudom, hogy jópáran idegenkednek ezektől a márkáktól. Akik így vannak vele, azok számára is jó választás, valamint azoknak is, akik kicsit többet is hajlandók fizetni a cég múltja, háttere miatt (ez nem csak az Alcatelre igaz, hanem pl ZTE, Huawei, Lenovo, Zopo készülékekre is).
anonym1s
A Chinapadmall.com oldalról én még csak jókat hallottam. Még nem rendeltem tőlük, de nem félnék onnan vásárolni (most épp onnan nézett ki egy lelkész társam egy tabletet, valszeg meg is fogjuk venni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest